< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 18 Ocak 2025; 18:14:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1916. sayfa)

-
-
Samsungun yeni tanıttığı Q990F adlı amiral gemisi soundbarın wooferi küp şeklinde olmuş ve 2 sürücülü diyor aynı 8 inç boyutunda tekten çift sürücüye terfi etmiş. Acaba bunun bass olayına etkisi ne kadardır muhtemelen testler gelir yakında.
-
Kapalı kabin sub geçmişler,
Elimden bir sürü sub geçti Açık port subların verdiği derinliği kapalı kabinler veremedi ama daha dinamik daha müzikal ve bas çalıştığında ben burdayım diyordu.
Bu arada daha güçlü olması önemli değil Bende Dali ikon mk2 sub vardı zamanında pahalı ve o kadar kötü bir sub ben görmedim, Harman kardon Hkts sub üzerine para şeklinde sattım, hkts sub ve parasını geri istedi adam, yemin ediyordu hkts ufacık sub ondan dhaa iyi diye, adam haklıydı :)
Kapalı kabin sub sinema için kötü demi yorum alt frekans inmesi sorun beceri ister , definitive cup seris bir bas vardı kral dı benim gözümde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Anladım hocam alacağımızdan değil zaten bende 3 sene önce falan Q70R almıştım arkasına da SWA-8500 arka kitleri almıştım devam ediyorum memnunum. Bilgi edinmek amaçlı sordum 2025 yılında samsung küp woofere geçmiş çift sürücülü. Ne kadar daha kalite arttırabilirler böyle giriş orta fiyatlı ses sistemlerinde merak ediyorum doğrusu onun için sormuştum ileride nasip olursa yine samsung ses sistemi düşünüyorum alırsam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WatchAndLearnnSamsungun yeni tanıttığı Q990F adlı amiral gemisi soundbarın wooferi küp şeklinde olmuş ve 2 sürücülü diyor aynı 8 inç boyutunda tekten çift sürücüye terfi etmiş. Acaba bunun bass olayına etkisi ne kadardır muhtemelen testler gelir yakında.
Samsung Electronics, CES 2025'te Yeni Soundbar'larını Tanıttı
Kore 14 Ocak 2025
Amiral gemisi Q Serisi ses çubukları (HW-Q990F ve HW-QS700F), yapay zekayı kullanarak derinlik ve ses kalitesini artıran güçlü bir performans sunar
Samsung Electronics bugün yeni Q serisi (HW-Q990F ve HW-QS700F) soundbar'larıyla ev ses teknolojisindeki en son gelişmeleri tanıttı. Bu amiral gemisi modeller, benzersiz sesle ev eğlencesini yükseltmek için tasarlanmış, son teknoloji donanımları akıllı AI destekli özelliklerle birleştiriyor.
Samsung Electronics Görsel Ekran İş Birimi Başkan Yardımcısı Hun Lee, "Yeni soundbar'larımız olağanüstü ses kalitesini kusursuz rahatlıkla bir araya getiriyor," dedi. "HW-Q990F'deki gelişmiş AI teknolojisi ve HW-QS700F'nin yenilikçi dönüştürülebilir tasarımıyla, bu soundbar'lar her ortama zahmetsizce uyum sağlayarak her kullanıcı için sürükleyici ve kişiselleştirilmiş bir ses deneyimi sunuyor."
HW-Q990F:
Amiral Gemisi Ses Performansını Yeniden Tanımlıyor.
Çok beğenilen HW-Q990D'nin halefi olan HW-Q990F , ev ses sistemini yeni zirvelere taşıyor. Güçlü bas ve ultra düşük frekans hassasiyeti sunan yeni tasarlanmış çift aktif subwoofer'lara sahip. Ayrıca, yeni küp tasarımı subwoofer'ları selefinin yarısına indirerek rezonansı en aza indiriyor ve rafine tırtıklı bir yüzeyle modern iç mekanlara kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor.
HW-Q990F ayrıca şu özellikler sayesinde gelişmiş yapay zeka destekli ses optimizasyonu da sunuyor:
Dinamik Bas Kontrolü :
Dengeli ve bozulmasız ses için doğrusal olmayan bas yönetimini kullanarak düşük frekans aralıklarında netliği artırır.
Q-Symphony :
Müzik Çerçevesi gibi kablosuz hoparlörlerin konumunu algılayarak ve ses efektlerini mesafe ve açısına göre otomatik olarak optimize ederek kullanıcıyı 3 boyutlu surround sesin içine çeker.
Aktif Ses Yükseltici Pro :
Arka plan gürültüsünü azaltan ve diyaloğu vurgulayarak gelişmiş bir izleme deneyimi sağlayan gerçek zamanlı içerik analizi sağlar.
Ayrıca HW-Q990F, Samsung TV'nin NPU'sunu Q-Symphony modunda kullanarak diyaloğu daha net hale getiriyor ve daha sürükleyici, senkronize ses sunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 18 Ocak 2025; 20:9:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam aslında ben logitech z906 nın yeni modelini bekleyip durdum. Çoklu uydusu olduğu için surround sesi daha iyi verir diye düşünüyordum. Samsung q990D yi tesadüfen gördüm ve 22 entegre hoparlör ve 11.1.4 kanal yapısını görünce ilgimi çekti. Uydu sayısı az olunca önce önyargılı yaklaşmıştım ama dolby atmos ses ve teknolojinin yardımıyla ve siz kullanıcı yorumlarını okudukça, uydu sayısı az olsa da daha fazla çevresel ses verdiğine ikna oldum. Bakalım yeni serinin incelemesi gelsin bakalım D yada F serisi almayı düşünüyorum inşallah. 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sefer stereo olmaz ama sanal sorround olur tv hoparlörleri ile birlikte muhakkak hdmi bağlaman lazımquote:
Orijinalden alıntı: cem650Şimdi wifi ile bağladım bu şekildede sterio ses mi alırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırquote:
Orijinalden alıntı: mamoste1Günaydın.
samsung Q990 modele 2. orijinal subwoofer alınırsa sistem bağlantı yapar mı?
bu parça samsung tarafından ayrıca satılıyor mu?
İnceleme yapmaz o insafsız😂quote:
Orijinalden alıntı: orhuntus81Tamam hocam bekliyor olacağım incelemenizi. 🙂👍
Dehşet kampanyalarla grubu soundbara boğar
Hangi model tvinquote:
Orijinalden alıntı: cem650Tv duvara asılı HD’mi kablo kullansam hangi portu kullanmam lazım tv de onun yeri var galiba ama tv duvarda asılı be göremiyorum 😞
Alamazsın o tv ile atmos media oynatıcı lazımquote:
Orijinalden alıntı: orhuntus81Hocam merhaba bugün netflix premium aldım. Dediğiniz filmi de açtım ama dolby atmos yazmıyor. Hepsinde konumsal ses yazıyor. Dolby atmos simgesi çıkmıyor. Televizyon samsung au8000 4k ve dolby atmos desteği var. Sorun nedir acaba.
Bu arada telefonda da aynı konumsal ses yazıyor sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tv de dolby atmos var ama ses sistemi bağlı olmadığı için pasif duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 18 Ocak 2025; 23:29:4 >
İşte ona TV'de Dolby Atmos yok denir. TV'nin özelliklerini inceledim, Samsung çakallık yapmış. Dolby Atmos passthrough edebilme yeteneğini sanki Dolby Atmos varmış gibi sunmuş. Oysa pekçok TV ARC HDMI aracılığıyla Dolby Atmos passthrough yapabilir.
Kendinden Dolby Atmos özelliği olan TV'lerde ses sistemi olmadan ilgili içeriği oynatırken TV ekranının sağ üstünde Dolby Atmos yazısı çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 18 Ocak 2025; 23:51:28 >
Soundbar gelince denersinizquote:
Orijinalden alıntı: orhuntus81
Tv de dolby atmos var ama ses sistemi bağlı olmadığı için pasif duruyor.
Şu an resim yükleyemiyorum, menü de eARC HDMI ve dolby atmos menüsü var ama şu an pasif ses cihazı bağlı değil.
QE65Q70TCTXTK
-
Q990F de çift Sub sürücü var ama bakın:
150w + 150w olarak çift sürücü bunlar ve kapalı kabin.
Q990B C D 200w tek Sürücü büyük kabin Hava portlu açık kabin uzun atımlı sinemada ki o dalıp çıkmaları 8 inç sürücü ye göre muhteşem iş yapıyor Hi Fi serisi 8 inç pro serisi ile direk yarışır abartmıyor.
Samsung Bir deneme içindemi yoksa alt frekans harici daha hızlı yerinde hissedilen bir sub olsun dedi görecez.
Wireless atmos desteklemez ne tvin ne de soundbarın yukarıda arkadaşlar resim atmış tvyi indirmeden tvnin alttan 3üncü hdmina ve soundbarın hdmi çıkışına hdmi kablo bağlaman lazımquote:
Orijinalden alıntı: cem650QE65Q70TCTXTK
Türk usulü yaşam alanı olarak döşenmiş odalarınızda subwoofer'ı fonksiyonel ve dekoratif olarak yerleştirmek çoğunlukla sorun oluyor. Tamam, boyut olarak küçültülmüş ama çift sürücü vs özelliğinin getirdiği bir konumlandırma şartı olur mu?
Hava portu olan klasik tek sürücülü subwoofer'ın sürücüsüz yönünü bir yere, genellikle de TV kabinine dayıyorduk. Çift sürücülü subwooferın sürücü yönleri açık kalma gibi zorunluluğu varsa, boyutu küçükte olsa klasiğe göre uygun yer bulmak daha da zor olacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X