Şimdi Ara

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
16.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tatil dolayısıyla sorupda almadığım ürünü siz almışsınız demekki. Ben 1350 YTL fiyat almıştım :-( . Artık 2400es alma şansımız yok. Onkyo 607 ve yamaha 665'i hafiflettiler diye almayacağım. Artık kısmet daha üst seri receiverlara

Bu arada test sonuçlarınızı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 17 Temmuz 2009; 22:21:40 >
  • soyle ki
    buroteknik in sahibi arkadasim...
    ciddi bir toptanci baglantilari var
    eger o da bulamazsa zaten piyasada aralarda derelerde kalmis demektir ki o zaman topluca baska cihazlara bakmaya baslariz
    ancak umitlerimizi yuksek tutup ptesi gunune kadar bekleyelim diorum
    bu arada da alternatif cihazlari da degerlendirebilriz bence
    ben bu avr larin marka ve modelleri arasinda kayboldum gittim ancak herkesin beklentisi anlayabildigim kadarıyla paralel

ne istiyoruz

min 3 adet hdmi sart istiyoruz bence
    yeni nesil ses formatlarini cozsun istıyoruz
    kullanilan parca ve yalıtımların yogun dolayısıylada agir bir cihaz ariyoruz
    ve ses ve goruntuyo aynı anda tasıyan hdmi ve upscale ozelligi istiyoruz
    oto calibrasyon istiyoruz

baska ne beklentimiz var ve bu beklentierli karsilayan f/P orani basarili hangi cihazlar

Deniz.

quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

arkadaslar
    eger ptesi gunune kadar bekleyebilirseniz ben bir arkadasima sorduruyorum
    onlar genelde toptancı olarak calısıyorlar eger bulurlarsa oradan alırız
    kac kısı kaldık bu arada?

Son durum,

GOXIN
    beetle26
    dakkush
    stanleykubrick

Umarım iyi bir fiyat verirler de 2400 grubu genişler.

• 5000 dolarlık bir cihazda f/p ürünü olabilir. Ki.. upscale yapan bir çok HDMI giriş çıkışı olan yeni nesil sesleri çözen ağır bir cihaz son zomanlarda birtek 875 ve üzerini gördüm.

Takılmayın bu kadar HD ses ve HDMI giriş çıkış olaylarına derim. Bir çoklayıcı HDMI işinizi görür. HD sesleride playera çözdürdünmü gerisi kolay.
    Eski analog komponentler kalmadıkça (ki.. kalmıyor) ağırlık düşecektir. Hem teknoloji istiyor hemde ağır olsun diyorsunuz
  • Yenı 2400 es sahıplerıne hayırlı olsun.Umarım bızde alabılırz su cıhazı yeter artık :) Bu arada Hepsıburada stokta gosterıyor orayla konustunuz mu ben konusmadım.HB zamanında sinirlendiğim için.1000 lıra bıle deseler almam oradan bır daha bırsey. Hepsıburadaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

5000 dolarlık bir cihazda f/p ürünü olabilir. Ki.. upscale yapan bir çok HDMI giriş çıkışı olan yeni nesil sesleri çözen ağır bir cihaz son zomanlarda birtek 875 ve üzerini gördüm.

Takılmayın bu kadar HD ses ve HDMI giriş çıkış olaylarına derim. Bir çoklayıcı HDMI işinizi görür. HD sesleride playera çözdürdünmü gerisi kolay.
    Eski analog komponentler kalmadıkça (ki.. kalmıyor) ağırlık düşecektir. Hem teknoloji istiyor hemde ağır olsun diyorsunuz

PS3 HD ses formatlarını çözdüğüne göre,
    HD ses formatı çözemeyen bir receiver alsam bile
    bluray filmlerin ileri ses formatlarından yararlanabilir miyim?

Eğer böyleyse, sisteme PS3 alacağıma göre,
    doğrudan Denon 1709 bile alabilirim :)

Ama tabii ki ptesi 2400'den haber çıkacak mı diye bekliyorum!

Edit: Bu arada hepsiburada'ya ben de güvenemiyorum. Şimdi bi mail atıp sormaya kalksam, 15 günde cevap gelecek uyuz olucam. O yüzden hiç bulaşmayayım diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanleykubrick -- 18 Temmuz 2009; 7:24:39 >

• soyle ki
    buroteknik in sahibi arkadasim...
    ciddi bir toptanci baglantilari var
    eger o da bulamazsa zaten piyasada aralarda derelerde kalmis demektir ki o zaman topluca baska cihazlara bakmaya baslariz
    ancak umitlerimizi yuksek tutup ptesi gunune kadar bekleyelim diorum
    bu arada da alternatif cihazlari da degerlendirebilriz bence
    ben bu avr larin marka ve modelleri arasinda kayboldum gittim ancak herkesin beklentisi anlayabildigim kadarıyla paralel

ne istiyoruz

min 3 adet hdmi sart istiyoruz bence
    yeni nesil ses formatlarini cozsun istıyoruz
    kullanilan parca ve yalıtımların yogun dolayısıylada agir bir cihaz ariyoruz
    ve ses ve goruntuyo aynı anda tasıyan hdmi ve upscale ozelligi istiyoruz
    oto calibrasyon istiyoruz

baska ne beklentimiz var ve bu beklentierli karsilayan f/P orani basarili hangi cihazlar

Deniz.

dakkush umudumuz sende şu işi bitirelim artık beni unutmayın hala alıcıyım ve sizi bekliyorum birlikte hareket edelim biraz sabır

• Hepsiburada 2400 için "stokta süper hızlı gönderi" ifadesini kullanmış. Bu demektir ki, ürün şuanda distribütörde değil kendi stoklarında bekliyor.

Ancak nakitte 1517 tl fiyat yazmışlar ki, bu çok yüksek bir fiyat.
  • arkadalar lutfen kimse almasın biraz sabır kendi stoklarına girdiyse bu ürünün fiyatı kesin düşer 1 hafta 10 gün sabır birlikte hareket edelim.
  • arkaslarlar
    sesi disardan cozdurup gondermek farklı iceride kendinde cozdurmek farklı dıe dusunuorum
    + ben pocorn kullanıorum ve hd cozemio ne yazikki

spliter olayına gelince piyasada splerlar 200 liradan basliyor kumanda kalabaligi sistem kalabaligi kablo kalabaligi
    hersey icinde olsun istiorum o kadar oara veriorum sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: beetle26

arkadalar lutfen kimse almasın biraz sabır kendi stoklarına girdiyse bu ürünün fiyatı kesin düşer 1 hafta 10 gün sabır birlikte hareket edelim.

Bugün Bağdat caddesindeki Cannovate ve Morfare'ye bir de kendim gittim gözlerim ve kulaklarımla şahit oldum ki 2400 yok :)

hepsiburada'dan sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum. Çünkü receiver'i almadan kolonları alamıyorum ve de tv alsam bile eksik gedik olacak her şey... oof... pazartesiyi beklemek ya da beklememek! :)
  • Ya sabır çek.

Bir cihaz piyasada az bulunuyorsa bulunduğunda da pazarlık yapılmıyor bulunmaz hint kumaşı muamelesi görüyor malesef.
    O sebeple tekrar stoklara girmesini bekleyin derim.

quote:

Orjinalden alıntı: stanleykubrick

quote:

Orjinalden alıntı: beetle26

arkadalar lutfen kimse almasın biraz sabır kendi stoklarına girdiyse bu ürünün fiyatı kesin düşer 1 hafta 10 gün sabır birlikte hareket edelim.

Bugün Bağdat caddesindeki Cannovate ve Morfare'ye bir de kendim gittim gözlerim ve kulaklarımla şahit oldum ki 2400 yok :)

hepsiburada'dan sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum. Çünkü receiver'i almadan kolonları alamıyorum ve de tv alsam bile eksik gedik olacak her şey... oof... pazartesiyi beklemek ya da beklememek! :)

• Ne cins şeyler değil mi?

İnsan sinir oluyor. Bir şeyi alacak olsan ya kalmaz ya da fiyatı yükselir. Kıymete biner.

Satacak olsan, alan olmaz ve fiyatı düşer. Falan filan işte.
  • SON DAKİKA 2 ..... 2400'ü geri veriyorum.

Aşağıdaki linkteki mesajımdan sonrasında ayrıntılar mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_32491525/mpage_2/key_/tm.htm#33151188

2400'ün şansızlığı, benim Harman Kardon 145'i, zamanında çok çok ucuza almış olmam oldu, yoksa 2400 gayet başarılı bir avr. Daha önce satın almış olan arkadaşlar bence gönül rahatlığıyla kullanabilirler.

2400'ü yarın, benim arabanın akslarını değiştirttikten sonra geri götüreceğim. Ben sıkı pazarlıkla 1390 TL'ye satın almıştım. 2400 satın almayı düşünen arkadaşlar, daha iyi fiyattan bulamazsanız, benimkini aynı fiyattan satın alabilirsiniz. (Ben de bu sıcakta karşıya geçmekten kurtulurum )

• arkadaslar bu sony 2400 ü

altta ki hopolörlerle stero olarak kullanmak istiyorum sizin fikrinizi de almak isterim acaba bu ikili gerçekten beni tatmin edermi ? bu hoporlörleri media markta eskişehirde dinledim 2400 yoktu zaten olsa alacaktım. bu gün sony e sorup dönüş yapacaklar türkiye stoklarında var mı diye. neyse yamaha bir anfi ile dinledim bana gayet güzel geldi.

Type 3 Way Bass-reflex
    • Woofer 16cm cone x 2
    • Midrange Driver 13cm cone
    • Tweeter 2.5cm dome
    • Input Power(MAX) 250W
    • Frequency Response 40Hz-35kHz
    • Impedance 6 Ohms
    • Sensitivity(2.83V, 1m) 88dB
    • Dimensions(W x H x D) 218 x 1140 x 305 mm
    • Weight 24kg /unit
    • Color Black
    • Package Dimensions W 1268 x H 354 x D 444, 27k

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim?

• hoporlörün modeli yazmayı unutmuşum :)

YAMAHA
    NS 9502 3 YOLLU BAS REFLEX HOPARLÖR
  • Stereo dinlyeceksen neden stereo amfi almıyorsun?

-----> SATILIK MARANTZ SR5001 7.1Ch (HDMI) AVR için TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 20 Temmuz 2009; 11:27:11 >
  • quote:

SON DAKİKA 2 ..... 2400'ü geri veriyorum.

2400'ün şansızlığı, benim Harman Kardon 145'i, zamanında çok çok ucuza almış olmam oldu, yoksa 2400 gayet başarılı bir avr. Daha önce satın almış olan arkadaşlar bence gönül rahatlığıyla kullanabilirler.

2400'ü yarın, benim arabanın akslarını değiştirttikten sonra geri götüreceğim. Ben sıkı pazarlıkla 1390 TL'ye satın almıştım. 2400 satın almayı düşünen arkadaşlar, daha iyi fiyattan bulamazsanız, benimkini aynı fiyattan satın alabilirsiniz. (Ben de bu sıcakta karşıya geçmekten kurtulurum )

Kadıköyde oturuyorum ve 2400'e talibim.
    Şimdi özel mesaj da atacağım.

• ileride 5+1 yapabilirim birde hdmı girişleri vede yeni ses formatları 1080p yükseltme gibi özelliklerin olduğu bir stereo anfi var mı ?
  • ilerde 5.1 yapacaksanız işler değişir tabiki. Stereo amfilerde görüntü işlemci yoktur.

-----> SATILIK MARANTZ SR5001 7.1Ch (HDMI) AVR için TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 20 Temmuz 2009; 12:33:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stanleykubrick

quote:

SON DAKİKA 2 ..... 2400'ü geri veriyorum.

Kadıköyde oturuyorum ve 2400'e talibim.
    Şimdi özel mesaj da atacağım.

stanleykubrick ile görüştük ve 2400 artık onun.

2400'ün yabancıya gitmeyip forum içinde kalmasına sevindim. Ama tatil dönüşü, beni çok daha masraflı bir alışveriş beklediği için hüzünlenmedim de değil.

Neyse şaka bir yana, hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.