Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16411642164316441645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun çok güçlü ve net sesi var q800c nin. Samsung dan çok soğumuştum lakin sounbarada iyi iş çıkartmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @tema59 @hicks @eiskent

Bilgi için teşekkür ederim

• Selamlar arkadaşlar lg g1 oled için soundbar alıcam 2 model arasında kaldı samsung hw-Q700c ve Samsung hw-s800b hangisini tercih etmeliyim film,müzik ve uydu ile kullanacagım bunlardam başka önerileriniz olursada bütçem 10 bin lira..

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Earc değil benim tv deki çıkış arc sadece

tv ses çıkış ayarlarında da kulaklık ve optik çıkış seçeneği var sadece

çözemediğim başka sorunum var şuan

mi box a geçince ekran sürekli gelip gidiyor q800c kutudan çıkan hdmi ında denedim ama yine aynı sorun

daha üst kalite bi kablo mu almam lazım bilemedim arada sorunsuz çalışıyor ama

ama yanıp sönmeye başladımı durmuyor

• Şimdi kendine geldi FURY 4K Dolby vision buldum mi box 15 seviye son seste Q800c ise 10 a getiremiyorum uçaklar kafamdan geçiyor tank atışları vs dibimde sanki ama bu kısımda surround seçeneği bana göre en ideali geldi bana filmde,

Sub ı ben soundbar yanına koymadım koltuğun arkasına duvara bakar şekilde konumlandırdım

• rockerroll kullanıcısına yanıt

Kendi sorumu cevaplayayım

mi box çözünürlüğü 4k ya alınca ekran gidip geliyor epeyce sonra düzeliyor sonra gidiyor can sıkıcı

Mi box ı tv ye kablosuyla bağladım 4k çözünürlükte sıkıntı yok

sıkıntı mi box ı soundbar a girince oluyor,muhtemelen samsung un kutusundan çıkan hdmi da yetersiz gelsi (Premium High Speed yazıyor ama)arc bağlantısı yaptığım kabloyu iyileştirmem gerekli sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 19 Mart 2024; 15:22:16 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Biraz internette araştırınca cec ayarlarını daha fazla sekmesine aldıklarını buldum vestelin

ses ayarlarında bulamamıştım onu ayarladım şimdi ses çıkıçını daha fazla sekmesinden amplifikatör seçince hdmi ismi otomatikman Qseries olarak değişti optik kablodan yırttım iyi

😂

soundbardan kaynağı hdmi seçince tv kumandasından soundbar sesi de ayarlandı dediğiniz gibi

Edit 2:

Yukardaki kısmı çözünce hoop kafada bi ampul yandı

direkt mi boxı soundbardan ayırdım tv ye girdim tam bağlantımı sağlamış oldum ne ekran gidip geliyor şimdi nede extra hdmi kablo almama gerek kaldı

ses soundbardan geliyor 4K da sıkıntı yok

bu sorunu yaşayan olursa kablo almadan bu şekilde deneyebilir şuan sorunum kalmadı ilgilenen arkadaşlar tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 19 Mart 2024; 15:57:47 >
  • 800C serisinde hiçbiryerde stok yok. Çok garip:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Bende son stoklardan aldım

Valla şanslısınız, bende sün alacaktım sonra tv gelsin öyle alayım dedim. Tv geldi şimdi soundbar yok piyasada

• Merhaba arkadaşlar geçen hafta Tcl 65c745 televizyon aldim play station 5 kullaniyorum, televizyonum oyunlarda144hz e kadar hdmi 2.1 destekliyor, şimdi bir sound bar almak niyetindeyim ben yine Tcl in 5.1 dts olan P735W modelini alsam hdmi arc baglantisi ilemi baglamam lazim yoksa optic kablo ilemi yani benim 144hz goruntu almami engelleyen bir durum olurmu, daha once kullanmadigim icin optic giris in 5.1 kanal destegi varmi bilmiyorum bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Turkcell pasajda var gözüküyor ama 20bin

• lostangel kullanıcısına yanıt

Yukarda benzer durumu yazdım kablo almadan önce denemeler yapın

Hocam müzik dinlerken nasıl güzel bass alıyormusun.

Çok yüksek, hayırlısı artık. Biraz bekleyeyim

bende de km2 plus ve q800b var. Aynı şekilde boxı soundbara bağlayınca ekranda bir süre gidip gelmeler oluyor. Paugge kablo aldım ama bunda da aynı problem oldu.

Ben yine de bu şekilde devam ediyorum çünkü box üzerinden iptv, YouTube, amazon gibi uygulamalarda ses kalitesi ciddi farkediyor.

• Baslar efsane sub a extra bass ayar yapmadığım halde çok iyi tok baslar var

Hocam pc de filan calısır dimi

• consultant34 C kullanıcısına yanıt

Tv den “direkt geçiş” şeklinde ayarlı bende

• Mantıken çalışır

en kötü ihtimalle optik giriş var

• 
Sayfa: önceki 16411642164316441645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.