Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.625
Cevap
596
Favori
1.970.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternetten istediğimizde ayıplı ürün olmadıkça açılmış kutuyu beğenmedim diye iade edebiliyor muyuz? Bir de senkronizasyon sorunu varsa nasıl kullanıyorsunuz? Veya kullanabiliyor musunuz?
  • conquerorpolat C kullanıcısına yanıt
    TV ile beraber otomatik açılıp-kapanıyor mu yoksa manuel mi yapıyorsunuz? n650 son sırada aslında sk9 ve m550 arasındayım. Dolby Atmos'u kaç defa kullanırım bilemiyorum. Onun için Dolby Atmos özellikli film indirmemiz lazım sanırım. Digiturk kullanıcısıyım. Ve orda izlediğim filmlerde yeterli tatmini yaşayayım yeter. O yüzden m550'ye kayıyorum bazen.
  • gsemre kullanıcısına yanıt
    Evet tvyi kapatip actiginizda acilip kapaniyor. Herhangi bir uyumsuzluk yasamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquerorpolat -- 18 Nisan 2019; 11:13:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet 14 gün içinde kutuda deformasyon vs. olmadıktan sonra beğenmeyip geri iade hakkınız var, cayma hakkını koşulsuz kabul ediyorlar, en azından hepsiburadada falan öyle. Senkronizasyon sorunu çok çok ufak , sesi işleyip verdiği için bu ses kaymasının olabileceğini düşünüyorum ayrıca kullanıma etkisi çok fazla yok hocam, çözceğime inanıyorum yakın zamanda pek zaman ayıramadım araştırma ve uygulama için.
  • Bugun itibariyle 1908₺'ye SK9Y almış bulunuyorum. Umarim pişman etmez. 14m2 lik sadece 55pus7303 TV ve koltugun bulundugu odada kullanilacak.

Evin diger esyalarini da dizdikten sonra duruma gore ya bir sk5r ya da spk8s baglayacagim arkalara.

SK9Y ile ilgili önerisi, tavsiyesi, deneyimi olan arkadaslar lutfen yazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkursada

Bugun itibariyle 1908₺'ye SK9Y almış bulunuyorum. Umarim pişman etmez. 14m2 lik sadece 55pus7303 TV ve koltugun bulundugu odada kullanilacak.

Evin diger esyalarini da dizdikten sonra duruma gore ya bir sk5r ya da spk8s baglayacagim arkalara.

SK9Y ile ilgili önerisi, tavsiyesi, deneyimi olan arkadaslar lutfen yazsin.
    Bu fiyata nerden aldınız hocam?
    Sabah beyazesyamarketim mi beyazesyamerkezi mi oyle bir site satiyordu. Cok guven vermedi, baktim hb, epttavm gibi sitelerde magazasi var. İstanbulda magazasi mevcut ve yorumlar da herhangi bir magaza gibi. Aradim konustum. Urun acik kutu mu, iade edilmis urun mu diye. Hayir dediler, stokta kalan son urun, satilmisti ama daha depodan cikmadan iptal edildi. Kesinlikle ne kargoya verildi ne de acildi diye beyan ettiler. Ben de sansimi deneyeyim diye aldim. Bakalim, dolandirilmam insallah :) cuma gunu yeni stoklarimiz gelecek ama bu fiyattan gelmez, isterseniz onu bekleyin dediler yok dedim aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rkursada

Sabah beyazesyamarketim mi beyazesyamerkezi mi oyle bir site satiyordu. Cok guven vermedi, baktim hb, epttavm gibi sitelerde magazasi var. İstanbulda magazasi mevcut ve yorumlar da herhangi bir magaza gibi. Aradim konustum. Urun acik kutu mu, iade edilmis urun mu diye. Hayir dediler, stokta kalan son urun, satilmisti ama daha depodan cikmadan iptal edildi. Kesinlikle ne kargoya verildi ne de acildi diye beyan ettiler. Ben de sansimi deneyeyim diye aldim. Bakalim, dolandirilmam insallah :) cuma gunu yeni stoklarimiz gelecek ama bu fiyattan gelmez, isterseniz onu bekleyin dediler yok dedim aldim.
    Hayırlı olsun deneyiminizi bekliyorum. Almayı düşünüyorum ben de.
  • Tesekkur ederim. Arastirdigim kadariyla fiyat performansi en iyi aletler sk9y ve sk10y. Cunku lg burada gercekten ucuza satiyor. Ama maalesef ben hazirandan once deneyemeyecegim urunu, henuz ev yok ortada :) ancak haziran ortasi gibi gecebilirim. O zamana kadar tv de soundbar da kutusunda duracak.

• rkursada R kullanıcısına yanıt
    Resmen bedavaya harika bir ürün almışsınız hocam. Pişman etme ihtimali yok, ancak benzer bir şansla yanına bir de SPK8 alırsanız tadından yenmez. İyi günlerde kullanın.

• Arkadaslar SK9Y medimarkt geçen hafta 1500 tl sattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

Arkadaslar SK9Y medimarkt geçen hafta 1500 tl sattı.
    Üzdün kral :(
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Umarım sorunsuz gelir. İşin aslı yazın 2 defa ABD'ye gitme durumum var. Birinde olmasa bile diğerinde almayı düşünüyorum. Zira ses sistemi istememdeki asıl sebep odada surround deneyimi yaşamaktı. Ama bu fiyat civarındaki gerçek 5.1'lerin performansını kimse yeterli bulmamış. Hem atmos olsun, hem de ileride surrounda tamamlarım diye aldım. Bakalım, inşallah arkaları da hallederim o zamana dolar 10-12 liraları görmezse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

Arkadaslar SK9Y medimarkt geçen hafta 1500 tl sattı.
    O nasıl bir indirimmiş öyle. şu an 2500'e satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

O nasıl bir indirimmiş öyle. şu an 2500'e satıyorlar.

Alıntıları Göster
    geçen hafta kablo için gittiğimde gözüme çarptı.sadece bir günlük indirimmiş.bende 1 hafta önce sk10y almıştım.hatta içinden 1500 tl bunu alırdım diye geçirdim.bazen yapıyor firmalar.adam zararına bir satış bu demişti.niye zararına yapıyorlar onuda anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Bu belirttiğiniz doğru değil hocam.

1080i çıkışa sahip olmakla ses iletmenin bir alakası yok. 1080'nin sonundaki interlaced p ise progressive demektir, tamamen görüntü taramayla alakalı terimler.

Uydu alıcılar için HDMI çıkış ile optik çıkışın farkı yoktur, ikisine de aynı ses sinyalini gönderirler. Stereo olarak aktarmalarının sebebi kendi yetersizlikleri değil, Türkiyede stereo yayın yapan bile sadece 2 tane kanal var, olmayan neyi çoklu kanal aktaracaklar?

Bu arada HDMI-ARC kullanan arkadaşların da bu konuyu iyice araştırmalarını tavsiye ederim. %100 emin olmamakla birlikte, ARC sadece 3.0 MBPs veri taşıyabilir, ve aynı optik bağlantı gibi maksimum Dolby Digital ve DTS 5.1 formatlarını destekler diye hatırlıyorum. Yani zaten Dolby Atmos, DTS-HD, TrueHD sinyal almak istiyorsanız o iş ARC ile olmaz. Bu formarla ancak eARC geldiğinde desteklenecek, zira HDMI ARC HDMI 1.4 destkliyor, veri taşıma kapastesi de çok sınırlı.

Zaten adamlar bu soundbarlara boşuna HDMI 4K passthrough koymamış. Eğer Dolby Atmos, DTS-HD gibi sıkıştırılmamış 7.1 sesleri iletmek istiyorsanız, Apple TV gibi bir cihazı direk HDMI IN'e bağlayacaksınız, oradan TV'ye vereceksiniz.

Bu da burada dursun;,

Hocam kablosuz bağlantıda atmos özelliği alabilirmiyim. Lg55sk9500 tv bluetoot özelliği var. Sk9y ye bluetootla bağlansam atmos aktif olurmu.

• president05 P kullanıcısına yanıt
    Atmos’u sadece HDMI bağlantı ile alabilirsiniz.

• Herkese merhaba LG SK5R i modelini kullanan arkadaşlar var mı. Varsa cihaz hakkında olumlu olumsuz yorum alabilir miyim? Bir sorumda LG SK5R 4.1 ile Samsung HW-N450 2.1 mi N550 3.1 arasından hangisini tercih edersiniz?
  • kimyageray K kullanıcısına yanıt
    Sk5r çevresel ses özelliği olan cihazlarda en uygun fiyatlı ürün sanırım. Ben memnunum. Üst seviye sistemleri kullanmadım ama dts formatlı film izlerken surround sesini beğendim. Maç izlerken bass blast modunu açınca arka hoparlerden stadyum ambiyansı çok güzel duyuluyor. Müzik dinlerken dts vx modunda arka hoparlörlerden gelen ses bozulabiliyor o da gelen ses ile alakalı. Sonuç olarak tavsiye ediyorum. 1200 lira civarında alınır. Ayrıca arka hoparlörlerin yerini çok iyi ayarlamak gerekiyor. 25 m2 odada arka hoparlörleri biraz uzağa koyarsanız surround tam hissedilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblimelih -- 20 Nisan 2019; 10:51:44 >
  • Atmos u sadece netflix te alabilmek çok kötü bir durum..
    Gittim apple4k aldım o bile uyumlu değil.. infuse u keşke aktif etseler atmos ile..

• 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.