Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 7uppp Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.785
Cevap
602
Favori
1.990.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Atmos ozellikli En iyi soundbarlardan biri kagit uzerinde. Ancak lg'nin bu modelde vana gore tek artisi atmosa uyumlu olmasi. O da arkada hoparlorler olmadan ne kadar etkili olur tartisilir. Bu modellere lg'nin kablosuz hoparlorleri baglanabiliyor surround icin ama lg nesense baglanti kaybi yasiyor ve gercek cok kanalli ses kodlamasi yoksa sanal olarak cevreleyen seste basarili is cikaramiyor. Memnuniyetle kullandiginiz bir cihazdan sonra gerekce olarak sadece salonunuzda daha az yer kaplamasi icin alinacak soundbarin verecegi memnuniyeti de sorgulandiginda eldeki cihaz hem en iyisi hem de en hesaplisi gibi duruyor.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Halihazırda tvye bağlı olarak Edifier 2-1 M1335 kullanıyorum. Sony HT-CT390 soundbar alsam pişman olur muyum?

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

Bugün kardeşimde bendeki soundbarı kurcalayınca ps4 oynamak için soundlar almaya karar verdi.

Fiyattan ötürü mağazada önce samsung soundbarları denedik ama tatmin olmadı. (450-550 modelleri)

En son son benim ürünün özelliklerine denk lg sj4 dinleyince tamam bu dedi.

Aradan 4 yıl geçmiş, teknoloji aynı 2.1 kanal 300w.

Şunu da inceleyin diyeceğiniz ürün yoksa sj4 almak istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 30 Ocak 2018; 21:28:46 >

Ben B5'i dinledim. Sesi beğendim. Fakat JBL'i de merak ediyorum açıkçası. Yaklaşık 2-3 aydır araştırıyorum. Şu Yamaha Yas-207'nin de gelmesini bekliyorum. Sonunda birinde karar kılıp alacağım artık.

Hardcore "PC" Gamer...
    Turquie, tu dois Atatürk a dieu et le reste a Atatürk! Daniel Dumoulin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Philips Fidelio B5 ve JBL Bar 5.1'i deneyimleyen ikisini kıyaslayan var mıdır?

Ben B5'i dinledim. Sesi beğendim. Fakat JBL'i de merak ediyorum açıkçası. Yaklaşık 2-3 aydır araştırıyorum. Şu Yamaha Yas-207'nin de gelmesini bekliyorum. Sonunda birinde karar kılıp alacağım artık.

Fidelio b5 kullanıyorum çok çok memnunum her açıdan rafine ve üst düzey bir cihaz, jbl 5.1 i bende test edemedim çok aradım ama henüz yok ancak sürücüler küçük eliptik b5 gibi konik değil ayrılabilir uyduların surround permansı nasıl belli değil kullanıcı görüşlerinde fidelioda bir kablolu gibi hiç bir eksik yok tek öne çıkan yüksek güç jbl de ama fidelioda bir kere son ses açtım mı ? hayır! emin olun sizde açmayacaksınızdır, yamahaya gelince ; bu model zaten giriş seviye sayılacak bir cihaz, aldığı yorumları sınıfına göre değerlendirin ve kesinlikle bahsettiğim cihazlarla kıyaslanacak bir klasmanda değil ayrıca fiyatıda sırf yamaha abiii diye yaklaşan yüzeysel yorumlar sebebiylede 300 usd karşılığı 1000 tl değil en az 2000 tl olacaktır ki kesinlikle etmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalform -- 1 Şubat 2018; 22:5:57 >

• mentalform M kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyimlerinize göre pilips htl5140'ın ne gibi negatf yönleri var?

Orijinalden alıntı: mentalform

quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Philips Fidelio B5 ve JBL Bar 5.1'i deneyimleyen ikisini kıyaslayan var mıdır?

Fidelio b5 kullanıyorum çok çok memnunum her açıdan rafine ve üst düzey bir cihaz, jbl 5.1 i bende test edemedim çok aradım ama henüz yok ancak sürücüler küçük eliptik b5 gibi konik değil ayrılabilir uyduların surround permansı nasıl belli değil kullanıcı görüşlerinde fidelioda bir kablolu gibi hiç bir eksik yok tek öne çıkan yüksek güç jbl de ama fidelioda bir kere son ses açtım mı ? hayır! emin olun sizde açmayacaksınızdır, yamahaya gelince ; bu model zaten giriş seviye sayılacak bir cihaz, aldığı yorumları sınıfına göre değerlendirin ve kesinlikle bahsettiğim cihazlarla kıyaslanacak bir klasmanda değil ayrıca fiyatıda sırf yamaha abiii diye yaklaşan yüzeysel yorumlar sebebiylede 300 usd karşılığı 1000 tl değil en az 2000 tl olacaktır ki kesinlikle etmez...

Hocam bilgiler için teşekkürler. Yamaha'yı sordum yüksek olasılıkla 2000 TL'nin üzerinde fiyat etiketine sahip olacak dedi satıcılar. Dediğiniz gibiyse o rakamları vermeye değmez. Ben o zaman hiç kafa karıştırmayıp zaten sesini beğendiğim B5'i alıp geçeyim.

Hardcore "PC" Gamer...
    Turquie, tu dois Atatürk a dieu et le reste a Atatürk! Daniel Dumoulin

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam deneyimlerinize göre pilips htl5140'ın ne gibi negatf yönleri var?

Hiç bir negatif yönü yoktur şu an 2.1 ch. güncel modellerden hiç bir soundbar bu kalitede sinema performansı sunamamaktadır.

Orijinalden alıntı: eiskent

Atmos ozellikli En iyi soundbarlardan biri kagit uzerinde. Ancak lg'nin bu modelde vana gore tek artisi atmosa uyumlu olmasi. O da arkada hoparlorler olmadan ne kadar etkili olur tartisilir. Bu modellere lg'nin kablosuz hoparlorleri baglanabiliyor surround icin ama lg nesense baglanti kaybi yasiyor ve gercek cok kanalli ses kodlamasi yoksa sanal olarak cevreleyen seste basarili is cikaramiyor. Memnuniyetle kullandiginiz bir cihazdan sonra gerekce olarak sadece salonunuzda daha az yer kaplamasi icin alinacak soundbarin verecegi memnuniyeti de sorgulandiginda eldeki cihaz hem en iyisi hem de en hesaplisi gibi duruyor.

Saygilarimla.

fikrniz için teşekkür ederim o zaman kalsın soundbar alıp hem daha pahalıya gelecek , hemde dediğin özellikleri kıyaslamıyorsa şimdilik kaslsın o zaman . s&s uğur.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Hocam 7501 i çok arastırdım kafam hep onda kaldı ms751 ondan daha mı iyi sence?

Aslinda ayni urunu degerlendirmiyoruz boyle. Muzik seti gibi dusunursek, ms751 mikro sistem, hw-j7502 ise subwooferi ile hi fi gibi. Micro sistem boyut olarak kucuk olsa da hifiden daha basarili modelleri de vardi. Ms751'in avantaji yaklasik 2 sene yeni model. Sub olmadan 540w ses verebilecek kaliteli bilesenleri ve atmos benzeri surrounda imkan veren bar ustunde yukariya bakan hoparlorler. Ayrica 32bit dac ile gercekten kaynak kalitesiz ise bile ust seviyede ses kalitesi. Sub olmadigi icin gumburtulu bir bas degil dengeleyici bir bas denilebilir. Ancak yetersiz degil kesinlikle. Bu tarz genelde muzik tinisi icin daha uygundur.

7501 ise 8 hoparloru ve subi ile genelde baska soundbarlarda bogulan sesleri tane tane verebiliyor. Punch tarzi bas uzamadan tok bir efekt sagliyir ve filmlerde gercekten etkileyici. Muziklerde uzamayan bas nedeni ile bogulmayan sesler. 24 bit dac 32 bit dactan bir nebze geride ama 32yi duymasam 24'e kesinlikle daha az basarili demezdim. 7501 subsiz kalteli ses veremez yapi musait degil ancak sub ile beraber hifi sistemlere kafa tutar. Hem muzik hem sinema icin daha kullanisli. Ancak apartmanda ses sorun degilse, sub icin yer varsa 1500tl'ye dusen fiyatlariyla 7501.

Her iki model de kablosuz wam r serisi hoparlorler ile surroind icin uyumlu. 751'in ayrica uyumlu oldugu kablosuz sub ve surround kiti de var. Su anda Turkiyede yok. Eger bu kit turkiyeye gelecekse ve alinabilir meblaglarda olursa upgrade edilebilme imkani ile hem cok kaliteli bir soundbar hem de en guclu kablosuz subi ile 751 sadece 7501'den degil bir cok modelden ustun olacaktir.

Saygilarimla.

• Çok sağolun hocam fikrim değişti resmen. Soundbaı biraz pahalıymıs yurt dısında ama eminin daha premium bişeye benziyor

Merhabalar seçimimi hw-ms650 den yana kullandım denemek için cep telofonumdan bluetooth dan müzik açtım ve kulağımı dayadığımda sadece en sağ ve en sol hoparlörlerden ses geldiği kanısına vardım bu normalmi ortadaki hoparlörler sadece basmı yada ayarlarlamı ilgisi var bilemedim.sizin 751 de böylemi bilgilerinize ihtiyacım var.saygılarımla

Cihazin dsp yani hazir ses ayari hangisinde?Smart, muzik, sinema? Bt uzerinden kaliteli bir aktarim olmaz. Zaten ses tasima konusunda cok fazla basarisi olmayacagi icin denemelerinizi wi fi ya da tv uzerinden hdmi baglanti olarak yaparsaniz daha dogru ses alirsiniz. Ortadaki diyalog kanali bas kanali degil. 5.1 deki center hoparlor diyebiliriz. Center hoparlor filmlerdeki konusmalarin agirlikli verildigi kanaldir. Bu yuzden her seferinde centre kanaldan ses duyamayabiliriz.

Saygilarimla.

• Ürünü tv ye hdmi ile arc den bağladım sesler çok fark edilir biçimde detaylandı temiz ve netleşti.ama dediğim gibi ortadan gelen ses yok denecek gibi sesin %80 sağ ve sol köşelerden geliyor bunu kulağımı dayayıp gezdirerek deneyimledim.uzaktan kumanda çarşamba elimde olacak o yüzden müdahale edemiyorum.normal izlemede hangi ayarı seçmeliyim.benim metodla sizde751 deneyip paylaşırsanız sevinirim.

Tv samsung ise ses ayari yapabilirsiniz. Ayrica telefona samsung multiroom uygulamasi kurup bas tiz veya eq ayari yapabilirsiniz. Bugun normal tv yayininda denedim. Bende de sagdan ve soldan ses geliyor. Netflix de 5.1 seceneginde ses geliyor orta kanaldan. Ancak daha once dedigim gibi surekli orta kanaldan ses gelmesi ses acisindan cok dogru degil.

Saygilarimla.

• Bilgi için teşekkürler.tv panasonic telefona uygulamayı indirdim ama ordan ayarlara ulaşamadım yani işin özü beceremedim.uzaktan kumanda gelince bakacam.tv üzerinden ayar yapayım dedim ama arc den bağlandığım için bütün ses ayarları pasife döndü.saygılarımla

Uygulama eger soundbaro gorduyse, ust sol koseye tiklayip soundbarin karsiligina gelen 3 noktali bolumu secin. Orada ayarlarda gorebilirsiniz eq ayarini. Ancak sinema, muzik gibi ayarlar icin kumandadan yapilabiliyor.

Saygilarimla.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.