Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
40.773
Cevap
602
Favori
1.988.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Orijinalden alıntı: GYKA

Merhaba arkadaşlar, LG FJ1 ses kulesi hakkında bilginiz var mı acaba? lg marka soundbara ek kolon gibi kullanılabilir mi?

Güzel soru bende merakettim şimdi.

internet üzerinde LG destek kısmına bağlanıp sordum, bayağı bir süre beklettikten sonra olmaz diye bir cevap verdiler. Önerebileceğiniz bir sistem var mı diyince yok dedi. bir de şöyle birşey buldum ama açıkçası gelen yanıta pek güvenmediğim için sormadım uyumluluk durumunu.

LG USA
    LG SPJ4-S : 2.0 ch Sound Bar Wireless Rear Speaker Kit | LG USA
    http://www.lg.com/us/home-audio/lg-SPJ4-S-wireless-surround-kit

• Samsung ms 650 hepsiburadada 999 liraya düşmüş 25m2 oda için idealmidir. Televizyon mu9000 ama sesi pek kesmiyor genelde netflix kullancam. Çokda sesi açamam ama berrak ve biraz da olsa filmlerdeki ortamı yansıtırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selamlar rahatsız ediyorum.panasonic 65vt serisi plazma tv min sesi tatmin etmediğinden soundbar almayı düşünüyorum.müzik kulağım hassas ve amacım net ve distorsiyondan uzak kulağı yormayan hifi ses duymak soobwofer meraklısı değilim.hw-ms650 almak üzeriyken sizin farklı sistemler kulladığınızı gördüm ve fikir alayım dedim.1500 tl ye hw-j7500 buldum j7501 den farkı nedir yoksa hw-ms751 birmi almalıyım açıkçası çocuklu biri olarak gümbür gümbür film izleme imkanımda yok çok yüksek miktarlarda vermek istemiyorum almışkende stereo deyilde surround olmalımı diyede düşünüyorum bildiğim ms650 stereo fiyatı uygun.3sistemide bilen biri olarak fikrinizi merak ettim.bu arada salonum 45 metre kare.saygılarımla.F.Papila

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    7500 siyah renktir muhtemelen. Genelde 1 ile bitenler gri renkler. Eger subwoofer ihtiyaci yoksa ms751 ya da 750 gayet uygun olacaktir. Surround isteniyorsa zaten ms serisi r serisi wireless hoparlorleri destekliyor. Avrupa tr sitesinde r3 hoparlorun tanesi 500tl'den satiliyor. Yani cevresel bir ses istenirse bu da terxih edilebilir ama zaten 750'nin 650 serisinennfarkli olarak 5. Kanal olarak kullandigi ve atmos benzeri tavana dogru ses veren 2 hoparloru de cevresel etkiyi arttiriyor. 650'yi ben kullanmadim hic yanlis bilgi vermeyeyim ama bu gibi cihazlarda eger butce el veriyorsa daha yuksek model almak, bir dusuk modeli alip acaba mi sorusunu sormaktan daha huzur vericidir.

Saygilarimla.

Bose'nin fiyati ucuz oldu mu supjelenmek lazim. Kablosuz olarak Sadece bt baglantisina izin veren bir cihaz. Hdmi baglantisi da yok sanirim. samsung ayarinda bir cihazi bose markasinda 7~8 bin civarinda olacaktir.

Saygilarimla.

Orijinalden alıntı: wakari_mayo

1000 lira civarlarına detay ve cam gibi net ses olsun, doğal bass versin diyen herkese Samsung HW-MS650 öneririm. Çok başarılı bir çevresel ses (surround) deneyimi sunmasa da 24 bit Hi-Fi çözücüsü ve çok başarılı sesi ile ufak odalarda ve PS4/Xbox1 gibi konsollarda oyun ve film için seslerdeki detay zenginliği ve netlikte bu fiyat seviyesinde rakibi yok. Yukarıdaki özelliklere ek olarak 5 kanallı olsun, 32 bit Hi-Fi çözücüsü olsun ve yine 650 gibi kompakt olsun diyorsanız bir üst model HW-MS750 var ancak ülkemizde çok fazla satan yer yok sadece Samsung'un kendi online mağazasında 2300 lira, Teknosa'da 1900 lira seviyelerinde bulabildim. Güzel yanı bu sistemlere kablosuz olarak 2 adet tweeter ve 1 adet sub bağlanabilmesi. İleride ihtiyaç hissederseniz eklemeler yapabilirsiniz.

Bu sistemler seste detay, zenginlik, doğallık ve netlik arayanları tatmin eder. Her yeri titretecek bass'a sahip değiller. Ha tabi hiç bass yok anlamına gelmiyor kendisi oldukça doğal basslar üretebiliyor.

Sa arkadasim soyledigin ozellik kablosuz eklentiler k450 dede var her urunu ekleyebiliyor muyuz? Yoksa sadece swa 8000 ve 5000 gibi kitler var onlarimi ekliyoruz.mesala bi tane 1+1 alsak eklenirmi? Bu konuda bilgin varmidir.tesekkurler.

• b_iltus B kullanıcısına yanıt
    Hocam çok net bilmiyorum ancak büyük ihtimalle başka kablosuz cihazlar eklenmez diye tahmin ediyorum. Yalnızca Samsung Multiroom uygulamasına ekleyebildiğimiz cihazları ekleyebiliyoruzdur diye düşünüyorum.
    ms 751 de bas ayarı varmı yani baslar yada tizleri ayarlıyabiliyormuyuz.

Orijinalden alıntı: f.papila

bose solo 5 samsung hw-ms751 arasında hangisi tercih edilmeli.fiyatlar birbirine yakın.

Bose ile Samusung kıyas bile olmaz ama bu Bose soundbarların Bose Speakerler kalitesi ile alakası yok sanırım..
    Bose soundbar yorumları pek iç açıcı değil..

Bose çok pahalı ama bir o kadar güzel ses veren sistemlerdir ama soundbarlar biraz düşük sesli benim okuduğum yorumlar

Saygilarimla.

Saolasin yani alirken 3.1 yada 4.1 bi soundbar almak en mantiklisi buna ekleme yapsak bi bu kadar daha para lazim.zaten o parayada baya ii bisey alinir..

salonum küçük olduğu için bunun yerine soundbar olarak LG SJ9 düşünüyorum fikrinizi alaibirmiyim. sonucta iki ürünü kıyaslayınca xboom NA9640 modelinde oldukça iyi bir ses kalitesi var ve AV Receiver özellği var. optik çıkış olarak Tv den Dijital ses kalitesi alıyorum ve ses kesinlikle bozmuyor.

buna rağmer sj7 modeli soundbar için fiyatı yüksek ama bir o kadar da tatlı görünüyor siz bu konuda ne düşünürsünüz saygılar.

LG SJ7 Soundbar

• Merhaba Arkadaşlar, Sony x85c tv im için JBL 5.1 soundbar almayı düşünüyorum? bu ürün hakkında fikriniz nedir? birde ben bu sistemi tv me kurunca normal tv yayınlarında ses sisteminden yararlanabilecekmiyim bilen var mı?

Not: TV Sony 65XE9005

akakce.com
    Sony HT-CT800 350 W Soundbar Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/soundbar/en-ucuz-sony-ht-ct800-350-w-fiyati,82775856.html

Muadil CT790 var

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.