Şimdi Ara

soruma tek kelime bi cevap verirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla 200-250 TL bütçeyle alabileceğim ses sistemi tavsiyesi verirmisiniz (Laptopta kullanacağım)

• 2.El Logitech Z2300 alabilirsin bende almayı düşünüyorum ve dizüstünde kullanacağım.
  • 2.el Gigaworks T3
  • peki sıfır olarak tavsiyeniz nedir acaba 5+1 2+1 falan farketmez

• peki bu paraya tavsiye ettiğiniz ikinci el ürünlerden birini mi yoksa sıfır almammı daha mantıklı ??
  • kardeş sen bas mid tiz dizayn işçilik malzeme kalitesi gibi kriterlerini söyle ona göre yorum yapalım.

ses sisteminde önceliğin güçmü kalitemi ? ses kartın varmı? yoksa o/b ile mi kullanacaksın. ayrıntı verirsen kolaylaşır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat hakkında bi soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ses kartım yok direkt dizüstüne bağlayıp kullanıcam . bende şuanda creative A300 2+1 var onda biraz sesi arttırınca sesi boğuyo onun için değiştireceğim alacağım sistemin özellikle sesi boğmasını istemiyorum yani markası kalitesi falan önemli değil sesin sorunsuz olması yeterli dizayn falan olarakta farketmez sadece ses ayarları ayrı olsun istiyorum yani kablolu veya kablosuz kumandayla daha kullanışlı olduğu için...
  • solo 6
  • Logitech z2300 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALi

Logitech z2300 öneririm.

bende arkadaşa katılıyorum. senin için z2300 ideal ama belki ileride notebook una bir ses kartı bağlayabilirsin.
  • Z2300
  • HOCAM OTO SİSTEMİ YAP BENCE
  • yardımlarınız için sağolun arkadaşlar kısmet olursa Z2300 alacağım olmazsa artık biraz beklerim fiyatların düşmesini düşmezsede 200 tl solo6 alırım tekrar sağolun tavsiyeleriniz için...
  • Ben siparişi verdim Z2300 için. Eğer gelene kadar almazsan görüşlerimi bildiririm sana
  • tamam almazsam eğer senin değerlendirmeni öğrenmek isterim teşekkürler
  • z2300 almayın aldırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2
    z2300 almayın aldırmayın

Aleti görünce bakacağız iyi olup olmadığına. Bari neden almayın aldırmayın diye mesaj yazıyorsun onu açıklasaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2
    z2300 almayın aldırmayın

Aleti görünce bakacağız iyi olup olmadığına. Bari neden almayın aldırmayın diye mesaj yazıyorsun onu açıklasaydın.

tiz-mid leri yeterli seviyede bulmadığımdan sistemi önermiyorum bu fiyata daha iyi ses veren hoparlörler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 28 Ağustos 2010; 4:35:56 >
  • O açığı megaworksun uydulariyla gidermeyi düşünüyorum. Başka uydularda olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.