Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: grand3 , justorcun , sadays Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.623
Cevap
596
Favori
1.969.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 16491650165116521653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla şaşırdım. Hdmi girişi bozulmuş olsa Ps4 taktım cec çalışıyor. Ya Apple Tv'ye birşey oldu, yada Tv'de güncelleme sonrası Apple Tv cec ile kumanda kontrol desteği gittiSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Bende iki tane apple tv var. Biri son biri ilk jenerasyon 4k. Ikisi de samsung tv ile uyumlu calisiyor. Arada calismiyor ama biz artik oanik yapmiyoruz. Kisa sure sonra bakiyoruz ki duzelmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sadays sayesinde q990c sahibi oldum, teşekkür ediyorum kendisine.

Hemen kurdum, amazon'dan reacher ile deneme yaptım. Kısık seste kullandım evde eşim çalışıyordu. İlk izlenimim beklendiği gibi sesler sn11r'ye göre daha temiz, ama modlar çok etkili olmadı ses karakterinde. Dolby atmos olduğu için mi öyle oldu bilemedim. Sn11r'de ses modu değişince yeni bir cihaza geçmiş gibi oluyor, çok farklı birbirinden. Önceden ayrıntılı yazmıştım forumda.

Arka hoparlörler daha başarılı geldi samsung'da. Bunu da bekliyordum önceden arka hoparlörlerle beraber farklı bir Samsung soundbar kullanmıştım ve çok iyiydi arkalar. Sn11r yeri göğü titretiyordu ama arka surrond'lar nedense çevresel etki yaratmıyordu. Belki uzak kaldığı için bilmiyorum. Surrond hissiyatı niyeyse samsung'da daha başarılı geldi bana. İkisini peşpeşe denemedim, daha ayrıntılı yazacağım test ettikçe.

Bu arada deneme için amazon ya da Disney'de tavsiye edeceğiniz dizi film vs. olursa yazarsanız sevinirim.

• YT kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın…

Firmware update yaptınız mı?

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Ben panik yapmadımda konfor seviyem etkilenecek ona üzüldüm SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

Arada çalışıp çalışmama yaptığını görseydim hiç şaşırmazdım. En basit ve yıllardır sorun yaşamadığım protokol bu aslında.

Benim Apple Tv 4K'da ilk jenerasyon, ne Samsung nede Sony televizyonlarımda kumanda kontrolünün devre dışı kaldığını görmedim diğer cec özellikleri çalışıyor çünkü.

Tlc'de var bu sıkıntı desem yaklaşık 5 ay içinde bir çok kez karşıma çıkardı, ama bulacağım sorunun kaynağını.

Apple Tv'yi Philips Hue ve kameralarımın HomeKit senkronizasyonu için köprü olarak kullanıyorum, arada girip ordan kameralara bakıyorum bazende film izliyorum.

Bu arada iki Apple Tv jenerasyonuda sizde varmış, görüntü veya ek özellik olarak son jenerasyonun bir artısı varmı?

• Hicks kullanıcısına yanıt

Tam bunu yazıyordum 1004 diye SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

Teşekkür ederim, yapmadım nasıl yapıyoruz bir fikrim yok. Eski Samsung soundbarda usb bağlayıp yapmıştım, bu otomatik yapıyordur herhalde uygulama ile falan. Tavsiye eder misiniz yapmamı, bazen ters sonuç veriyor update'ler.

Bu arada YouTube'dan dizi izliyorum, mod'lar etkiliymiş, dolby atmos olduğu için daha önceki video'da etkilemedi herhalde çok.

Diyalog seslerinden çok memnunum ses çok temiz.

Avengers endgame ile de deneme yaptım biraz, atmos değildi ama ona rağmen çevresel sesler çok iyi. Giriş sahnesinde kuşlar ötüyordu, sanki ben de parkın ortasında gibiydim. Bir de bas konusunda çok başarılı geldi, bazı sakin sahnelerde arkadan bas giriyor ya hani gergin bir durum falan olunca, resmen hissediyorsun bası, eşim hatta rahatsız oldu titreşimden. Bu arada ses seviyesi 20'lerde 30'larda falan. Açsak ne olur bilemiyorum.

Bayağı götürür beni bu model...

• 1004 versiyonuna güncelle, bir daha Q990c'yi keşfet SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

Bu arada güle kullanın SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• YT kullanıcısına yanıt
    Bu arada Amazon Dolby Vision ve Dolby Atmos’u artık sadece daha pahalı olan bir versiyonda verecekmiş. Sanırım Şubat 2024 sonunda bu premium tarzı üst abonelik olayı çıkmış. Ben de hafta sonu yeni firestick 4K max’i denerken fark ettim.

Bu hali ile prime videodaki filmler ve diziler atmos ses vermiyor.

Bu arada Türkiye’de prime videonun üst paketi olacak mı net bir bilgi bulamadım.

O yüzden atmos denemelerinizi Disney yada indirdiğiniz filmler ile yapmanızı öneririm.

Eğer film vs seyretmek için firestick kullanıyorsanız da kodi 21.0 beta sürümünü kurarak arşivdeki film vs’lerin sesini kayıpsız olarak alabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Kumanda haric bir fark gormedim uygulamalarda.. ancak oyun icin olabilir diye dusunuyorum.

Saygilarimla.

• YT kullanıcısına yanıt

Gule gile kullanin. Lg ile karsilastirma sansiniz olmasi forum acisindan yararli olacaktir. Dinllediginiz ses duzeyi oldukca yuksek. Acikcasi ben bu yuksekliklere cikmiyorum bile. Tasvir ettiginiz surround etkileri bize artik normal geliyor ama ilk denemelerde iyi ki almisim dedirtecektir.

• YT kullanıcısına yanıt

Bende siz gibi yeni aldım 990c yi. Atmos olayını ps5 te god of war ragnarok oynayarak denedim. Sesler gerçekten etkileyici. Ama fiyatları uçmuş iyiki erken davranıp almışım dedim.

• barbaros023 B kullanıcısına yanıt

Daha sadece 4 ay önce Amazon’dan 3 taksit ile ve puanlarla 21k mal etmiştik, şimdi neredeyse 2 katı oldu, şaka gibi… SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 25 Mart 2024; 21:32:43 >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

Ben reacher'da atmos alabildim. Yani en azından yazdığını gördüm, kayıplı atmos olduğunu biliyorum ama zaten benim alıp alabileceğim bu. Farklı bir ara cihazım yok, bilgisayar da kaliteli filmleri çalıştıramıyor. Ama yeni bir paket çıkıp atmos iptal olacaksa kötüymüş :(

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Müzik dinlerken de keyif verdi cihaz. İyi ki almışım diyeceğim gibi :)

• İyi günlerde kullan sevindim bir forumdaşa gitmesine❤️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YT kullanıcısına yanıt

Samsung smart things uygulaması ile yapılıyor

cihaz a tıklayıp sağ menüden cihaz bilgisine tıklarsanız varolan sürüm gözüküyor bendeki mesela güncel gelmiş bana ben aratınca güncel diyor

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

Ben 15 e aldım q800c yi 3 gün sonraki fiyat 23k 🤣

• rockerroll kullanıcısına yanıt

Şu an durum nedir bilmiyorum ama Q990C için app'den olmuyordu, biz USB'den yaptık. SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• Netflix yada disneyplus gibi akış platformlarında Soundbarın gerçek performansını alamazsın

• 
Sayfa: önceki 16491650165116521653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.