Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: valerio Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.626
Cevap
596
Favori
1.970.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Tv de Hdmi 2.1 ve E Arc desteği yoksa, ki samsung Mu9000 de yok. Mümkün değil Tv üzerinden kayıpsız ses dosyalarını Pass Through yapamaz. Bu durum da en basit yontem harici bir player ile Soundbar 'in girişine bağlayıp Kayıpsız ses alınabilir. Benim Lg Oled b9 da Hdmi 2.1 olduğu için Mi Box 3 ü Tv nin Hdmi girişine bağlayıp Earc üzerinden soundbar a kayıpsız ses formatlarını aktarabiliyorum. Bu konuda bir sıkıntı yok. Mesele burada Tv nin Hdmi 2.1 ve Earc desteği ayrıca Hdmi 2.1 kablo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cchacalls -- 31 Ağustos 2020; 0:2:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    truehd vs atmos gibi onları aktarmıyor zaten bluray olarak. Ama dijital platformlar netflix gibi onların da atmos aktarmadığı söylendi. DD+ çıkıyor netflixteki içeriklerde seçiyorum ama aktarmadığını söylediği için herkes o yüzden denemedim yani paketim UHD değil o yüzden paket yükseltmedim aktaramayacağım için. Şuan bunları aktarıyor mu ? Aktarıyorsa yarın paket yükseltmesi yapıp deneyeceğim ?
  • 2000 tlye kadar, netflix ve ulusal kanal izlemek için özellikle diyaloglar hangi soundbar önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: WatchAndLearnn

truehd vs atmos gibi onları aktarmıyor zaten bluray olarak. Ama dijital platformlar netflix gibi onların da atmos aktarmadığı söylendi. DD+ çıkıyor netflixteki içeriklerde seçiyorum ama aktarmadığını söylediği için herkes o yüzden denemedim yani paketim UHD değil o yüzden paket yükseltmedim aktaramayacağım için. Şuan bunları aktarıyor mu ? Aktarıyorsa yarın paket yükseltmesi yapıp deneyeceğim ?
    aktardığını kendiniz söylediniz zaten indirip atmosu gördüğünüz film netflixten kopya

hddten gösteren netflixten zaten gösterir göstermezse bir 20 tl fazldan para ödemiş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cchacalls

Hocam Tv de Hdmi 2.1 ve E Arc desteği yoksa, ki samsung Mu9000 de yok. Mümkün değil Tv üzerinden kayıpsız ses dosyalarını Pass Through yapamaz. Bu durum da en basit yontem harici bir player ile Soundbar 'in girişine bağlayıp Kayıpsız ses alınabilir. Benim Lg Oled b9 da Hdmi 2.1 olduğu için Mi Box 3 ü Tv nin Hdmi girişine bağlayıp Earc üzerinden soundbar a kayıpsız ses formatlarını aktarabiliyorum. Bu konuda bir sıkıntı yok. Mesele burada Tv nin Hdmi 2.1 ve Earc desteği ayrıca Hdmi 2.1 kablo.
    ben de onu söylüyorum zaten tersini söylemedim ki

mi box tvnize yakışır bir oynatıcı değil değiştirin
    Hocam simdilik bununla idare edeceğim. Tv nin media player i ile defacalarca resim kalitesini kontrol ettim. Arada öyle uçurum bir fark yok. Ilk başlar da mi box ayarlarını iyi yapmadigim için görüntü biraz kötüydü. Şimdi gayet iyi bir görüntü alıyorum. Yoksa benim sisteme Nvidia shield güzel olurdu.

• yani özellikle netflixte dolby vision filan dehşet olurdu en kısa zamanda ikinci elde filan düşürmeye bakın topicini kontrol edin bu aralar satan bayağı var
    Eyvallah arada bir bakarım o zaman. Ama tv de Netflix de dolby vision var zaten ;) Bana Nvidia shield in su anda tek getirisi Mi Box a göre bir tik daha iyi resim kalitesi olacaktır. Onda da ahim şahım bir fark olacagini düşünmüyorum şahsen. Ses konusunu şu an için çözdüm. Ama tabi bu benim ihtiyaçlarıma göre. Eminim Nvida Shield in çok daha iyi özellikleri vardır.

• Netflixi tvde çözdüyseniz yarı fiyata zidoo z9s bakın sahibindende 1000 tlye gördüm aynı kalitedir hatta avsforumda filan nvidiaya tercih ederler bakma bizde takım tutar gibi millet aldığı malı över ben sırf netflix için geçtim tv netflixi atmos göndermiyor kulaklığıma
    Peki şunu sorabilir miyim? Mi Box 3 den zidoo ya geçsem bana ne gibi faydaları olur. Dediğim gibi Mi Box ile tüm ses formatlarını pass Through yaparak soundbar a gönderiyorum. Tv den de Netflix de hiç bir sıkıntı yok zaten. Bilmediğim başka bir şey varsa aydinlatirsaniz sevinirim. Bu arada Mi Box ile 4K Hdr Mkv formatı yaklaşık 50 gb lık Joker filmini bile oynatıyor. Takılma filan yaşanmıyor.

• görüntü kalitesi cam gibi olur mi box vasat
  • Anladım hocam inşallah denk gelirse uygun fiyata değerlendiririz.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Bende netflix en ust paket. Mu9000'de armos seyredemiyoruz. Seyretmek mumkun olsaydi sayet apple tv almazdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    O zaman netflix uygulaması optimize edilmemiş veya güncellenmemiş. HDD den atmos film izledim dün Greyhound filmini. Ha çok bişi farketmedi ama daha 3 boyutlu bir ses hissettim ses derinliği daha fazlaydı. Tepeden uçak felanda geçmedi geçse belki hissederdim.
    hocam merhaba, ben de size birşey sormak istiyorum.
    philips 49pus7503 4k model tv var, bütün özelliklerini bilmiyorum, netflix kendi uygulaması yazdığınız gibi dolby vision vb. özellikler var mı?
    henüz soundbar mevcut değil hangi ürünü tavsiye edersiniz? (bütçe çok uçuk değil)
  • Her modeli bilemem ozellikle philips bazı modellerde hdr10+ bazılarında dolby vision oluyor bu modelde yok görünüyor dolby vision

dolby atmos sesi passtrough edebilmesi lazım ama teknik özelliklerde yazmazlar

denemek lazım

Hangi soundbar konusu bu topicte çok konuşuldu bütçeye bağlı olmakla beraber atmos olmayanlara ve arkaya hoparlör eklenmeyenlere bakmayın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crossruff C kullanıcısına yanıt
    SL9Y modeline bir bakın derim. Herhangi diğer markalar da bu pazarda henüz böyle bir ürün göremedim.
    Dinleme şansım oldu Samsung q70 soundbar karşısında yetersiz kaldı.
  • CihanEfruzz C kullanıcısına yanıt
    Iyi mi kotu mu demek istediniz?:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    SL9Y için söylüyorum bence çok çok daha iyi. Ziraa Lg Türkiye pazarında bu ses işini cidden iyi yapıyor. Son bir kaç yıldır tüm markaları takip ediyorum ancak sadece yüksek ses ile öne çıkıyorlar ki mağaza da daha yüksek satış adetlerini yakalamak için sanırım. Ancak Lg nin böyle bir satış kaygısı yok. Tabi birazda Türkiye de ki marka algısı.
  • Selam Arkadaşlar,
    Vazgecemedigim Z5500 satıp atmos destekli saundbar almak istiyorum,tavsiye edermisiniz,buna degermi bilemedim,Lg oled kullanıyorum.İyi Akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.