Şimdi Ara

Sony netbook pazarına merhaba diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobilitesi yüksek ancak bir o kadar fiyatları yüksek olan Vaio notebooklarıyla bilinen Sony,notebookları masaüstüne mahkum etmeye hazırlanan netbook piyasasına Vaio W ile Ağustos ayında merhaba demeye hazırlanıyor.Firma kabul etmesede bazı teknoloji eksperleri tarafından netbook sınıfına konulan Vaio P'den sonra firmanın netbook diye lansmanını yaptığı Vaio W ile Sony,hem portatif hem uygun fiyatlı hemde tasarımıyla göze çarpan cihaz arayan kullanıcılara hitap ediyor.

Tasarımıyla Sony Vaio'nun Eğlence sınıfında NW serisine benzeyen Vaio W,Vaio ve Macbook Pro ailesinde görmeye alıştığımız “Chiclet” klavyeye ve renkli track pad'e sahip.1366*768 çözünürlüklü arkadan Led aydınlatmalı 10.1” boyutunda ekrana sahip olan Sony'nin ilk netbook'u gücünü ise Intel'in netbook pazarına yönelik çözümü 1.6GHz'lik Atom işlemcisinden ve 1Gb'lık belleğinden alıyor.160Gb'lık depolama alanına sahip olan cihaz 3 saat ömürlü 3 hücreli batarya ile gelirken 6 hücreli batarya ile batarya ömrünü 2 katına çıkarmak ise kullanıcının tercihine bırakılmış.Windows XP işletim sistemiyle gelen Vaio W'de ayrıca 802.11a/b/g/n kablosuz bağlantı,Bluetooth desteğinin yanında 2 adet USB,1 adet Ethernet girişlerine ve webcam ile kart okuyucusu da sahip.

VAIO Media Plus Multimedia Streaming yazılımı sayesinde kablosuz olarak PC-PS3-TV gibi uyumlu cihazlarla kolaylıkla video-müzik-resim paylaşımınada izin veren Vaio W,Ağustos ayı içersinde kahverengi,pembe ve beyaz renk alternatifleriyle 499 dolardan satışa sunulacak.

• vay be sony den 500 dolarlık taşınabilir bir bilgisayar güzel bir adım
  • sony 500 dolara vaio markalı birşey satmaz.

Görürsünüz 600-700 $ den aşağı olmaz
  • Bence fiyatı yurtdışı için bile pahalı. Zaten TR'de 1000 YTL'nin altında göreceğimizi pek sanmıyorum. Belki indirimlerde denk gelebilir :)
  • günaydın diyelim sony e :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarnal

sony 500 dolara vaio markalı birşey satmaz.

Görürsünüz 600-700 $ den aşağı olmaz

bence olur. HP'yide gördük netbookları ilk fazla fiyatla piyasaya sundu ama şimdi yarı yarıya düştü denilebilir.
  • Geç kalınmış bir hamle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekranın 10.1 de kalıp çözünülüğün 1366*768 olması çok yerinde olmuş. çöünütlük artırıcaz diye ekranı, dolayısı ile netbook un boyutunu arttırıyolar yiç hoş olmuyo.

sony netbook pazarına girmeliydi zaten ama bu kadar geç girmişken bari ION platformuna sahip bir netbookla girseydi. 1 sene önce çıkan netbooklarla aynı özelliklere sahip. yani ne bileyim en azından işlemci atom 330 falan olsaydı.
  • Erkencisin Sony :)?
  • erkenci mi? windows xp ile geliyor bu da! yukarıda öyle yazmış üyemiz.
    bence satılamayan ürün, üretim fazlası, artık ne derseniz buraya geliyor.
    sıkıyorsa, ilk çıktığı gibi gönderseler ya. ama yok illa ki gecikmeli gelecek..
    xp home ile geliyordur bir de ...
  • Sony kaliteyi temsil ettigi için fiyat normal gibi sonuçta benim gibi hastaları olduktan sonra :))))
  • SONY havasını alır bu fiyata..kimseye satamayacak elinde kalacak..sony'e şimdiden geçmiş olsun
  • Ben de biraz önce Amazonda gördüm, konu açacaktım. Ekranın çözünürlüğü çok iyi fakat fiyat çok fazla.

Ekleme: İçinde Z550 olsaydı, çok güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 23 Temmuz 2009; 19:42:19 >
  • Sony eski Sony değil, çok hantallaşmış. Sanırım bu durum yöneticilerinden kaynaklanıyor. Zihniyetleri ne yapsak satar şeklinde. İnatla teknolojinin gerisinde kalmış özellikler içeren ürünleri yeni diye piyasaya sürüyorlar. Yeni heyecan lazım kendilerine geri kafalılar.
  • ben asus eee pc 1000he kullanıcısıyım ve neredeyse bu modelin aynısı olmuş..tasarımı ve diğer özellikleri..klavyesi bile aynı mac klavye..sony den taklit bi ürün beklemezdim doğrusu..
  • arkadaşlar merhaba babam kardeşe bu ürünü almış win 7 starter yüklü rami 1 gb bu rami arttırmamız mümkünmü bana biraz düşük geldi. win 7 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsafak

arkadaşlar merhaba babam kardeşe bu ürünü almış win 7 starter yüklü rami 1 gb bu rami arttırmamız mümkünmü bana biraz düşük geldi. win 7 için

Bende merak ediyorum bunu.Kastettiğiniz model bu galiba.

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-w21m1e-w-w21m1e-intel-atom-n450-1.66ghz-1gb-250gb-max.250mb--3150-10.1ledbl-bt-w7st/productdetails.aspx?I_ID=42912

• N280 cpu ile W serisindeki N450 cpu arasında ne fark var? İkisi de 1.66? Farkları bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 14 Şubat 2010; 3:01:05 >
  • bu pazarda başarılı olacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofokles2000

N280 cpu ile W serisindeki N450 cpu arasında ne fark var? İkisi de 1.66? Farkları bilen var mı?

Kendi soruma kendim cevap vereyim :)

http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=42503,41411,

Bu arada W serisinin bu pazarda başarılı olması için fabrika çıkışı 2 GB ram ve 6 hücreli batarya ile gelmesi lazım. 2 GB ram ve 6 hücreli bataryalı halinin de 850 TL'yi aşmaması gerekir. (Normalde 750 TL olması lazım ama ekran kalitesi ve çözünürlükten dolayı 100 TL daha verilir.) Şimdiki fiyatı şu anda sahip olduğu özelliklere göre yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 19 Şubat 2010; 5:28:02 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.