Şimdi Ara

Sosyal Medya Yöneticliği Okunur Mu? Anadolu Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu yıl lise son sınıf öğrencisiyim,üniversite sınavına gireceğim fakat çok bir puan alabileceğimi düşünmüyorum,

    arkadaşlarım istediği meslekleri bilirken ben ne meslek olmak istediğimi bile bilmiyorum,askeriye sınavına da gireceğim fakat büyük ihtimalle mülakatlarda elenirim,ve askeriye üniversitesi çok sıkı orada okuyabileceğimi sanmıyorum,

    Geçenlerde Sosyal medya yöneticiliği diye bir bölüm keşfettim zaten bu sene Anadolu üniversitesi tarafından ilk kez açılmış bir bölüm ve kayıt olmak için barajı geçmek yetiyor.

    Sosyal medya ile de uzun zamandır ilgileniyorum ve ilgimi çeken bir mecra. Sizce bu bölümü okumalımıyım gelecek iş olanakları nelerdir kolayca iş bulabilme şansım var mı?


    İş olanakları konusunda böyle yazıyor:yeni medya sektöründe çeşitli düzeylerde Sosyal Medya Uzmanı, Sosyal Medya İçerik Yöneticisi, Sosyal Medya Yöneticisi, Sosyal Medya Uygulama Operatörü, Sosyal Medya Deneticisi olarak çalışabileceklerdir. Bunun yanında mezunlar kendi sosyal medya ajanslarını da kurabilirler.


    Bir sorum daha var üniversite için açık öğretim yazıyor yani üniversiteye gitmeyecekmiyim,bu dersin konularını vs nereden öğreneceğim bunu anlamadım.

    Bana önerebileceğiniz meslekler var mı?








  • İş olanağı olmayan bölüm. Ayrıca açıköğretim dediğin gibi, üniversiteye falan gitmeyeceksin.



    Sağlıkla sorunun yoksa önlisans sağlık bölümlerine bakabilirsin. İyi kötü atanıyorlar, özel hastahane falan da derken iş olanağı bakımından zengin sağlık sektörü, düşünmek istersin belki.

  • Dediğiniz bölümde hangi meslek olanakları var acaba?

  • Kaporta ustası ol


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o bölüm yerine yönetim bilişim sistemleri vs okusan daha iyi olur bence. En azından pek çok farklı dersin olur. Ne istediğine o ara karar verirsin.


    İşletme öğrencisiyim bizim bile 2 defa sosyal medya ile ilgili derslerimiz oldu ve hep kendini tekrarlıyor ders.

  • Bölüm hakkında biraz bahsetme bilgi verme şansın var mı kaç yıllık kaç puan ve ne işlerle uğraştığı ve iş olanakları hakkında

  • bozok ünisi sosyal medya yöneticiliği mezunuyum çok şükür keyfim yerinde 🙏🏻 tiktokta 4000 takipçim var canlı yayın açıyorum 3-5 bişeyler geliyo. mezuniyet tezim için 50 saniyelik bir tiktok çektim 500k izlendi yapabilirim diyosan yaz hocam

  • tam bilgi sahibi değilim ama inanıyorum ki okuduğunda hiçbir şey katmayacak boş bir bölüm. saçma sapan bir bölüm okuyacağına hiç okuma daha iyi. git meslek edin. ya da gir kurumsal bir yere çalışa çalışa mevkini yükselt

  • bu bölümde 2 yıl vakit kaybedeceğinize gidin vinç operatörlüğü,tır söförlüğü,ekskavatör kepçe operatörlüğü ehliyeti alın. her yerde iş bulabilirsiniz. özellikle Avrupa ülkelerinde iyi iş bulabilirsiniz.

  • The Management kullanıcısına yanıt

    Anadolu üniversitesi Yönetim bilisim sistemleri nasıl açık ogrerim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık öğretimde okumaya değer bölümler

    ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİM, İLETİM VE DAĞITIMI




    TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ



    AŞÇILIK



    TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK



    WEB TASARIMI VE KODLAMA



    ACİL DURUM VE AFET YÖNETİMİ



    İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ



  • Okunur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    bu bölümde 2 yıl vakit kaybedeceğinize gidin vinç operatörlüğü,tır söförlüğü,ekskavatör kepçe operatörlüğü ehliyeti alın. her yerde iş bulabilirsiniz. özellikle Avrupa ülkelerinde iyi iş bulabilirsiniz.

    hocam siz bilgili birine benziyorsunuz

  • S
    A
    Ç
    M
    A bölüm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam koü halkla ilişkiler ve tanıtım lisans mezunuyum. Ajanslara girip işi öğrenerek sosyal medya yöneticisi olabilirim ama ekonomiden dolayı doğru düzgün ajans kalmadı. Bu işlerde bölümden çok doğru kişiyi bulup işi öğrenmek önemli. Bu iş için okumaya gerek yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okunmaz. bu tür işleri yapanlar alaylı oluyor.

  • Sosyal Medya Yöneticliği Okunur Mu? Anadolu Üniversitesi

    aylar önce burada sormuştum ve vazgeçmiştim, onun yerine ilgimi daha çok çeken Medya ve iletişim bölümüne yerleştim.Bölümde kamera,kamera kurgu , bilişim teknolojileri vs gibi dersler var, kamerayı öğreniyoruz ve en güzel yanı video edit programlarını öğreneceğiz benim en çok ilgilendiğim bölüm bu oldu video edit yapmak video montajlamak evde profesyonel olmadan yaptığım bir şey di ve artık burada video montajlamasını öğreneceğim ve programlarını da kullanabileceğim.

    Akdeniz Üniversitesi Medya Ve İletişim iö

    bu arada 7. tercihim geldi ve ikinci öğretim , iyi ki de ikinci öğretim yazmışım öğlene kadar uyuyup saat 5 te okula gidiyoruz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.