Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.405
Cevap
49
Favori
135.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gg de me.mrkt ten 1900 e geldi. bugün kuruldu. ürünün hd ve sd görüntüleri gayet güzel. ses tatmin edici. android iyi olmuş. 3d gözlük çıkmaması gıcık bi durum ne olurdu 1 tane de gözlük koyaydınız. internete bağlanması hızı yi ama akıllı kumanda olmayınca normal kumanda ile sitelere girmek yazmak eziyetli alışana kadar. tv nin açıkçası duruşu bile güzel. ben kesinlikle tavsiye ediyorum. ayarları yapınca kayan görüntülerde titremeler gitti akıcı bi görüntü ortaya çıktı. 2 aydır araştırma yaptım. 4k lara gidip baktım. lg uf8507 samsung ju6470 philps 7100 hepsinden daha iyi bence.
  • Bugün de bende aldım sanki biraz mat bir görüntüsü var birde guide A girince kanalları teker teker kontrol gerekiyo eskiden 10 ar 10 ar kanalları sıralarda bu durum biraz can sıkıcı radyo dinlerken çıkan yuvarlak larda yok artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv nin en çok cazip gelen yönü 100 hz olması ve markasının sony olması.
    Fakat görüntünün mat olması insanın kafasını kurcalıyor. Bu tv mi samsung 40ju6070 mi karar veremiyorum bir türlü...
  • 3d gözlüğüm geldi tdg bt500a (almak isterseniz diye yazdım) gayet iyi yalnız tvnin 2d yi 3d ye dönüştürme özelliği yok bazı siteler var diyor aldanmayın.onun dışında internette 2 film izledim 3d gayet iyi.birde ilk aldığımda direkt wifiden izliyordum dizileri ve filmleri,şimdi adobe flash player güncel değil diyor ve güncellemeninde imkanı yok sony müş.hiz. söyledi dolayısıyla hdmi kablo ile laptoptan izlemek zorunda kaldım.yani androidin bir anlamı kalmadı neyseki laptopun ekran kartı 3d destekli.lg lf650 de aynı şeyi yapardı. 3d filmi bu tvde izlemek istiyenlerede link veriyimhttp://www.bicaps.net/teksas-katliamitexas-chainsaw-3d-1080p-turkce-dublaj-hd/




  • Eğer sony Z2 veya Z3 telefon sahibi iseniz internet bağlantısı olmadan ekran yansıtması yani throw mümkün hatta telefondan müziği bile ekrana yansıtmak mümkün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpsoylu81

    3d gözlüğüm geldi tdg bt500a (almak isterseniz diye yazdım) gayet iyi yalnız tvnin 2d yi 3d ye dönüştürme özelliği yok bazı siteler var diyor aldanmayın.onun dışında internette 2 film izledim 3d gayet iyi.birde ilk aldığımda direkt wifiden izliyordum dizileri ve filmleri,şimdi adobe flash player güncel değil diyor ve güncellemeninde imkanı yok sony müş.hiz. söyledi dolayısıyla hdmi kablo ile laptoptan izlemek zorunda kaldım.yani androidin bir anlamı kalmadı neyseki laptopun ekran kartı 3d destekli.lg lf650 de aynı şeyi yapardı. 3d filmi bu tvde izlemek istiyenlerede link veriyimhttp://www.bicaps.net/teksas-katliamitexas-chainsaw-3d-1080p-turkce-dublaj-hd/

    Buradan HDMI ile bağlayıp izlemek için bilgisayarın ekran kartının 3d destekli olması gerektiği gibi bir yanlış anlam çıkıyor.
    Bu doğru değil.
    Linkteki filmi bilgisayarda açıp HDMI ile bağlayıp TV'de 3 boyutlu izledim. Ve ekran kartım 3D değil.

    Tdg-Bt500a modelinin tanesine 100 lira vermek yerine alternatif olarak 2 tanesinin toplam 66 liraya geldiği şöyle bir seçenek de var, Sony'de de çalışıyor:
    http://urun.n11.com/3d-gozluk/samsung-ssg-p51002-3d-gozluk-pilli-samsung-turkiye-garantili-P82111772?cid=604001&gclid=Cj0KEQiAm-CyBRDx65nBhcmVtbIBEiQA7zm8lbXdNIEsebwaqFixSkRNFkcJKSFyJ2rFKcCOvzc1VWUaAsW78P8HAQ

    ޞu modelin tanesi de 12$, buradan sipariş verdim, kargoladılar, en geç 20 güne gelecek:
    http://tr.aliexpress.com/item/2015-Original-Xiaomi-Bluetooth-3D-Shutter-Active-Glasses-for-Samsung-Panasonic-Sony-Xiaomi-TV-Led-3D/32358274190.html




  • SelimShady S kullanıcısına yanıt
    Peki bu gözlük olayında Sony yerine linkini verdiğiniz gözlüklerden birini kullansak görüntüde kalite farkı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet1380 kullanıcısına yanıt
    Samsung gözlükleri kullandım, eşimle birlikte 3 boyutlu film izledik. Görüntü 3 boyutluydu, rahatsız edici bir problemle karşılaşmadık. Fakat karşılaştırma yapabilmem için bir de Sony gözlükle denemem gerekir ki elimde bu gözlükten yok. Bu sebeple sorduğunuz soruya tam olarak sizi tatmin edecek bir cevap veremiyorum.

    Çinden gelecek gözlükler 18'inde Türkiye'ye giriş yapmış fakat henüz elime ulaşmadı.
  • SelimShady S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony kdl-43W805C izlenimlerim
    Bu televizyonu alalı 1 hafta oldu ve çok pişman oldum. Görüntü kalitesi çok mat. Ekranda ışıltı yok. Ses kalitesi berbat; ses sanki küçük bir radyodan çıkıyor gibi... Arçelik 72 ekran tüplü televizyonun sesi bile bundan daha iyi. Diseqc ve Usals desteği yok. Motorlu çanağımı kullanamıyorum.
    Bir televizyonun kanal düzenlemesi ancak bu kadar berbat yapılabilirdi. Televizyonu iade etmek istedim fakat mağaza geri almadı.
    Sony hastası biri olarak diyorum ki: ''Bundan sonra Sony'nin 's'si bile evime giremez'' Servis kurulumu yaptıktan sonra televizyonu sadece 1 saat inceledim ve kutusuna geri koydum... İnternet üzerinden satışa çıkaracağım. Ankara'dan elden almak isteyenler bana mesaj atabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferb -- 25 Aralık 2015; 15:22:53 >
  • Samsung alın madem o parıl parıl görüntü verir ama gözü yorar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses yakınlaştırma açarsanız ses yükselir tv biraz mat evet doğru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarihcix T kullanıcısına yanıt
    Benim kastettiğim şey renklerin canlılığı değil... Camsı yansıtıcı bir parlaklık oluyor ya ondan bahsediyorum... Gözümüzle metal gibi parlak cisimlere baktığımızda gördüğümüz yansıtıcı parlaklık. Bir televizyona 'list'' koymak bu kadar mı zordu.
    Uydu taraması yapıyorsun karmakarışık bir liste çıkıyor karşına. Boş olduğu halde mevcut programların hepsini göstermesine ne gerek var? En adi televizyonlarda bile Diseqc/Usals motor özelliği varken bu televizyonda yok.
    Uydu alıcısı piyasadaki en kötü uydu alıcısından bile daha kötü. Sesi yakınlaştırsam da bişey değişmiyor çünkü ses televizyonun içinde hapsoluyor. Televizyonun altına sağlı sollu iki tane küçücük hoparlör koymuşlar o kadar. 1990 yılında aldığımız 55 ekran Sony televizyonun hoparlörü bile bundan daha büyüktü. 2005 yılında aldığım Sony marka 55 ekran televizyonun da boyası pul pul dökülmüştü. Acaba bu Sony televizyonları Slovak mühendisler mi yapıyor diye şüphelenmiyor değilim.
    Sony eski Sony değil maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferb -- 27 Aralık 2015; 15:03:10 >




  • Bütün uydu alıcılı TV'lerde kanallar karışık bulunur bu tv 800 olduğunu unutmayın 800 hz çok az tv var piyasada samsung lg gibi markalar ın tv lehinde daha şık kasası var en büyük kusuru guide girince kanalları 10ar 10ar anlamıyorum tek tek atlıyor fişten çekip açtığınız zaman tv tuşuna bakmayınca açılmaması olmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1980 li yıllarda sony i telra yapardı şu an sony samsung ve lg nin satış olarak gerisinde malesef hatta vestelden bile az satıyor 80 li yıllarda tek kumandalı tv o idi 1984 yılında tuş göstergesi elektronik olan tek tv idi efsane tv idi lcd ler çıkınca tutulmadı o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarihcix T kullanıcısına yanıt
    Ben 1997 yılından beridir digital uydu anteni kullanıyorum ve kanaların frekans sırasına göre rasgele sıralandığını biliyorum. Ben kanalların sıralamasından bahsetmiyorum. Uydu taraması yaptığın zaman kanalları 1'den itibaren değil de 100'den sonra sıralıyor. Boş olan bütün programların görünmesine hiç gerek yoktu..
    Bulduğu en son kanal hangisiyse son sırada o çıksın. Bütün kanal (program) listesini göstermesine gerek yoktu. Bu televizyon berbat bir şekilde tasarlanmış
    Ha bu arada 80'li yıllardaki tek uzaktan kumandalı televizyon Sony değildi :) 1985 yılında aldığımız ITT Schaub Lorenz marka televizyonun da kumandası vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferb -- 27 Aralık 2015; 16:06:35 >
  • 1984 yılında kumandalı itt yoktu 85 i bilmem o yıllarda sony nin dizaynı hiç bir tv de yoktu 200.000 tl idi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony nin diğer markalara göre tamire daha az gittiği ni duydum led tv de tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağırlıklı kullanım alanı PS4 olmak üzere sony nin 43" bu modeli nasıl bir görüntü/performans sunuyor.

    Arada bazı olumsuz yorumlara rastladım, görüntünün mat olması ile ilgili ?

    Yoksa direk başka marka/modele mi yönelmeliyim ?
  • arkadaşlar hali hazırda 40W605B kullanıcısıyım ve televizyondam çok memnunum eve 2. tel. olarak bu ürünü almayı düşünüyorım ve televizyondan aktif olarak xbox kullandığım için bu ürünün input lag ı hakkında bilgisi olan var mı? bir de 3d hayatta izlemem yeni serilerde 3d si olmayıpta bu model ile aynı görüntü kalitesini veren model var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.