Hw Q700a modelini bir inceleyiniz... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1132. sayfa)

-
-
teşekkürler
-
wireless iletiminden kastınız ne?
soundbarlar kaynak cihazlara hdmi bağlanmak zorundadır
kablosuz iletim için Bluetooth kullanırlar o da sadece müzik dinlemek için
arka kitler ve subwooferlar kablosuzdur ama elektrik için yine de kablo çekme zorunluluğu vardır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Set gelsin ve bir değerlendirme ve geri besleme yaparım hocam elbette
Not_1: Kargo bildirimi geldi.
Not_2: İşbank kartım ile ödemiştim. Okula dönüş kampanyası ile 25TL iade geldi. Elektronik sektöründen MM de dahilmiş. İşte şimdi her şey tamam oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 3 Eylül 2022; 12:54:27 > -
Yok artık üste para alacaksınız neredeyse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Isbankasi kartı 250tl veriyordu mediamarkt alışverişlerinde. Kampanya bitmedi ise hemen katılım sağlayın. Alışveriş öncesi sonrası farketmiyor katılım için. Hepsiburada da 19.999TL'ye düşürmüş, eşim mesaj göndermiş, benden daha iyi takip ediyor artik:) Benim cihaz da bu akşam teslim edilecek sanırım. Dağıtıma çıkmış.
Saygılarımla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelirse Nvidia Shield TV Pro olacak, bekliyorum.
ayrıca bugün kurulum için aradılar, garantinin fatura tarihinden itibaren başladığı ve garantiyi başlatmak için servise gerek olmadığını, bu hizmeti Soundbar kullanmayı bilmeyenler için verdiklerini söyledi. Ben de gelmenize gerek yok dedim sonumuz hayrola. Soundbar ürünlerinde TV gibi zaruriyet yok dedi sistemin atadığı resmi hizmet noktası Q990B kurulumu için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 3 Eylül 2022; 13:33:40 >
Hocam geçen ay idi o. Şu an almış olduğum fiyata zaten banka puan vs. umurumda değil
-
Anakartta elde yoktu istanbuldan getirtmis:)Deneme yanilma yoluyla cozmeye calisiyor sanki😂😂
Ben 990b'yi şimdiki değer olarak banka kredisi ile 36 ay taksitle yaklaşık 20K'ya aldım. Bankanın kredi kullanım şartı şu şekilde; aylık 1250'tl lik harcama yapılırsa faizi düşüyor sadece anapara taksitini alıyor.
Böyle olunca taksit tutarı değişken oluyor. ilk ay 250TL iken giderek artıyor ve 36.ay 1050 TL oluyor. Bankacı kökenli olduğum için bir hesap yaptım. En iyimser tahminle enflasyon oranı %40 olsa (ki bundan çok fazla gerçekleştiğini biliyoruz). Ödeyeceğim taksitlerin bugünkü değeri 11K.
Tabii bu hesap enflasyon oranına göre değişecek. Enflasyon oranı %40'ın üzerine çıkarsa 11K'dan daha düşük, altında gerçekleşirse daha yükseğe almış olacağım. Enflasyon oranı sıfır olursa 20K'ya almış olacağım.
-
Bankacılardan korkulur 😆...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 36 ay boyunca bir karttan özellikle harcama yapmayı takip etmeyi göze alamadım ben. Zaten seti muhtemelen 3 sene kullanmam ya da 2.ciahz konumuna geçer evde. Arada cihazı satsam sonra da teknokredi kullandığımı unuturdum
-
Enflasyonun artması ile beraber özellikle uzun vadeli kredilerin aylık bütçedeki payı ücretlerin enflasyon endeksli yükselmesi ile düşmesi muhtemel. Ancak temel geçim maddeleri ve faturalar da maaş üstü artış gösterdiğinden hobi cihazlarına da talep düşmek durumunda. Başka bir ifade ile kredi ödemelerinin bütçedeki payı düşerken, kredi kartlarının bütçedeki payının artması ile elde kalacak olan miktar geçinmek için ne derece yeterli olur bunu iyi değerlendirmek lazım.
Saygılarımla.
-
LG, sony, samsung bayilerinde kredi kullandırılıyor hocam. 36 aya kadar çıkılabiliyor.
-
Ankara Samsung'un büyük bayileri var o kanaldan aldım.
-
tamam ama yine fiyat 19.999 satılırsa faiz falan 20 olmaz ki onu soruyorum.fiyatı daha mı düşük tutuyorlar?
ben 36 ay kullanmam ama 4 ayda çok az.en azından 9 ay falan olursa alacaktım media marktan ama onlarda kredi kullandırmıyor.
-
Vallaha hocam aldıktan sonra dedim iyi güzel aldık ama bir de ödemesi var diye düşünürken banka uygulamasıdnan bildirim geldi ve 25TL hesabıma iade edildi. O an böyle bir rüzgar esti ve tüm tasamı derdimi aldı götürdü
-
25 lira guzel olmus hocam yoksa işin zormuş
Birkaç tane otomatik ödeme tanımlayıp az bir şeyde benzin aldınız mı yetiyor. Dediğiniz gibi takip etmenin de bir maliyeti var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X