Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CXath1 , Dousk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
40.645
Cevap
596
Favori
1.971.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef yeni seri cihazlari bu opsiyonlari getirmeyerek eksik biraktilar ve tuketici kendi halinde sagdan soldan temin etmeye calisirken magduriyet de yasadi. Oysa ki 4 sene once music flow hoparlorlerini turktelekom dukkanlarinda satacak kadar da bol urunu piyasaya soktular. O zaman verimli calismayan hoparlorler cok da gereki degilken simdi hem sorunsuz hem de tamamlayici vasfi ile cihazin sesini degistiren bu ek hoparlorler parasini versen de bulunamiyor.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SK10Y kullanıcıları sesi Standart‘ta tutmayı unutmasınlar. Çünkü sadece Standart’ta Meridian aktif oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Netflix'te cok kanalli film seyrederken standarttan baska moda gecirmiyorum. Surroundlar eklendikten sonra standarttaki bas siddeti biraz daha artiyor. Daha once dedigim gibi aslinda tum modlar arkada hep hoparlor varmis gibi ayarlanmis ve o hoparlorler eksikken asc ve standart modlari disinda kaybolan tizler tum modlara mukemmel sekilde ekleniyor. Sk9 kutisunda oldugu icin denemedim ama muhtemelen onda da onemli katkisi oluyordur arka hoparlorlerin.

Saygilarimla.

• skech S kullanıcısına yanıt
    Atmos ses algiladiginda otomatik gecis yapiyor diye hatirliyorum, kitapciktan hatirladigim kadari ile. Eski seri lg soundbarlarda info tusuna bastigimizda sesin kac kanal oldugunu yazardi ekranda. Simdi sadece dolby audio yaziyor. Stereo mu 5.1 mi anlasilmiyor maalesef cihaz ekranindan.

Saygilarimla.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sizin en keyif aldığınız ayarlar nasıl? Zahmet olmazsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Bu arada Atmos sinyal algılandığı anda aktif oluyor. Ancak Xbox One kullanıyorsanız ses çıkışını doğru ayarlamanız çok önemli. Atmos desteği olmayan bir oyunda çıkılı Atmos’da bırakmak veya Netflix’de Atmos desteği olmayan bir filmi Atmos’a zorlamak DTS kadar iyi performans vermiyor.

Bas tiz +5
    Sub +4
    Centre 0
    Ovc 6
    Rear -2

Tv seyrederken Asc
    Cok kanalli olmayan film seyrederken bass blast
    Cok kanalli film seyrederken standart
    Muzik dinlerken eger analog nostalji tarz ise standart
    Genel muzil turlerinde ise muzik
    Youtubeda ses kalitesine gore degisiyor ama konusmanin cok oldugu inceleme videolarinda mesela standart. Muzikse asc veya muzik. Siyah beyaz veya 80'li yillarin klipleri yine standart.

Aslinda bu benim icin samsungtan sonra oldukca uzun ve zahmetli bir deneyim olsa da ses modlarinin farklarini hissettigim icin bana yuk.olmuyor.

Samsungda standart ayar equalizera omkan verdiginden bu ayari yaptiktan somra mod degostirmezdim. Ayrica tv'de samsung oldugu icin tv uzerinden ayar yapmak cok kolay olurdu.

Saygilarimla.

Xboxda bunu otomatik veya lg paslayamıyormusun?

sarpcore kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.

Maalesef, siz ses çıkışını nasıl ayarlarsanız kaynaktan ses o şekilde gelmeye devam ediyor. Ancak içeriğiniz buna uyumlu değilse tekrar Xbox menüsüne gidip kaynak çıkışını değiştirmeniz gerekiyor. Bu otomatik olarak içeriğe göre değişseydi, kaynak ona göre bir ayarlama yapsaydı mümkün olabilirdi. Belki PC’de bu geçişi içeriğe göre ayarlama şansınız olabilir.

• Arka hoparlörlerini aldığım Lg sk5r satılıktır. Faturalı, garantili.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-lg-sk5r-soundbar-750tl--137921412
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

kusura bakmayin ama istemsizce guldum..
    Duymadık niye kusura bakalım :) rahat rahat gül
    Evet tv ekranında biraz detay bilgi verse ses ile alakalı çok iyi olurdu aslında.
    Ses DD+ ise otomatik bilgi ekranında DOLBY ATMOS ibaresi çıkmakta, ama Dolby TrueHD atmos içerikli demolarda sonuç alamadım.

Bazı yabancı forumlarda mi box s te Dolby TrueHD passthrough desteğinin hiç gelmediği mi box 3 te de kalkabileceği gibi yazılanlar var.
  • Arkadaşlar merhaba,

LG 55UK7550 TV ile LG SK9Y soundbar kullanıyorum, optik ve hdmi arc tan bağlantı yaptığımda bir türlü tam ses senkronizasyonu sağlayamıyorum tv ile, tv den senkronizasyonu +2 ms veya daha fazlasına ayarladığımda da tam senk. olmuyor, tv nin dahili ses çıkışında böyle bir sorun yok, nasıl çözebilirim ?
  • BoccAcio B kullanıcısına yanıt
    Yanında modem falan mı var?

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    hocam yan odada var , duvarı saymazsak arada 2 metre vardır. kablolu bağlantıda wifi ın nasıl bir etkisi olabilir?
  • Merhaba. Samsung 55 inch smart TV sahibiyim. Konuyu baştan sona okudum neredeyse.

LG SK9Y 5.1.2 Ch Dolby Atmos Soundbar
    Samsung HW-N650/TK 5.1 Ch
    Samsung HW-M550 3.1CH 340W

modelleri arasında kaldım.

Samsung TV kullanıyorsam Samsung mu almalıyım senkronizasyon için? Ya da 1500-2000 seviyelerinde başka önceriniz olabilir mi? Subwoofer olması tercihimdir.
  • gsemre kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sk9y var, müzik açısından çok çok iyi fakat dolby atmosta deneme şansı bulamadım halen, ayrıca bir senkronizasyon sorunu var fakat lg tv den mi yoksa soundbardan mı çözemedim, en iyisi internetten söyleyip denemek geri iade açısından :)
  • BoccAcio B kullanıcısına yanıt
    wifi modem access point telsiz falan gibi cihazlar yanında olduğunda sorun çıkarabiliyor o yüzden sordum.bende sound bar neredeyse tavanda duruyor yer bulamadım koymaya:)sub ise aşağıda.tv yanında da modem var ona rağmen senkron sorunu yaşamadım.
  • SK9Y kendi kendine açılıp duruyor.

APP ayarlarından Auto Power On/Off, Using TV Remote Control, Bluetooth standyb mode hepsini kapalı duruma getirdim.

Sebebi ne olabilir?
  • gsemre kullanıcısına yanıt
    Ben de almadan once ayni tereddutu yasadim zira benim tv de samsung. Senkronizasyon olarak hicbir sorun yok, tam uyumlu. Ayrica sk9 her acidan n650den ustun bir cihaz ama yine de test edin derim.

• Arkadaslar merhabalar, SK9Y ve SK10Y icin bu fiyata kacmaz, alinir dediginiz fiyatlar nelerdir?
    Ona gore kampanya takip edeyim.

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.