Şimdi Ara

sony mi sandisk ultra II mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefon için Sony Memory Stick Pro Duo 4GB ve SanDisk Ultra II Memory Stick Pro Duo 4GB arasında kaldım hangisi iidir hangisini onerirsiniz?

• Ben 2GB Sony Memory Stick Pro Duo kullanıyorum çok memnunum.
  • 2GB Sandisk Memory Stick Pro Duo kullanıyorum. Bende çok memnunum.
  • ikisi de aynı fabrikadan cıkıyor kalite yönünden merak ediyorsan ,hızlarını arastırırsan bence daha ii karar verebilirsin...
  • Çok farkı yok
  • Aynı pek bir fark yok
  • sagolun ultra II ler hızlı diyorlar ve kaliteli ama bir yandada sony var o yuzden kararsız kalmıstım tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben önceki telefonumda sandisk ultra2 sd-plus kullanıyodum.Çok harika bi kart şimdi sony var memory stick 2 gb bundanda son derece memnunum
  • ultra 2 daha hızlı bir kart
  • walla ne kadar yardım eder bilmem bu bilgi sana ama bende 2gb sony ms pro duo vardı ve bozuldu. içini açtım ve baktım samsung çip kullanılmış vs.. ama en çok dikkat ettigim sadece dıştaki kasa koruyor bu kartı oda hiç saglam durmuyor. sandiskte ms duo mini sd boyutuna kadar küçültülmüş ve kasanın içinde bir kap daha var onun içinde korunuyor. bu nedenle sandisk i tercih edebilirsin. inşallah bende 4gb lık alcam yakında ve sandisk olacak. hepinize kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.