Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.557
Cevap
596
Favori
1.966.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resetlemeyi bilmiyorum. Siz biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fkuyzu F kullanıcısına yanıt
    Kullanim klavuzunda yaziyordur. Ordan bakmak lazim.

• Seste cok fazla fark yok. Meridian marka ucreti fiyat farkinda daha baskin. 65” tv ile ayni ebatta oldugu icin aldim ki 500 tl fark vardi. Teknik en buyuk artisi +1 hdmi. Fazla farkla tavsiye etmem. Ayrica sk10 almak yerine o farkla surround hoparlor almayi siddetle tavsiye ederim. Tabi bulabilirseniz. Yeri gelmisken LG Turkiye’yi tekrar kiniyorum

• Ben Vatan’dan 6 taksitle aldim.

• Sk10y arka hoparlörleri nasıl ayarlıyoruz? Kırmızı ışık yanıyor ama herhangi bir ayar falanda gormedim. Nasıl baglıyoruz bunu?

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Kumanda ya da uygulama uzerinden Surround on yapin. Yalniz kirmizi isik yaniyorsa cihaz gormemis olabilir. Herhangi bir ek.ayar yok gormesi icin.

Saygilarimla.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Kırmızı yanıyor. Görmüyor hala. Kapadım açtım falan ama görmüyor.

• Halletim arkasında reset tuşu gibi ufak bir tuş varmış.

• 3097tlye teknosadan sk10y aldim. Yarin eve gelecek kargo ile. Acaba LG servisini de cagirmama gerek varmidir kurulum icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha düşük fiyata satıldımı ?
  • LG SJ3 veya LG SK5 alacağım. En uygun fiyatlı bunları bulabildim. LG SJ3 670 TL. LG SK5 1050 TL. Evde genel olarak müzik dinlemek ve haftada 1-2 kez film izlemek için alacağım. Film olarak direk LOTR'a örnek verebilirsiniz :) Hangisi mantıklı olur, tatmin eder ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralthin -- 6 Mayıs 2019; 0:14:44 >
  • LG SK5 i 1050 ye nerede satılıyor. Bende LG SJ3 alacaktım. Hoparlörlerin görüntüsü hoşuma gitmedi. Hafta sonu Gittigidiyordan Samsung N450 aldım.
  • Merhaba,

Merhaba konuyu büyük ölçüde gözden geçirdim. lg sk5r 4.1 için pek bir şey bulamadım. Koymayı düşündüğüm yerin boyut sınırından dolayı (1,1 metre) bu ürüne yöneldim. Mibox ile kullanacağım. Özellikle Netflix kullanımında sorun olup olmadığını merak ediyorum. Varsa bu fiyat sınırına kadar başka ürün önerilerine de açığım.

Teşekkürler
  • hocam ben sk9y yi önceden alıp evde kutusunu açmadan yeni evim için bekletmiştim, lg tv yi kurmaya gelenler soundbar için de kurulum yaptırdınız mı demişti, ben de yok diyince soundbar a da kurulum formu yazdılar, bana saçma geldi çok basit çünkü kurulumu ama siz yine de lg servisini çağırıp kurulum yaptırın garanti açısından falan ilerde başınız ağrımasın
  • kimyageray K kullanıcısına yanıt
    Hocam internetten aradım sonra ben de bulamadım. Sanırım teşhir ürünüydü gidip tekrar test etmek istiyorum kalmamış gibi satışı. Görüntü çok mühim değil ses iyi olsun yeter.
  • Ben LG SK5R yi bayağı takip ettim en düşük media markt sattı 1200 tl ye. BU fiyatın altında hiç görmedim. Şimdi bu fiyatta bulmak zor.
  • kimyageray K kullanıcısına yanıt
    Benim söylediğim LG SK5 2.1. Sizin söylediğiniz LG SK5R 4.1.
  • Hocam selam,

Ben SK9Y'e eklemek için SK5R'nin arka hoparlörlerini arıyorum.

Eğer siz 2.1 kullanma amacındaysanız ve SK5 bulamıyorsanız, en ucuz buradak SK4R, 1.447 TL

Eğer almayı düşünürseniz arka hoparlörleri 400 TL'ye satın alırım sizden, siz de 1.047 TL'ye SK5 almış olursunuz.

• the wade kullanıcısına yanıt
    SK5 buldum, bugün tekrar test etmeye gideceğim SK5'i. SJ3'le arasındaki farka tekrar bakayım, 400 liralık fark alabiliyorsam haber ederim :) Senin de işin görülsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralthin -- 6 Mayıs 2019; 17:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Bağlantınızın şöyle olması gerekli:

TV’nin ARC çıkışını soundbarın ARC girişine bağlayın
    Apple TV’nin HDMI çıkışını soundbarın HDMI 1 girişine bağlayın
    TV’den inputu ARC olarak seçin
    Soundbar dan inputu HDMI 1 olarak seçin

Hepsi bu kadar.
    Hocam samsung ks8500 ile lg sk10y kullaniyorum turkcell tv+ ile. Hdmi dan ses geliyor dediginiz ayarda ama bu seferde tv nin kendi netflixinfen yada youtubedan ses alinmiyor tv nin kendi uygulamalarindan yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.