Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.411
Cevap
48
Favori
140.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlara bakiyorumda tvyi 2000 liranin altinda alanlar dahi var simdiyse nereye baksam 2600 2700 civari neden boyle fiyatlar indirim vs olmaz mi acaba yakinda
  • Merhaba arkadaşlar bende bu tv yi araştırıyorum.Benim tek amacım tv yi pc ye bağlayıp orjinal 3D flim seyretmek 1080p.Acaba 3D performansı diğer tvlere göre nasıldır + - varmıdır 3 d için.Birde fiyat 2500-2800 arası bu fiyata değermi.3D si ilgilendiriyor beni sadece:D
  • Media marka ta 2200 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferb

Sony kdl-43W805C izlenimlerim
    Bu televizyonu alalı 1 hafta oldu ve çok pişman oldum. Görüntü kalitesi çok mat. Ekranda ışıltı yok. Ses kalitesi berbat; ses sanki küçük bir radyodan çıkıyor gibi... Arçelik 72 ekran tüplü televizyonun sesi bile bundan daha iyi. Diseqc ve Usals desteği yok. Motorlu çanağımı kullanamıyorum.
    Bir televizyonun kanal düzenlemesi ancak bu kadar berbat yapılabilirdi. Televizyonu iade etmek istedim fakat mağaza geri almadı.
    Sony hastası biri olarak diyorum ki: ''Bundan sonra Sony'nin 's'si bile evime giremez'' Servis kurulumu yaptıktan sonra televizyonu sadece 1 saat inceledim ve kutusuna geri koydum... İnternet üzerinden satışa çıkaracağım. Ankara'dan elden almak isteyenler bana mesaj atabilir.

Usals ile TV'nin ne alakası var ki ?

• Merhaba, tekrar yazıyorum.

Ağırlıklı kullanım alanı PS4 olmak üzere sony nin 43" bu modeli nasıl bir görüntü/performans sunuyor.

Arada bazı olumsuz yorumlara rastladım(özellikle bir kişinin ?), görüntünün mat olması ile ilgili vs. ?

Yakın bir zamanda almayı düşünüyorum bu modeli, kullananlar varsa yorum yazarlarsa sevinirim, doğru düzgün bir şekilde.
  • Sony gerçek görüntü verir o yüzden biraz mat olur eğer canlı bir görüntü istiyorsanız uydu alıcı takarak canlı bir görüntü alırsınız.

• Ferb F kullanıcısına yanıt
    Tv yi sakın satmayın botech marka uydu alıcısı takınca görüntü kalitesi mükemmel oluyor

• kozkir kullanıcısına yanıt
    Ben ps4 de kullanıyorum cok memnunum.
  • mustafa2790 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürünü aldım. Şimdilik memnunum çok süre geçmese de alalı.
    Birkaç sorum olacaktı.
    USB HDD ile yayın kaydetmeye çalıştım fakat sistem güncellemesi gerekli dedi.(Sistem güncellemesini yapmıştım.)
    Bana çok lazım olmayan 3D için illa kendi aktif denen gözlüğü mü almak gerekli alınacaksa ?
  • Receiver taktınız mı

Receiver taktınız yoksa kendi uydusumu

• tarihcix T kullanıcısına yanıt
    Kendi uydusu alıcısı içinde olan.
  • Görüntü kendi uydusu ile biraz mat uydu alıcısı ile daha net olur

• Harici uydu alıcı ile de deneyeceğim fakat sorularıma pek cevap bulamadım.
  • Ben tv yi seyretmek için kullanıyorum usb kaydını bilmem

• Harici uydu taktıktan sonra bu tv yi almak manasız git vestel al daha iyi vestelden uydu alıcılı tv leri bundan daha iyi ben pişman oldum aldığım a

• 1500 veren olsa vercem

• zekeriyahoca kullanıcısına yanıt
    Biraz mat

Kanal kaydetmeye calışmadım hiç o yüzden bilmiyorum fakat 3d için aktif gözlük şart.

Ben Samsung'un aktif gözlükleri ile kullanıyorum uyumlu şekilde çalışıyor. Sony'nin gözlüklerinin tanesi 100 lira iken, Samsung'un iki tanesi 65 liraya geliyor. 2015 Sony Ana Konu da arama yaparsanız, deneyenler uyumlu modellleri paylaştılar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.