Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Oz! Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
40.638
Cevap
596
Favori
1.970.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet öyle hocam. Eğer AVR'li sistem kursaydım mesela serisi açısından giriş modeli olan Denon X1700H alacaktım ki onun fiyatı tek başına Q990B kadar. Hadi onun sürebileceği hoparlörler zaten kısıtlı olsun diyeyim ama yine de 5.1.2 bir set için de 20-25K giderdi. yani 40-45K'ya giriş seviyesi AVR'li set veya HT-A9+SW5 (veya A7000+RS5+SW5) gibi kablosuz setler açısından üst model diyebileceğim bir set kurabilirdim. Daha Bose, Sennheiser, Sonos vs. işine girecek olursak zaten fiuat iyiden kopar. O yüzden ben fiyatına göre memnun olacağım diye düşünüyorum. Bakalım bir gelsin kurup tecrübe edeceğim.

• Blackworms kullanıcısına yanıt

Hocam;

https://www.demolandia.net/cinema/dolby-demo-trailers-hd/page-9.html

Audiosphere adlı demoyu bir test edebilir misiniz? Dolby Digital Plus Atmos formatı da var videounun içinde.

Dikey derinlik çok güçlü hissediliyor diye düşünüyorum.

Bu test videosunda TrueHD Atmos ile DD+ atmos arasındaki dikey derinlik farkı çok açık görülüyor. Çok fark var aralarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 4 Eylül 2022; 19:47:54 >
  • HattiHitit kullanıcısına yanıt

Tamamdır şimdi indirip deniyorum. Siz mod olarak Surround mu yoksa Adaptive mi kullanıyorsunuz? Surround daha net, Adaptive daha zengin fakat bass yükü çok bir mod gibi geldi bana karar veremiyorum. Bir ona bir buna geçiyorum ama Surround bass ile öldürmüyor sesi gibi.

Ek: Söylediğiniz demoyu denedim ve evet dikey derinlik çok güzel farkediliyor. TrueHD ile DD+ arasında bile o kadar çok fark oluyor mu cidden? İkisi de Atmos olmasına rağmen öyle fark yaratıyorsa bu tarz ürünleri yalnızca tam kayıpsız dosyalarla kullanmak şart demek ki. Mecburen bir Nvidia Shield gibi harici çözücü gerek tam performans kullanmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 4 Eylül 2022; 20:9:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackworms kullanıcısına yanıt

Şimdilik adaptive kullanıyorum. En iyi deneyimi zamanla bulacağız artık. Evet hocam ikisi arasında çok fark var. Tek örneğe bakıpta genelleştirmek hata da olabilir. Bir de front level top ve rear level top seviylerini yükselterek de deneyebilirsiniz.

• mediamarkt da ürün bitmiş. sepetime koymuştum dün. bugün alıp almama konusunda son kararımı veririm diye. şimdi bittiği uyarısını aldım. nasip değilmiş demek ki. bakalım fiyatlar düşecek mi?

• İzmir’de Hilltown içerisindeki Samsung mağazasında hem teşhir hem kapalı kutu Q990B var. 18.000 TL peşin fiyat veriyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt

Hepsibutada da aynı fiyata satılıyor.

Saygılarımla.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

mediamarkt 3.000 TL indirim yapıyordu hocam. bu ürüne artık 17 binden fazla vermek zoruma gider :)

• sadays S kullanıcısına yanıt

Projektörde kullanacağım ve projektör lazer olmadığı için soundbardan epey uzakta olacak. 20 metrelik HDMI kablolar varmış ama soundbarlar bu kadar uzun mesafeyi destekler mi? Bir de ben genelde projektördeki applikasyonları kullanıyorum film izlemek için. Fakat sanırım ayrıca bir de medya oynatıcı almam gerekecek çünkü projektörde hdmi out yok HDMI in var. Bu arada son sorum sizce 3.1.2 kanallı dolby atmos bir soundbarda mı yoksa 5.1 dolby digital bir ses sisteminde mi daha iyi bir sinema deneyimi yaşarım? Elimdeki kaynakların %80'i 5.1 ve mkv. Sadece prime ve netflix de dolby atmos var bildiğim. Netflixte de dolby atmos için 4k paket almam gerekiyor sanırım. Aynı fiyata sonynin kablosuz 5.1 ses sistemini düşünmeye başladım fakat onda da DTS olmaması beni düşündürüyor.

17.000tl'ye almayı denediniz mi? Ben denedim mesela hiç sepete ulaşamadım indirimli şekilde. 1.000tl indirimli denedim yine olmadı. Yani ben cihazı almamış olsaydım 17.000'den de alamayacağını gördüğüm için cihaz kampanyasiz 17.000tl'ye düştü olarak düşünmemek lazım. Sadece mağazadan al ile 1000tl veya 750tl club indirimini gördüm. Cihazı 17.000'den alan bir arkadaşımız var o da bir gün önce mağazada bile bu şekilde alamamasına rağmen sonraki gün ekranı güncellenen alabildiğini belirtti. Başka alan varsa yazmadığı için bilemiyoruz.

Enflasyon ortamında bir süre sonra piyasaya kaçtan çıktı, kaça düştü, şimdi ne oldu gibi geçecek konulara kayıt olması için detaylı yazdım, siz bir de bayilere sorun, 18.000'e İzmir'de bayi veriyormuş.

Saygılarımla.

Doğrudur hocam. 20K üzerine 3K indirim Perşembe başladı ve o andan itibaren sürekli denedim. Ancak yanına ürün ekleyerek 3K indirimli izin vermedi. Ama stokta olduğundan 1K indirim ile veriyordu. Sitede hala satışta iken mağazaya da gidip sordum. Orada da sadece 1K indirim ile verebileceklerini söyledi. Sonra zaten sitedeki stok tükendi. Sonra siteyi kontrol ederken "stoktan gönderi" ifadesini görünce sepete direk attım. Zaten priz de sepetteydi ve işlemi tamamladı. Yani aslında en başta sitede stok varken de izin vermediği siparişi bir şekilde işleme aldı. Ama bunu Q990B modeline özel yapıyordu. Mesela LG S95QR için denediğimde yanına bir ürün eklediğimde 2 ürün ile 3K indirim direk en baştan beri işliyordu. Sanırım Q990B talep gördüğünden bu indirime dahil etmek istemedi.

Q990B için 18-19K aralığı bence şu an iyi fiyat. İlk stoklar sonrası fiyat yükselirse liste fiyatı 24K gözüküyor ki Samsung TR de o rakam üzerinden indirimli göstererek 20K'ya sattıyor. Bayileri de arayıp sormak lazım. Onlar da iyi fiyat verebiliyor ki yukarıda bir bayide 18K'dan verdikleri yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 5 Eylül 2022; 8:34:12 >

teşekkür ederim cevap için hocam. ben 4000 TL'lik kulaklık da eklemiştim. sepette indirimi gördüm ama ileriki aşamaya geçmedim. umarım pişman olmam :)

Vatan'da da 20K üzerine 3K indirim var. Q990B sadece mağazalarda ve 19999TL. Ama stok olan bir mağazaya gidip sorun isterseniz. Belki siparişi 20K'ya tanımlayıp web'e özel 3K indirimi yaparlar. Denemeye değer.

• Önceki sayfalarda LG SP2 100W Sounbar aldığımı yazmıştım.

Üzeri kumaş kaplı. 2.1 ürün. Yerleşik subwoofer mevcut.

Kablo yerleri arka tarafında yer alıyor. Kutudan optic kablo çıkıyor. HDMI kablo çıkmıyor.

2 adet duvara askı aparatı çıkıyor. Dübel, vida vs. çıkmıyor.

Kumandası küçük ve şık. 15 m^2 için ideal. Ses temiz ve yeterli. Son seste bozulma olmuyor. Telefon uygulamasından bass ve tiz ayarlarını yapabilirsiniz. Kumanda üzerinde dört adet standart ses modu mevcut.

Yeri kısıtlı olanlar için tavsiye ederim. 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 5 Eylül 2022; 15:17:4 >
  • Sırf merakımdan Vatan'ı aradım. İstanbul sınırı içerisinde sadece Beylikdüzü'nde 2 adet stok var(mış). Diğer mağazalar teşhir (bana söylenen). Ve ilgili kampanya (3000 TL indirim) buna yansımıyor şeklinde konuşma da oldu. Tekrar özür dileyerek sordum şimdi Beylikdüzü'ne gitsem 20K'lık alışveriş yapsam buna yansımayacak mı desem de maalesef cevabı geldi. Özetle oradaki satıcının ruh hali de önemli. İmkanı olan varsa değerlendirsin.

Not: Ben zaten aldım 990B'yi %5 indirimle. Zira şu anki kampanya süresince fiyatlar bayağı ama bayağı şenlendi. Değerlendirebilenler varsa ne mutlu...

Esen kalınız...

• cato16 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Saygılarımla.

• Nvidia shields pro kullanan arkadaşlar... Almaya değermi? ddp+ atmosla, dtsx true-hd atmos arasında bariz bi fark varmı?

• kimnotyze1983 kullanıcısına yanıt
    Kesssinlikle almaya değer. Bütçeniz el veriyorsa hiç düşünmeyin derim. Shield olmasa büyük ihtimalle hem Tv’ye hem soundbara boşuna para vermişim diye düşünürdüm.

Bu arada şimdi kontrol ettim de bu shield pro’nun Tr fiyatı gerçek mi? Daha birkaç ay önce İngiltere’den 169 pounda almıştım yahu gözlerim yanlış mı görüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfo21 -- 5 Eylül 2022; 19:3:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alfo21 A kullanıcısına yanıt

TR fiyatına bakmayın. Resmi olarak ülkeye girmeyen ürünlerin fiyatı böyle. Elinde 1 adet vardır. Ya tutarsa hesabı.

• Merhabalar Sony HT ZF9 iyi bir Soundbar mı, önerir misiniz

• 
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.