Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Peki arkadaşlar Wotanserver'a 7 avro verdikten sonra; teli wotanserverdan bir seferliğine mi güncelleyebiliyoruz? Yoksa 7 avro ile o accontu 1 ay mı?; 1 yılmı?; veya ne kadar süre kullanabiliyoruz?

Orjinalden alıntı: buraoca2

Peki arkadaşlar Wotanserver'a 7 avro verdikten sonra; teli wotanserverdan bir seferliğine mi güncelleyebiliyoruz? Yoksa 7 avro ile o accontu 1 ay mı?; 1 yılmı?; veya ne kadar süre kullanabiliyoruz?

Telefonu yalnızca 1 kez güncelleyebiliyoruz. Yalnız birden fazla telefon güncellemek için pek çok hesap satın alabiliriz.

artık bir W810i telefonum var ve çok memnunum fakat 1-2 sorum olacak

telefonda film seyredebilmek istiyorum bunun için hangi programı kullanarak filmleri hangi formata çevirmem gerekli? IMTOO ile 3gp yapabiliyorum ama telefonun ekran çözünürlüğünden küçük oluyor ve tam ekran yapınca kalite düşüyor, mp4 yaptığımda ise bir türlü görüntü alamadım sadece ses geliyor ve tam olarak ekranın çözünürlüğünde mp4 yapabilirmiyim kısacası telefonun gösterebileceği maksimum kalitede film seyredebilmek istiyorum.

birde tam ekran modunda iken (walkman modunda) joystik tuşları ile filmi durdurup oynatabiliyorum ileri geri filan alabiliyorum ama tam ekran modundan nasıl çıkacağım bulamadım (tabiki filme kaldığım yerden devam edecek)

teşekkürler

son olarak telefonun versiyonunu düşürürsem (nasıl yapılacağını tam bilmiyorum ama forumdan okuyup öğreneceğim) tekrar telefonun içindeki güncelleme servisinden son versiyona geri dönebilirmiyim
    ve eski versiyonda ses filan güzelleşecek ama istenmeyen kilitlenme vs. herhangi bir problemi varmı bu eski versiyonun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaFFeiNe -- 12 Mart 2007; 11:48:34 >

• mp3 atarken nie tlefona klasör içinde klasör olarak atıyo?acaba

Selamlar

artık bir W810i telefonum var ve çok memnunum fakat 1-2 sorum olacak

telefonda film seyredebilmek istiyorum bunun için hangi programı kullanarak filmleri hangi formata çevirmem gerekli? IMTOO ile 3gp yapabiliyorum ama telefonun ekran çözünürlüğünden küçük oluyor ve tam ekran yapınca kalite düşüyor, mp4 yaptığımda ise bir türlü görüntü alamadım sadece ses geliyor ve tam olarak ekranın çözünürlüğünde mp4 yapabilirmiyim kısacası telefonun gösterebileceği maksimum kalitede film seyredebilmek istiyorum.

birde tam ekran modunda iken (walkman modunda) joystik tuşları ile filmi durdurup oynatabiliyorum ileri geri filan alabiliyorum ama tam ekran modundan nasıl çıkacağım bulamadım (tabiki filme kaldığım yerden devam edecek)

teşekkürler

son olarak telefonun versiyonunu düşürürsem (nasıl yapılacağını tam bilmiyorum ama forumdan okuyup öğreneceğim) tekrar telefonun içindeki güncelleme servisinden son versiyona geri dönebilirmiyim
    ve eski versiyonda ses filan güzelleşecek ama istenmeyen kilitlenme vs. herhangi bir problemi varmı bu eski versiyonun?

Imtoo MPEG Encoder MPEG4 ayarı:

Çözünürlük: 176x144 piksel
    Bitrate: 150
    Frame rate: 15
    Audio bitrate: 48
    Sample rate: 44100
    Channels: Mono

Tam ekran modundan çıktığımızda film en başa döner. R4DB005 versiyonuna döndükten sonra güncelleme servisiyle en güncel sürümü tekrar yükleyebiliriz. R4DB005 sürümünde önemli bir problem bulunmuyor.

• telin altina takilan flaş lar nasil kullanişlimi? bide fotorAF MAKİNESİ gibimi flaş patliyo yoksa alta takilandami sadece işik??

Orjinalden alıntı: ..Knight..

E harfi EDGE'i sembolize ediyor. Telefonunuzu güle güle kullanmanız dileğiyle...

bende G var?? (gprs herhalde) EDGE nasıl aktifleştiriliyor?

telin altına flaşı taktığında,telin kendi flaşı(ışığı) odaklayıcı pozisyonuna geçiyor,taktığın flaş ise deklanşöre bastığın anda foto makinalarındaki flaş gibi patlayarak resimlerde gözle görülür bir fark sağlıyor

Orjinalden alıntı: kego

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

E harfi EDGE'i sembolize ediyor. Telefonunuzu güle güle kullanmanız dileğiyle...

• ya arkadaşlar dün yengeme 527 ytl (12 taksit) beyaz w810i aldık.Bende eşime almayı düşünüyorum ama siyah kalmamış...Sorum şudur:W810 da en verimli versiyon hangisidir.versionla hopörlör sesinde değişiklik varmıdır.Nedeni ise aynı şarkıyı benim 6233 le beraber çaldık 810 un sesi sinek vızıltısı gibi kayboldu hatta hiç duyulmadı...ses yükseltilebiliyormu bir şekilde???eşime alacam ama ses dışa verdiği ses şevkimi kırdı biraz......

• quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

ya arkadaşlar dün yengeme 527 ytl (12 taksit) beyaz w810i aldık.Bende eşime almayı düşünüyorum ama siyah kalmamış...Sorum şudur:W810 da en verimli versiyon hangisidir.versionla hopörlör sesinde değişiklik varmıdır.Nedeni ise aynı şarkıyı benim 6233 le beraber çaldık 810 un sesi sinek vızıltısı gibi kayboldu hatta hiç duyulmadı...ses yükseltilebiliyormu bir şekilde???eşime alacam ama ses dışa verdiği ses şevkimi kırdı biraz......

dışa verdiği ses çok düşük.bunu değiştiremiyoruz.en iyi versiyon R4DB005.tabi kulaklık için. hoparlör sesi önemliyse bu telefonu almayın.
  • strafer kamera sürümü olarak her yerde 8.52'yi görüyorum. Acaba 8.52'nin 8.53'le ne farkı var? Peki; telin orj. cam driver ile 8.53 versiyonlu cam driver ile gündüz çekimlerinde nasıl bir fark var?(acaba elinde resimler varsa ekleyebilir misin?) Birde yukarıda gece modunda iken bazı özelliklerinden bahsetmişsin. Peki otomatik modda; zoom tuşları zoom mu yapıyor; yoksa farklı işlevleri mi yerine getiriyor? Birde aşağıdakileri birazcık açıklayabilir misin?

1.5 sports
    1.6 Beach/snow
    1.7 Document
    1.8 Manual Exposure Scene

K790i'de buna benzer modlar vardı; peki bu modlar W810i'de ne işe yarıyor.
    Fazla uzun oldu ama senden birşey daha isteyebilir miyim? 8.53 cam driver dosyasını speedyshare vb. siteye upload edebilir misin? Çok teşekkürler.

..Knight.. yanıtladığın için teşekkür ederim. O zaman en son çare olarak wotanserver'a başvurmalıyız. Peki Wotanserver'dan update ederken dikkat edilmesi gereken birşey varmıydı?(yoksa versiyon güncellemek kadar kolaymı?)

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 12 Mart 2007; 19:34:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

ya arkadaşlar dün yengeme 527 ytl (12 taksit) beyaz w810i aldık.Bende eşime almayı düşünüyorum ama siyah kalmamış...Sorum şudur:W810 da en verimli versiyon hangisidir.versionla hopörlör sesinde değişiklik varmıdır.Nedeni ise aynı şarkıyı benim 6233 le beraber çaldık 810 un sesi sinek vızıltısı gibi kayboldu hatta hiç duyulmadı...ses yükseltilebiliyormu bir şekilde???eşime alacam ama ses dışa verdiği ses şevkimi kırdı biraz......

dışa verdiği ses çok düşük.bunu değiştiremiyoruz.en iyi versiyon R4DB005.tabi kulaklık için. hoparlör sesi önemliyse bu telefonu almayın.

peki ne alcaz ya...SE da varmı hop sesi yüksek bir model...nokia da 6233 var ..o da bende var...üzüldüm ya 810 nun sesini duyunca...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

peki ne alcaz ya...SE da varmı hop sesi yüksek bir model...nokia da 6233 var ..o da bende var...üzüldüm ya 810 nun sesini duyunca...

w550i var dahili hafıza sorun değilse.6233 özel bir model.her telefona stereo hoparlör koymak mümkün değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: dinobjk

telin altina takilan flaş lar nasil kullanişlimi? bide fotorAF MAKİNESİ gibimi flaş patliyo yoksa alta takilandami sadece işik??

Telefona harici xenon flaş aksesuarı ekleyebiliyoruz. Dijital kameralar xenon flaş kullanır. (Aynı prensip)

quote:

EDGE'in kapsama alanına girildiğinde E harfi görünecektir.

quote:

..Knight.. yanıtladığın için teşekkür ederim. O zaman en son çare olarak wotanserver'a başvurmalıyız. Peki Wotanserver'dan update ederken dikkat edilmesi gereken birşey varmıydı?(yoksa versiyon güncellemek kadar kolaymı?)

Edit: Yazım hatası.

İşlemlerde dikkatli olmak gerekiyor. (Flash sürücüsünün yüklü olması, doğru kredi kartı bilgileri, işlem sıraları vs) Bunun dışında yapılan işlemler FAR Manager ve Phone XS gibi programlara göre daha az risk barındırır.

quote:

ya arkadaşlar dün yengeme 527 ytl (12 taksit) beyaz w810i aldık.Bende eşime almayı düşünüyorum ama siyah kalmamış...Sorum şudur:W810 da en verimli versiyon hangisidir.versionla hopörlör sesinde değişiklik varmıdır.Nedeni ise aynı şarkıyı benim 6233 le beraber çaldık 810 un sesi sinek vızıltısı gibi kayboldu hatta hiç duyulmadı...ses yükseltilebiliyormu bir şekilde???eşime alacam ama ses dışa verdiği ses şevkimi kırdı biraz.....

Hoparlör ses çıkışı konusunda yapılacak bir şey bulunmuyor. Piyasada da stereo hoparlör içeren telefon sayılıdır.

• arkadaşlar benim meraka ettiğim bir şey daha var kusura bakmayın biliyorum belki yeter artık dediniz ama bugün telefoncuya gittim w810i yi inceledim gerçekten çok hoşuma gitti ama telefoncu madem bunu alabiliyorsun bence w850i al dedi aklımı karıştırdı internete girmek veye hızlı bilgi aktarımı gibi bir düşüncem yok sizce o kadar fark vermeye değer mi??benim için karşılaştırabilirmisiniz veya daha önce karşılaştırılmışsa o linki verebilirimisiniz.

ikinci sorumda bu mp3 çalımında olan mega bass özelliği w810i de de var mı??
    teşekkür ederim şimdiden...

Intel Core Ivy Bridge i5 3230M || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard
  • bugun itibariyle bende bir w810 sahibiyim. hemde beyazi. ilk izlenimim gayet iyi. beyazi sakiz beyazi deigl, hafif mat saten beyaz.
    fotograf kalitesi mukkemmel diyebiliriz.
    ama gel gelelim nokia 3250 den sonra hakikaten hoparlor sesi cok ciliz geldi. artik o kadar da olur.
    gun gectikce sizlere sorularim olacaktir. ancak asagidaki sorumu yineliyorum, kafami karistiran mevzu, cevabini alabilirmiyim.

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::
    w810 flash tema topicindeki bolum 1 ve bolum 3 arasindaki farki anlayamadim.
    yani once yukleyip sonra aktif hale getirme islemi mi oluyor. sadece bolum 1 yapilinca ne ise yariyor, sadece bolum 3 yapilinca ne ise yariyor.
    anlasilan bu sorun benim kafami epey bir karistirdi. cihaz elimdeyken anlamam daha kolay olacaktir tabi ama simdiden bir aciklamaya ihtiyacim var sanirim.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • Megabass özelliği tüm walkman telefonlarda bulunuyor. K750i walkman telefon olmamasına rağmen bu özelliği barındırıyor.

SE W850i

3G desteği: Var
    EDGE desteği: Yok
    Ekran: 2.0 inç 240x320 piksel 262.144 renk TFT
    Dahili bellek: 16 MB + 1 GB MS PRO Duo hediye
    Kamera: 2 Megapiksel, led flaş, QCIF video kaydı
    A2DP desteği: Var
    Walkman menü sürümü: V2.0

SE W810i

3G desteği: Yok
    EDGE desteği: Var
    Ekran: 1.9 inç 176x220 piksel 262.144 renk TFT
    Dahili bellek: 20 MB + 512 MB MS PRO Duo hediye
    Kamera: 2 Megapiksel autofocus ve macro modu özellikli kamera, çift led flaş, QCIF video kaydı
    A2DP desteği: Yok
    Walkman menü sürümü: V1.0

Dipnot: Hoparlör ses çıkışı açısından W850i daha başarılıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 13 Mart 2007; 20:29:15 >

• quote:

bugun itibariyle bende bir w810 sahibiyim. hemde beyazi. ilk izlenimim gayet iyi. beyazi sakiz beyazi deigl, hafif mat saten beyaz.
    ama gel gelelim nokia 3250 den sonra hakikaten hoparlor sesi cok ciliz geldi. artik o kadar da olur.
    gun gectikce sizlere sorularim olacaktir. ancak asagidaki sorumu yineliyorum, kafami karistiran mevzu, cevabini alabilirmiyim.

quote:

yani once yukleyip sonra aktif hale getirme islemi mi oluyor. sadece bolum 1 yapilinca ne ise yariyor, sadece bolum 3 yapilinca ne ise yariyor.
    anlasilan bu sorun benim kafami epey bir karistirdi. cihaz elimdeyken anlamam daha kolay olacaktir tabi ama simdiden bir aciklamaya ihtiyacim var sanirim.

hayırlı olsun.
    hangi sürüm?son sürüm ise kulaklık sesi hakkında ne düşünüyorsun?

• quote:

bugun itibariyle bende bir w810 sahibiyim. hemde beyazi. ilk izlenimim gayet iyi. beyazi sakiz beyazi deigl, hafif mat saten beyaz.

quote:

Telefonu güle güle kullanman dileğiyle... Telefonla ilgili merak ettiklerin olursa gerek forumda gerekse PM aracılığıyla elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Telefonda hangi sürüm bulunuyor ve kulaklık ses çıkışı hakkındaki düşüncelerin nasıl?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.