Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: RealZodyCotton Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
40.729
Cevap
599
Favori
1.984.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Grundig GSB 980 model soundbar kullanan varsa bir sorum olacak,bu cihazda kumanda üzerinden bass ayarları yapabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• optik kabloyla denemedim.hdmi çıkmadan evvel en iyi ses iletiminin optik olduğuydu ama şimdi sanki hdmi diye biliyorum lakin amaç hifi müzik dinlemek olmadığından fark varsa bile kağıt üzerinde vardır kulakla fark edelebileceğini düşünmüyorum.saygılarımla
    sizdeki ms751 modelin üsteki 2 hoparlörünün görevi nedir basmı yoksa yüksek frekansmı.saygılarımla
    Xboxlive:Gllazer
  • Sony CT790 ile CT800 arasındaki fark nedir bilen var mı?

1.000-2.000 TL arasında alınabilecek en iyi ürün ne olur? 4k ve hdr desteğinden dolayı yukarıdaki 2 modele yönelmiştim, farklı önerileri olan var ise memnun olurum.

Genelde Netflix ile film izleme amaçlı kullanıyoruz.

Denon x2800H Avr
    / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Yıllar önce lg 3530 alıp inceleme yazarak bu konunun oluşmasında katkı sağladık.

Bugün kardeşimde bendeki soundbarı kurcalayınca ps4 oynamak için soundlar almaya karar verdi.

Fiyattan ötürü mağazada önce samsung soundbarları denedik ama tatmin olmadı. (450-550 modelleri)

En son son benim ürünün özelliklerine denk lg sj4 dinleyince tamam bu dedi.

Aradan 4 yıl geçmiş, teknoloji aynı 2.1 kanal 300w.

Şunu da inceleyin diyeceğiniz ürün yoksa sj4 almak istiyoruz.

merhabalar hocam hangi modeli aldınız? memnunmusunuz?

Kardeşim Samsung Hw M500 yi beğenmedi, LG sj4 ü beğendi demişsiniz ancak bildiğim kadaryıla M550 340w, sj4 ise 300w.

Buradan Lg nin ses kalitesinin Samsung'dan daha iyi olduğunu mu çıkarmalıyız?

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Sj3 te hdmi yoktu o sebeble LG sj4 aldık. 699tl idi n11 kupon vb iyi fiyata geldi.

Samsung kullanıcısı arkadaşlar alınmasın 4 yıl önce lg3530 aldığımda giriş ve orta sınıfta lg öndeydi aradan 4 yıl geçmiş samsung üstüne bir şey koymamış. (Üst modelleri dinlemedim)

Lg koymuş mu? Değerlere baktığımızda yine 300w ve 2.1 kanal. Üzerine pek birşey koymamış ama ses kalitesini korumuş.

Hw551’ e kadar güncel hiçbir samsung, 4 yıllık lg3530dan ve güncel model sj4 ten iyi gelmedi bana.

Yukarıda arkadaş bass tan yakınmış mesela.

Bizde detay seslerden hiç memnun kalmadık mağazada. Yok gibi birşey samsung’ta.

Misal oyun traillerinde yere mermi kovanı düşüyor ne güzel tınlıyor meret. Siz de denerken bu demoları açabilirsiniz. Çok kaliteli oluyorlar.

Samsung Watt ı yüksek olabilir ama iş onunla bitmiyor.

Sakın marka fanatiği olduğum düşünülmesin.

Zamanında lg lm760 tv almıştım. Samsungları hiç beğenmemiştim. Şimdi tüm lg ler, hi level gözümde. Görüntü kalitesini geçtim malzeme kalitesi diye birşey yok.

Kardeşiminin soundbarı kullanacağı tv samsung. Bende 49mu7400 alacağım yakında.

Mağazalarda dinleyin hak verirsiniz. Ben sese bakarım.

Soundbarın adını kimse duymamışken ilk sayfaya inceleme yazmıştım. Az çok anlıyorum bu işten.

Bu arada grundig, yamaha falan dinlemedim bilgim yok.

Ama yüksek bütçesi olmayanların ilk inceleyeceği ürün lg sj4 olsun. Hevesim var ne fark eder ki diyip daha da altını almayın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 8 Şubat 2018; 13:22:19 >

• quote:

Sj3 te hdmi yoktu o sebeble LG sj4 aldık. 699tl idi n11 kupon vb iyi fiyata geldi.

Samsung kullanıcısı arkadaşlar alınmasın 4 yıl önce lg3530 aldığımda giriş ve orta sınıfta lg öndeydi aradan 4 yıl geçmiş samsung üstüne birşey koymamış. (Üst modelleri dinlemedim)

Lg koymuş mu? Değerlere baktığımızda yine 300w ve 2.1 kanal. Üzerine pek birşey koymamış ama ses kalitesini korumuş.

Hw551’ e kadar güncel hiçbir samsung, 4 yıllık lg3530dan ve güncel model sj4 ten iyi gelmedi bana.

Yukarıda arkadaş bass tan yakınmış mesela.

Bizde detay seslerden hiç memnun kalmadık mağazada. Yok gibi birşey samsung’ta.

Misal oyun traillerinde yere mermi kovanı düşüyor ne güzel tınlıyor meret. Siz de denerken bu demoları açabilirsiniz. Çok kaliteli oluyorlar.

Samsung Watt ı yüksek olabilir ama iş onunla bitmiyor.

Sakın marka fanatiği olduğum düşünülmesin.

Zamanında lg lm760 almıştım. Samsungları hiç beğenmemiştim. Şimdi tüm lg ler, hi level gözümde. Görüntü kalitesini geçtim malzeme kalitesi diye birşey yok.

Kardeşiminin soundbarı kullanacağı tv samsung. Bende 49mu7400 alacağım yakında.

Mağazalarda dinleyin hak verirsiniz. Ben sese bakarım.

Soundbarın adını kimse duymamışken ilk sayfaya inceleme yazmıştım. Az çok anlıyorum bu işten.

Bu arada grundig, yamaha falan dinlemedim bilgim yok.

Ama yüksek bütçesi olmayanların ilk inceleyeceği ürün lg sj4 olsun. Hevesim var ne fark eder ki diyip daha da altını almayın zaten.

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, bende ikilemde kalmıştım, artık kesin olarak sj4 alacağım.

Yeni evleniyorum, tv de alacağım. samsung 55mu8000 alacaktım, 5000 küsür tl fiyatı var, 3800e LG 55UJ651 bir alacağım. 1500tl fark az değil, görüntü kalitesi mutlaka fark ediyordur ancak oled olmadığı sürece büyük fark varmış iyiki almışım diyeceğimi sanmıyorum.

teşekkür ederim sizde aydınlattınız beni, iyi forumlar

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    İlginçtir mu8000 serisi üst seri olup hdr1000 olmasına rağmen, mu7400 çok daha parlak geldi gözüme. Ona da bir bakın.

4000tl ye geliyor. Oled olmasa bile panelin parlaklığı mükemmel en basitinden gidin teknosada izleyin, soundbarı da dinleyin.

Kağıt üzerindeki değerlerle ürün almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 8 Şubat 2018; 13:29:10 >

Saygilarimla.

Hdmi dan ses iletimi yaparken TV den receiver a giden diğer hdmi den de görüntü alabilir miyiz?

Başka bir bağlantı tipi var mıdır acaba?

Orijinalden alıntı: 12gorkem12

Hocam sj4 ü televizyonda optik giriş olmaması sebebi ile hdmi üzerinden bağlamayı düşünüyorum.

Hdmi dan ses iletimi yaparken TV den receiver a giden diğer hdmi den de görüntü alabilir miyiz?

Şimdi şöyle basitleştireyim. Üçlü prizimiz tv. Tüm hdmi kablolar tv ye takılacak.

Ses sistemini tv de arc yazan hdmi ye takın. (Bu kablonun hdmi 1.4 olması iyi olur)

Diğerini de tv de ki herhangi bir boş hdmı ya.

Bu mantıkla tv ye takılan tüm kaynakların sesini soundbardan alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 8 Şubat 2018; 23:13:25 >

Samsung 2017 model tv'nin ses > uzman ayarları bölümünde ''ses gecikmesi'' diye bir ayar var ve bu fabrika çıkışlı -70'de konu hakkında bilgisi olan var mı? Neden ses gecikmesi -70'de, 0 olması gerekmez mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12gorkem12

Hocam sj4 ü televizyonda optik giriş olmaması sebebi ile hdmi üzerinden bağlamayı düşünüyorum.

Şimdi şöyle basitleştireyim. Üçlü prizimiz tv. Tüm hdmi kablolar tv ye takılacak.

Ses sistemini tv de arc yazan hdmi ye takın. (Bu kablonun hdmi 1.4 olması iyi olur)

Diğerini de tv de ki herhangi bir boş hdmı ya.

Bu mantıkla tv ye takılan tüm kaynakların sesini soundbardan alırsınız.

Diğeri dediğiniz nedir hocam onu anlayamadım?

Bir soundbar bir tv bir de receiver'ım var elimde.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.