Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • telefona data kablosuyla bişeyler atarken kabul et sin mi die soruo yada telefonun içerisindeki bişeyi bilgisayardan silerken yine silinsin mi gbi bişi soruo ilk zamanlar sormadan aktarıyordu acaba sebebi nedir???
  • MERHABA ARKADAŞLAR 05..03.2007PAZARTESİ İTİBARİYLE W810İ ALDIM...PEK FAZLA İNCELEME FIRSATI BULAMADIM DAHA ÖNCE NOKIA.3250..KULLANIYORDUM BAKALIM BANA ONDAN FAZLASINI VERECEKMİ?BİLEMİYORUM 1-HAFDA İZLENİMDEN SONRA FİKİRLERİMİ SİZLERLE FAYLAŞACAĞIM.....
    ----BEN TEL FİYATI DÜŞEÇEĞİNİ BEKLERKEN EURO YÜKSELDİ VE 20.YTL..ZARARLA TEL.540.YTL ALDIM..
    KIZDIM KENDİME AMA İNAT EDİP DÜŞEÇENİ BEKLERKEN BİRDEN YÜKSELDİBENDE DAHA FAZLA YÜKSELMEDEN ALİM DEDİM

1-KİNG R4EA031 sürümünde ses R4DB005'e göre göre daha zayıf kalıyor.DİYORSUN ACABA BUNU DERKEN NASIL BİR KIYASLAMA YAPIYORSUN SAYISAL BİR VERİ VEYA BİR ORAN VARMI ?FİKİRLERİN İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir.

Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu5234(istanbul)/&oKsEAt-(kocaeli)&The_WeB-(ankara)&Acizim(erzurum)&asymmetric(ist)&nod15(konya)&Şahin Abi(ist)3t3rnal(giresun)yılmaz196(ankara)

• Warlord, ben de senin gibi R4EA031 yüklü bir cihaz aldım ve sesi oldukça kötü idi, hatta bu olaya bayağı bozuldum, Minton ile karşılaştırmasını dahi yaptım. Ancak çoğu arkadaşın özellikle straferin tavsiyesiyle doğru yolu buldum R4DB005'e döndüm. Sayısal karşılaştırmasını yapacaktım ama vaktim yok, sana %100 tatmin garantisi veriyorum(abuk bir cümle farkındayım) yeni versiyonun sesinden tatmin olacaksın kulaklığın çin malı falan değilse.
  • MRB.. ARKADAŞIM R4DB005'e SÜRÜMÜNÜ EN SAĞLIKLI NEREDEN YÜKLERİZ FTO.VE MÜZİK"DE ÖNEMLİ BİR DEĞİŞLİK OLUYORMU...YADA SADECE SESİNDEMİ DEĞİŞİKLİK OLUYOR..AMA BENDE HERŞEYİN ORJİNAL KALMASI TARAFTARUYIMMMM.

İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir.

Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu5234(istanbul)/&oKsEAt-(kocaeli)&The_WeB-(ankara)&Acizim(erzurum)&asymmetric(ist)&nod15(konya)&Şahin Abi(ist)3t3rnal(giresun)yılmaz196(ankara)
  • slm akadaşlar ben cuma günü alıcam telefonu da şu anda hangi sürüm kullanılıyor bi yardım etsenizde sevindirseniz beni ona göre alalım telefonu

Bende bi soru sorayım bari takip ediyorum forumu ,görememiştim şimdiye kadar. Bir saatlik bi mp4 film attım telefona ama tam ekran yaptığımda durdurup nası tekrar ufak ekran yaparım ,yada misal filmin 30. dkikasında kapamak zorunda kaldım oraya gelene kadar hızlı ileri sarma tuşuna mı basıcam tam ekrandan cıkıp filmi kaldığım yerden izlememin bi yolu varmıdır acaba
  • arkadaslar c.tesi ya da pazartesı gnu w810i alıyorum yanlız bı sorun var en uygun nereden bulabılırım doğubankta nerelerı tavsıye edersınız ayrıca kasko olursa ıyı olur ve en ıyı surum hangısı ona gore alıcam hanı şu ''R'' ile baslayan numara var ya onların hangısı ıyı ona gore alıcam ve kulaklığı ne renk alayım sızce
    tesekkurler...

Orjinalden alıntı: firazor007

arkadaşlar bir şey soracam sizce beyaz mı siyah mı alayım w810i yi

var mı beyaz w810i TR'de?

Orjinalden alıntı: Dartanyan

Merhaba herkese

Bende bi soru sorayım bari takip ediyorum forumu ,görememiştim şimdiye kadar. Bir saatlik bi mp4 film attım telefona ama tam ekran yaptığımda durdurup nası tekrar ufak ekran yaparım ,yada misal filmin 30. dkikasında kapamak zorunda kaldım oraya gelene kadar hızlı ileri sarma tuşuna mı basıcam tam ekrandan cıkıp filmi kaldığım yerden izlememin bi yolu varmıdır acaba

evet bunu ben de bulamadım bir türlü.

Orjinalden alıntı: firtikk

arkadaslar c.tesi ya da pazartesı gnu w810i alıyorum yanlız bı sorun var en uygun nereden bulabılırım doğubankta nerelerı tavsıye edersınız ayrıca kasko olursa ıyı olur ve en ıyı surum hangısı ona gore alıcam hanı şu ''R'' ile baslayan numara var ya onların hangısı ıyı ona gore alıcam ve kulaklığı ne renk alayım sızce
    tesekkurler...

almaya gdiyorum arkadaslar acıl bugun alıcam 1 saat sonra cıkıyorum bılgı verın lutfen!

1-R4A031-EN GÜNCEL SÜRÜM...AMA R4D005 SÜRMÜNE ĞÖRE SES BİRAZ DAHA ZAYIF KALIYORMUŞ BURADANTEL..ALALI 3 ĞÜN OLDU TEK KELİMEYLE MÜKEMMELM SES..ENĞÜNCEL SÜRÜM OLAN R4A031 BİR ÖNCEKİ SÜRÜME ĞÖRE DAHA KISIK DİYORLAR.....BUNUN YANIDA SON SÜRÜMDEDE"MEGA BAS" ÖZELLİĞİNİN AZALDIĞINI SÖYLÜYORLAR..

2-BANA SORARSAN BEN HER ZAMAN ORJİNALİĞİNDEN YANAYIM..BUNDAN ÖNCEKİ TEL..3250 BULAMADIĞIM SESİ W810İ DE BULDUM....BENİM İÇİN COK İYİ..VE TELEFONUNDA EN ĞÜNCEL SÜRÜM YÜKLÜKSE BİR ÖNCEKİ SÜRÜME DÖNME ŞANSIDA BULUNUYOR SANIRIM..

3-AYRICA R4A031 EN ĞÜNCEL SÜRÜM VE EN COKDA HOT SWAP"ÖZLELİĞİNİN OLMASI COK İYİ ...AYRICA TEL..ALALI DAHA 3 ĞÜN OLDU PİYASADA HALA MEVCUT OLAN R4A031 VAR....KUTUDAN R4DB005 BEKLERKEN ŞANSIMA R4A031 CIKTI....ÖNCE BİRAZ EN DİŞELENDİM ÇÜNKİ R4DB005 SÜRÜMÜNÜ KULAKLIK KONUSUNDA COK İYİ DİYORLARDI AMA DAHA DÜN AKŞAM BEN BU KADAR ĞÜZEL BİR MP3 DİNLEMEDİM DÜNYAYLA TAMAMEN İLİŞKİNİ KESİYORSUN MÜZİK"İN İÇİNDSİN BEN ACIKCASI BU AKADARDA BEKLMİYORDUM BAS-VE TİZ,HARİKA.....SANA ONU HİSSETTİRİYOR..ACIKCASI NOKIA 3250"DEN SONRA BU YAKALAYACAĞIMA İNANMIYORDUM..AMA...İNANMAK LAZIMM..

-BU BENİM DÜŞÜNCELERİM BURDA HİÇ BİR SÜRÜMÜ KÖTÜLEMEK İZEMİYORUM..BU KONUDA"DA HERKESİN DÜŞÜNCESİNE SAYGILIYIMMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarLord_52 -- 6 Mart 2007; 15:49:55 >

• Mrb arkadaşlar ben de bugün itibariyle w810i sahibi oldum.Telefonu genel olarak çok beğendim diyebilirim.Ancak canımı sıkan bi durum var.Bunda k750i'deki gibi uyku modu seçeneği var mıdır?Stand-by'da telefon sanki kapalıymış gibi görünüyor.Saat bile gözükmemekte.Yardımcı olursanız sevinirim...
  • arkadaşlar yeni w810i aldım. Walkman'de müzik dinlerken şarkı değiştirdiğimde yeni açılan şarkı bazen çalmıyo.Yeniden açıyorum öyle çalıyo. böyle bir sorunla karşılaşan var mı? önemli bir sorun mu sizce..
    bide şarkı geçişlerinde kulaklıkta bazen bi cızırtı oluveriyo.sanki elektrik çarpar gibi oluyo.Kulağım sağır olcak o sesle valla! sorun telefondan mı arkadaşlar. Garantiye göndermeme gerek var mı?

330Ci Feel the Difference
  • Bide hoparlörleri teker teker kapattıımda üstteki bi hoparlörden ses gelmiyor.sanırım 2 tane hoparlör var.3 hoparlör die kandırıyolar mı bizi ya???
    bide kamerayı açtıımda kamera tuşunun etrafında yanan ışık yarım yanıyo.yani bi tarafı yanıyo bi tarafı az yanıyo.herkesin oyle mi?

330Ci Feel the Difference
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

Bide hoparlörleri teker teker kapattıımda üstteki bi hoparlörden ses gelmiyor.sanırım 2 tane hoparlör var.3 hoparlör die kandırıyolar mı bizi ya???
    bide kamerayı açtıımda kamera tuşunun etrafında yanan ışık yarım yanıyo.yani bi tarafı yanıyo bi tarafı az yanıyo.herkesin oyle mi?

telefonda 3 tane değil sadece bir tane hoparlör var.walkmande şarkı geçişlerinde cızırtı olması normal değil.mümkünse geri verip başka bir telefon al.çünkü servise götürdüğünde problemini çözeceklerini sanmıyorum.hatta telefona hasar verebilir servis.

• quote:

MRB.. ARKADAŞIM R4DB005'e SÜRÜMÜNÜ EN SAĞLIKLI NEREDEN YÜKLERİZ FTO.VE MÜZİK"DE ÖNEMLİ BİR DEĞİŞLİK OLUYORMU...YADA SADECE SESİNDEMİ DEĞİŞİKLİK OLUYOR..AMA BENDE HERŞEYİN ORJİNAL KALMASI TARAFTARUYIMMMM.

R4DB005 genel olarak daha stabildir. Bunun yanında kulaklık ses çıkışı daha kalitelidir. Fotoğraf açısından herhangi bir fark göremedim.

quote:

slm akadaşlar ben cuma günü alıcam telefonu da şu anda hangi sürüm kullanılıyor bi yardım etsenizde sevindirseniz beni ona göre alalım telefonu

Telefonların büyük kısmı ''R4EA031'' sürümünü kullanıyor.

quote:

Merhaba herkese

Ne yazık ki yapacak bir şey yok.

quote:

arkadaslar c.tesi ya da pazartesı gnu w810i alıyorum yanlız bı sorun var en uygun nereden bulabılırım doğubankta nerelerı tavsıye edersınız ayrıca kasko olursa ıyı olur ve en ıyı surum hangısı ona gore alıcam hanı şu ''R'' ile baslayan numara var ya onların hangısı ıyı ona gore alıcam ve kulaklığı ne renk alayım sızce
    tesekkurler...

En iyi sürüm R4DB005'tir. Kulaklık rengi standart olarak siyahtır. Kutu içeriğine müdahale edemiyoruz.

quote:

var mı beyaz w810i TR'de?

Telefonun beyaz versiyonu ülkemizde bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 7 Mart 2007; 18:42:48 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.