|
Asus’un ilk Copilot Plus PC'si Vivobook S15, Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ucuz olacakti göya inteli amd yi devirdi maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
Verimlilik açısından muhteşem olmuş. Fiyat biraz daha aşağıya çekilebilirdi.
-
Fiyatı bana uygun geldi. Aynı kalibrede Macbook bunun iki katı.
_____________________________ Non est ad astra mollis e terris via -
Dünyanın en güçlü cpusu şu anda bu işlemci galiba yine oldukça verimli az güç tüketen bir işlemci ancak gpu da önemli ve o tarafta güçsüz kalacak gibi acele etmeyip Snapdragon x2 yi bekleyeceğim ben. Bir sene sonra alırım hem de o zamana kadar uygulamalar arm'a tam uyumlu olur. Fiyatlar 30.000 civarı olsaydı o zaman düşünmeden alırdım.
-
30bintlden fazlası haram
-
Bu paraya çıkacaksam zaten gider Mac alırım malzeme kalitesi daha iyi en azından.
-
Fiyatı gayet makul tutmuşlar diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
E ucuz işte benzer fiyattaki Core Ultra 7 cihazlara göre? Ne sandın bu ekonomide 20.000 liraya falan premium laptop mu gelecekti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Fiyatlar daha uygun olacak dediler daha pahalıya satıyorlar.
-
bos yapma binbaşı , benim orada ne demek istediğimi gayet iyi anladın.
Boş yapan sensin o yüzden anlamadım benzer özellikteki nitel işlemcili modellere göre ucuz işte sen ne bekliyordun onu diyorum
30 bine birşey kalmadı artık doğru düzgün. Şu fiyata şu cihazda X1E-84-100 olsaymış keşke. Herşeyin en iyisini koyuyorsun onu da koy bari Notebooklarda ARM devrimi başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
50 bin bandina cikmamasi lazim m3 lu macbook alir millet ne gerek var snapdragon x eliteye biz fiyat olarak uygun cikicak diye guvendik ağa dedik zamani geldi dedik, cokta buyuk bir farklılık sunmadi fiyatlar ayni.
engellemeseydin cevabını alacaktın niye engelledin?
Macbook bunun iki katı. SSD ve RAM upgrade etmek için servete neden oluyor.
_____________________________ Non est ad astra mollis e terris via -
Fiyatlar böyle, şaşılacak bir durum yok. U serili Lenovo Yoga'ları 40-50 bine satıyor teknoloji mağazaları. Asus'un sitesinden baktım cihaz çok dolu, bu kadar dolu bir bilgisayarı 30 bine vermezler.
Macbook'dan da ucuz. 32 gb ve 1 tbli Macbook almaya kalkın ve bakın ne kadar ödediğinize..
_____________________________ -

ucuz olacakti göya inteli amd yi devirdi maşallah
|
Dünyanın en güçlü cpusu şu anda bu işlemci galiba yine oldukça verimli az güç tüketen bir işlemci ancak gpu da önemli ve o tarafta güçsüz kalacak gibi acele etmeyip Snapdragon x2 yi bekleyeceğim ben. Bir sene sonra alırım hem de o zamana kadar uygulamalar arm'a tam uyumlu olur. Fiyatlar 30.000 civarı olsaydı o zaman düşünmeden alırdım.
|
Bu paraya çıkacaksam zaten gider Mac alırım malzeme kalitesi daha iyi en azından.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X