< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1652. sayfa)

-
-
Gecen hafta actim ben sorun yoktu prime'da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir günde tüm stokları nasıl bitti 800c’nin ben anlamadım hala;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 26 Mart 2024; 8:53:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bendeki 1002 sürümünde. Bir süre böyle kullanacağım. Sonra denerim yükseltmeyi.
Ben de Türkiyedeyim. Hafta sonu yeni aldığım firestick ile uğraşırken fark ettim. Muhtemelen siz de uzun zamandır bakmadığınız için fark etmediniz. Ki bu olay 13 şubatta açıklanmış. Yani değişiklik yeni yapılmış. audioholics home theater, hdtv, receivers, speakers, blu-ray reviews and news
Prime Video Removes Dolby Vision and Dolby Atmos Unless You Pay Morehttps://www.audioholics.com/news/prime-video-dolby-atmos-1#:~:text=Prime%20Video%20Removes%20Dolby%20Vision%20and%20Dolby%20Atmos%20Unless%20You%20Pay%20More,-by%20Jacob%20Green&text=In%20September%20of%202023%2C%20Amazon,beginning%20running%20ads%20in%202024.
Yurtdışında prime video add free (yani reklamsız) en üst paket için 3 dolar daha ek ücret ödemek gerekiyormuş. Bu üst paket ile Dolby vision ve Dolby atmos alabiliyormuşuz.
Ben Amazon’u alışveriş için sık kullanıyorum ve bu sebeple prime üyesiyim. O prime üyeliği kapsamında gelen prime video üyeliğim var yani.
Biz de bu 3 dolarlık farkı nasıl organize edecekler, onunla ilgili de bilgi bulamadım.
Bu arada bende firestick direkt AVR’ye bağlı ve internete de ara aparat ile ethernet ile bağlı. İnternet de 1000 Mbps Türknet fiber. Yani her şey ideal şekilde bağlı.
Firestick’in kendi ses ayarlarında da ses çıkışı best available (mümkün olan en iyisi) seçeneği seçili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 26 Mart 2024; 10:21:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Siz reacher’ı tv’nin dahili prime video uygulaması ile mi izlediniz?
Belki uygulamaya henüz güncelleme gelmediği için sizde standart atmos ses hala veriliyor olabilir.
Ben direkt firestick kullandığımdan direkt Amazon’un elindeyim :))
990C için 1004 sürümü firmware benim cihazda sorunlu maalesef, arada ses gidiyor veya robotik sesler geliyor, bazen kendi düzeliyor bazen de aç kapa yapmak gerekebiliyor cihazı. 1002'yi sorunsuz kullanıyordum, güncellediğime pişman oldum maalesef.
-
Arkadaşlar böyle bir sorunum var nasıl çözebilirim
Samsung QN90a televizyonum var DTS sesleri desteklemiyorum gözüküyor. Bende HW-Q800b Samsung sound bar aldım. DTS vb. bütün içerikleri destekliyor. Söyle bir sorun var ben HDD ile televizyona DTS içerikli film bağlıyorum ve açmaya çalıştığımda desteklemiyor hatası veriyor ama sound bar destekliyor. Ses sistemi televizyon eark ile bağlı olmasına rağmen sorunu çözemedim. DTS sesleri oynatmam ve sound Bar'dan tam performans almam için nasıl bir yol izlemeliyim.
-
Merhaba
Samsung 2017 tarihinde son dts destekleyen tv modellerini çıkardı. 2018 tarihinden itibaren tüm samsung tv lerde dts desteği maalesef yok. Usb sticklerde dts desteği var diye biliyorum ses q800b ye aktarılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 26 Mart 2024; 10:49:52 > -
Hdd dts destekleyen media playera baglanacak, medya player ise hdmi ya da optik ile soundbara. Soundbar arc ile tv arc arasinda da hdmi baglantisi olacak.
Yorumunuz için teşekkür ederim media playerdan kastınız Mi box tarzı bir şey galiba benim için biraz zahmetli olacak. Birde söyle bir şey aklıma geldi sesi laptoptan alsak yada hem görüntü hem sesi laptopdan alsak sizce aynı görüntü kalitesi ve ses olur mu acaba
-
Garantili ise servisle irtibata geçin derim. Bizde 1004 yazılım versiyonuna yükselttik, ses derinliği olsun Atmos başarısı vs. bir üst basamağa geçti.
-
Eğer laptop varsa laptopu hdmi kablo ile soundbara bağlayıp filmi oynattığınız vlc yada mpc gibi programlarda bitstream yada passthrough olarak geçen sesi ellemeden aktar özelliğini aktif ederseniz tüm sesleri soundbar çözer ve sesi olması gerektiği gibi alırsınız.
Görüntü de sounbar ile tv arasındaki hdmi kablo ile tv’ye aktarılır.
Merhaba arkadaşlar q700c alacaktım vatana gittim 990c yi görünce vazgeçtim. Sizce arkadaşlar ikinci el q990b 20bine alınabilir mi? 990c ile arasında çok fark var mı farkı nedir?
Yorumunuz için teşekkür ederim onun Stick içinde heralde 4k destekli falan iyi bişey almak lazım film kalitesi baya yüksek, kötü bişey alsam ses açılır ama görüntüyü aktaramayabilir heralde
-
Merhaba tam anlamak için soruyorum eARC girişindeki kabloyu tvden söküp laptop kısmına bağladım ve ses işini laptop ile halletmiş olduk ama görüntü için soundbarın arkasındaki diğer çıkışı tvye mi bağlayacağım çünkü laptop üzerinden görünü aktarma şansım olmuyor hdmi kısmına soundbarı taktığım için
-
Arkadaşlar 800B ile 800C’ nin farkı nedir? Aradaki 3bin tl farka değer mi?
990c yerine b alınabilir ama o fiyata alınmaz maalesef bizim tüklerin malı çok kıymetli avrupada neredeyse tüm mallarda ikinci eller yüzde 50 ile satılıyor sıfırına göre bizde neredeyse sıfıra yakın satmaya çalışıyor mümkün olduğu kadar ikinci el almamaya çalışıyorum o yüzden çok amazondan sıfırını sahibindenden daha ucuza aldığımı hatırlıyorum
-
hangilerinden atmos alamadın yazarsan biz de deneyelim
amerikada 9 dolar reklamlı ve atmossuz 12 dolar normal bizim fiyatın 40 tl olduğu düşünülürse bu fiyata ne verseler şükür demek lazım ama ilave ücret isterlerse mecbur geçeceğiz
stream servislerinin büyük bir kullanıcı kitlesi tv telefon ve tabletten izlediği için nd hdr ne atmos umurunda değil bizim gibi bir avuç azınlığı kaale almamaları normal
-
Soundbar earc -----> TV earc
Laptop HDMI ------> soundbar HDMI
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X