Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ayhanca10 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.563
Cevap
596
Favori
1.966.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerimhaber

Hocam samsung ks8500 ile lg sk10y kullaniyorum turkcell tv+ ile. Hdmi dan ses geliyor dediginiz ayarda ama bu seferde tv nin kendi netflixinfen yada youtubedan ses alinmiyor tv nin kendi uygulamalarindan yani

Alıntıları Göster
    Turkcell tv kapali olursa ses alamazsiniz. Bir sekilde kesiyir arc baglantisini kapaliyken.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV uygulamalarından bir şey izleyeceğiniz zaman tekrar soundbar kumandasından ARC’a geçmeniz yeterli.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Hdmi arc ile ne yaparsam yapayım sürekli bağlantı kopuyor turkcell tv nin 10 saniyede bir

Optik kablo ile taktım öyle kullnıyorum ondada kumandadan ses açıp kapatamıyorum ama anlamadım
  • Aslında yukarıda (önceki sayfalarda) anlattım. Digiturk/Dsmart/Turkcell TV gibi cihazlarda bağlantıyı optik üzerinden yapmanız gerekli. Aksi halde verim alamıyorsunuz.
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam optik ile kullanıyorum artık.
    Bide ayarlar için standartta kullanıyorum surround mod kapalı olarak.
    auto vol 4 sn basılı tutunca surround-on oluyor ama bu sefer sesler çok tizleşiyor bu ayarı acaba arka hoparlor takarsakmı kullanmak gerekir?
  • Bu ayar arka hoparlör yoksa sanal surround ve Atmos'da OVS efekti için gerekli. Eğer çok tiz geliyorsa trebles'ı -1 veya -2 yapabilirsiniz.
  • Benim SK9Y wifi dongle arızası nedeniyle servis değişim verdi, iade etmeyi düşünüyorum.
    Apartman dairesinde fazla gereksiz bence, sesi yarıdan fazla açamıyordum, düşük seste bile çok kaliteli tabiki
    LG SJ3 yada Samsung HW-N450 almayı düşünüyorum, performansları nasıldır SK9Y modeline göre.
  • LG SJ3 ve LG SK5 in ikisinide aynı ortamda test ettim. SK5 donanımsal olarak çok daha iyi. Ses olarak SK5 daha iyi geldi bana. LOTR savaş sahnelerinde SJ3'ün sesinde çatlamalar oldu son seste. SK9Y ye göre kıyaslayamam onu denemedim ama apartman dairesinde yeteri kadar gürültü çıkarıyor :)

Forumda bir arkadaş SK5R'den ayrılmış olarak SK5 satıyor. SJ3 ile aynı fiyata geliyor.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-lg-sk5r-soundbar-650tl--137921412#137921412
  • Ben de benzer bir sey yapmayi dusunuyorum. Ama onun yerine birisi SK5R'yi SK5 gibi kullanmak isterse anlasip paranin bir miktarini ben verip SK9Y icin arka hoparlor olarak kullanmak uzere icindeki 2 hoparloru alabilirim. Hem daha ucuza gelir hem de SJ3'den cok daha iyi bir hoparloru benzer bir fiyata almis olur.
  • 800 TL ye teşhir almak yerine 930 TL ye SK5 olarak SK5R’yi İstanbulda paylaşabilirim. 520 TL ye arka hoparlörlerini verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralthin -- 8 Mayıs 2019; 22:22:13 >
  • Paylasmak isteyen varsa 400 TL'ye ben arka hoparlorlere talibim SK5R icin :)
  • Ben de arkadaşa daha önce de yazdığım gibi, SK5 almayı düşününen varsa, onun yerine SK5R alabilir, arka hoparlörlere 400 TL verebilirim
  • Herkese merhaba

Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Dün Samsung HW-N450 soundbar aldım. Televizyonum Samsung 40ES7000 Serisi. Dün kendim kurulumu gerçekleştirdim. Televizyon sesini soundbardan aldım. Yalnız subWoofer den çok boğuk bir bas sesi geliyor. Ses seviyesini normal dinlemek için rahat 50-60 lara kadar çıkarıyorum. Telefon üzerinden bluetooth ile bağlantı yapıp müzik dinlediğimde ses daha kaliteli ve daha güçlü. Yalnız beklediğim gibi temiz bir ses alamadım ve resmen hayal kırıklığına uğradım. Yapmam gereken bir ayar var ben mi yapmıyorum.

Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
  • Arkadaşlar merhaba,

Sony XF90 serisi TV kullanıyorum. Açıkçası hoparlörünü başarılı bulmuyorum.
    Buradan bir kaç arkadaşımla özelden de konuştum. Rakamlar büyüdükçe büyüyor tabi.
    Çoluk çocuk olunca ne kadar verimli kullanabileceğim konusunda soru işaretleri var kafamda. TV sadece gece kullanıyorum çünkü.
    Geçiş aşamasında sanırım 2. el bir cihaz alsam, kullanabiliyorsam sistemi iyileştirsem daha makul olacak gibi geliyor. Bu konuda fikirlere açığım.
    Bununla birlikte uygun fiyatlı cihazlar varsa temiz İstanbul içi elden alabilirim.

Teşekkürler.
  • arkadaşlar SK10Y en düşük kaçı gördü şuan 3096 tl vatandan alınır mı arada kampanya vs oldu mu hiç ? z906 alma arefesinden kıl payı döndüm soundbara karar verdim
  • Merhaba bende LG tv kullanıyorum genellikle film ve oyun için ses sistemi almayı düşünüyorum. Ses sistemleri hakkında çok bilgim yok. Soundbar ve 5.1 ses sistemleri arasında hangi tercihi yapmalıyım? Daha eski 5+1 sistemler mi yoksa yeni soundbarlar mı filmlerde daha keyifli olur lg sk10y veya sk9y tercih edebilirim ama arka hoparlör için tekrardan masraf gerekiyor ve ne alınabilir bilmiyorum. Sk5r set halinde alınması mı yoksa sk10y modeli tek başına mı daha iyi ses verir ?

• Merhaba, Ben yeni öğrendim, belki aynı sıkıntıyı yaşayan vardır diye buraya yazıyorum.

Atmos sesi bir türlü alamadım sounbar dan sonra biraz araştırdım ve Soundbara giren ve çıkan tüm Hdmi kabloların "HIGH SPEED HDMI CABLE WITH ETHERNET" olması gerektiğini öğrendim. Aklınızda bulunsun. Ben denedim ve oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rA.horakhty -- 11 Mayıs 2019; 16:24:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer98

Merhaba bende LG tv kullanıyorum genellikle film ve oyun için ses sistemi almayı düşünüyorum. Ses sistemleri hakkında çok bilgim yok. Soundbar ve 5.1 ses sistemleri arasında hangi tercihi yapmalıyım? Daha eski 5+1 sistemler mi yoksa yeni soundbarlar mı filmlerde daha keyifli olur lg sk10y veya sk9y tercih edebilirim ama arka hoparlör için tekrardan masraf gerekiyor ve ne alınabilir bilmiyorum. Sk5r set halinde alınması mı yoksa sk10y modeli tek başına mı daha iyi ses verir ?
    Hocam inanır misiniz ayni durumdayım z906 Suan sıfır 1857 liraya var o mu sk10y LG mi ısın içinde boguldum kaldım resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 11 Mayıs 2019; 16:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Hocam inanır misiniz ayni durumdayım z906 Suan sıfır 1857 liraya var o mu sk10y LG mi ısın içinde boguldum kaldım resmen

Alıntıları Göster
    z906 nın hd ses leri desteği yok. dolby true hd, dts-ma, dts-x, dolby atmos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

z906 nın hd ses leri desteği yok. dolby true hd, dts-ma, dts-x, dolby atmos.

Alıntıları Göster
    sk10y deneyimlediniz mi peki hocam nasıldır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.