Şimdi Ara

Sosyal Medya Yasası 29. madde kabul edildi [MAALESEF]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere sosyal medya yasasını düzenleyen 29. madde meclisten geçti. Buna göre yalan haber yapmak , kamu düzeni ve genel sağlığı ile ilgili aykırı bilgi yazmak , bunları yaymak , retweetlemek 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ile cezalandırılacak.

Bu bilgiler arasında ; AKP nin yolsuzlukları , belgeleri aklınıza gelebilecek herşey var. Kısacası iktidar bu yasa ile kendini korumaya almayı amaçlıyor.

Fakat bizim bildiğimiz A Haber , Akit gibi yayınlar yıllardır halkı yanıltıcı yalan haberler yapıyor. Acaba bu yasa onlar içinde geçerli mi :)

• Doğru düzgün birşey yapmıyorlar, sonra millet niye uymuyor. Akıl var mantık var. Ahlak var izan var. Benim söylediğim herşey doğru, kalanlarınkinin herşeyi yanlış yasası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sokak röportajı yapanların basın kartları iptal edilir mi yakında?

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

şöyle bir kumpas olur.

yalandan birisini röportaj da yiyecek ekmek bulamıyorum der sonra o kişinin villaları falan çıkar sonra bunu yayan sokak röportaj a ceza gelir. İleriki zamanda seçim kampanya zamanlarında sokak röportajların yasaklanacağını düşünüyorum.

• a haber dusunsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Suistimale açık bir yasa.

4-5 yıl önce Yunanistan adaları işgal ediyor diyen Nasuh Mahruki'ye bunun için Cumhurbaşkanına hakaretten dava açıldı. Şimdi benzer haberi veya yorumu yapacaklara neler olur düşünün.

• demokrasi hızla rafa kalkıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyal Medya Yasası 29. madde kabul edildi [MAALESEF]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk önce a haber atv gibi kanallardan başlasınlar o halde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.