Şimdi Ara

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
16.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sormadım ama eskişehirde buldum oda teşhir ürünüydü gümüş renk önce alyım dedim sonra hepsiburadada ki siyah olunca yaklaşıkta aynı fiyatlarda olunca onu aldım dün de geldi zaten onlardada bir taneymiş sanırım ben alınca stoktan düştü bu gün de yamaha ns 777 ler geliyor akşama kuracağım 2*2 hama kablo aldım onları bir deneyeceğim bakalım umarım istediğim gibi olur herkeze selam gelişmeleri aktarırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: beetle26

sormadım ama eskişehirde buldum oda teşhir ürünüydü gümüş renk önce alyım dedim sonra hepsiburadada ki siyah olunca yaklaşıkta aynı fiyatlarda olunca onu aldım dün de geldi zaten onlardada bir taneymiş sanırım ben alınca stoktan düştü bu gün de yamaha ns 777 ler geliyor akşama kuracağım 2*2 hama kablo aldım onları bir deneyeceğim bakalım umarım istediğim gibi olur herkeze selam gelişmeleri aktarırım

Ben 2400ü alıp rahatlayınca, (teşekkürler coyote) sistemin çoktan seçilmiş parçalarını Sony 46W5500 ve PS3'ü aldım. Bugün mediamarkt'ta çoklu priz bakınırken Monster marka, hakikaten canavar bir şey ve hdmi kablo bakınırken de görevlinin gazıyla 100 küsur liralık bir kablo aldım! Prizden şüphem yok ama hdmi kablonun o kadar iyisine gerek var mıydı bilmiyorum :)) Sadece ucu değil, tüm kablo altınmış. Üstü de gümüşmüş! Olmazsa gider kuyumcuda bozdururum.

Henüz 2400ü kurmadım. Cünkü hoparlör almış değilim. Galiba uyumlu olmaları adına gidip Sony alacağım. Hoparlör kabloları konusunda da tavsiyede bulunursanız sevinirim. @beetle26, hama aldım diye yazmış. Demek hama'nın kabloları var, onu öğrenmiş oldum. Bu arada 2 hdmi kabloya daha ihtiyacım olacak. Bu konuda tavsiyesi olan var mıdır? Makul fiyat ve kalitede...

Deneme için King Kong'un bluray cd'sini aldım. Biraz önce ilk 20-30 dakikasını izledim. Çok güzeldi. Hatta mükemmeldi. Acaba kablonun etkisi ne kadar? :P
    Galiba bluray kiralayan biryerler aramak gerekecek.

Herkese kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: stanleykubrick

quote:

Orijinalden alıntı: beetle26

sormadım ama eskişehirde buldum oda teşhir ürünüydü gümüş renk önce alyım dedim sonra hepsiburadada ki siyah olunca yaklaşıkta aynı fiyatlarda olunca onu aldım dün de geldi zaten onlardada bir taneymiş sanırım ben alınca stoktan düştü bu gün de yamaha ns 777 ler geliyor akşama kuracağım 2*2 hama kablo aldım onları bir deneyeceğim bakalım umarım istediğim gibi olur herkeze selam gelişmeleri aktarırım

Ben 2400ü alıp rahatlayınca, (teşekkürler coyote) sistemin çoktan seçilmiş parçalarını Sony 46W5500 ve PS3'ü aldım. Bugün mediamarkt'ta çoklu priz bakınırken Monster marka, hakikaten canavar bir şey ve hdmi kablo bakınırken de görevlinin gazıyla 100 küsur liralık bir kablo aldım! Prizden şüphem yok ama hdmi kablonun o kadar iyisine gerek var mıydı bilmiyorum :)) Sadece ucu değil, tüm kablo altınmış. Üstü de gümüşmüş! Olmazsa gider kuyumcuda bozdururum.

Henüz 2400ü kurmadım. Cünkü hoparlör almış değilim. Galiba uyumlu olmaları adına gidip Sony alacağım. Hoparlör kabloları konusunda da tavsiyede bulunursanız sevinirim. @beetle26, hama aldım diye yazmış. Demek hama'nın kabloları var, onu öğrenmiş oldum. Bu arada 2 hdmi kabloya daha ihtiyacım olacak. Bu konuda tavsiyesi olan var mıdır? Makul fiyat ve kalitede...

Deneme için King Kong'un bluray cd'sini aldım. Biraz önce ilk 20-30 dakikasını izledim. Çok güzeldi. Hatta mükemmeldi. Acaba kablonun etkisi ne kadar? :P
    Galiba bluray kiralayan biryerler aramak gerekecek.

Herkese kolay gelsin...

Hoparlör konusunu iyi araştır ve imkanın varsa dinle bence. İkisi de Sony olsun diye kolonları da Sony almak doğru bir karar olmayabilir.
    Benim kullandığım hdmi kablonun linkini veriyorum, ben kablodan memnunum ve siparişimin ertesi günü elime ulaştırmışlardı.
    Umarım bir an önce gönlüne göre kolonlarını da alıp tüm sistemin keyfini sürmeye başlarsın.

Kolay gelsin.

• sony kolon almak mı,kötü düşünce
    hk hkts 11 olur bak.
  • Herkese merhaba,
    Sony 2400 e Monitor Audio RS8 ve RS LRC center aldım. Bağlantı için Inakustik kablo ve bananalar kullandım. Şu an sistemi sterio olarak kullanıyorum. Surround lar için kablo aldığımda 20 yıl önce aldığım Sony deck sisteme ait SS-D702AV hop.ları bağlayacağım. 2400 ile RS8 güzel uyum sağladılar. Aldığım ses gayet tatminkar. İleride daha üst seviye bir anfiye geçtiğimde RS8 ler daha fazla performans verecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

Hoparlör konusunu iyi araştır ve imkanın varsa dinle bence. İkisi de Sony olsun diye kolonları da Sony almak doğru bir karar olmayabilir.
    Benim kullandığım hdmi kablonun linkini veriyorum, ben kablodan memnunum ve siparişimin ertesi günü elime ulaştırmışlardı.
    Umarım bir an önce gönlüne göre kolonlarını da alıp tüm sistemin keyfini sürmeye başlarsın.

Kolay gelsin.

@coyote, linki bekliyorum :)

Hoparlör işinin de yılan hikayesine dönmesini istemiyorum aslında...
    hk hkts 11'e bir bakayım.
    mediamarkt'ta olan bir şeyler olsa, şahane olur aslında...
  • HKTS11 i MM satıyor zaten.

-----> SATILIK MARANTZ SR5001 7.1Ch (HDMI) AVR için TIKLAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: stanleykubrick

quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

Kolay gelsin.

@coyote, linki bekliyorum :)

Hoparlör işinin de yılan hikayesine dönmesini istemiyorum aslında...
    hk hkts 11'e bir bakayım.
    mediamarkt'ta olan bir şeyler olsa, şahane olur aslında...

Ben linki bir yerlere yazdığıma eminim, kim bilir nereye ekledim.

http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=495

• Yaw bu kabloya bunca para vereceğinize MM Ümraniye magazasında AR ün HDMI 1.3 kaboları indirimde onlardan alın derim. 39mu 36TL miydi neydi.
    Hemde 1,5-2m civarındaydı kablo. Vakumlu ambalajında satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

Yaw bu kabloya bunca para vereceğinize MM Ümraniye magazasında AR ün HDMI 1.3 kaboları indirimde onlardan alın derim. 39mu 36TL miydi neydi.
    Hemde 1,5-2m civarındaydı kablo. Vakumlu ambalajında satılıyor.

ranteks stoklarında o hdmi kablodan kalmamış zaten.

anlaşılan mediamarkt yolu gözüktü bana...
    hem kablo hem de hoparlör için.

• Bence kaçırmayın kampanya dışı AR ın HDMI1.3 kablosunun fiyatı 60 küsür TL idi, şimdi nerdeyse %50 indirim sözkonusu. Ama sotoklarla sınırlı bir kampanya olduğunu düşünüyorum. Bence en yakın zamanda bir MM ziyareti yapıp ürün kalmışsa alın. Bende 1 yada 2 adet almayı düşünüyorum ama kimbilir MM Ümraniyeye yine ne zaman yolum düşür :(

• quote:

Bence kaçırmayın kampanya dışı AR ın HDMI1.3 kablosunun fiyatı 60 küsür TL idi, şimdi nerdeyse %50 indirim sözkonusu. Ama sotoklarla sınırlı bir kampanya olduğunu düşünüyorum. Bence en yakın zamanda bir MM ziyareti yapıp ürün kalmışsa alın. Bende 1 yada 2 adet almayı düşünüyorum ama kimbilir MM Ümraniyeye yine ne zaman yolum düşür :(

benim sistem yeni olduğu için 2-3 tane hdmi kabloya ihtiyacım var.
    önce içerenköy optimum mediamarkt'a bakayım.
    olmazsa haftasonu ümraniyedekine giderim.

• Optimumda AR larda kampanya yoktu yakın zaman kadar. MM ler birbirinden bagımsız kampanyalar yapabiliyor ve ürünlere birbirinden bagımsız fiyatlar verebiliyorlar. Bilginize..

• Bugün benim de Media Markt'da dikkatimi çekti. Acoustic Research kabloların kutusuz poşette olanları var. Aslında aynılarının kutulu olanları da var. Hepsi Pro II Serisi. Ama arada çok ciddi fiyat farkı var. Ben de tavsiye ederim bu kabloları. Uzunca bir süre ben de kullandım bunları. Geçen sene arkadaşıma satmıştım. Gidip Ixos'un en üst seri kablolarını aldım. Hoparlör kabloları da zaten malum. Oehlbach XXL5 2 x 2 Mt'lik set.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Bugün benim de Media Markt'da dikkatimi çekti. Acoustic Research kabloların kutusuz poşette olanları var. Aslında aynılarının kutulu olanları da var. Hepsi Pro II Serisi. Ama arada çok ciddi fiyat farkı var. Ben de tavsiye ederim bu kabloları. Uzunca bir süre ben de kullandım bunları. Geçen sene arkadaşıma satmıştım. Gidip Ixos'un en üst seri kablolarını aldım. Hoparlör kabloları da zaten malum. Oehlbach XXL5 2 x 2 Mt'lik set.

@teknika, sen hangi mediamarkt'ta gördün acaba?
    Olmazsa doğrudan ümraniyeye giderim.
  • Yaw arkadaşım Ümraniye MM e git sen hiç zaman kaybetme Optimumda felan.
    Benim gördüğüm ürünler baya baya kapalı kutuda vakumlu ambalajda satılıyordu. Almayanı dövüyorlar, ben almadım IKEA nın kapısına kadar kovaladılar

• Beylikdüzü Media MArkt'a gir. giriş katında en soldaki kablo reyonuna ve bir arkasına gidip gez. Orada bol bol var. Diğerlerini bilemem. Bu arada orada HTS1000 ve HTS 2600'de var. Onları da yakından inceleyebilirsin. HTS 1000 ve diğer kabloların devamı, yine ana girişten girdiğinde, en sağ en arka bölümde. Ayrıca Monster M serisi HD1000 HD850, HD 650 HD400 vs. HDMI kablosu da var. Ama o bayağı tuzlu. 300 civarı.
  • quote:

Yaw arkadaşım Ümraniye MM e git sen hiç zaman kaybetme Optimumda felan.
    Benim gördüğüm ürünler baya baya kapalı kutuda vakumlu ambalajda satılıyordu. Almayanı dövüyorlar, ben almadım IKEA nın kapısına kadar kovaladılar

quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Beylikdüzü Media MArkt'a gir. giriş katında en soldaki kablo reyonuna ve bir arkasına gidip gez. Orada bol bol var. Diğerlerini bilemem. Bu arada orada HTS1000 ve HTS 2600'de var. Onları da yakından inceleyebilirsin. HTS 1000 ve diğer kabloların devamı, yine ana girişten girdiğinde, en sağ en arka bölümde. Ayrıca Monster M serisi HD1000 HD850, HD 650 HD400 vs. HDMI kablosu da var. Ama o bayağı tuzlu. 300 civarı.

Ben Kadıköydeyim. Ümraniyeye gidicem demek ki :)

• 2400ES kullanan arkadaşların bir konuda fikrini almak istiyorum, yaklaşık 3 haftadır bu anfiyi kullanıyorum 1- Müzik dinlerken AFD mod türleri arasındaki geçişlerde seste hiç bir değişiklik olmuyor 2- Müzik türlerinde pop, caz, consert vs. hall ve jazz gibi bir ikisi haricinde diğerlerinde surroundlardan hiç ses gelmiyor, ses gelen hall ve jazzda ise duyulmayacak kadar az 3- Müzik türleri arasındaki geçişlerde ses farklılığı çok az

Neden bunu soruyorum, daha önce 1200ES kullandım müzik türleri arasındaki geçişlerde ses çok çok farkediyordu bu anfide ise o farklılıkları tam hissedemiyorum bu normalmi sizde de mi böyle yoksa benim ayarlardamı bir sorun var çok kafaya taktım bunu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • noluyo burda? yaw forumda ne topikler varmış. @coyote avr-145 beni yanıltmazsa 100Watts bile bulur.hele bakayım nasıl bir amfiydi unuttum.sony de iyi bakma sen karakteristiği öyle aslında modifiye etsek onu Allah kerim yırtar ortalığı. yahut ton kontrolden güçlendirisen çok kuvvetli sesde alman olasıdır.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.