Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

ARKADAŞLAR W810İ"BAZI SÜRÜMLERİNDE HATA OLDUĞU DOĞRUMU (CXC 1250316__4ea031 sürümlerinde hata varmı? birde acaba ÇİFT HATTIMI TEK KART ..YAPIP BUNU W810İ-DE KULLANSAM DAHA SONRADAN TELDE SORUN YARATMZ DEĞİLMİ?......YANİ TELİN KENDİSİNE TEKNİK AÇIDAN ZARAR VERİP VERMEDİĞİNİ SORUYORUM

TEŞEKKÜRLER.......

Çift hat kullanımı telefonun bekleme süresini ciddi oranda etkiler.

quote:

Arkadaşlar yeni w810i aldım, çok şık ve güzel ancak bazı sorularım olacak;

1) Fotoğraf kalitesi netteki örneklere bakarak çok iyi gibi ancak benim çektiklerim o kadar kaliteli görünmüyor, en iyi kalitede bile grain görünüyor. Bunun için bir fikriniz var mıdır?

2) Yazılım 031 versiyonu. 005 versiyonunun daha iyi olduğu forumda söyleniyor. Geçmeye değer mi, bu konudaki yorumlarınız nedir?

3) Şarjı genelde ne kadar gidiyor?

4) Tel rehberini outlook contactsdan alabiliyor muyuz?

Teşekkürler şimdiden :)

1-)

Öncelikle fotoğraf kalitesi olarak iyiyi seçin, çözünürlüğü artırın (1632x1224 piksel), ortama göre white balance (beyaz dengesi) özelliğini ayarlayın.

DIŞ MEKAN:

- Kamerayı açtıktan sonra daha başarılı fotoğraflar elde etmek için 5-6 saniye bekleyin. Sensör daha iyi ışık alacaktır.

- Telefonu iki elinizle kavrayın ve ellerinizi titretmeyin.

- Fotoğrafı çekmeden 1-2 saniye önce titreşim olmaması için nefesinizi tutabilir ya da sırtınızı sabit bir nesneye dayayabilirsiniz. Böylece fotoğrafta kalitesi daha iyi olacaktır.

- Güneş ışığını daima arkanıza alın. (Sabah ve akşam üstü vakitlerinde fotoğraf kalitesi daima daha iyidir)

- Fotoğrafını çekeceğiniz nesneyi iyi odaklayın. Önce deklanşöre yarım basın. Telefonun ekranındaki yeşil nokta yanıp sönmeyi bırakınca telefon sinyal verecektir. Sinyali duyduktan sonra deklanşöre tam basıp fotoğrafı çekebilirsiniz.

- Fotoğraf çekme işlemi bittikten sonra ''kaydediliyor'' yazısı gitmeden ellerinizi oynatmayın.

- Manzara fotoğraflarında parlaklığı -0.3 olarak ayarlarsanız fotoğraf kalitesi daha iyi olacaktır. Olabildiğince + değerleri kullanmayınız.

- Yakın plan çekimlerde macro modunu açmayı unutmayın. Yoksa fotoğraflar bulanık çıkacaktır.

İÇ MEKAN:

- İç mekan fotoğrafları, dış mekana göre biraz daha zahmetlidir. Noise oluşumuna rastlanır

- İç mekanda gece modunu açık tutarsanız ve parlaklığı azaltırsanız noise oranı azalacaktır. Daha iyi kalite için zamanlayıcıyı açabilirsiniz.

- Daha karanlık mekanlarda telefonun flaşını kullanın. Telefona harici flaş satın alırsanız fotoğraf kalitesi çok daha iyi olacaktır. Özellikle noise oranı çok düşüyor.

2-) Ses kalitesi açısından R4DB005 sürümü daha başarılıdır.

3-) Batarya normal kullanımda 5-6 güne kadar; yoğun kullanımda ise 2.5-3 güne kadar dayanıyor. Bu kişiden kişiye farklılık gösterecektir.

4-) Outlook'u kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 4 Mart 2007; 18:37:18 >

• arkadaşlar,810 un kenarlarındaki siyah çerçeve ile,K750 nin kenarlarındaki,gri metalik görünümlü çerçevenin malzemeleri (Metal,plastik vs) hakkında bilgisi olan var mı?

Biraz sonra çektiğim fotoğrafları ul edeyim de siz de bir bakın görüş bildirin...

selamlar,

Orjinalden alıntı: kego

@ taner, uskan, knight çok teşekkür ediyorum söyledikleriniz dikkate alacağım da fotoğrafla ilgili en çok şu noise olayına kıllandım. Beyaz dengesi otomatikte olunca tam verimli olmuyor mu acaba?

Biraz sonra çektiğim fotoğrafları ul edeyim de siz de bir bakın görüş bildirin...

selamlar,

http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=11444574&cat=229&mem=163888
    bu linkden de faydalanabilirsin foto konusunda. ben yeterli ışık olan ortamlarda otomatik değil, gün ışığı seçeneğini kullanıyorum, daha iyi sonuç veriyor

• slm arkadaşlar öncelikle herkese mrb bende sizin gibi w810i kullanıcısı oldum 1 hafta önce ama benim de telim R4EA031 SÜRÜMÜ kullanıyor sürümü bende değiştirmek istiyorum ama bi türlü usb kablosunu pcye tanıtamadım tanımamak için sanki direniyor yardımcı olacak arkadaşlar varmı alacaklara burdan tafsiyem mükemmel bi telefon

Orjinalden alıntı: By_aLTINTaŞ51

slm arkadaşlar öncelikle herkese mrb bende sizin gibi w810i kullanıcısı oldum 1 hafta önce ama benim de telim R4EA031 SÜRÜMÜ kullanıyor sürümü bende değiştirmek istiyorum ama bi türlü usb kablosunu pcye tanıtamadım tanımamak için sanki direniyor yardımcı olacak arkadaşlar varmı alacaklara burdan tafsiyem mükemmel bi telefon

paket içeriğinde gelen yazılımı yükleyemedinmi ? hata veriyorsa ne gibi bir hata veriyor ?
  • arkadaşlar yeni versiyon yeni versiyon diyoruz ne zaman çıkacak acaba gelmedi bi türlü herhangi bir fikri bir duyumu olan var mı??

slm arkadaşlar öncelikle herkese mrb bende sizin gibi w810i kullanıcısı oldum 1 hafta önce ama benim de telim R4EA031 SÜRÜMÜ kullanıyor sürümü bende değiştirmek istiyorum ama bi türlü usb kablosunu pcye tanıtamadım tanımamak için sanki direniyor yardımcı olacak arkadaşlar varmı alacaklara burdan tafsiyem mükemmel bi telefon

USB flash sürücüsünü yüklemelisin.

quote:

arkadaşlar yeni versiyon yeni versiyon diyoruz ne zaman çıkacak acaba gelmedi bi türlü herhangi bir fikri bir duyumu olan var mı??

Şu an için yeni firmware'ın ne zaman çıkacağı belli değil.
  • yaa arkadaşlar kafayı yiyecem telefonu sök tak sök tak bozacaz :D usb yi tanımadığından xs++ programı hata mesajı veriyo olmuyo olmuyo olmuyo ne kadar driver indirdiysem hepside boşşş tanımıyo pc de bilinmeyen aygıt olarak kaldı usb kablosu

yaa arkadaşlar kafayı yiyecem telefonu sök tak sök tak bozacaz :D usb yi tanımadığından xs++ programı hata mesajı veriyo olmuyo olmuyo olmuyo ne kadar driver indirdiysem hepside boşşş tanımıyo pc de bilinmeyen aygıt olarak kaldı usb kablosu

USB flash driver:http://www.wotanserver.com/USBFlashDriver.exe

Telefonu bilgisayara bağladığınızda ''donanım ekleme sihirbazı''nı kullarak yazılımı manuel biçimde yüklüyoruz.

quote:

Arkadaşlar bir şey soracam sizce beyaz mı siyah mı alayım w810i yi

Beğeniler kişiden kişiye farklılık gösterir. Telefona beyaz renk de gayet yakışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 5 Mart 2007; 13:14:51 >

• tabi renk konusu tercih ve zevk meselesi ama kişisel görüşüm,siayh,walkmen renkleri ile kombinasyonu müthiş,beyazda bunu göremiyoruz,ama oda kendisine göre güzel.

1. Alarm sinyalinin süresini uzatabiliyor muyuz? Çünkü 30-35 sn. süren alarm benim için yetersiz oluyor.

2. Cep telefonu ile dizüstü bilgisayarı nasıl kontrol edebilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Orjinalden alıntı: firazor007

arkadaşlar bir şey soracam sizce beyaz mı siyah mı alayım w810i yi

bu tamamen kişisel beğeni olayıdır, bence başkalarının beğenilerine göre değil, kendi zevkine göre bir seçim yapmalısın.

Orjinalden alıntı: terennüm

Benim iki sorum olacak

1. Alarm sinyalinin süresini uzatabiliyor muyuz? Çünkü 30-35 sn. süren alarm benim için yetersiz oluyor.

Şimdiden teşekkürler.

alarm sinyalinin süresi maalesef uzayılamıyor ama bunun sorun olacağını zannetmiyorum çünkü ilk çaldığında uyanmazsanız alarmında snooze özelliği var, alarm siz kapatmadığını sürece tekrarlanacaktır

telefonunuzla notebook'unuz arasında gerek usb, gerek bluetooth aracılığı ile bağlantı kurabilirsiniz.
  • knight cok saol pc ye usbyi tanıttım şimdi teli flashlıyorum ama this loader is locked(errorcode=30) hatası veriyor try1000 try2000try300try4000 deyip tekrar başa dönüyor acaba sorun ne bekliyim mi yoksa tekrar kabloyu cıkarıp takayımmı şimdiden cevaplarınız için sağolun

Bluetooth aracılığıyla telefonla bilgisayarı yönetebiliriz. (HID)

öncedende yazmıştım ama derdimi tam anlatamadım sanırım bi cozum bulamadık..

sorunum şu..

hafıza kartını memory stick duo adaptor e takıp, laptopun sd kart okuyucusuna takıtıktan sonra laptoptan format attım.. (disket bicimlendiriyor gibi) sonra hafıza kartını telefona takıp oradan da format attım.. hafıza kartım suan calısıyor.. usb kablosuyla karta istedigim seyi yukleyebiliyorum fakat memory stick duo adaptor e takıp kart okuyucumdan goremiyorum.. sanırım otomatik yukleme dosyasını sildim format atarken... önerisi olan varmı yada yardım edebilecek biri.. yoksa servisemi gotureyim bu kadar basit bi sorun icin.. sorun ufak gorunuyo ama kart okuyucudan 1 dk attıgım sarkıları usb den 15 dk da anca atıyorum... umarım sorunumu anlatbilmişimdir.. yardım edebilirseniz sevinirim..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.