Şimdi Ara

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
16.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi hayırlısı olasun her iki tarafada. Ee sırada ne var coyote

-----> SATILIK MARANTZ SR5001 7.1Ch (HDMI) AVR için TIKLAYIN
  • Alanada, satanada hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun darası başımıza
  • Hayırlı olsun diyen herkese çok teşekkürler.

Bence çok şanslıyım. Aranıp bulunmuş, pazarlığı yapılmış faturalı ürünü, hem de karşı yakadan kadıköy tarafına da geçirilmiş şekilde aldım. Tek yaptığım bir eft yapmak oldu. 2400ümü de yarın gidip alacağım.

Televizyonumu zaten seçmiştim. Bir PS3 ile beraber hoparlörlerimi de alıp, bu hafta bu işi bitireceğim. İş yoğunluğum nedeniyle çok uzadı bu iş. Kendimden utanıyorum. Ağustos ayına girmeden ilk bluray filmimi izleyeyim artık :)
  • @stanleykubrick hayırlı olsun,

PS3'de tüm ses formatlarını aktarabiliyor mu peki?
  • arkadaslar kotu haber bugun kapımı caldı

buroteknik de tum aramalarina ragmen bulamamis bizim 2400 u
    arkadaslar
    baska bir cihaza dogru yelken mi acsak elde kalanlar da tukenmeden pazarlik yapabilme kabiliyetimizi de kaybetmeyelim
  • True HD yi aktaramıyor malesef. Ancak kendi çözüp gönderiyor. DTS MA dan emin degilim ama muhtemelen oda öledir. Gerçi bu durumda AVR deki HD ses codecleri ne işe yarar bilinmez

quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

@stanleykubrick hayırlı olsun,

PS3'de tüm ses formatlarını aktarabiliyor mu peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 20 Temmuz 2009; 20:42:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stanleykubrick

Hayırlı olsun diyen herkese çok teşekkürler.

Bence çok şanslıyım. Aranıp bulunmuş, pazarlığı yapılmış faturalı ürünü, hem de karşı yakadan kadıköy tarafına da geçirilmiş şekilde aldım. Tek yaptığım bir eft yapmak oldu. 2400ümü de yarın gidip alacağım.

Televizyonumu zaten seçmiştim. Bir PS3 ile beraber hoparlörlerimi de alıp, bu hafta bu işi bitireceğim. İş yoğunluğum nedeniyle çok uzadı bu iş. Kendimden utanıyorum. Ağustos ayına girmeden ilk bluray filmimi izleyeyim artık :)

Ben de iade için karşıya geçmekten kurtulduğum için gayet mutluyum.

2400 bence gayet güzel bir avr. 145'im olmasaydı beni rahatlıkla tatmin edebilirdi. Eğer hepsiburada'nın fahiş fiyatından almayı düşünen varsa almasın. Benim aldığım (sattığım) kadar ucuz olmasa da, eğer son 2-3 günde satılmadıysa, Üsküdar Sony bayisinde son 1 adet vardı. Fiyatı da 1450 TL idi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

Hadi hayırlısı olasun her iki tarafada. Ee sırada ne var coyote

Önce bir banka soygunu var, ondan sonrası, Allah kerim.
  • Bende işin ucundan tutimde banada 3-5 bişiler atarsın

• Hesap numaranı ver.

Beş kuruş işlemez.

Neyse her şeyi açıkça tarafsız bir şekilde tak kullan test et ve değerlendir.
  • dostar bir türlü alamadım bu sony i şimdi yamaha ns 777 sipariş ettim geliyor media marttan buna uygun bir anfi sizce sony 2400es , denon 1909 veya harmon kardon 255 mi hangisini almalı sony için what hifi 5 yıldız vermiş iyice kafam karıştı bir bilen arkadaş tavsiye versin gönlüm ve mantık sony diyor.
  • @beetle26, hayırlı olsun MM'da kaça veriyorlar çift NS-777'leri? Bir de nasıl karar verdin bu hoparlörleri almaya, dinleme fırsatın falan oldu mu?
  • hoparlörleri dinledim aslında 9502 almıştım fakat bir terslik yaşadım evde paketi açtığımda tiz yuvası içine göçmüştü sanki biri parmaklamış gibi elektrikli süpürge falan dediler çekilir halolur ben istemedim 9502 de yok muş ellerinde ns 777 lerde beğenmiştim hatta amfide okey di sony 2400 ama ns 777 leri alınca şimdi emin olmak istiyorum sesi gerçekten çok güzeldi hem sinema hemde müzik dinledim yamaha bir amfi ile bağlamışlardı eski model di şimdi hatırlamadım anfi yi fiyata gelince 1.500 tl ya geldi internettede o fiyatlara satılamkta evede teslim edecekler.
  • Örnek verdiğiniz cihazlar içinden Denon 1909 öneririm.

• 9502 yi bilmiyorum ama ns serisinin canlı bir sesi var,insanın içi açılıyor,müziği daha bir zevkle dinliyorum,cilası ayrı bir güzel zaten,hayırlı olsun,bu arada ayakları montajlarken dikkat et,hoparlörü ters çevirip vidalayın,oturturken de çok dikkat edin taban zarar görür yoksa.
  • daha fazla dayanamayıp hepsi buradadan sony 2400 aldım beni what hifi nin 5 yıldız yorumu ikna etti artık hayırlısı hoparlörler ve anfi yarın geliyor :)

dostlar kablo ne almalı üzerinden çıkan kablolar yeterli gelir mi?
  • @beetle26,sen de deli barut gibiymişsin patlamaya görsün

Hayırlı olsun bakalım, şu siteye güzelce bir Sony 2400 incelemesini yazmak sana düştü o zaman Tüm sistemlerin geldiğinde hoparlörleri nereye koyacaksan o uzlunuğu ölçüp kablo aramak lazım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beetle26

daha fazla dayanamayıp hepsi buradadan sony 2400 aldım beni what hifi nin 5 yıldız yorumu ikna etti artık hayırlısı hoparlörler ve anfi yarın geliyor :)

dostlar kablo ne almalı üzerinden çıkan kablolar yeterli gelir mi?

Hayırlı olsun.

Hepsiburada'dan almadan önce Üsküdar'daki sony bayisine sordun mu? Orada daha ucuzdu.
  • Yeni sony sahipleri Hayırlı Olsun.

Umarım Herşey gönlünüzce olur beklentileriniz karşılanır.

Güzel günlerde mutlu dinletiler olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.