Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
40.623
Cevap
596
Favori
1.969.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Araştırma dönemini geçtik aldık. Henüz tam herseyiyle test etmedim. Phılıps ne jbl nede sattığım sony le mukayese bile etmem bu bnm görüşüm. Neyse herkesin kulak zevki farklı umarım herkes mutlu olucagı cihazlara kavuşur.

Alıntıları Göster
    Haklısınız segment sürücü kalitesi ve genel editör incelemelerinde belirttiğiniz cihazlardan üstündür fidelio b5 ama mukayese edilemez olarak bakmayın cihazlara teknik olarak inceleyin uzman görüşlerini araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalform -- 19 Nisan 2018; 22:20:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşıma sorduğum Nakamichi Shockwafe Pro 7.1Ch DTS:X 600W soundbarı arkasdaşın önerisiyle aldım almanydaki bir firma satıyormuş firma tanıdığı olduğu için firma aracılığı ile göndericek toplamda 700 dolara aldım 1 hafta içinde gelicek ürün fotolarını atarım bana bu ürünü inspire2 drone ile sinematik çekim yapıp üstüne ses montajlaması işiyle uğraşan can arkadaşım önerdi dji firmasında çalışan arkadaşları önermişler türkiyede tek satış yapan yer tecnotoys firmasıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuan008 -- 19 Nisan 2018; 19:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentalform

Haklısınız segment sürücü kalitesi ve genel editör incelemelerinde belirttiğiniz cihazlardan üstündür fidelio b5 ama mukayese edilemez olarak bakmayın cihazlara teknik olarak inceleyin uzman görüşlerini araştırın.

Alıntıları Göster
    Tamam bu önerini dikkate alıcam tşk ederim.
  • Merhaba,

Akşam eve gelince hızlıca kurulumunu yaptım cihazın. Bası kendisi otomatik olarak tanıdı. 2 3 dakkika sadece dinledim ve babamlara gittik.

Yaklaşık 3 saattir yan hop lar ana ünitede bağlı olmasına rağmen az önce denemek için çıkardım ve arkama koydum. Her ikiside gayet güzel çalışıyor iyide sesi çıkıyor lakin sağ hop ta sürekli kırmızı ışık yanıyor. Şarj mi almıyor acaba yada bir arıza durumu mu söz konusu bilemiyorum.

Yani şanssızlığım peşimi bırakmıyor. Kutusu da komple kapalıydı fakat kumanda pilleri kumandanın içindeydi kutuyu açtığımda. Acaba sağ hop ta bir arıza varda iade edilmiş ürün falan mı yolladılar bana?

Sizde her iki hop ta beyaz ışık mi yanıyor çıkardığınız zaman?

Surround olayı da tam istediğim gibi bu arada.. tv de bile müzik ve sesleri ayırıyor. Şuan en güzel movie modu. Wireless surround +6 yapınca ayrılan hoplardan gayet iyi ses çıkıyor.

Baş çok kuvvetli olduğundan anca 10 da tutabiliyorum. ARC ile tv anında tanıdı. BT bağlantısı ile hemen buldu. Şuan gerçekten çok iyi duruyor fakat sağ hop ta yanıp sönen kırmızı ışık canımı sıkmış durumda.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Seninde benim gibi şansın yok benimde işim tek seferde olmaz bu akşam maç vardı gene fazla kurcalayamadım ama bir filmde çatışma sahnesi denedim çok iyi ya resmen center surround ayrımı var bir soundbar açıkçası bu derece etkili baskın ses olması ilginç dedigim gibş jbl harman kardon birleştikten sonra adamlar aşmış surround ayırdım ikisindede beyaz led ışık yanıyor. Kırmızı yanan sur. Eşleşme sorunu olmasın ses geliyormu? İnş sorunlu çıkmaz.

Birde moralini bozmak istemem ama sub la soundbar eşleşmişse ve kumandaya pil takıldıysa iade ürün olabilir zira önceki sony soundbar kurarkende sub kendim manuel eşleştirmişimdir. Aslında paketi açarken belli olur açılıp açılmadıgı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 20 Nisan 2018; 0:57:2 >

• Evet malesef hiç şansım yoktur. Hep ters gider niyetlediğim işler.

iki hopu da ayırdım ses geliyor sorun yok ama birinde kırmızı ışık yanıp sönüyor. Sağ kısımda bir şarj sorunu varsa da bu ana bardan mi yoksa sur. dan mı bilemiyorum. Üzerindeki micro usb girişi ile şarj etsem yine anlayamam. Ana bar ile temas farklı usb farklı. Sur. Pilinde sorun varmı yokmu onu anlayabilirim sadece.

Birde yan hop ları çıkarıp takarken sol kısım daha ilk kez girip çıkıyor gibi sağlamca sıkı sıkıya oturuyor fakat kırmızı led yanan sağ hop şak diye yerine giriyor. Sanki defalarca çıkarıp takmışım gibi.

Eşleşme olayını nasıl sağlarız.? Onuda denemek isterim. Kitapçığa falan hiç bakmadim. Modum düştü baya.. Eşleşme olmasa seste gelmez diye düşünüyorum.

Şimdi iade etsem bu fiyata alamam ve bir daha da almam. Soğurum. Servis işine girişsem nasıl süreç işler ne olur bilemiyorum..

Şuan nasıl bir alternatif uygulamam lazım kafam karışık.

Eşleşme olayını bilmiyorum. Alttaki tel jbl müşteri hizmetleri yarın bir ara sorunu anlat istersen

02122577500

• Kalibrasyon yapmamıştım. Bu saatte biraz gürültülü olsa da yaptım. Ama birşey değişmedi ve sanırım sağ hop şarj almıyor ana bardan pili iyice bitti ve ses çıkmamaya başladı.

Biraz tel şarjı ile şarj edince yine ses çıktı. Kalibrasyon mici de gelişi güzel sarılıp poşete konulmuş. Kumanda pilleri içinde ve üzerindeki navigasyon tuşları olan parlak kısımda parmak izleri vardı açtığımda. Kumanda naylonunun bandı da daha önce açılıp kapanmış belliydi.

Anlıyorum ki bu ürün iade edilmiş daha önce. Yeniden paketlenip satılmış. Verdiğiniz servis numarası nerenin? Yetkili servis diye netten baktım bakırköy şişli ve ikitelli de görünüyor.

Bunlar aynı zamanda satış mağazası mı acaba bilemiyorum. Yarın bi arayıp durumu anlatıp ne yapılabilir sorcam. En kötü iade edicem.

• Arkadaşlar selamlar.

Bütçeden dolayı Samsung hw-m450 indirimdeydi 599₺ ye aldım.

Önerileriniz nedir? Televizyonum Samsung 2017 model. En iyi bağlantı şekli hangisidir? Benzeri ürün kullananlardan yorum bekliyorum.

• TUEFEL CINEBAR 52 THX İLE SONY HT-ZF9 3.1 DOLBY ATMOS/DTS:X arasında kaldım yorum alabilirmiyim

Tuefel CINEBAR 52 THX 2.1 HI-FI SOUNDBAR

öZELLİKLERİ

"The Cinebar 52 THX decodes DTS as well as Dolby Digital and includes a decoder for Dolby Pro Logic and Dolby Pro Logic II. This makes the Cinebar 52 THX compatible with all standard sound formats including those for television, Blu-ray players, Wii U, Playstation 3 & 4, Xbox 360 and One."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 20 Nisan 2018; 4:14:28 >

• Tuefel markasini ben duymadim. Bu benim bilgisizligim olabilir. Thx sertifikasi olmasa cok dikkatimi cekmez. Bununla beraber 2.1 ile thx ses ortami saglamasi pek mumkun olmayacaktir. Ustelik turkiyede bilinmeyen, servisi olmayan bir cihazi almak da riskli olur.

Saygilarimla.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Bu markaya ben de yabancıyım ama Tuefel 30 yılı aşkın ( 1979 Berlin) zamandır üstün ses hizmeti veren bir markaymış ilk webmağazasını 1997 de kurmuş ve 12 yıl garanti ve ayrıca ek olarak 8 haftalık deneme süresi(iade hakkı) veriyorlar.

amazon.com daki tanıtımında Dünya çapında Thx lisansı ile sinematik ses çalabilen tek soundbarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 20 Nisan 2018; 12:15:23 >
  • Firma ismini daha önce duymuştum ama bar işinde ne derece iyiler bilemiyorum tabi. Üründe oldukça pahalı bu arada. dinlemeden, görmeden de yorum yapmak zor açıkçası.

Sony HT-ZF9 alanlar oldu ama henüz ellerine geçmedi sanırım. yorumları beklemek lazım. Kağıt üstünde iyi görünüyor. Uyumlu kablosuz uydu hop setiyle surround yapma şansınız da olabilir.

Bende JBL Bar 5.1 aldım lakin sorun çıktı. Kalitesi ortada bir firma sonuçta ama elektronik ürün sonuçta. Şuan da iade ve değişim işi ile uğraşıyorum. Fiyatı yüksek, isim yapmış bu bir firmanın bu ürünü kutudan arızalı çıkınca çok canım sıkıldı..

Deneyebildiğim kadarı ile tam aradığım ürün diyebilirim. sesleri sunumu da çok güzel. Ama kullanamayınca ve uğraş çıkarınca sıkıntı yapıyor insanda.. Birde alınabilecek en uygun fiyata alınca hepten moral bozukluğu oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Kalibrasyon yapmamıştım. Bu saatte biraz gürültülü olsa da yaptım. Ama birşey değişmedi ve sanırım sağ hop şarj almıyor ana bardan pili iyice bitti ve ses çıkmamaya başladı.

Biraz tel şarjı ile şarj edince yine ses çıktı. Kalibrasyon mici de gelişi güzel sarılıp poşete konulmuş. Kumanda pilleri içinde ve üzerindeki navigasyon tuşları olan parlak kısımda parmak izleri vardı açtığımda. Kumanda naylonunun bandı da daha önce açılıp kapanmış belliydi.

Anlıyorum ki bu ürün iade edilmiş daha önce. Yeniden paketlenip satılmış. Verdiğiniz servis numarası nerenin? Yetkili servis diye netten baktım bakırköy şişli ve ikitelli de görünüyor.

Bunlar aynı zamanda satış mağazası mı acaba bilemiyorum. Yarın bi arayıp durumu anlatıp ne yapılabilir sorcam. En kötü iade edicem.
    zaten indirimden belliydi, sen aldıktan sonrada fiyat tekrar yükseldi. ayrıca çok dinlendirdin nazar değdi

• payda P kullanıcısına yanıt
    Fiyat yükselmedi aslında. Satan firma başka olduğu için indirim geçerli değildi. fiyat ondan yüksek görünüyordu. Muhtemelen iade ürünlerden satış yapmak için indirim uyguladılar. her marka üründen ellerindeki stokları belirleyip satış sağlandı.

Şuan ellerinde ürün yok. tedarik edebilirler ise değişim yapacaklar. Salı gününe kadar haber verilecek. bende salı günü kargoya teslim edicem..

Aslında dillendirmedim. Sadece haber veren kişiye teşekkür ettim. Birde gerçekten uyguna geldi. Bu ürünü değil başka bir indirimli üründe alsam uyguna gelecekti. %15 az değil.

Nazar değil de benim şanssız olmamdan kaynaklanıyor ne yazık ki. almadan hemen önce yaşadığım olumsuz durum üzerine bu indirim ve satın alma ilaç gibi geldi. bu seferde hatalı ürün yollayacaklar yada bir sorun çıkacak diye endişe ederken doğru ürün geldi fakat arızalı çıktı. Olumsuz olabilecek 2 şeyden biri başıma geldi. Kısmet değilmiş demekki.

Öncelikle sabır diliyorum size geçmiş olsun. Çevresel ses başarımı için surround oyun ve filmlere daha güzel keyif katacaktır 2.1 stereo ses ile bir şeyler eksik kalıyor. HT-ZF9 3.1 kanal olanı ve uydu hoparlörler ile aradığım surround olabilir ama HT-ST5000 7.1 de olabilir uydu hoparlörler olmadan surround başarımı yeterli değil midir?

Buralara kadar aslında daha uygun fiyatlı olan Creative Labs Sound BlasterX Katana gibi bir soundbarı araştırırken geldim beklentim oyun ve filmlerden daha fazla keyif alabilmek çünkü seste insanı epey bir havaya sokuyor. Oyunlarda usb üzerinden bağlandığında 7.1 virtual çevresel sesi mükemmel bir doğrulukla verebildiğinden bahsetmiş . ( Yukarda bahsettiğim ürünler bu Katana'ya denk gelirse o kadar parayı boşa vermek de var. )
    Creative Store - United States
    Sound BlasterX Katana
    https://us.creative.com/p/speakers/sound-blasterx-katana

Sound BlasterX Katana Multi-Channel SurroundSound BlasterX Uygun fiyata iyi çözümlerden olabilir. Led ışıkları oyun film ve müziklerle senkron olabiliyorsa daha da iyi olabilir belki

04:45 ten sonrası her ne kadar canlı tecrübe gibi olmasa da biraz fikir verebiliyor

bu video da da 0:33 ten sonrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 20 Nisan 2018; 16:18:35 >

• Tek bar üzerinden sanal surround ses olayı bana pek mantıklı ve kullanışlı gelmediği için fiziki uydusu olan ürünleri araştırdım çoğunlukla. Atmos destekli birkaç ürün var halihazırda. bir tanesini de dinledim ama ne etkiyi alabildim, nede hoşuma gitti. Bana göre olmadığını anladım.

Sanal 3D surround, kurulumun olduğu ortamda sesin duvarlardan sekip sizde oluşturduğu etkiye dayanıyor. Yani oda şekli ve içeride bulunan eşyalara kadar etkisi azalıyor/artıyor.

Çok ama çok video ve kaynak araştırdım izledim okudum. çok iyi olduğu kadar olumsuz yorumlarda okudum her üründe. yani kişiden kişiye değişen çok yönlü faktörler devreye giriyor. Video izleyerek emin olun net bir kanıya varılamıyor. en güzeli aradığınız ve merak ettiğiniz ürün yada ürünleri satan mağazalarda denemek. En güzel bu şekilde karar verebilirsiniz.

Ben aradığımı JBL Bar 5.1ch ile gerçekten buldum ama oda arızalı çıktı işte. Buna benzer diğer ürünlerinde aynı tadı vereceğini, ürünü kullanıp dinleyince anladım.

Fiziki olarak size surround deneyimi yaşatacak ürünleri incelemeniz yerinde olacaktır. tavsiyem bu yönde.

Creative ses kartlarından kalitesini tahmin edebildiğim bir ürün aslında Sound BlasterX Katana soundbar logitech z906 alıp kablo karmaşası yerine onu almak daha iyi gibi. Surround ses olayında aradığınıza ulaşmışsınız ama şunu merak ettim yan hoparlörleri bardan ayırıp arka tarafa koyunca hepsinin bir arada durduğu anda ki verdiği ses deneyimi yoğunluğu ne kadar etkileniyor yani önde tek kalan merkez barın ses yoğunluğu yavanlaşıyor mu? Sony HT-ZF9 3.1ch soundbarda beğendiğim yön ayrıca uydu hoparlör bağlanabiliyor olması ama JBL Bar 5.1ch'lında subwooferı daha kaliteli gibi duruyor.
  • sizler dolby atmos sesi denedinizmi yada dts destekli filmler seyrediyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: donjuan008

bir arkadaşıma sorduğum Nakamichi Shockwafe Pro 7.1Ch DTS:X 600W soundbarı arkasdaşın önerisiyle aldım almanydaki bir firma satıyormuş firma tanıdığı olduğu için firma aracılığı ile göndericek toplamda 700 dolara aldım 1 hafta içinde gelicek ürün fotolarını atarım bana bu ürünü inspire2 drone ile sinematik çekim yapıp üstüne ses montajlaması işiyle uğraşan can arkadaşım önerdi dji firmasında çalışan arkadaşları önermişler türkiyede tek satış yapan yer tecnotoys firmasıymış
    Sizin Amazon dan aldığınız Sony ZF9 gelmedi mi?

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.