Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kağnıcıoğluteknoloji38 , ozan47 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
40.620
Cevap
596
Favori
1.969.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phantom7

Evet SL10Y çok güzel cihaz çok memnunum ancak arka kitleride hesaba kattığınızda SN11R almak çok daha avantajlı. Ben de arada kaldım şu an elimdeki SL10Y'yi satıp SN11R'ye geçsem mi diye. Diğer taraftan da 2 ay önce 3900 TL verdiğim cihazı nerdeyse bin TL altına satmakta üzüyor. Kararsız kaldım valla.

Alıntıları Göster
    Oldukça güvenilir inceleme sitesi Whathifi Sl10y ye 4 yıldız sn11r ye ise 2 yıldız verip listenizin en altında olmalı diyip yerin dibine sokmuş tabi orada ki fiyatları 1500 euro ve oldukça yüksek bu ana etken olsa da siz iyi araştırın iki barı da bence acele etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 29 Ağustos 2020; 15:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: isotam35

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum vatan bilgisayar da teshirde sk9y var 2200tl diyorlar kullanan varmı almaya degermi film ve müzik için iş görürmü
    Merhaba, bence teşhir cihaza o parayı vermek mantıklı değil. Geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam SL9Y 2200 TL civarına düşmüştü. Aceleniz yoksa indirimleri bekleyip daha yeni modellere bakmak daha mantıklı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ptolomeo

Oldukça güvenilir inceleme sitesi Whathifi Sl10y ye 4 yıldız sn11r ye ise 2 yıldız verip listenizin en altında olmalı diyip yerin dibine sokmuş tabi orada ki fiyatları 1500 euro ve oldukça yüksek bu ana etken olsa da siz iyi araştırın iki barı da bence acele etmeyin.

Alıntıları Göster
    Ooo bu ciddi işte sadece fiyattan yazmazlar onu sadece eksileri bölümüne yazarlar dur ben bir okuyayım
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Ooo bu ciddi işte sadece fiyattan yazmazlar onu sadece eksileri bölümüne yazarlar dur ben bir okuyayım

Alıntıları Göster
    Tabi fiyata yazmazlar yanlış ifade ettim sanırım ancak tüm cihazları ait oldukları fiyat segmentine göre değerlendiriyorlar. 1500 usd fiyatlı barlara göre değerlendirilip puan veriliyor. Örneğin bir zamanlar pioneer sbx n700 300 usd ye düşünce fiyatı 5 yıldız vermişlerdi ancak çıkış fiyatında bunu kesinlikle haketmediğini de belirtmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 29 Ağustos 2020; 16:5:8 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportway -- 9 Eylül 2020; 11:27:47 >
    Bence değer yanlışlıkla anlamayın bilmiyorum ben aradığım ürünü bulduğumu düşünüyorum bu tabi ki herkeste farklı deneyim sağlayabilir. Arka kitler artık 2000 TL bandında neredeyse. Teşekkürler

Gerçi ben banka kampanya avantajx vs de 3799 a aldığım ürün üzerinde ilave ciddi indirimler sağladığın için bu şekilde zarar etmediğimi düşünerek almış olabilirim ama elbette 4000. 00 TL ye bakarak mutlaka zarar olacak tercih sizin. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sportway

.
    yani o adam ciddi inceler soundbarları ben de okudum şaştım kaldım hayırlısı artık belki erken inceledi bir yazılım sorunu filan vardı bu kadar kötü olamaz tamam 1500 dolarlık aletten böyle ses çıkmaz filan diyor da çok da fiyat bağlamında konuşmamış gibi duruyor eksileri yazarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: djangobjk

Bence değer yanlışlıkla anlamayın bilmiyorum ben aradığım ürünü bulduğumu düşünüyorum bu tabi ki herkeste farklı deneyim sağlayabilir. Arka kitler artık 2000 TL bandında neredeyse. Teşekkürler
    Sadece arka kit de değil ki bu kitin yukarı bakan atmos hoparlörü var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yani o adam ciddi inceler soundbarları ben de okudum şaştım kaldım hayırlısı artık belki erken inceledi bir yazılım sorunu filan vardı bu kadar kötü olamaz tamam 1500 dolarlık aletten böyle ses çıkmaz filan diyor da çok da fiyat bağlamında konuşmamış gibi duruyor eksileri yazarken

Alıntıları Göster
    Her ürünü fiyat segmentini göz önüne alarak diğer rakiplere göre değerlendiriyorlar şimdi neler var bakalım jbl bar 9.1 sony ht st5000 sonos barlar sennheiser ambeo gibi çok ciddi rakipler var ve bunlar içerisinde bu puanlama pek yanlış görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 29 Ağustos 2020; 18:16:45 >

Kesinlikle öyle ben birazda kendi keyfime bakıyorum elbette değerlendirmeler önemli de ben memnun kaldım ve bahsettiğiniz soundbar aşağıda bir video ekledim zaten az çok belli oluyor teşekkürler

• O fiyata begenmemis ama ulkemizdeki fiyatla alip dinlese mest olurdu. Bence onlarin asil derdi LG'nin en ust seviye de olsa, atlasa da ziplasa da bu kadar yuksek bir fiyata soundbar satmasi. Korelilerden fiyat performana urunu bekliyorlar. Samsung harman kardon olunca biraz isler degisti. Lg devler ligine henuz kabul gormedi.

Yine de bir soundbar olarak verebilecegi performansi en uat noktaya cikarmistir diye dusunuyorum. Sk10,sl10 hesaplarsak 3 yil burada bir tecrube var. Zaten cihaz bunun uzerine ilerlemis. Sk10, sl10 basariliylen bu cihaza eklenen atmos surroundlari isleyecek cipleri basarisiz niye tutsunlar diye dusunuyorum? Ustelik meriridian ile ortaklasa kafa yorulan cihazlarken.

Samsung rakipsizdi 7.2.4 ile bir rakip daha geldi ama isin diger tarafinda ses cihazlari ureticileri bu kademede yok. Yillarca soundbar kategorisine uzaktan baktilar. Koreliler pazari ele.alinca girdiler ama yukaek fiyatlarla onlar yapamaz bu isi biz yapariz dediler. Yaoacaklarini herkes biliyordu da soundbar kategorisinin alicisinin yogunlugu yukaek fiyatli urune bakmiyor. Ust gelir de zaten soundbara bakmiyor bir zorunluluk yoksa. Simdi diger markalar buraya girerse, daha ucuza ve daha iyisini yaparsa lg'den, samsungdan; avr'ler kime satilacak? Tanesi 15kg.olan hoparlorleri birkac doyumsuz(benim gibi) hatici kime satacak?

Yani bu 7.2.4 dizilimi bir kirilim noktasi ilabilir belki de... bekleyip.gorecegiz.

Saygilarimla.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Bir önceki cihazına 4 yıldız vermiş hocam lg nin samsung hk işbirliğine saygı duyup lg nin meridian işbirliğine saygı duymamaları çok makul görünmüyor bence lg o segmentte yani 1500 usd fiyatta yeterli olamadı zira bu adamlar tv de yapıyor ve ilk sıraları kimseye vermiyor incelemelerde. Soundbar zengin fakir gözetmiyor bence apayrı bir ihtiyaç avr çok çetrefilli ve yer sorunu olan bir kulvar son olarak korelilerde ses dinamizmini hep eksik buluyorum koca koca soundbarlarında 1500 tl lik sony ya da jbl lerdeki parlaklığı ve dinamizmi bulamıyorum inanın. Saygılar bizden...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ptolomeo

Bir önceki cihazına 4 yıldız vermiş hocam lg nin samsung hk işbirliğine saygı duyup lg nin meridian işbirliğine saygı duymamaları çok makul görünmüyor bence lg o segmentte yani 1500 usd fiyatta yeterli olamadı zira bu adamlar tv de yapıyor ve ilk sıraları kimseye vermiyor incelemelerde. Soundbar zengin fakir gözetmiyor bence apayrı bir ihtiyaç avr çok çetrefilli ve yer sorunu olan bir kulvar son olarak korelilerde ses dinamizmini hep eksik buluyorum koca koca soundbarlarında 1500 tl lik sony ya da jbl lerdeki parlaklığı ve dinamizmi bulamıyorum inanın. Saygılar bizden...
    Sanırım işbirliği değil de Samsung Harman Kardonu satın aldı saygı duymaları bundan olabilir
  • quote:

Sanırım işbirliği değil de Samsung Harman Kardonu satın aldı saygı duymaları bundan olabilir

Alıntıları Göster
    Yurtdışı piyasalarda kim kimle beraber racon gövde gösterisi vb pek etkilemez insanların düşüncelerini hele bu bir saygın inceleme editörü ise, saygıb diyorum çümkü o sitenin iyi puan verdiği belki 7 cihaz aldım hepsi tamamen incelemede ki gibi performans verdi.

• Neyse neticede bu fiyata bu alet çok iyi hiç kimse aklını gönlünü bulandırmasın vatan zam yapmazsa toplaşın arkadaşlar
  • Ufak bir sorum olacak bu arka kitler 8500S ler tanesi 40W mı yani totalde 80W ses RMS gücü mü var ? Sistemimde 330W olan güç , 410W RMS değerine mi ulaşıyor Q70 ile beraber.

Saygılar.
  • evet hoparlörlerin gücü hep tek belirtilir her biri 40 watt
    Birde film izlerken arka kitlerin tamamen sustuğu yerlerde ufak bir dip parazit sesi geliyor bu da normal midir ? Arka fonlardan müzik gelmediği zaman felan ?
  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.