Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (21 Mobil) - 7 Masaüstü21 Mobil
5 sn
40.625
Cevap
596
Favori
1.970.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Denediğiniz üründe sorun olabilir. Kötü bir izlenim bırakmış sizde. Çıkan yan hop lar şarjlı ve dolayısı ile kablosuz olarak hizmet sunuyor. Dolayısı ile ana bara bağlayarak şarj edilmesi gerekmekte.

Dilerseniz ve imkan varsa micro usb kablosu ile sürekli şarjda tutabiliyorsunuz hop ları.

Müzik konusunda çok iyi olmadığını yönünde yorumlar okudum fakat film konusunda kesinlikle çok iyi bir ürün olduğu belirtilmiş.

Ürünüm gelirse bizzat kendi yorumumu eklerim burada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguryuzak U kullanıcısına yanıt
    Sizede hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

Fiyatlar artmadı indirim hala devam ediyor fakat hepsiburada satıcı olmayan firmalarda indirimler geçerli değil. Dolayısı ile indirimsiz fiyatlar görünüyor. Hepsiburada satıcı olan stoklu ürünlerde hala indirimler var şuan.

• Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Kullanıma başlayınca yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim. Özellikle müzik başarımı kötü durumdamı yani jbl sb 450 düşünüyordum, onun yerine sizin aldığınız soundbar ı almak mantıklı olur mu yorumlarsanız sevinirim.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Hocam soundbar ınız hayırlı olsun güle güle kullanın, inşallah çok memnun kalırsınız. Bende jbl sb 450 düşünüyordum kısa süre önce ama eğer bu soundbar daha başarılı ise bu soundbar ı almak isterim. Forumda genel olarak yorumlarınızı okuyor ve değerli buluyorum. Bu bağlamda sizden de soundbar hakkında yorum alabilirsem çok sevinirim. Özellikle müzik başarımı acaba jbl sb 450 den veya harman kardon sb 20 den geri kalır durumdamıdır bu soundbar ın. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Kullanıma başlayınca yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim. Özellikle müzik başarımı kötü durumdamı yani jbl sb 450 düşünüyordum, onun yerine sizin aldığınız soundbar ı almak mantıklı olur mu yorumlarsanız sevinirim.
    Tskler daha iyileri sizlerin olsun. Valla bunu film tv ve ps4oyun için kullanıcam ama müzik olarakta bakarım. Müzik için jbl boombox aldımki müzikte cok kalite esas merak ettigim bu jbl boombox spundbar esleşirm jbl özel bir olayı birbirleri ile baglanıyor. Aksam her türlü deneyecegim.

• Felice Forte F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. daha iyileri sizin olsun inşallah.

Ürün elime geçene kadar maalesef hayırlı oldu diyemiyorum. şanssızlığım sebebi ile ürünün hatalı yollanması olası ve HB değişim yapmıyor. direk iade ediyor. dolayısı ile bu fiyata bir daha alamayacağım için vazgeçerim..

Şayet ürün sağlıklı ve sorunsuz şekilde elime ulaşır ise yorumlarımı her modda deneyerek paylaşmaktan memnuniyet duyarım. Bahsini ettiğiniz ürünleri denemediğim için müzik ve ses konusunda başarımı nasıldır bilemiyorum..

Benim alma sebebim aslında tamamen film izlemek.. evde 14 aylık ufaklık olduğu için bütün akşam onunla oynayıp uğraşmaktan film için sadece gece 12 den sonra vaktim oluyor oda haftada 1 belki 2 gün..

Şimdi bu ürünü gece o saatlerde bangır bangır kullanamayacağım. Almamdaki en başlı ve önemli sebep surround olarak filmlerdeki tüm efekti kayıp olmadan kısık seste olsa alabilmek. Çünkü TV den aldığım seste kayıplar çok oluyor. özellikle de ses kısıkken bir şey anlaşılmıyor helede efekt varsa.

2 güne net bir şeyler söylerim muhtemelen..

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Ben çok kavga ettim..Öyle bir düzen kurmuşlar ki..Almadığınız bir Kargonun Satıcıya geri gitmesi ve Satıcı ONAYI gerekiyor? Kargo alınmayan ürünü 3 gün şubede bekletiyor..tüm süreleri hesaplarsanız 1 haftadan önce iptal işlemi pek sağlanmıyor kendilerine göre..

Yine iade için Satıcının ONAYI gerekiyor? Satıcı zaten size ürün göndermedi ise veya art niyetli ise neden Satıcıya bağlı işlemler..

Tek ana nokta paranızın GG elinde en az 1 hafta belki 2 hafta bekliyor olması..Ben şahsen bu paraları değerlendirdiklerini düşünürüm..

Aksi halde iptal edilen bir satış bedeli neden hesabınıza aktarılmaz..
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Ürün alınmış olsa, satıcı ve benim aramda olsa gene iyi. Bu işlemde ne sipariş var, ne satış var. Hata yüzünden kartımdan para çekildi boşuna. şuan hata sebebi ile çekilen kart tutarını geri versinler diye saçma prosedürü bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Ürün alınmış olsa, satıcı ve benim aramda olsa gene iyi. Bu işlemde ne sipariş var, ne satış var. Hata yüzünden kartımdan para çekildi boşuna. şuan hata sebebi ile çekilen kart tutarını geri versinler diye saçma prosedürü bekliyorum..
    Hocam şu yolu deneyin :

Kredi kartınızdan habersiz bir miktar çekildi ise ve/veya para çekildi ama sipariş gercekleşmedi ise, uygunsuz çekimdir..bankanıza ihbar edin..

Böyle bir işlem var Kartımdan para çekildi ama alışveriş gerçekleşmedi..Sistem para çekti ama sipariş ve yok ortada..Şu şirket şu tarih diye ihbarda bulunun..Paranızı geri alırsınız

Bankaya gerekli belge dökümanları gösterin, banka incelerse zaten ortada bir alışveriş yok, hatalı çekim, belki dolandırıcılığa girer..Paranızı alırsınız..

Böyle bir hakkınız var..

*Alışverişte mesafeli sözleşme ve tarafınıza Sipariş alındığına dair bir mail, bildirim gelir..ortada hiç birşey yok ama sizden para çekimi var..Şüpheli işlem olarak çağrı merkezine bildirimde bulunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 18 Nisan 2018; 21:14:42 >

• jbl 5.1 subla soundbar eşleştiremiyorum. Arkadaşta vardı oda başkasına kurdurmuş bilmiyor nette 2 saattir arıyorum sub arkasında tuşla soundbardan hangi tuşa basıp eşleştirecegimi bulamadım sony gibi menü yok varmı jbl kullanan yardımcı olabilecek üstte bir arkadaş jbl 5.1 ayrılabilir hob begenmedigini söylemişti kalibre edicek aparat var büyük ihtimaki kesindir kurulu magaza bu kalibrasyonu yapmamıştır şu sub halletsem deneyecemde basit birşeydir bulamadım.
  • Baska modele ait ancak sanirim ise yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

jbl 5.1 subla soundbar eşleştiremiyorum. Arkadaşta vardı oda başkasına kurdurmuş bilmiyor nette 2 saattir arıyorum sub arkasında tuşla soundbardan hangi tuşa basıp eşleştirecegimi bulamadım sony gibi menü yok varmı jbl kullanan yardımcı olabilecek üstte bir arkadaş jbl 5.1 ayrılabilir hob begenmedigini söylemişti kalibre edicek aparat var büyük ihtimaki kesindir kurulu magaza bu kalibrasyonu yapmamıştır şu sub halletsem deneyecemde basit birşeydir bulamadım.
    bluetooth ile telefondan bir kaç müzik dinleyin, hangi cihaz ile eşleştiremediniz?
  • Bunu denedim ing yok ama sanırım yazan sub arkasındaki tuşa bas led hızlı yanıp sönerken kumandadan dımdısplay tuşuna 5 saniye basılı tut artından bass + tuşuna bas diyor. Olmuyor malesef daha basit olmalıydı bu iş.
  • payda P kullanıcısına yanıt
    Sub soundbarı önceki sony menü vardı sub arama seçenegi ile sub arkasındaki tuşa aynı anda basdıgımda hemen tanıyordu bu neden karışık anlamadım yada ben beceremiyorum .yanlız subsuz bile çok iyi ses var. sub eşleştiremedim canım sıkıldı.
  • Bass + ve bass - tusuna sirayla kisa basin diyor.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Bass + ve bass - tusuna sirayla kisa basin diyor.

Saygilarimla.
    Hay allah senden razı olsun şimdi oldu. bas + bas - kısa süre basında oldu valla mutlu oldum. şimdi kalibre edicem bu kalibre işi hifi sistemlerde vardı bunda olması ilginç yanlız sub çok güçlü son ayar 30 çok fazla geliyor 20 seviyesi bile fazlasıyla yetiyor. tekrar tşk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 18 Nisan 2018; 23:58:54 >
  • Rica ederim, gule gule keyifle kullanin.

Saygilarimla.

• Bu bilgi benim içinde iyi oldu. Yarın geldiğinde kurulum yapmaya zamanım olursa uğraşmak zorunda kalmam

Bittimi kurulum işiniz? ilk görüşleri almak isterim. Özellikle surround durumu ne alemde acaba? Birde ürün kutusuyla çok ağır mı? iş yerime gelecek ve arabaya sığar mı acaba diye düşünüyorum. Birde eve taşıması var bunu.

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Bunu düşündüm ama ben işlemi yaparken BKM Express kullandım. 3 aşamalı şifre işlemi gerekiyor. Hepsinden geçip son satın alma ekranında hata meydana geldi. Dolayı ile işlemi yapmaya çakışırken böyle bir hadise oldu. Bunu banka yolu ile çözmek emin olun çok daha uzun iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Bu bilgi benim içinde iyi oldu. Yarın geldiğinde kurulum yapmaya zamanım olursa uğraşmak zorunda kalmam

Bittimi kurulum işiniz? ilk görüşleri almak isterim. Özellikle surround durumu ne alemde acaba? Birde ürün kutusuyla çok ağır mı? iş yerime gelecek ve arabaya sığar mı acaba diye düşünüyorum. Birde eve taşıması var bunu.
    Valla aldıgım magazadan araç a 100 metre vardı zor taşıdım 21 kg baya agır arabanın arka koltuguna sıgdı. bu akşam 2 saate yakın sub eşleştirmeye ugraştım saolsun sevgili @eiskent yardımcı oldu.kurdugumda saat 12 geliyordu haliyle komşuları rahatsız etmeyelim diye pek açamadım. sub çok güçlü ,
    birde kalibrasyon yapmalı mikrofon var oturdugunuz yere uzatıp soundbar kalibrasyon yapıyor üstte begenmeyen arkadaş var büyük ihtimal magaza bunu yapmamıştır. ayarsız bile çok iyi, işçilik çok kalite harman kardon&jbl birleşimi büyük iş çıkarıyor.
    duvar askı aparatları çok iyi aslında sevmem ama büyük ihtimal tv nin altına duvara monte edicem. yarın daha iyi test edip görüşlerimi yazarım.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.