Şimdi Ara

Sosyal medya ve oyun düzenlemesinde kritik maddeler kabul edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Papçi varmış yiğenim ondan oluyeah.. yoksa norveç olurduk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    41 yaşındayım, hayatım oyun oynamakla geçti. Gta cs quake mafia hitman vs vs.

Hayatımda kendimi savunmak dışında bir kişiye bırakın zorbalığı fiske bile atmadım.

Oyun moyunla alakası yok.

Türkiyede sosyal çürüme ve ilgisiz sevgisiz çocuklar yetiştiren ebeveynler sorunu var.

ironi yaptınız diye düşünüyorum ama yine de yazmak istedim.
    Çünkü ironiyi anlamayacak vatandaşlarımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujang -- 22 Nisan 2026; 13:6:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cs 1.6 ile internet kafelerde büyüdük gidip salak saçma okul basmadık. bırak silahı okula telefon bile soksak öğretmenler fırçalardı bizi. hep öğretmenlerimizi sevmesek bile saygı duyardık.insanın 14 yaşında bir velette olsa yaratılışından kaynaklanan bir takım kanı bozuklukuğu, deliliği olabilir. bunlar kolay kolay düzelecek şeyler değil. oyunlarla da alakası yok. bu zırdeliler acilen akıl hastanelerine kapatılmalıdır. suça sürüklenen çocuk yoktur kanı bozuk ruh hastası deli çocuk vardır. bunlar yaratılışında genleriyle birlikte gelir. ulan ben uyku sersemi gece 1-2 saat uyuyarak gittiğim lisede istiklal marşında put gibi durup söylerken müzik hocam marş bitince 1200 öğrencinin içinde beni bağıra çağıra fırçalayıp vurmuştu sebep olarakta bayrağımıza değil başka tarafa baktığımı iddaa etmişti. Yemin olsun uyku sersemi olarak gittiğim okulda durduk yere fırça yiyip ağlaya ağlaya eve dönmüştüm. Ne günahım vardı o zamanda hatırlamıyordum şimdi de hatırlamıyorum beni kimle karıştırdığını falan filan. Doğru düzgün duruyordum ya ben marşımızı da söylüyordum. Ne anneme babama söyledim ne gittim okul bastım. Eve dönüp ağladım çok utanç vericiydi. Hoca haksızdı.

Özet: Bu da böyle bir anımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 22 Nisan 2026; 13:7:35 >

• Bu servislerin tamamının yerinde olsam ( oyun, mail, web, bulut, aws dahil , etc... ) toplu halde ülkeden çekilip tabiri caizse dımdızlak bırakırdım. Saçmalığın da bir sınırı var.. Mouse tutamayan adamlar gidip milyonlarca kişinin hayatını etkileyecek karar alabiliyor ! Pes..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSINOS -- 22 Nisan 2026; 13:10:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

Ülkede hem muhalifler hem de algısı bozuk insanlar olayı çarpıtarak yorumlayacak fakat yerinde bir düzenleme olduğunu düşünüyorum.

Dümdüz Steam kapatılacak yazanların da okuma yazması yok sanırım. Adamlar diyor ki platform yaş derecelendirmesi içerecek. Steamde bu çoğunlukla var. Temsilcilik açacak, bu devletten gelir elde ediyorlar, bir sürü oyun satıyorlar, bir zahmet temsilcilik açıversinler. Sonrasında olay basit zaten, yaş derecelendirmesi olacağı için sorun da yaşanmayacak.

Twitter vs için de kıyameti kopardılar, böyle hakkında düzenleme çıkarılan tüm platformlar paşa paşa temsilci açıp vergisini de ödedi, kanuna aykırı konularda gerekeni de yaptı, regulasyona uygun hareket de etti. Oyun platformları da para kazanmaya devam etmek istiyorsa temsilci açacaktır.

Temsilcilik açılması, sadece “ofis açmak” anlamına gelmez; aynı zamanda yerel hukuka daha doğrudan uyum sağlanması demektir. Bu da bazı durumlarda içerik kaldırma talepleri, erişim kısıtlamaları ve çeşitli yaptırımları gündeme getirebilir.

Bu nedenle konu yalnızca basit bir idari işlem olarak değerlendirilmemelidir.

“Steam kapanmaz” şeklindeki kesin ifadeler de çoğu zaman fazla iyimser kalıyor. Steam gibi platformlar, eğer düzenleyici şartları kabul etmez veya uyum sağlamazsa, farklı yaptırımlarla karşılaşabilir. Bu yaptırımlar arasında erişim kısıtlaması veya bant daraltma gibi seçenekler de teorik olarak yer alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bakın zaten solum kangren sağ parmağımda kangren olsun diyemezsiniz. Devlet oyun ve sosyal platformlarda denetlemeli belli kural ve çerçeveler koymalı. Bu uygulamaları yapan tek ülke biz değiliz. Her sorumlu devlet bu ve benzeri adımlar atıyor. Bakın İngiltere Amerikan kültüründen etkilenmeyi durdurmak adına kanunlar çıkarıyor, paralar topluyor. Bir İngilizi Amerikanın kültürü ne kadar bozabilir ki demiyor. Hükümetin eleştirilecek bir sürü yönü çözmesi gereken bir sürü problemi varken bunları çok daha yüksek sesle eleştirmek lazımken çıkan her şeye muhalefet etmek için muhalefet yapmakta ne bileyim....

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Ben kimseyi savunmuyorum. Olayın tarafları kendince haklıdır. Steam böyle bir cevap verebilir kendi bileceği iş. Ama Steam yanlış biliyorsam düzeltin çine özel mağazası uygulaması neyse artık ondan var. Çin dünyanın üçte biri evet nufüs olarak ama sonuçta istese yapabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sosyal medya ve oyun düzenlemesinde kritik maddeler kabul edildi

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    İster ise...

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    86 milyon nere 1.4 milyar nüfus nere; yarısı genç ve oyun yaşında olsa bile gene değmez, üstelik bir de (genellikle ederinin altında kalan) bölgesel fiyatlandırma talep ediyor (eğer "mümkün" ise).

• Demek ki istenince bir konuda aksiyon alinabiliyormus

&#8220;Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fâni dünyada bıraktığın eserlere de kıymet verme!&#8221; (Mesnevi-î Nûriye, s. 122)
  • Benim çocukluğumda okullarda yangın köşesi vardı baltasından, küreğine, kazmasına kadar hepsi korumasız şekilde duvarda asılı dururdu, bir kişi de almaya yeltenmemiştir. Çürümüş ahlak anlayışlarına göre yeni bir Türkiye yaratmaya çalışırlarsa olacağı bu...

ADAM KAHVERENGİYİ BİLE AŞMIŞ , KAPKARA OLANA KADAR BİTİRMİŞ.

E temsilci atamazsa platformu komple kapanacak? Dertlenme, senin kadar uzatacaklarını sanmıyorum çıkan kanuna uyum sağlama konusunda.

Bne: İnternet sorunlarımla iss ilgilenmiyor

BTK: banane

Bne: altyapımı fibere dönüştürmüyorlar

BTK: banane

Biz: starlink?

BTK: yasaglayagggg yasssssaagggg emşerim para lazım aşmetliye bea yassag, oyunlar yassaglanacagggg para vermeleri gerekiyür yasssaagg haşmetli gızıyör hemşerim para gelmeyince şimşeg de bize patliyür sonra yasag yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 22 Nisan 2026; 15:30:39 >

Alıntı

metni:
    E temsilci atamazsa platformu komple kapanacak?

sen haberi doğru düzgün okumaya bile tenezzül etmemişsin ki ben sana daha ne diyim

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.