|
|

|
|
|
aksini belirtmediğim sürece sorularınızı konu başlıklarına yazın belki benden önce cevaplayan olabilir. Telefon: Iphone 16Pro Max 512GB Siyah Titanyum Şebeke: TT/E-SIM Tablet: Ipad Mini 2 / 4 / 5 . Laptop: Macbook Pro 13 M1 512GB Konsol: PlayStation 5 (Slim) // Steam Deck 512GB Diğer: Samsung A34 5G || Samsung S7Edge || Samsung Note 1 [N7000 Stock] || Samsung Note 2 [N7100 Stock] Samsung Ativ Pro [XE701T1C] W11 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 30 Mart 2014; 11:17:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaşlar oyuna yeni başladım sayılır. normal tank olarak 6 seviye kv1s ve t150 var (Yeni araştırılmış), premium olarak super hellcat 3 tane 6seviye bi tanede valiant var. Buna ek olarak 9500 Tahvilim var, Is-5 tankı için beklemeye değer mi yoksa t26e5 patriot mu alayım ya da önerebileceğiniz başka tank var mı? Biraz zırh ve delişi güçlü bir şey lazım, hafif tank sevmiyorum. |
|
IS-5 pek sevilmiyor ama yeni başlayanlar için Sovyet ağırları iyi seçim bence. Üstelik elinde hazır ağır mürettebatı da varken. Herkes öncelikle Patriot'u önerse de ben pek sevmedim. Tam bir "Ne deve - ne kuş" örneği. Orta tank rolü için hantal kalıyor. Ağır rolü için alfa hasarı düşük. Ama bu tahvilliler içinde en iyi seçimlerden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Biraz oyun tarzına bağlı. Benim seçimim, M10 RBFM. Sınıfına göre yüksek dakika-hasarıyla, mükemmel isabet başarımıyla çok etkili. Gold mermiye seyrek gereksinim duyuyor. Kredi kasmak için uygun. IS-5'in sorunu, topun yüksek dağılımı ve nişan süreleri ama T-150'ye alışan biri fazla yadırgamaz. |
|
| _____________________________ |
|
Merhaba ayrı bir konu açmadan burdan sorayım, bu oyunu diskin D bölümüne kurmak istiyorum ama C sürücüsüne yükleniyor, C sürücüsü 120 gb yetersiz geliyor, sd olarak kuruluyor. Oyunun küçük yazılımını ilk olarak D sürücüsüne kurdum yükleme seçeneklerini D olarak ayarladım ama kurulum C sürücüsüne yapılıyor. |
|