Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
631.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

forumdaki uzun incelemelerim sonunda (w810i konusundaki inceleme ve desteklerinden dolayı knight'a ayrıca teşekkür ederim) bende bir w810i sahibi oldum. Genel anlamda telefonumdan çok memnunum ancak pil kapağındaki sıkıntı maalesef bende de var. telefon henüz birkaç haftalık, pil kapağını ilk aldığımda açmak neredeyse imkansız denecek kadar zordu. telefonu kırıcam diye endişelenerek dakikalar süren bir uğraş sonucu açabildim.(herhangi bir zarar vermeden) birkaç gün önce tekrar denediğimde aynı şekilde zorlanarak açabildim. tekrar taktığımda kapağın neredeyse bastırmaya bile gerek kalmayacak kadar kolay açılmaya başladığını farkettim ve işin can sıkıcı kısmı bunula beraber kapakta sinir bozucu bir gıcırtı oluşması. Tecrübe veya önerileri olanlar paylaşırsa sevinirim. (sağdan bastırmak fayda etmedi maalesef)
    teşekkürler.
  • Arkadaşlar, zil seslerini \Memory Stick\MSSEMC\Media files\audio\ringtones klasörüne atıyorum, walkman menusunde şarkılarımın içinde görünmesini istemiyorum. Walkman de müzik dinlerken zil sesleri çalıyor sinir oluyorum. Bu nasıl olcek?
  • çalma listesi olusturailirsin,zaten mp3lerinin tümü ayrı klasordedir listeyi olustururken mp3 klasorunun tumünü ekle calma listesine,sadece onlar calsın sonra
  • merhaba arkadaşalr bu hafda büyük ihtimalde w810i alacagım sizden rizam acaba telefonu çift hat yapıpda kullanmamın bir sakıncası varmı çünki tel.. söküp takmak istemiyorum..yada bu konu hakkında nereden sağlıklı bilgi alabilirimm teşekkürler...

İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir.

Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu5234(istanbul)/&oKsEAt-(kocaeli)&The_WeB-(ankara)&Acizim(erzurum)&asymmetric(ist)&nod15(konya)&Şahin Abi(ist)3t3rnal(giresun)yılmaz196(ankara)
  • cift hat aparatını nokia 3310 kullanan arkadasmda gordum fakat o aparatın w810i ye uyacagını hiç sanmıyorum cunku ikihattının bataryanın uzerinde konumlanması gerekiyo we bu sekilde kapak kapanmaz gibi geliyo bana..tabi dahi tefoncular baska bi çozum yolu bulmadılarsa buna..

Orjinalden alıntı: thesoulshaker

cift hat aparatını nokia 3310 kullanan arkadasmda gordum fakat o aparatın w810i ye uyacagını hiç sanmıyorum cunku ikihattının bataryanın uzerinde konumlanması gerekiyo we bu sekilde kapak kapanmaz gibi geliyo bana..tabi dahi tefoncular baska bi çozum yolu bulmadılarsa buna..

Yok arkadaşın dediği farklı 3310 da ki eski tip çift kart uygulaması. Şimdi normal bir sim kart gibi görünüyor . ama sakıncası vardır diye düşünüyorum

merhabalar,

forumdaki uzun incelemelerim sonunda (w810i konusundaki inceleme ve desteklerinden dolayı knight'a ayrıca teşekkür ederim) bende bir w810i sahibi oldum. Genel anlamda telefonumdan çok memnunum ancak pil kapağındaki sıkıntı maalesef bende de var. telefon henüz birkaç haftalık, pil kapağını ilk aldığımda açmak neredeyse imkansız denecek kadar zordu. telefonu kırıcam diye endişelenerek dakikalar süren bir uğraş sonucu açabildim.(herhangi bir zarar vermeden) birkaç gün önce tekrar denediğimde aynı şekilde zorlanarak açabildim. tekrar taktığımda kapağın neredeyse bastırmaya bile gerek kalmayacak kadar kolay açılmaya başladığını farkettim ve işin can sıkıcı kısmı bunula beraber kapakta sinir bozucu bir gıcırtı oluşması. Tecrübe veya önerileri olanlar paylaşırsa sevinirim. (sağdan bastırmak fayda etmedi maalesef)
    teşekkürler.

Telefonu 10 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar böyle bir durumla karşılaşmadım. Ancak farklı marka ve modellerde de yaşanabilir. Kağıt sıkıştırmayı deneyebilirsin.

quote:

merhaba arkadaşalr bu hafda büyük ihtimalde w810i alacagım sizden rizam acaba telefonu çift hat yapıpda kullanmamın bir sakıncası varmı çünki tel.. söküp takmak istemiyorum..yada bu konu hakkında nereden sağlıklı bilgi alabilirimm teşekkürler...

Çift hat kullanımı bekleme süresini ciddi oranda etkiler.

quote:

arkadaşlar oyunları hangi klasöre atıyoruz + kulaklık için son soru ie4 mü cx300 mü shnneiser varya ondan... teşkler...

Oyunları ''others'' klasörünün içine atıyoruz. Sennheiser CX300 güzel bir seçim olacaktır.

quote:

arkadaşlar kimse yardım etmiyecek mii yaw + 1 soru daha ben videolar donuk donuk oynuyo herkesde aynı mı ?

Videonun ayarlarından kaynaklanıyor.

MPEG4 ayarı:

Çözünürlük: 176x144 piksel
    Bitrate: 150
    Framerate: 15
    Audio bitrate: 48
    Samplerate: 44100
    Channels: Mono

• teşkkürler knight gerçekten tşkler deniyorum şimdi saol saol saol
    ark bende cok dusunmeye basladım bu teli su aralar fiyat olarata cok uygun
    haftaya ctesi alıcam kısmetse
    kafama taklına sorular var tecrubelerinzden cevaplarsanız sevinirim
    1- kişiye özel ton atama olayı varmı
    2- nokia daki gibi arayan gurubu ve profil olayı varmı bu sony lerde de
    her gruba ton atama silent mod falan olayları
    ya 6233 yada bu teli sunuyorum
    birde arkdasta k750 i de karsı tarafın sesi baya az geliyordu bunda o tip bir sorun varmı kalabalık ve gürültülü ortamda konsuma olayı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noss -- 3 Mart 2007; 14:13:18 >

Orjinalden alıntı: DJ ICEMAN

ende sorun yok ta soru var :)
    birde arkdasta k750 i de karsı tarafın sesi baya az geliyordu bunda o tip bir sorun varmı kalabalık ve gürültülü ortamda konsuma olayı için

W810i 'yi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.
    1. Kişiye özel zil sesi tonu ve resim atayabiliyorsun
    2. Arayan grubu seçeneği yok, ama profil olayı var profildeki seçenekleri sen hazırlayamıyorsun. Hazır profiller var. Nornal profilde seçenekleri düzenleyebilirsin. profiller şöyle Normal, toplantı, otomobilde, dış mekan, handsfree ve ev.
    3. Avizeden gelen ses oldukça tatmin edici. berrak ve tok:)

• quote:

arkadaşlar ben telefonu yeni aldım sesi harikaydı ama uptade ettikten sonra sesi iyi çıkmıyor artik

R4EA031 sürümünde ses R4DB005'e göre göre daha zayıf kalıyor. Eski sürüme FAR Manager ve Phone XS programları aracılığıyla dönebilirsiniz.

quote:

ende sorun yok ta soru var :)

1-) Kişiye özel melodi atayabiliyoruz.
    2-) Telefonda çeşitli profil ayarları bulunuyor. İsimleri farklı gruplar altında toplayabiliyoruz ancak her gruba melodi atayamıyoruz. Gruplar mesaj atma amaçlı kullanılıyor. Arayan grubu seçeneği yok.
    3-) Kalabalık ortamlarda ahize sesiyle ilgili problem yaşamıyorum.

quote:

Videolar neden tam ekranda bozuluyor hem bilgisayardan attıklarım hemde telefonla cektiklerim bunun bir cozumu yok sanırım.

Daha kaliteli video dosyalarında karelenme oranı daha az olacaktır. Ancak tam ekran video izlerken karelenmenin önüne geçilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 4 Mart 2007; 15:50:40 >

• ARKADAŞLAR W810İ"BAZI SÜRÜMLERİNDE HATA OLDUĞU DOĞRUMU (CXC 1250316__4ea031 sürümlerinde hata varmı? birde acaba ÇİFT HATTIMI TEK KART ..YAPIP BUNU W810İ-DE KULLANSAM DAHA SONRADAN TELDE SORUN YARATMZ DEĞİLMİ?......YANİ TELİN KENDİSİNE TEKNİK AÇIDAN ZARAR VERİP VERMEDİĞİNİ SORUYORUM

TEŞEKKÜRLER.......

İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir.

Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu5234(istanbul)/&oKsEAt-(kocaeli)&The_WeB-(ankara)&Acizim(erzurum)&asymmetric(ist)&nod15(konya)&Şahin Abi(ist)3t3rnal(giresun)yılmaz196(ankara)
  • Arkadaşlar yeni w810i aldım, çok şık ve güzel ancak bazı sorularım olacak;

1) Fotoğraf kalitesi netteki örneklere bakarak çok iyi gibi ancak benim çektiklerim o kadar kaliteli görünmüyor, en iyi kalitede bile grain görünüyor. Bunun için bir fikriniz var mıdır?

2) Yazılım 031 versiyonu. 005 versiyonunun daha iyi olduğu forumda söyleniyor. Geçmeye değer mi, bu konudaki yorumlarınız nedir?

3) Şarjı genelde ne kadar gidiyor?

4) Tel rehberini outlook contactsdan alabiliyor muyuz?

Teşekkürler şimdiden :)

Orjinalden alıntı: kego

Arkadaşlar yeni w810i aldım, çok şık ve güzel ancak bazı sorularım olacak;

1) Fotoğraf kalitesi netteki örneklere bakarak çok iyi gibi ancak benim çektiklerim o kadar kaliteli görünmüyor, en iyi kalitede bile grain görünüyor. Bunun için bir fikriniz var mıdır?

2) Yazılım 031 versiyonu. 005 versiyonunun daha iyi olduğu forumda söyleniyor. Geçmeye değer mi, bu konudaki yorumlarınız nedir?

3) Şarjı genelde ne kadar gidiyor?

4) Tel rehberini outlook contactsdan alabiliyor muyuz?

Teşekkürler şimdiden :)

1- başlarda ben de pek foto kalitesinden tatmin olmuyordum ama kullandıkça daha iyi sonuç alacağını göreceksin, moral bozmak yok. kaliteli foto çekimi ile ilgili bir topic açmıştım oradan da faydalanabilirsin.
    2- ben her iki versiyonu da başka arkadaşların cihazlarında gördüm. ben im cihazımda R4CK003 sürümü var ve hem memnun olduğumdan hem de orijinalliğin korunmasından yana olduğumdan update etmedim. Ama arkadaşlarımdan incelediğim kadarıyla bana 005 versiyonu daha başarılı geldi.
    3- tabi ki kişisel kullanıma göre değişecektir. ben çok yoğun kullanan bir kişiyim ve 1,5-2 gün arası dayanıyor, yalnız diğer cihazlara oranla bataryası asla kötü değildir. yoğun kullanacaksan imkanın varsa benim gibi yedek batarya al (mutlaka orijinal olmasına dikkat et)
    4- outlook'dan transfer yapabilirsin.

• tabi herkese göre değişir ama bence aslolan fotoğraf ve müziktir,video en iyisi bile malum,zaten 15 fps oldukdan sonra biraz hızlı çekimlerde durum malum,video konusunda 30 fps olmadıkdan sonra çok da önemli değil diye düşünüyorum,ama önemli olan o anı tesbit,810 un videosuda en azından konu-olay hakkında bir fikir verecektir,önemli olan da bu bence,sonuç olarak olaya yaklaşımınız ve bakış açınız sonucu belirleyecektir.benim bakış açımda bu zaten iyi bir fotoğraf makinem de,iyi bir mp3 çalarımda var ama her an insanın yanında olmayınca o anı kurtarmak için böyle tercihlere başvuruyoruz.mesela nokia 6233 de değiş tokuş kapak olayına devam etseydi,hiç düşünmeden alırdım,oda sabit sisteme geçince yukarıdaki gerekçelerle SE ağır bastı.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.