Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

şu anda pc de olan bu resim var.

yarın diğer resimleri de eklerim. sorun el titremesi mi yoksa başka birşey mi diye düşündüm :)

Fotoğrafları hangi ayarlarda çektin? Sanırım araba fotoğrafında gece modu kapalı durumdaydı. ISO seviyesi çok yüksek görünüyor.

quote:

Aaa bak bu parlaklık olayını hiç farketmemişim... böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum valla

Parlaklığı navigasyon tuşlarıyla ayarlayabiliyoruz. Fotoğrafta noise oranına etkisi bulunuyor. Olabildiğince + değerleri kullanmamanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 12 Mart 2007; 1:14:49 >

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Megabass ile ahize sesinin bir bağlantısı bulunmuyor. En iyi bekleme süresi elde etmek için ekran parlaklığını kısmanı tavsiye ederim. Telefonumun şarjı normal kullanımda 5-6 güne kadar; yoğun kullanımda 2.5-3 güne kadar dayanıyor.

peki telefon sesi sizde nasıl? özellikle kulaklıksız konuşurken karşı tarafın sesinin boğuk vs. geldiğini düşüyormusunuz?

diğer arkadaşlar sizde durum nedir?

Orjinalden alıntı: kego

quote:

Megabass ile ahize sesinin bir bağlantısı bulunmuyor. En iyi bekleme süresi elde etmek için ekran parlaklığını kısmanı tavsiye ederim. Telefonumun şarjı normal kullanımda 5-6 güne kadar; yoğun kullanımda 2.5-3 güne kadar dayanıyor.

peki telefon sesi sizde nasıl? özellikle kulaklıksız konuşurken karşı tarafın sesinin boğuk vs. geldiğini düşüyormusunuz?

diğer arkadaşlar sizde durum nedir?

Ahize sesinde problem yaşamıyorum. Seviye gayet yeterli ve net geliyor.
    k750 yi w810 na gore daha fazla inceleme sansim oldu. k750 odaklama yaparken 1. kademe bastigimiz gayet iyi ve duyarli ancak odakladiktan sonra 2. sefer basmamiz gereken yerde parmagim icine kadar giriyor ve ancak oyle isliyor. hal boyle olunca sert bastigimdan elimi titretme gibi bir sorun cikiyor ortaya.
    w810 da 1. ve 2. kademe mesafesi nasil, ogrenebilirmiyim.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

peki arkadaslar w810 deklansor tusu k750 ile aynimi.
    k750 yi w810 na gore daha fazla inceleme sansim oldu. k750 odaklama yaparken 1. kademe bastigimiz gayet iyi ve duyarli ancak odakladiktan sonra 2. sefer basmamiz gereken yerde parmagim icine kadar giriyor ve ancak oyle isliyor. hal boyle olunca sert bastigimdan elimi titretme gibi bir sorun cikiyor ortaya.
    w810 da 1. ve 2. kademe mesafesi nasil, ogrenebilirmiyim.

ikiside aynı.belki kullandığın k750i de problem vardı.benim ilk k750 telefonumda öyleydi.tuş içine göçmüştü farbrikadan öyle çıkmış sonradan olmadı.telefona çok sert basınca çekiyordu.yoksa w810i veya k750i nin tuşunda bir problem yok.bahsettiğin kadar sert basmana da gerek yok.yarım bastığında anlayabiliyorsun hatta biraz fazla yumuşak gibi.

• arkadaşlar biras önce bi telefoncuya gittim 2gb s.e. hafıza kartını sordum bayan bana 65ytl dedi ben de şaşırdım taby yoksa 1gb mı anladı?? 2gb 65 ytl olsa iyi olur dimi öyleyse aliimi arkadaşlar???(mersin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mC aLtIn -- 11 Mart 2007; 13:38:24 >

ayrica sormak istedigim bir soru var.
    SuperCamDriver v8.5x ne oluyor acaba. bir telefon yazilimi mi, yoksa bir bilgisayar yazilimimi.
    sanirim, cektiginiz fotograflari bir kereligine kalitelestirmesi icin kullandiginiz bir bilgisayar yazilimi. yoksa yaniliyormuyum.
    aciklarsaniz sevinirim.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • quote:

bugun piyasaya goz attim w810 699 ytl ye kadar satiliyor. en uygun 532 ytl ye buldum ve 500 ytl ye anlastim. bir sorun cikmazsa yarin cihazi teslim aliyorum.
    herkes beyazini ariyor, bende nereye sorduysam hep beyaz, siyah istiyorum diye yarina kaldi.(adana) bakalim artik hayirlisi.
    aldiktan sonra artik yardimci olursunuz, neyi ne sekilde yapacagimi. onerilerinizi beklerim. cunku dedigim gibi bu ilk se deneyimim.

SuperCamDriver v8.5x ne oluyor acaba. bir telefon yazilimi mi, yoksa bir bilgisayar yazilimimi.
    sanirim, cektiginiz fotograflari bir kereligine kalitelestirmesi icin kullandiginiz bir bilgisayar yazilimi. yoksa yaniliyormuyum.
    aciklarsaniz sevinirim.

SuperCAM Driver V8.5x FAR Manager gibi programlarla telefona yükleniyor. Telefonun fotoğraf kalitesine etki ediyor. Ancak ben kullanma ihtiyacı hissetmiyorum.

quote:

arkadaşlar biras önce bi telefoncuya gittim 2gb s.e. hafıza kartını sordum bayan bana 65ytl dedi ben de şaşırdım taby yoksa 1gb mı anladı?? 2gb 65 ytl olsa iyi olur dimi öyleyse aliimi arkadaşlar??? (mersin)

MS PRO Duo hafıza kartlarının fiyatı düştü. Ancak kartın markası nedir? Piyasada sahte Sony hafıza kartlarına rastlamak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 12 Mart 2007; 13:40:56 >

• quote:

arkadaşlar biras önce bi telefoncuya gittim 2gb s.e. hafıza kartını sordum bayan bana 65ytl dedi ben de şaşırdım taby yoksa 1gb mı anladı?? 2gb 65 ytl olsa iyi olur dimi öyleyse aliimi arkadaşlar??? (mersin)

quote:

MS PRO Duo hafıza kartlarının fiyatı düştü. Ancak kartın markası nedir? Piyasada sahte Sony hafıza kartlarına rastlamak mümkün.

yaa markasını sormadım s.e. hafıza kartı dedim bayan da o fiyatı werdi bana bi de sahte olmasının ne gibi sakıncası olabilir acaba?? ben 6600 kullanırken markasının bile ne oldugunu bilmedigim hafıza kartı kullanıodum hiçbir sorunla karşılaşmamıştım, ve o hafıza kartı hala elimde ve çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mC aLtIn -- 11 Mart 2007; 13:46:36 >

Orjinalden alıntı: mC aLtIn

quote:

quote:

yaa markasını sormadım s.e. hafıza kartı dedim bayan da o fiyatı werdi bana bi de sahte olmasının ne gibi sakıncası olabilir acaba?? ben 6600 kullanırken markasının bile ne

Sahte hafıza kartlarında performans daha düşüktür. Bunun yanında yan sanayi ürünler telefona zarar verirse telefon garanti kapsamından çıkar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mC aLtIn

quote:

quote:

yaa markasını sormadım s.e. hafıza kartı dedim bayan da o fiyatı werdi bana bi de sahte olmasının ne gibi sakıncası olabilir acaba?? ben 6600 kullanırken markasının bile ne

Sahte hafıza kartlarında performans daha düşüktür. Bunun yanında yan sanayi ürünler telefona zarar verirse telefon garanti kapsamından çıkar.

hmmmm.... anladımm kinght kardeş cevapların için teşk. almiim o zaman telime zarar gelmesini istemem
    w810i

• quote:

SuperCAM Driver V8.5x FAR Manager gibi programlarla telefona yükleniyor. Telefonun fotoğraf kalitesine etki ediyor. Ancak ben kullanma ihtiyacı hissetmiyorum.

anladim, tesekkurler.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • quote:

hmmmm.... anladımm kinght kardeş cevapların için teşk. almiim o zaman telime zarar gelmesini istemem
    w810i

Sandisk marka kartlara göz atabilirsin. Fiyatlar Sony'e göre bir miktar daha düşüktür. Ancak kalitede bir problem bulunmuyor.

Orjinalden alıntı: [cLone]::

bugun piyasaya goz attim w810 699 ytl ye kadar satiliyor. en uygun 532 ytl ye buldum ve 500 ytl ye anlastim. bir sorun cikmazsa yarin cihazi teslim aliyorum.
    herkes beyazini ariyor, bende nereye sorduysam hep beyaz, siyah istiyorum diye yarina kaldi.(adana) bakalim artik hayirlisi.
    aldiktan sonra artik yardimci olursunuz, neyi ne sekilde yapacagimi. onerilerinizi beklerim. cunku dedigim gibi bu ilk se deneyimim.

aciklarsaniz sevinirim.

alınca ilk iş olarak eğer son verisyon ise versiyon düşürmeni hazır düşürmüşken de flash temaları atmanı öneririm yaklaşık 30 tane flash tema var w810i için.super cam driver editlenmiş bir cam driver.bir sürü cam driver var hepsinin çeşitli artıları ve eksileri var.örneğin ben 8.53 kullanıyorum.gündüz performansı orjinale göre çok az kötü ama gece çok az ışık altında bile grensiz ve net fotoğraflar çekmeye olanak tanıyor.tabi telefon sabit bir yerde durursa.ve ayarları dikkatli yapmak gerekiyor.bazı bugları var.zoom tuşu da gece modunda şu işlere yarıyor cam driver 8.53 ile

1.0 normal
    1.1 Portrait
    1.2 Landscape
    1.3 Night Portrait
    1.4 Night Scene
    1.5 sports
    1.6 Beach/snow
    1.7 Document
    1.8 Manual Exposure Scene

özellikle 1.8 iso hızını 80 e kadar düşürüyor.sabit resimlerde çok başarılı ama hareketli resimlerde çok kötü.
    örnek olarak

bu k750i ile çekilmiş bir resim
    8.53 cam driver.

.son çıkan k750i lerdeki kameralarda yazılımla alakasız olarak netlik ve noise problemi var.5 den fazla telefonda gözlemledim bunu.eski k750i lerde böyle bir problem yok.w810i nin kamerası daha net çekiyor görebileceğin gibi.

w810i 8.53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 11 Mart 2007; 14:06:47 >

• strafer onerilerini dikkate alacagim. telefondan iyi bir verim almak icin gereken islemleri yapmak istiyorum.
    oncelikle cihazi elima alip neyi var neyi yok inceledikten sonra, sizlerin puf noktalarina ihtiyacim olacaktir.
    simdiden tesekkurler.
    huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • @[cLone]::
    pm attım sana

hayırlısı olsun tekrardan..çok güzel bir tercih..
    püf noktaları olarak şunu söyleyebilirim.. aldığında %90 ihtimalle son versiyon yüklü olacak ve sen kulaklığı takıp müzik dinlediğinde bu muydu çok övülen w810i diceksin.. yani bir hayal kırıklığı söz konusu olacak.. ama hemen sitede verilen yöntemlerle versiyonunu r4db005'e düşürüp gerçek kalitenin keyfine varabileceksin.. en büyük püf nokta bu..

Orjinalden alıntı: Rockcı

Arkadaşlar w810i'nin 250mhz işlemcisi varmış bu doğru mu?

ben bazen hard diski var diye bile şüpheleniyorum.

olurmu canım öyle şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: msimsek

arkadaslar benim sorunuma yardım edebilecek biri varmı ???

öncedende yazmıştım ama derdimi tam anlatamadım sanırım bi cozum bulamadık..

sorunum şu..

hafıza kartını memory stick duo adaptor e takıp, laptopun sd kart okuyucusuna takıtıktan sonra laptoptan format attım.. (disket bicimlendiriyor gibi) sonra hafıza kartını telefona takıp oradan da format attım.. hafıza kartım suan calısıyor.. usb kablosuyla karta istedigim seyi yukleyebiliyorum fakat memory stick duo adaptor e takıp kart okuyucumdan goremiyorum.. sanırım otomatik yukleme dosyasını sildim format atarken... önerisi olan varmı yada yardım edebilecek biri.. yoksa servisemi gotureyim bu kadar basit bi sorun icin.. sorun ufak gorunuyo ama kart okuyucudan 1 dk attıgım sarkıları usb den 15 dk da anca atıyorum... umarım sorunumu anlatbilmişimdir.. yardım edebilirseniz sevinirim..

arkadaslar kusuruma bakmayın 3. kez yazıyorum ama .. hafıza kartının icindeki otomatik yukleme dosyasını bana gonderebilecek biri varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msimsek -- 11 Mart 2007; 18:17:29 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.