Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • strafer arkadasima cok tesekkur ediyorum. dun bayagi bir ugras verdik ve flash temalari yukleyip yukleyip kaldirdik. Stabil temalarla telefon dahada guzel oldu

Ayrica eski surume gecis yaptik. Nokia 3250 kullanan birisi olarak bu kadar bas ve bu kadar kuvvetli bir sesi ben w810 da duyuyorum.
    ne 6233 ne de 3250.
    mega bass simdi calisir vaziyete geldi, onceki surumde elimle yaptigim ayar mega bass tan daha iyi oluyordu.
    eski surume donusu herkese tavsiye ederim, cihaz canavarlasiyor.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • konusma esnasinda isik yanmaya devam ediyor, bu konusma suresini kisaltmaz mi. kapatma sansimizda yok sanirim.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

ark lar tele 2 gb hafıza kartı almak ıstıorum;

1cisi tele bı zararı olur mu yavaslatma gıbı

2 ise hangı marka almalıyım??

kıngston 2 gb 43 ytl

sdısk 55 ytl

twınmos 45 ytl

ben 1 gb kullanyorum ve asla kasma yapmıyor ama bir ara fotoğraf makinamdaki 2 gb'lık kart ile denemiş, çok az da olsa yavaşlama algılamıştım ama çok az. diğer arkadallardan 2 gb kullanan ve yavaşlama hisseden oldumu bilmiyorum.
    marka olarak orjinal sony tercih etmen iyi olur.
  • bana acilen biri bu eskı sürüme nasıl geciliyor nasıl olcak bu iş anlatsın ve eskı sürümün en başarılısı çnku R:31 kullanıyorum eskıye gectigime değisin isiyorum .eskı sürümü beğenmeyipte tekrar r.31 dönebilirimiyim.evde sürüm değişikliği sırasında işler ters giderde tlde sorun oluşurmu..biras cbuk cvp atarsanız sewinirim

Orjinalden alıntı: kego

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

Hocam 8.53 yükledim ancak şu süpermod olayını çözebilmiş değilim nasıl aktive edeceğiz bunu? Normal eskisi gibi çalışıyor şu anda kamera? Şunu nasıl ayarlayabileceğimizi bir anlatsan?

macro açık olmayacak.sadece gece modu açık olacak.zoom tuşları ile o ayarları yapabiliyorsun.
    örneğin.gece modunu aç.macro falan kapalı.flash lı aç.parlaklığı +2.0 yap.odanın ışıklarını kapat.sonra zaman ayarlayıcıyı çalıştır.telefonu düz bir yere koy ve odakla sonra bekle resmi çeksin.ondan sonra da buraya koyarsan sevinirim:))

süpermoda girdim sanırım çünkü zum tuşları artık zum yapmıyor ama her seferinde ekrandaki görüntünün farklılaşmasından farklı ayarlar olduğu belli... şimdi hangi tuşla ne ayarı var bunu nasıl anlayacağız? mesela zum ve EV tuş kombinasyonları ile farklı ayarlara geçiyor ama hangisinin ne olduğu pek açık değil. (ya da ben anlamadım) senin dediğin gibi bi deneme yaptım ama karanlık çıktı... sanırım biraz daha çalışmam gerekecek

söylemeyi unutmuşum zoom tuşu ile ayarı 1.8 e getitmelisin.bir de böyle dene.

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

konusma esnasinda isik yanmaya devam ediyor, bu konusma suresini kisaltmaz mi. kapatma sansimizda yok sanirim.

malesef kapanmıyor.ama şöyle bir şey olabilir.uzun bir konuşma sırasında menu ye girilebilir.belki o zaman ışık söner.

• quote:

şimdi zum tuşları 4.0'a kadar gidiyor hepsinin ayrı bir fonksiyonumu var? bir de bunlar EV değerleri ile değişiyor galiba. Yani ne zum tuşu zum tuşu, ne de EV bunlar kendi normal fonksiyonları yerine farklı bir iş yapıyor ama hangisiyle ne yapılır belli olmuyor. üzerinde de yazmıyor ki ne nedir diye kafam acayip karıştı valla... senin dediğin gibi yapınca uzun pozlama yapıyor herhalde ama mesela ISO falan nasıl değişiyor?

• quote:

quote:

şimdi zum tuşları 4.0'a kadar gidiyor hepsinin ayrı bir fonksiyonumu var? bir de bunlar EV değerleri ile değişiyor galiba. Yani ne zum tuşu zum tuşu, ne de EV bunlar kendi normal fonksiyonları yerine farklı bir iş yapıyor ama hangisiyle ne yapılır belli olmuyor. üzerinde de yazmıyor ki ne nedir diye kafam acayip karıştı valla... senin dediğin gibi yapınca uzun pozlama yapıyor herhalde ama mesela ISO falan nasıl değişiyor?

evet öyle.daha önce yazmıştım bunların ne işe yaradığını hatta alıntı yapmışsın.

quote:

1.0 normal = e normal bir foto için.her şekilde kullanılabilir.
    1.1 Portrait = portre çekmek için.
    1.2 Landscape = gece manzara çekerken.
    1.3 Night Portrait = gece portre çekerken.
    1.4 Night Scene = gece sabit bir resim için.az ışıklı bir oda da kullanılabilir mesela.
    1.5 sports = haraketli nesneler için kullanılabilir.
    1.6 Beach/snow = işte plaj ve kar diyor ama ne demek istediğini anlamadım.plajda mavi karda beyaz hakimdir.
    belki bir rengin baskın olduğu resimlerde kullanmak içindir.
    1.7 Document = 1 metre gibi bir mesafe için ideal.macro modunda çalışmaz çünkü.
    1.8 Manual Exposure Scene = iso hızı çok düşüyor.çok az ışıklı ortamlar için.her şekilde kullanılabilir.çok uzakta ki bir lamba bile çok aydınlık çıkabilir resimde.iyi ayar yapmak gerekli.haraketli resimler için uygun değil.

ama 8.53 driver ı az ışık altında fotoğraf çekmek için kullanılması gereken bir driver.ayrıca fotoğrafların grensiz çıkması için iso hızını 80 e kadar düşürüyor bu nedenle zaman ayarlayıcısı kullanmak gerek yoksa her şey bulanık çıkar..iyi resim için iyi ayarlamalısın.biraz zor bir kullanımı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 14 Mart 2007; 13:36:21 >

• beyaz renk W810i nin Genpa da satışına başlanmış.

:::::  SONY ERICSSON W810i  :::::
  • beyazıda gerçekten şık duruyormuş

1.4 Night Scene = gece sabit bir resim için.az ışıklı bir oda da kullanılabilir mesela.
    1.6 Beach/snow = işte plaj ve kar diyor ama ne demek istediğini anlamadım.plajda mavi karda beyaz hakimdir.
    1.8 Manual Exposure Scene = iso hızı çok düşüyor.çok az ışıklı ortamlar için.her şekilde kullanılabilir.çok uzakta ki bir lamba bile çok aydınlık çıkabilir resimde.iyi ayar yapmak gerekli.haraketli resimler için uygun değil.

bunlar n oluyo o 1.0 ne ? zom değil som 4 kadar çıkıyo.camredakı parlaklık desem 1.8 bitimyokı 1.8 den 2.0 kadar yoksa o mu

• quote:

Orjinalden alıntı: Chenk
    beyaz renk W810i nin Genpa da satışına başlanmış.

quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı
    beyazıda gerçekten şık duruyormuş

siyahini istiyordum ama aldigim yerde sadece beyaz oldugundan mecburen beyaz aldim. ama iyiki beyaz almisim diyorum.
    rek uyumu cok guzel. (beyaz-turuncu) hem sakiz beyazi da degil, saten mat beyaz. tus takimi da govdeye gore bir kat daha koyu ve cok guzel parliyor. beyazda cizik belli olmaz ve hicte kirlenmeyecekmis gibi duruyor. ayrica ayni ton beyaz kulakliktada var. (gri-beyaz)
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: torgan

quote:

bunlar n oluyo o 1.0 ne ? zom değil som 4 kadar çıkıyo.camredakı parlaklık desem 1.8 bitimyokı 1.8 den 2.0 kadar yoksa o mu

1.9 la 2.0 hakkında bilgi yok ama ben genelde 2.0 ı kullanıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: georgemcfly

soru çok basit ama ben bilmiyorum
    bu süper cam driver ı telefona mı yüklüyoruz yoksa bilgisayara mı

pc.yüklüyoruz arkadaşım

İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir.

Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu5234(istanbul)/&oKsEAt-(kocaeli)&The_WeB-(ankara)&Acizim(erzurum)&asymmetric(ist)&nod15(konya)&Şahin Abi(ist)3t3rnal(giresun)yılmaz196(ankara)
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarLord_52

quote:

pc.yüklüyoruz arkadaşım

hayır kamera driver ını telefona yüklüyoruz niye pc ye yükleyelim ya da nasıl pc ye yüklenir.

quote:

Orjinalden alıntı: WarLord_52

quote:

pc.yüklüyoruz arkadaşım

hayır kamera driver ını telefona yüklüyoruz niye pc ye yükleyelim ya da nasıl pc ye yüklenir.

arkadaşım ben yanlış anladım sanırım web cam driver"alğıladım...

İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir.

Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu5234(istanbul)/&oKsEAt-(kocaeli)&The_WeB-(ankara)&Acizim(erzurum)&asymmetric(ist)&nod15(konya)&Şahin Abi(ist)3t3rnal(giresun)yılmaz196(ankara)

• arkadaşalar bu arada benim ğibi iki sim kart kullanan arkadaşlar...tel..iki sim kart kullanıyorum belirğin bir şekilde bekleme ve konuşma süresine önemli ölçüde yansıyor iki sim kart kulllanmamda cok bi değişiklik olacanı sanmıyordum ama yanıldım...birde sim kartı yerinden cıkarmak için benim tel.mutlaka kessin bir aletle cıkarıyorum ince bıçak ğibi ..vb."ellerimi kulanarak cıraramıyorum sizde'de böyle bir sorun varmı arkadaşlar?

• quote:

ark lar tele 2 gb hafıza kartı almak ıstıorum;

1cisi tele bı zararı olur mu yavaslatma gıbı

2 ise hangı marka almalıyım??

kıngston 2 gb 43 ytl

sdısk 55 ytl

twınmos 45 ytl

Telefon Memorystick PRO Duo desteği sunuyor. Twinmos ve Kingston'un bu tür hafıza kartı ürettiğini sanmıyorum.

quote:

strafer arkadasima cok tesekkur ediyorum. dun bayagi bir ugras verdik ve flash temalari yukleyip yukleyip kaldirdik. Stabil temalarla telefon dahada guzel oldu

Ayrica eski surume gecis yaptik. Nokia 3250 kullanan birisi olarak bu kadar bas ve bu kadar kuvvetli bir sesi ben w810 da duyuyorum.
    ne 6233 ne de 3250.
    mega bass simdi calisir vaziyete geldi, onceki surumde elimle yaptigim ayar mega bass tan daha iyi oluyordu.
    eski surume donusu herkese tavsiye ederim, cihaz canavarlasiyor.

Yeni sürümün hayırlı olsun. Böylece telefondan daha çok memnun kalacaksın.

quote:

konusma esnasinda isik yanmaya devam ediyor, bu konusma suresini kisaltmaz mi. kapatma sansimizda yok sanirim

Konuşma esnasında ekranı ne yazık ki kapatamıyoruz. Telefonun bekleme süresinin uzatmak için ekran parlaklığını düşürmeni tavsiye ederim.

quote:

arkadaşalar bu arada benim ğibi iki sim kart kullanan arkadaşlar...tel..iki sim kart kullanıyorum belirğin bir şekilde bekleme ve konuşma süresine önemli ölçüde yansıyor iki sim kart kulllanmamda cok bi değişiklik olacanı sanmıyordum ama yanıldım...birde sim kartı yerinden cıkarmak için benim tel.mutlaka kessin bir aletle cıkarıyorum ince bıçak ğibi ..vb."ellerimi kulanarak cıraramıyorum sizde'de böyle bir sorun varmı arkadaşlar?

Çift sim kart kullanımında telefonun bekleme süresinin düşeceği konusunda uyarmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 15 Mart 2007; 19:04:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..
    Yeni sürümün hayırlı olsun. Böylece telefondan daha çok memnun kalacaksın.

tesekkur ederim.
    iyilesmeyi fark etmemek imkansiz. hakikaten ses kalitesi artti. strafer dostum sagolsun.

aklima gelmisken, w810 webcam yapma sansimiz var mi, yazilimi mevcutmu.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • k750yi webcam yapmışlardı galiba ama baya bi kasış yani bence değmez...

topic olacaktı onunla alakalı
    sadece merak ettigim icin sormustum, tesekkurler.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.