Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.551
Cevap
595
Favori
1.965.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet var
  • Arkadaşlar j450 ile k450 yi bende baya araştırdım. K450 2016 model ve j450(2015 model) in birebir muadili bir ürün aralarında sadece tasarım farkı ve swa 8000s kit ile 4+1 yapabillme imkanı var. Bu durumda k450 hem yeni model hemde bu özellik sayesinde bir adım önce duruyor.
  • BREATH kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda Lg lhb625 5.1 aldım.bilgisayardaki film ve müzikleri belirttiğiniz gibi wifi üzerinden (Lg smartshare programı aracılığıyla) rahatlıkla aktarıyorum.Dts sesli filmlerde bile seste gecikme yaşamadım.telefonun bluetooth'undan da müzikleri sıkıntısız çaldı.hem soundbar fiyatına 5.1 olmasıyla(500 lira) hemde medya player özellikleriyle beni memnun etti.eğer düşünüyorsanız birşeyi belirtmek isterim,dahili wifi olmadığı için modeme ethernet girişiyle bağlanarak wifi özellikleri kullanılabiliyor.eğer modeminizle ses sistemini yerleştirmeyi düşündüğünüz yer arasında ethernet kablo bağlayamayacak kadar uzaklık varsa dahili wifi olan modeller sizin için daha uygun olacaktır.
  • SAMSUNG HW-J450/TK Ev Sinema Sistemi 300W, 2.1 Kanal , HDMI , USB, Bluetooth

vatandan 399 tl ye bu ürünü aldım. akşam kurulumunu yapıcam. kutudan çıkan optic ses kablosuyla baglantıyı gerceklestirmeyi dusunuyorum. ayarları filan bakıcaz artık aksama. umarım üzmez beni. bu urunu kullanan arkadasların tavsiyeleri varmıdır?

tesekkurler.

www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG HW-J450/TK Ev Sinema Sistemi 300W, 2.1 Kanal , HDMI , USB, Bluetooth - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-hw-j450-tk-ev-sinema-sistemi-300w-2-1-kanal-hdmi-usb-bluetooth.html

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe22days

SAMSUNG HW-J450/TK Ev Sinema Sistemi 300W, 2.1 Kanal , HDMI , USB, Bluetooth

vatandan 399 tl ye bu ürünü aldım. akşam kurulumunu yapıcam. kutudan çıkan optic ses kablosuyla baglantıyı gerceklestirmeyi dusunuyorum. ayarları filan bakıcaz artık aksama. umarım üzmez beni. bu urunu kullanan arkadasların tavsiyeleri varmıdır?

tesekkurler.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-hw-j450-tk-ev-sinema-sistemi-300w-2-1-kanal-hdmi-usb-bluetooth.html

Hocam sen dene bari de bize bilgi ver bende alabilirim o soundbarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar acil yardımımıza ihtiyacım var .bizim ufaklık soundların arkasındaki düğmeye basmış.subwoofwr çalışmıyor.eşleme yapamıyorum.lg nb3530 yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

tesekkurler.

bende gecen ay almistim 420 lira ,ses yeterli yani guzel insani rahatsiz etmiyor ,kodi de kullaniyorum dts dolby sesleri iletiyor su ana kadar soundbar kullanmadim tv sesi yeterince yetiyordu
    ancak su bir gercek goruntuye onem verdigim icin arsivde hep ortalama her flim 10 gb ustunde hani sinemada ses kanallarinin hazini alirsin ve ses bu dersiniz , arsivimi yeniden gozden geçirince dts dd5.1 truehd 7.1 ac 5.1 y cihazda boyle sesleri dinleyince ,insan tv ses kayiplari gorunce, uzuluyor ,bu ara flac dinliyorum berakligi haz veriyor ev musait olacak bu serinin 5.1 kanal olanı almak lazım...benden ev icin 7 puan alir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 22 Ekim 2016; 10:02:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: next20

quote:

tesekkurler.

bende gecen ay almistim 420 lira ,ses yeterli yani guzel insani rahatsiz etmiyor ,kodi de kullaniyorum dts dolby sesleri iletiyor su ana kadar soundbar kullanmadim tv sesi yeterince yetiyordu
    ancak su bir gercek goruntuye onem verdigim icin arsivde hep ortalama her flim 10 gb ustunde hani sinemada ses kanallarinin hazini alirsin ve ses bu dersiniz , arsivimi yeniden gozden geçirince dts dd5.1 truehd 7.1 ac 5.1 y cihazda boyle sesleri dinleyince ,insan tv ses kayiplari gorunce, uzuluyor ,bu ara flac dinliyorum berakligi haz veriyor ev musait olacak bu serinin 5.1 kanal olanı almak lazım...benden ev icin 7 puan alir

400 tl lik cihaz bahsettiginiz gibi insanı şaşırtacak bir ses vermez. Siz bu güne kadar ses sistemi kullanmadınız sanırım o yüzden bu size yeterli gelir elbet tv den iyi ses gelir yanlız bırakın ses sistemini z5500 kullanmış birini bile bu soundbar kesmes benim görüşüm ses de tam tatmin olmak için bütçenizin limitlerini zorlayıp en iyisini almalı. Ben mesela Sony HT-NT 5 aldım fiyatı 2000 tl civarında ama parasının hakkını sonuna kadar veriyor.
    Ses olayına birkez para verilir bu soundbar 3 hdmı giriş bir hdmı çıkış var 3 cihazımı media player, ps4, uydu baglıyorum 4k hdr aktaran yeni nesil burdan tavsiyem benim gibi öncesinde hifi işine bulaşmış yada orta ses sistemi olanlar bu ayarda soundbar alıp parasını sokaga atmasın kesinlikle tatmin olmaz. Tv sesisnden geçenler içinde üst serilere geçmek için kademe olurki zamanla onlarıda kesmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

quote:

tesekkurler.

400 tl lik cihaz bahsettiginiz gibi insanı şaşırtacak bir ses vermez. Siz bu güne kadar ses sistemi kullanmadınız sanırım o yüzden bu size yeterli gelir elbet tv den iyi ses gelir yanlız bırakın ses sistemini z5500 kullanmış birini bile bu soundbar kesmes benim görüşüm ses de tam tatmin olmak için bütçenizin limitlerini zorlayıp en iyisini almalı. Ben mesela Sony HT-NT 5 aldım fiyatı 2000 tl civarında ama parasının hakkını sonuna kadar veriyor.
    Ses olayına birkez para verilir bu soundbar 3 hdmı giriş bir hdmı çıkış var 3 cihazımı media player, ps4, uydu baglıyorum 4k hdr aktaran yeni nesil burdan tavsiyem benim gibi öncesinde hifi işine bulaşmış yada orta ses sistemi olanlar bu ayarda soundbar alıp parasını sokaga atmasın kesinlikle tatmin olmaz. Tv sesisnden geçenler içinde üst serilere geçmek için kademe olurki zamanla onlarıda kesmeyecek.

insan orta yasa gelince ,colukcocuk varken , apartmanda oturuyorsaniz yoksa 2000 yilinda 5.1 ses sistemim var kutuda
    yoksa tv ses bari bugune kadar 35 bari gecmedi , yoksa ekonomi gucu ile ezenlere THX hediye edilir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

quote:

tesekkurler.

insan orta yasa gelince ,colukcocuk varken , apartmanda oturuyorsaniz yoksa 2000 yilinda 5.1 ses sistemim var kutuda
    yoksa tv ses bari bugune kadar 35 bari gecmedi , yoksa ekonomi gucu ile ezenlere THX hediye edilir..

Yok yanlış anlama ltf son cümlenle yanlış anladın sanırım. Ben sadece 400 tl soundbarda çok iyi ses çıkmayacagını söyledim. Yoksa ne haddime bak mesela seni bu soundbar asla kesmez çünkü ses sistemi kullanmışın ben ses sistemimi sattıktan sonra harman kardon hkts 16 set aldım. İnan bana kesmedi dahada maliyetli oldu, bahsettigim soundbarla daha maliyetsiz daha güzel çözüm aldım. Benim anlatmak isteyip anlatamadıgım yeni nesil soundbarlara yönelmek bu bin tl olur ama paran sokaga gitmez.

• MakineMaden kullanıcısına yanıt
    4 gündür kullanıyorum, max ses seviyesi 50, şuana kadar 35i geçemedim ve ses bozulmuyor. apartman hayatı ve duvarlar ince oldugundan fulleyemedim bi test amaçlıda olsa sesi. ortalık yıkılıyor. ince ayarlar sub +6 , treble +4, bas +2 şeklinde. tok baslar ve clean tizler alıyorum. kurulumuda basit hiç zorlamadı. sonuç : tavsiye ederim.

65" tv deki duruşu bu şekilde, foto biraz karanlık çıktı idare et :)

• quote:

Orijinalden alıntı: moop

SAMSUNG HW K 551 İNCELEME

Herkese merhabalar.
    Öncelikle şunu söyleyeyim ; mesleğimden bağımsız olarak davul çalıyorum ve elektronik müziğe çok fazla ilgim var (kygo, claptone vs vs). Uzun süredir de 500 tl bandında bir soundbr arıyordum. Çok araştırdım, malesef ülkemizde çok fazla seçeneğimiz yok. yabancı forumlarda önerilenler bizde yok, bizim forumlarda çok detaylı inceleme yok. O yüzden umarım yazdıklarım yardımcı olur.

beklentilerim şuydu; en az 250w olmalı (evde bangır bangır Ses açamazdım), yüksek seslerde kırılma olmamalı, sesi ayrıştırıp vermeli, baslar temiz olmalı sesi boğmamalı, ergonomik ve şık olmalı ve gösterge ekranı olmalı. büyük hi fi sistemlere ihtiyaç duymuyorum

Öncelikle LG SH3B ve türevlerine bakındım. Dinlemeden alacaktım iyi ki almamışım. Bugün yaşadığım şehirdeki 3 teknoloji markete de baktım. LG samsung dışında çok model yok piyasada. philips bir hayal kırıklığı. ses sistemlerinden çekilmiş gibi birşey. pioneer pahalı, jbl, bose da öyle. yamaha piyasada yok ve yurtdışı fiyatının 5 katı nerdeyse.

Gelelim konumuza. Samsungun j serisini eledim, çünkü tv im flat. k serisinde 4 serisine baktım fena değildi. LG sh3b çok amatör kalıyordu. LG SH7 ye baktım gayet iyiydi fakat sanki sesleri hep bir ağızdan veriyor gibiydi. birşeyler rahatsız ediyordu.

Bir de şunu deneyeyim derken k551 i gördüm ve denedim. direk aldım. digital surround ses sitemi ve wireless subwoofer ı var. 2 adet tweeter ve 4 adet mid hoparlörü bulunmakta. bunu dinleyince hissediyorsunuz, çünkü bas tiz ve midleri ayrı kanallardan veriyor gibi. sesler çok net ve ayrı ayrı duyuyorsunuz enstrümanları. yüksek seslerde kırılma boğulma olmuyor. tizleri de başarılı. yalnız son sesi LG SH7 nin gerisinde. çok önemli değildi benim için. optik kablo hdmi bluetooth vs zaten mevcut ve yaklaşık 5 m uzaktan kopma da yaşamadım bluetooth ta. optik kabloyla bağlayıp tv ile eşleştirdikten sonra tek kumandadan kontrol edebiliyorsunuz. Bu arada rengi gümüş.

gelelim fiyatına, mediamarkt ve vatanda fiyat 1099 tl. internet fiyatları da aynı şekilde.ben bayram indirimi nedeniyle 799 tl ye aldım teknosa mağazadan. 9 a kadar da bölüyorlar. amazon fiyatı bile 350 - 400 dolar, 300 pound bandında. çok iyi fiyat.

sonuç olarak şunu gördüm, samsung ses konusunda lg den bir kaç adım önde kesinlikle. aldığım sistem mükemmel mi ? tabiki de hayır. fakat ben ev kullanısıyım, daha çok kulaklık kullanırım zaten müzik dinlediğimde fakat hoparlörden beklentilerimi de fazlasıyla karşıladı. daha iyisi olabilir mi ? tabi ki de evet. bu beklentinize ve bütçenize bağlı.ben 8.5/10 veriyorum genel olarak ve fiyatına göre harika diyebilirim. Eğer bunu almasaydın k450 serisini düşünürdüm. onun da fiyatı 500 tl bandında yanlış hatırlamıyorsam. fiyat farkı indirimden dolayı az olduğu için ve tabikiide daha çok hoşuma gittiği için bunu aldım. k450 serisi bile bence lg sh7 den daha iyi.

1000 tl bütçe ayıranlar için bence en iyi seçenek budur. biraz dinlediğim müzikten keyif alayım diyorsanız düşünmeden alabilirsiniz.
    saygılar

Merhaba detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim... K-450 Almayı düşünüyordum, fakat müzik ve ses kulağı iyi olan bir arkadaşım, teknosa da çalışır durumdaki cihazı dinlediğinde bana hiç beğenmediğini söyledi ve beni cihazdan anında soğuttu...

sizce k551 ile k450 arasında ki fark nedir? k 450 almaya değer mi?

• Arkadaşlar üç vakte kadar alacağım Sony 55xd8505 4K tv için 1000-1500 fiyat aralığında soundbar tavsiyesi istiyorum. 20-25 m2 kare salonum var. İzleme-Dinleme mesafem 4-4.5 metre. Ekstra bass yahut çok yüksek ses gibi dertlerim yok temiz ve kaliteli ses versin, bas-tiz dengesi kaliteli olsun istiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar bisey sormak istiyorum.
    Lg nin lhb655 5.1 ses sistemini almayi dusunuyorum cihazi test ettim demo dts cd den sesler gayet iyi ama bluetoothda telefonuma bağlayıp müzik actigim da ozellikle bass sesleri cok dusuyor ses kalitesi azaliyor sebebi nedir sizce bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim.

• Merhaba,

Haftasonu Samsung HW J6001R/TK soundbar aldım.

Şöyle bir sorum var TV ye nasıl bağlamalıyım?

Bluetooth veya HDMI ARC bağlantısını yapabiliyorum. Hangi şekilde ses daha kaliteli olabilir?

Test ettiğimde aynı Volume değerinde Bluetooth ile bağladığımda daha fazla ses geldiğini gördüm. Ama ses kalitesi olarak hangisinden daha iyi verim alabilirim?

Teşekkürler.
  • Apoca1ypse A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hdmi.

Bluetooth u telefon, tablet vb. cihazları anlık bağlayıp, kullanmak için tercih edin.

• Bluetooth bağlantıları sağlıklı bağlantılar değildir. Bu bağlantılarda çoğu zaman kopukluklar yaşanır taşınan verinin büyüklüğüne bağlı olarak. Ses gibi kalite istenen durumlarda bt bağlantısı kayıpları beraberinde getirir. Ayrıca bt ile bağlantıda kaynağınızın eq, bas, tiz ayarları da devreye girebilir.

En sağşlıklı bağlantı dijital olan optik ya da aynı zamanda dijital ses ile beraber görüntü taşıyan hdmi bağlantılardır.

Saygılarımla.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Aslında kurulumu yaparken Sound bar üzerinde 6-7 tane source var. Soundbarı açtığınız an source TV olarak seçiliyor ve Bluetooth ile Soundbar-TV bağlantısı yapılıyor.

Aynı volume değerlerinde Bluetooth bağlantısı daha kaliteli gibime geldi ama BT performansının aslında daha kötü olması gerektiğini düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apoca1ypse -- 1 Kasım 2016; 16:50:16 >
  • Apoca1ypse A kullanıcısına yanıt
    Tv'nizin ses ayarları (eq,bas,tiz, hazir ayarlar vs. Gibi) ile ses aldığınız için kulağa daha hoş geliyor olabilir.

Saygilarimla.

• Samsung j450 yi bir kaç ay kullandım sonra inceleme sitlerindeki övgüler sebebiyle philips htl5140 aldım arada çok büyük farklar var öncelikle bas hacmi kesinlikle çok daha iyi ve nitelikli asıl farklar mid ve tizlerde çıkıyor htl5140 sonrası j450 den tiz ve mid duymamışım dedim ki zaten çok kısır geliyordu sesi ve bu yüzden arayışa girmiştim. Bu arada ses müzik kulağım iyidir ortalama kullanıcıları rahatsız etmez j450 de wayy dedirtir tabi bu dediğim ses yüksekliği odaklı kullanıcılar için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.