Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

benim W810i ye oyun yuklemek istiyorum. ancak yukleme yapmadan önce sormak istedim.
    yuklediğim oyunu beğenmez isem telefondan bu oyunu nasıl silebilirim.
    çünkü oyunu karta yukledikten sonra telefona kuruyormuşuz diye okumuştum.
  • SLM arkadaşlar bende w810i almış bulunmaktayım fakat birkaç sorum olacaktı: USB ile dosya transferi yaparken çok yavaş kopyalama yapıyor Memory Sticke dakikada 10 MB ancak atıyor diyebilirim. Sizde de böylemi acaba yoksa bi sorunmu var? PC Suit programını kurmadan örneğin Linux de USB ile transfer etmenin bi zararı yoktur değilmi? telefonunuzun şarjı ne kadar gidiyor acaba? Telfonumun firmware versyonu R4EA031 ve CID49 ... bunlara ugun sağlam bi akustik kurulumu anlatan link bilioyrmusunuz acaba ben göremedim günlerdir bakıyorum. Yardımcı olanlara teşekkürler...

Orjinalden alıntı: darkRider

SLM arkadaşlar bende w810i almış bulunmaktayım fakat birkaç sorum olacaktı: USB ile dosya transferi yaparken çok yavaş kopyalama yapıyor Memory Sticke dakikada 10 MB ancak atıyor diyebilirim. Sizde de böylemi acaba yoksa bi sorunmu var? PC Suit programını kurmadan örneğin Linux de USB ile transfer etmenin bi zararı yoktur değilmi? telefonunuzun şarjı ne kadar gidiyor acaba? Telfonumun firmware versyonu R4EA031 ve CID49 ... bunlara ugun sağlam bi akustik kurulumu anlatan link bilioyrmusunuz acaba ben göremedim günlerdir bakıyorum. Yardımcı olanlara teşekkürler...

evet yav benim usb de yavas atiyo nedendir bilen varmi?

ben prog falan kullanmiyorum direk bi dosyanin icine mp3 leri topluyom sonrada. Bilgisayarimdan hafıza kartinin icine girip müsait bi yere kopyalıyom bi sorun olmaz dimi?

arkadasim akustik icin forumun basliklarina bakman yeterli oda olmadi arama yaptir. sen bide cid49 sun bissürü bulursun ;)

• telefonda oyunun üzerine gelip seçim den sil diyeceksin o kadar;), çekinilecek hiç bir şey yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: pinkpanter880

sevgili arkadaşlarım.

benim W810i ye oyun yuklemek istiyorum. ancak yukleme yapmadan önce sormak istedim.
    yuklediğim oyunu beğenmez isem telefondan bu oyunu nasıl silebilirim.
    çünkü oyunu karta yukledikten sonra telefona kuruyormuşuz diye okumuştum.

Orjinalden alıntı: bariis

quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

SLM arkadaşlar bende w810i almış bulunmaktayım fakat birkaç sorum olacaktı: USB ile dosya transferi yaparken çok yavaş kopyalama yapıyor Memory Sticke dakikada 10 MB ancak atıyor diyebilirim. Sizde de böylemi acaba yoksa bi sorunmu var? PC Suit programını kurmadan örneğin Linux de USB ile transfer etmenin bi zararı yoktur değilmi? telefonunuzun şarjı ne kadar gidiyor acaba? Telfonumun firmware versyonu R4EA031 ve CID49 ... bunlara ugun sağlam bi akustik kurulumu anlatan link bilioyrmusunuz acaba ben göremedim günlerdir bakıyorum. Yardımcı olanlara teşekkürler...

evet yav benim usb de yavas atiyo nedendir bilen varmi?

ben prog falan kullanmiyorum direk bi dosyanin icine mp3 leri topluyom sonrada. Bilgisayarimdan hafıza kartinin icine girip müsait bi yere kopyalıyom bi sorun olmaz dimi?

arkadasim akustik icin forumun basliklarina bakman yeterli oda olmadi arama yaptir. sen bide cid49 sun bissürü bulursun ;)

Telefonda USB 2.0 desteği olmasına rağmen veri aktarım hızı pek iyi değil. Kopyala-yapıştır methodunu ben de kullanıyorum. Bu durum herhangi bir probleme yol açmaz.

• Arkadaşlar phone xs ise firmwareleri doğru şekilde attım. Far managere geçince enter the matrix olayından sonra telefonun içinde FS yazan yere girince donuyor bunu çözebilen varmı? Far managerin içindeki plugin dosyalarını falan de değiştirdim ama hala FS ye girince kitleniyor. Bu problemle karşılaşan varmı? Nasıl çözerim?
  • Telfonumun firmware versyonu R4EA031 ve CID49 akustik degistirmek istiyorum, yazılımı 005 yapmadan patchlerle yapılıyor sanırım, gün boyunca araştırdım fakat düzgün bir anlatım bulamadım, bi video dosyasının linki var o da bozuk çıkıyor, SE aşkına yardım edebilecek var mı acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Arkadaşlar kamera sesini kaldırma şeysi yok mu ya çok sıkıldım bu sesten Versiyon Cid:50

o sesi ancak telefonu sesiz mod a alirsan kapatabilirsin..

Orjinalden alıntı: infernox

Arkadaşlar buraya artık neden kimse cevap yazmıyor?
    Bütün romları attım ama telefonu açınca hep aynı hatayı alıyorum " configuration error Please contact your network operator or service centre "
    Ne yapmam lazım ya Allah rızası için

Burada çözümü aramışlar sanırım ama tam detaylı anlayamadım bir incele istersen.

• Arkadaşlar telefonu ilk şarjını 2.5 saat yaptım ama 2 gün bile gitmedi ya (kurcaladım ama) yinede az geldi bana ileride performans artarmı acaba
    ama telin hoparlör kulaklık sesi iyi video izlerken çok iyi değil ama problem değil okadar
    bu fiyata bu tel çok iyi
    telefonumu SEWiyorum
    SOny W810i yeter bize

• Beyler salı günü W810 almayı düşünüyorum.

Şarjı ne kadar gider.Müzik dinleme kaç saat gider toplamda.

İlk aldığımda ne kadar şarj etmem gerekir

Sizin başka ne gibi tavsiyeleriniz olur

Teşekürler
    @Forious telefonun şarjı normal kullanımda 3-4 gün kullanabilirsin, sırf walkman modunda 30 saate kadar dayandığı söyleniyor.Telefonu kapalı iken şarj etmelisin ve tam dolu ekranını gördükten sonra telefonu kullanmaya başlayabilirsin.Onun dışında 6233 modelinide inceleye bilirsin kulaklıkta w810i kadar olmasada iyi ses çıkışı sunuyor

Orjinalden alıntı: neee?

Arkadaşlar telefonu ilk şarjını 2.5 saat yaptım ama 2 gün bile gitmedi ya (kurcaladım ama) yinede az geldi bana ileride performans artarmı acaba
    ama telin hoparlör kulaklık sesi iyi video izlerken çok iyi değil ama problem değil okadar
    bu fiyata bu tel çok iyi
    telefonumu SEWiyorum
    SOny W810i yeter bize

Telefonun şarjını bikaç kez tam bitirip kapalı şarj edersen bataryanın performansı artar

• quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

@Neee? telefon yeni her halde ilerliyen zamanlarda batarya kendini göstercektir.
    @Forious telefonun şarjı normal kullanımda 3-4 gün kullanabilirsin, sırf walkman modunda 30 saate kadar dayandığı söyleniyor.Telefonu kapalı iken şarj etmelisin ve tam dolu ekranını gördükten sonra telefonu kullanmaya başlayabilirsin.Onun dışında 6233 modelinide inceleye bilirsin kulaklıkta w810i kadar olmasada iyi ses çıkışı sunuyor

Bilgiler için sağol kardeş.

Netten baktım da,6233 ün kutu içeriğinde kulaklık falan yazmıyor.

W810İ nin kutu içeriği daha iyi sanırım

• Rica ederim kardeş, evet w810i daha zengin kutu içeriğine sahip

w810i telefonumda kendiliğinden kapanma sorunu var. Bazen çağrı geldiğinde, bazen kendiliğinden kapanıyor.

Firmware'ı güncelledim. Şu an kullandığım firmware: R4EA031 (güncel olan)

Bu sorunu çözermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 30 Eylül 2007; 22:20:49 >
    "Tarihini Bilmeyen Milletlerin Coğrafyalarını Başkaları Çizer."
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.