Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr.Neverdies , AyranMen , Muse. , srknzr Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.559
Cevap
596
Favori
1.966.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

sk10y deneyimlediniz mi peki hocam nasıldır acaba ?

Alıntıları Göster
    Hayır ama sony zf9 kullandım arka speakerlarıyla beraber.
    Daha önce avr li bir sistem kullandığım için soundbar beni kesmedi ve tekrar avr li bir sisteme geçtim.
    sony zf9 fena değil ama sounbarlarda ses ayrıntısı yok, efekt yok, heyecan yok, güç yok, ses kalitesi yok.
    Kısaca beklentiye bağlı.
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Multimedya sistem ile soundbar karsilastirmasinda ayni fiyat kulvarinda olan 5.1 multimedya soundbardan daha iyi olabilir ama ne konuda bas siddeti konusunda. Bu da ses rengi degil ses siddeti sevenler icin gecerli. Sk10y guzel bir model ama oyun icin tasarlanmis bir model.degil. su anda fiyati ile performansi karsilastirildiginda multimedya hoparlor ile kiyaslanmasi dogru olmaz. Yurtdisinda bu cihaz 900£. Bu fiyatli cihazlar pahali ve ust sinif kategorisinde. Eger sj3, sj2 gibi cihazlarla karsilastirilsa belki denir ama sk10 icin multimedya hoparlorler alt kulvardir.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Multimedya sistem ile soundbar karsilastirmasinda ayni fiyat kulvarinda olan 5.1 multimedya soundbardan daha iyi olabilir ama ne konuda bas siddeti konusunda. Bu da ses rengi degil ses siddeti sevenler icin gecerli. Sk10y guzel bir model ama oyun icin tasarlanmis bir model.degil. su anda fiyati ile performansi karsilastirildiginda multimedya hoparlor ile kiyaslanmasi dogru olmaz. Yurtdisinda bu cihaz 900£. Bu fiyatli cihazlar pahali ve ust sinif kategorisinde. Eger sj3, sj2 gibi cihazlarla karsilastirilsa belki denir ama sk10 icin multimedya hoparlorler alt kulvardir.

Saygilarimla.
    Vatanda 2624 lira Suan icin ... yanı sk10y alınır diyorsunuz değil mi hocam bi z906 ya göre (bas kıyaslamıyorum tabıki )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi, kaçırma bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhabalar, SK10Y kullanıcısıyım.Biliyorsunuz dolby atmos için soundbara bağladığınız cihazın dolby atmos destekli olması gerekiyor. Bunu şu an apple tv 4K ile alabiliyoruz. Benim aklıma Huawei P30 Pro modeli geldi. Bu cihazda dolby atmos var. USB Type-C to HDMI kablosu ile cihazı soundbara bağlasam atmos sesi soundbar'dan alabilir miyim sizce? Böyle olursa Apple TV 4K almaya da gerek kalmayacak. Bunu deneyimleyen oldu mu?
  • cedenver C kullanıcısına yanıt
    Olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

Su an sk10y kullanıyorum. Daha önce yıllarcada avr li hifi sistemler kullandım. Dolby atmoslu sistemimde vardı. Tavana dali hoparlörler asılıydı. Şu kesin fiziki bir tavanda olan hifi sistemiyle yarıstırmak olmaz. Tabiki daha iyi. Ben dinleyen deneyimleyen biri olarak aradaki farkı rahatca soyleyebilirim. Ama sk10y gercekten başarılı. Atmos konusunda zaten fiziki bir sistemden daha iyi demek doğru olmaz kimsede sanırı bu demiyor. Soundbara ve tavanda olmamasına ragmeb gayey iyi iş çıkarıyor. Atmos etkisi fiziki hoparlörlerle kıyaslandığında bence yüzde 60-70 arası gibi. Bu rakamlarda yine bence çok çok iyi. Sk10y vr jbl 5.1 soundbar çizhisini önemli derecede öne taşıyan iki model. Gerçekten başarılıöar. Ama imkanım olsa yeniden hifi sisteme geçermiydim evet geçerdim. O işin zevki heyecanı başka. Kültürel bir faliyet oluşmulş soundbarları en güzek tarafı çok fazla bilgi gerektirmeyen tak kullan ve belli kalitede ses veren sistemler. Bunu hepsi başaramıyor Ma sk10y ve jbl 5.1 çok başarılır
    İyi günler, sizden bir tafsiye isteyecektim bende iki cihaz arasinda kararsiz kaldım jbl 5.1 ve lg sk10y, daha önce jbl sb250 bar kullanmıstım, hangisini önerirsiniz ve galiba jbl de dolby atmos yok eksi puan olarak düşünülebilinirmi veya 3. Bir tercihiniz olurmu.

• LG SK5 ya da SJ4 almayı düşünen varsa, SK5R ya da SJ4R'ye ortak olup arka hoparlölerin parasını verebilirim.

Alan kişi de arka hoparlörler hariç normal SK5 olarak kullanmaya devam eder.
  • Aspirin_Gripin kullanıcısına yanıt
    Bence jbl daha başarılı ama aralarıda uçurumda yok. Benim tercih nedenim bir fiyat iki daha çok desteklediği ses formatları olduğundan sk10y oldu. Birde nprmal fiyatı 3600 falandı ben 2700 tl satım aldım.

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Bende bağlantı çeşitliliği ve ileriye yatırım amaçlı sk10y aldım. Malzeme kalitesi ve ses çıkış gücü olarak memnunum.

Ses kalitesini tek kıstas olarak düşünürseniz tabiki philips fidelio b8 in gerisinde.
  • Arkadaşlar merhaba digitürk bağlattım ama sk9y den ses gelmiyor digitürk ün hdmı kablosunu söktüğüm anda ses var ama takınca hem tv yi açarken otamatik açılmıyor hem de ses gelmiyor ne yapmam lazım tv lg b7 :(
    Fikir için teşekkürler, son zamanlarda elde ettiğim filmler genelde ses formatları dolby atmos-dts:x-true hd ve jbl bu sesleri desteklemiyor benim merak ettiğim bu 3 ses formatından birisi ile film izlediğimizde mesela dolby atmos bir film izledigimizde jbl nin dts formatından daha kaliteli ses duyarmıyız o farkı duyarmı kulaklarımız tek merak ettigim bu anlatabilmişimdir umarım iyi günler.

• ss l80 sony 6ohmhoparlör 80watt gücünde bir soundbar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 16 Mayıs 2019; 5:22:50 >
  • Arkadaşlar 3 ay önce sony centerdan aldığım htzf9 sounbarı satıyorum.sa-zr9 arka hop larıyla birlikte.ilgilenenler pm atabilir

Bu sordugun hoparlör kalitesiylede aşakalı bir durum. Bütün ses formatlarınıda desteklese hoparlör dandink ise hiç bir işe yaramaz. Sk10y soundbar olarak piyasadaki üst modellerdrn biri. Tr şartlarında sounbar olarak alıcağın fiyat özellik ve arka surruondları da ekleyip sinema etkisini yaşayacağın nadir bir sistem. O konuda için rahat olsun. Ses olarak jbl 5.1 bence bir tık daha iyi. Tabi bu benim görüşüm.ama fiyatı daha pahallı ve standart ses formatlarını destekliyor. Arka surruondların sarjlı olması soru işareti ama kullanlar sıkıntı yasamamıs. Sk10y ses olarak tamin eder. Özellikle arka surruondları ekleyincr sinema etkisi ciddi anlamda artar.doğru ayar yapıldığında dolby aymos etkisini fiziksel olan yani tavanda olan atmos kadar olmasada yinede bu seviye cihazda tatmin eder.şunuda söyliyim hem jbl hem sk10y fiyat olatak malasef ülke ekonomisi yüzünden fiyatlatı pahallı. Her ikisi hatta şu an satılan hiç sounbar bu fiyatları hak eymiyor. En fazla 2500 olması lazım. Bende zaten 2700 aldım. Denk geldi kampanyadan. Yoksa 3800 civarıydı o fiyata ben almazdım.çunku arka hoparlörleride almak lazım bu sefer çok artıyor. Arkalarla beraber bana 3000 tl maliyeti oldu. Bu bile çok. İçin rahat olsun ikisinden hangisini alırsan al ikiside başarılıdır. Jbl de hepsi paketten çıkıyor arkalar için ayrı satın almak derdin yok ama lg için arkaları bulmak için zahmet çekicen mecbur.

Tesekkurler bilgi icin, bu aksam Sony HT ZF9 aldım 2 arka hoparlör ile birlikte. Bende mibox androıdbox var sanırım dolby atmos ve dtsx formatları desteklemiyor geriye bu sesleri destekleyen bir box almak kalıyor onuda inceliyecegim tavsiyeye acigım. Su anda iptv den tv bakıyorum ses bu sekilde bile cok guzel sesler konusmalar cok net arka rearlar cok iyi ses veriyor gece usb den dts 4k bir film izliyecegim deneyimlerimi gene paylasacagım, tavsiye ve fikir veren tüm arkadaslara tekrar tesekkürler.

• Arkadaşlar philips htl5140 soundbar kullan var mı performansı nasılfır uyguna buldum birtane?

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

• SK5R alacak ama arka hoparlorleri belli bir ucret karsiligi birakip SK5 olarak (yalnizca soundbar) kullanmak isteyen, boylece ucuza kaliteli ses almak isteyen var ise arka hoparlorlerine talibim
  • Hafta sonu mediamarkette soundbarları inceleme fırsatım oldum.

İlk Lg Sk9y modelini inceledim.Bu modeli almak istiyordum. Ancak incelemeye başlayıp sesini açtırdığında hiçbir tat alamadım. bende hayal kırıklığı yarattı.
    ikinci Lg sk10 Modelini inceledim. Bu model sk9y ye göre çok üstün akustik bir havası var.buda ikisi arasındaki fiyat farkını açıklıyor.

Üçüncü olarakda JBL in 5+1 modelini inceledim. Diğer iki modele göre sesi ve kalitesi çok iyiydi. Ancak ayrılabilen kolanlardan ses çok az geliyordu. Surround içinse bu kolonlar ayrı ama .Normal bir müzik dinlerken bu kadar az ses alabileceksem değmez bu kadar çok para vermeye.

Ellerinde kalan sj7 vardı bir tane dedim onada bakim .Flex olması güzel al kolonları istediğin yere götür . istediğin cihazı bağla ama ses tatminkar değil.

Son olarak daha önce incelediğim LG SK5R yi alacağım sanırım. <sesi çok toktu ve tatminkardı. Surround etkiside varsa daha ne olsun ki.

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.