Merhaba arkadaşlar, şuan ki telefonum xiaomi mi 11 lite 8 gb 128 gb yaklaşık 4 yıllık bir telefon ve artık değiştirme zamanı yavaş yavaş geldi. Telefon araştırıyorum ve fazla absürt bir para da vermek istemiyorum. Honor magic pro, Samsung s24, xiaomi mi 14 ultra gibi üst modeller de düşündüm ama çok pahalı telefonlar zaten 3-4 yılda bir değiştiriyoruz telefonu gerek yok bence... Honor 200 ve Samsung A55 iki telefon biri birine yakın fiyatlar ve iki telefondan birisini almak niyetindeyim... Samsung A55 i yakından inceledim malzeme kalitesi çok güzel ön arka cam yanlar metal sağlam bir üst kaliteli bir his veriyor... Honor 200 ü hiç canlı görmedim ve incelemedim. Malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum.. Ama özellikler bakımından çok iyi olduğu söyleniyor incelemelerde... Bu iki telefondan hangisini önerirsiniz. Özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Xiaomi demeyin arkadaşlar artık xiaomi almak istemiyorum güncellemeler sıkıntı ve yeni çıkan telefonlara 1 yılda güncellemeyi kesen bir firma.. Değerli Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu ay içerisinde mutlaka alacağım iki telefondan birisini... |
Honor 200 mü yoksa Samsung A55 mi?
-
-
İki model de oldukça güzel ve yeterli duruyor, hangisini alırsanız alın pişman etmez. Yine de ben olsam honor 200'ü de mağazada görüp inceler son kararımı o zaman verirdim. -
Honor 200 arka tasarımı en kötü telefon olabilir hocam sırf bu yüzden a55 alırdım -
A55 10K olsa bile oturur düşünürüm bu fiyatı hak ediyor mu diye? Garabet exynos işlemci, ağır ve kalın tasarım.
-
İnsanlar honor kullanmadığı için sormaları normal. Kimsenin honor kalitesinden haberi yok -
Honor 200 siyah aldım cok memnunum.
Oled ekran
512gb hafıza
snapdragon 7 Gen 3 işlemci
100w kablo şarj (cok iyi gercekten)
Benim ihtiyaçlarımı karşılıyordu f/p oldu benim için
Hepsiburada almıştım 19.999 TL -
Hocam malzeme kalitesi nasıl peki? Yanlar ve arka kapak plastik sanırım... Ucuz ve kalitesiz bir his veriyor mu? En azından arka kapak cam olsaydı. Yanları neden metal yapmıyorlar anlamıyorum... A55 kasa yapısı sağlam ama özellik bakımından honor 200 den düşük kalıyor..
-
Yan çerçeve metal arkası cam değil cam olan 200 pro modeli kablosuz şarj var onda 200 de kablosuz şarjmyok, telefonun malzeme kalitesi bu fiyata göre gayet yeterli bence tavsiye ederim yani. Tabi biraz kişiye özel zevk meselesi bu durumlar tasarım vs. Telefonu gidip bir magazadan canlı görmeniz daha faydalı olabilir sizin için
-
Ben de aynı ikilemlerde kalıp honor 200 tercih ettim daha 1 hafta oldu
Telefonda henüz ısınma hissetmedim desem yeridir.
Çok hızlı şarj oluyor buna karşın şarjı çok uzun süre götürüyor
Kamera performansı güzel.
Birebir a55 ile kıyas etmedim ama dxomark puanları ortada.
Güncellemeyi dert etmezsen bence alınabilir,
Oval tasarım sayesinde samsunglar gibi elde tuğla hissiyatı yaratmıyor, tutuş çok kolay oluyor.
Arka kapak plastik ama altının dolu olduğu belli dokunurken kadifemsi bir hissi var.
Ancak kılıfsız kullanacaksan eğer çizilme durumları olabilir.
Honora aksesuar bulman zor, seçenekler az. -
Normalde hep samsung tavsiye eden birisi olarak burada Honor 200. Fark çok fazla. Samsung çerçeve işinde cıvıttı. A55 çok kaba ve kalın. Üstelik 12 gb ram 512 gb hafıza ve samsung’un leş işlemcisinin yerine snapdragon’ın orta seviye işlemcisi var içinde. Burada ezel’in kör anası bile koklayarak Honor 200 der
-
Hocam merhaba yan çerçeve metal görünümlü plastik yazıyor... Emin misiniz metal olduğuna? Cihazı inceleyip öyle alacağım ama ar kapağının plastik olması önemsiz zaten kılıf ile kullanıyorum ki plastik olsa bile dandik olduğunu düşünmüyorum... Elde duruşu premium hissi versin yeter... Zaten özelliklerine ekranına işlemcisine diyecek bir söz yok...
-
Tek dert yazılım güncellemesi. Düz modele 2 sene android 3 sene ise güvenlik güncellemesi verilecek deniyor. Geri kalan kısım ise a55'i çarpar, böler, toplar, çıkartır, yerden yere vurur. Güncellemeyi dert etmiyorum derseniz, direk honor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 2 Ekim 2024; 18:41:46 > -
Ekran süresini sormuşsunuz. Ölçmedim açıkcası ancak pil performansından gayet memnunum tüm gün aktif kullanmama rağmen eve döndüğümde yuzde 30 35 şarj hala oluyor. Bahsettiğim saat Aralığı örneğin oğlen 13 te şarjdan cıkarıyorum gece 12.30 a kadar olan zaman aralığı. Oyun oynamıyorum ama sosyal platformlar video izleme vs ve günlük kullanım için yazdıklarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X