Q990B siparişim dün teslim edildi. Cuma akşamı verdiğim sipariş Pazartesi teslim edilmiş oldu. Gerçekten hızlı geldi. Şu an tekrar 19.999TL ile siteden stoklu satışta. Belli ki MM bu ürünü 3K indirim kampanyasına dahil etmemeye çalışıyor. Benim şansıma denk geldi herhalde ve o an sipariş oluşup ürün de gönderildi. Kapalı kutu sıfır olarak elimde olan ve 12500TL fiyat ile satışa çıkarttığım LG SN11R seti, Q990B'yi uyguna aldığım için foruma özel olarak 11500TL'ye bırakacağım. 12 Eylül'e kadar set Ankara'da olacak. Daha sonra Yalova'ya götüreceğim. Sahibinden İlan--> 1049036606 İlgilenen olursa buradan veya ilanlarım üzerinden mesaj atabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 6 Eylül 2022; 10:39:29 > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1135. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim hocam.
-
Şıkır şıkır nasıl da ödeme sayfasına geçiyor ahlaksız yazılım
Hayırlı olsun neye yalan olsun kendime almış gibi sevindim cidden...
-
Kampanya varken vd aslında en başta stok da vardı ama sadece 1000TL indirim işliyordu. Yanına ürün ekleyince stok yok gösteriyordu. Sonra stok tamamen kalktı ve 1000TL indirim de kullanılmaz hale geldi. Bana denk geldi işte. Sitede sayfaya F5 yaptığımda stoktan gönderi ifadesi çıktı. Sepete attım. Priz zaten oradaydı ve ödemeye geçti
Kampanya bitince stok tekrar açıldı.
Çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 6 Eylül 2022; 11:15:48 > -
Yalnızca film değil, müzik dinleyenler de Q990B’nin performansından çok mutlu olacaklar bence zira inanılmaz. Sennheiser Momentum 3, Sony WF-XM4 ve PC’ye bağlı Sony HT/MT-500 Soundbar’ı olan ve aşırı müzik dinleyen bir insan olarak gerçekten ayrılamıyorum odadan.
Özellikle Sony’nin ufak konseptte çıkarttığı MT-500’ler müzik için biçilmez kaftandı -ki DTS’de falan da titretir odayı, tam bir canavar Sony’nin Upscale ve çipleri. Her ne kadar hala günlük kullanım için muazzam olsa da Q990B ile dinlemek bambaşkaymış gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar modemin arayüzüne girip baktığımda soundbarın bağlı olduğunu görüyorum 5Ghz bandında. Bunun mantığı nedir? Kablosuz ağ üzerinden hangi detayı alıyor anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 6 Eylül 2022; 18:6:17 >
Telefon ile kontrolü WiFi üzerinden. Tv ile smartview WiFi ile. Miracast özelliği gibi düşünün.
Peki kablosuz görüntü aktarımını soundbar üzerinden yapabilir miyim
Görüntü aktarımı yaptırmaz sanmıyorum. Ben miracast'i ornek olarak verdim ayni ag uzerinden baglanma mantigi olarak. Ama Spotify üzerinden sesi iletmek için WiFi kullanır.
Anladım teşekkür ederim
Samsung soundbarlar mobilde Samsung Müzik uygulaması ile sesi wifiden gönderebiliyor (bluetooth'a göre çok daha kaliteli). Ayrıca Spotify premium üyeliğiniz varsa soundbar wifiden alarak oynatıyor. Bununla birlikte ayarlarına müdahele ve güncelleme yine wifiden oluyor. Google choromecast, asistan ve Alexa yine wifiden çalışıyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spotify üyeliğim yok ama Apple müzik üyeliğim var. Samsung telefon kullanıyorum. Denedim maalesef kayıpsız veya atmos aktarım yapmıyor. Ben Wifi bant genişliği buna müsaade eder sanmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 6 Eylül 2022; 20:20:23 >
WiFi ile atmos bağlantı bu cihazla ilk defa geldi ancak tv üzerinden bu bağlantıyı yapabiliyor sanırım. Genelde bugüne kadar kayıpsız ses iletimi kablo ile sağlandı vr alelade kablolar sahi bu konuda yeterli gelmiyor.
Saygılarımla.
Servis aradi bugun benim soundbar degisecekmis sanirim bakalim..
İlk kurulumu yaptım. Saat 10:00 gibi yapabildiğim için tüm ayarları yapamadım. Auto eq yapmadığım için bu özelliğin katkısını bilemiyorum.
Avr ile ilk dikkatimi.ceken farkı şu anda ses derinliği. 3 yollu 16cm kuleler ve 30cm jbl subdan sonra derinlik şu an için kulağımda yok ama 2 gün sonra alışirim muhtemelen.
Olumlu fark ise etrafta dolanan seslerin 5.1.4 setupdan daha başarılı gibi gözükmesi. Diyaloglar derinlik içinde bogulmadigi için berrak ses nitelemesi oldukça doğru.
Onceki kullandığım ve kullanmaya devam etmekte olduğum samsung soundbarlara göre mid sesler biraz artmış gibi.
Smartthings uygulaması ile 2 kere bağlantısı kesildi. Hiçbir hoparlörü seviyesi ayarlı değil. Tiz +2, baş +3 sub +3 olarak ayarladım şimdilik.
Apple tv cihazi ile uyumlu. Sadece apple TV'yi geçerken kendi kumandası ile tv'nin de hemen menüsü açılıyor. Avr'de böyle bir şey yoktu.
Bunlar ilk.deneyimler olduğu için hatalar olabilir. Biraz daha deneyimlerinden sonra daha detaylı aktarım yaparım yine. Herkesin cihazlari yenuden hayirli olsun.
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 6 Eylül 2022; 23:2:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın; daha detaylı incelemenizi de sabırsızlıkla bekliyoruz.
Sub ayarını +3 yapmanız dikkatimi çekti. q70r'de 0 da tutuyorum, tatlı bir bas için 1'e hadi 2'ye alabilirim ama 3'de kaliteli ses kodekli aksiyon sahnelerinde inletiyor evi. Daha öncesinden AVR veya başka soundbar tecrübem olmadı. Pekçok ekipman tecrübe eden biri olarak siz ne dersiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
Subwoofer odanın yapısına ve bulunduğu konuma, yakinindaki esya ya da duvara göre farklı ayarlar yapmayı gerektiriyor. Hatta harici subwooferlarda hoparlorle birlikte gelen basın birbirini notrlemesini engellemek için reverse tuşu bile vardır. Şu anda kalıcı bir kullanım ayarı yapmadığım ve subwooferi duvar dibine yaslamadigim için biraz yükselttim karakterini anlamak için. Muhtemelen biraz kulak alıştıktan sonra ideal nokta daha düşük bir noktada olacaktır diye düşünüyorum.
Normalde avr kullanirken film haricinde subwoofer kullanmayan bir kullanıcıyım. Uzatan ve uguldayan yani cok diplere inen baslari aslında sevmiyorum. Samsungun vuracak yapıdaki subwooferlarini bu nedenle severim ama 990b sanki biraz daha aşağılara iniyor gibi. Gündüz saatlerinde daha doğru anlayabilirim, malum akşam 22'de subwoofer denemesi komşuluk ilişkileri için kirilim noktası olabilirdi:)
Saygılarımla.
-
Avr ile atmos farkına biraz daha eğilirsen eiskent memnun oluruz biraz da yansın soundbar bu arada
avrlerdeki all channel stereoya benzer bir mod yok mu tüm hoparlörler çalışsa biraz yansa soundbar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, LG SL10Y + SPK8 'imi satmak ve Q990 almak istiyorum. Konu hakkında yardımcı olur musunuz ? En ucuz nereden alabilirim ?
-
Al ch stereo tarzı bir mod yok ama adaptive sound muhtemelen sürücülerin yanma süresi için yeterli gelir. Detayları vereceğim inşallah ama amazonda Jack Rayn 1. Sezon 1 bölüm baştaki uçakların bombalama sahnesinde uçakların üstümden geçtiğini hissettirdi. Mesela bu hissi avr'de duymadığım için farkı hissettirdi. Uzamsal sesi denedim sarma hissi daha iyi ama ses derinliğinde avrde on hoparlörleri büyük olarak ayarladigimdan kulağım subdan gelen derin basi değil, hoparlorlerdeki rezonansli tinilari biraz aradı. Yalnız bu hissiyat kısa süre sonra geçecek, kulak bir süre sonra neyi duyarsa ona alışıyor. Boğuk bir ses olmadığından detay ve tizler kendini sevdiriyor. Tabi ki müzik anlamında dinleyeceğim çok referans var onlar biraz uzun sürecektir.
Saygılarımla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X