Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bekleme modunda saat yok die duymuştum w810'da. Ama bende bekleme modunda saat var.

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Telefonu kullanmadığınız zamanlarda ekranda saat sürekli olarak görünüyor mu?

Yok kullanmadığımız zaman ekran simsiyah oluyor.

K750i ve W800i'de ise saat hep sabit kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 18 Eylül 2006; 13:45:42 >

.::HTC USERS CLUB::.

.: HTC TyTn II - Gb MicroSd :.
  • Teşekkürler,
    Genpatech.com'dan güvenerek taksitle alabilirsin. Ben de oradan almıştım ve sorunla karşılaşmadım. Genpatech'den alacağın telefonun mevcut son yazılım ile geleceğini tahmin ederim. Eline geçtiğinde telefon menüsünden rahatlıkla kontrol edebilirsin versiyonunu. Zaten benim gibi ilk alanlar versiyon günellemesi yaptılar (ben yapmadım, benim için flash menü önemli değil) yani sonradan da kolayca yazılım güncellemesi yapman mümkün.

quote:

Orjinalden alıntı: victoire

bu topic i 2 saattir okuyorum.gözlerim kapandı
    Eliminator arkadaşımız çok detaylı ve güzel bir konuya vesile olmakla kalmamış,soruları ve sorunları olan arkadaşlarada yardımcı olmuş
    knight hakkında zaten konuşamam

bende E900 ve W810 arasında kararsız kalanlardandım
    an itibariyle W810 de karar kıldım ve pzt.siparişimi geçeceğim

malumunuz balıkesir küçük bir yer ve gözünüz kapalı girip elektronik cihaz alabileceğiniz tek yer teknosa.diğer dükkanlarda fiyatlar çok uçuk...

yaptığım fiyat araştırmaları sonucunda internetten taksitle almanın daha mantıklı ve hesaplı olacağı kanısına vardım
    kanguruda 12 taksit 719 YTL ye buldum.ne dersiniz güvenebilirmiyim bu siteye???nakit alma imkanım maalesef yok

genpa,telpa, kvk,teknosa vs güzel sağlam siteler ama gelgelelim iş k.kartına 12 taksit olunca fiyat 800-850 ye kadar çıkabiliyor.

telefonun kullanımını sonyericsson un sitesinde denedim.+ K700 kullanıcısı olduğumdan bu yeni modelde yabancılık çekmedim.

demem o ki telefonu internetten taksitle almaktan başka çarem yok

flash tema olayını ve firmware güncellliğini saatlerce yorumları okumama rağmen hala çözemedim

telefonu kullanmaya başladığımızda firmware in güncel olup olmadığını nereden anlayacağız?

yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkkürler...

• quote:

steore hoperlor yokmu ya sunu bıraz acavbılırmısınız lutfen ustekındekı hoperlör herkeste az ses mı cıkarıyor

Telefonda stereo hoparlör bulunmuyor. Fakat stereo radyo ve MP3 dinleyebiliyoruz. Örneğin W550i ve 6233 gibi modellerde stereo hoparlör bulunur.
  • Arkadaşlar benim telofondaki temalar bi acayip. Equlaizer die bi tema var telefonun menü stili bile değişiyor. Sonra diğerinde her menü geçişinde telefon titriyor k750 de böle bişey yoktu. Sİzdede temalar böle mi?

Orjinalden alıntı: mbs58

Arkadaşlar benim telofondaki temalar bi acayip. Equlaizer die bi tema var telefonun menü stili bile değişiyor. Sonra diğerinde her menü geçişinde telefon titriyor k750 de böle bişey yoktu. Sİzdede temalar böle mi?

Flash theme dedıgımız olay hocam telefonun + ozellıklerınden

Orjinalden alıntı: funy251

sanırım flash tema sendeki kardes

İyide bu özellik w810 sahiplerinin hepsinde yok mu??
    quote:

Orjinalden alıntı: mbs58

quote:

Orjinalden alıntı: funy251

sanırım flash tema sendeki kardes

İyide bu özellik w810 sahiplerinin hepsinde yok mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 17 Eylül 2006; 20:25:26 >

Ama yenı gelen partıde ( telefonlarda) Debranding yapılarak yanı flash theme ozellıgı acık kısaca

Birde telefonumun sinyal gücü göstergesinin hemen üstünde E harfi var. ne işe narıyor bu E bana bi zararı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 17 Eylül 2006; 21:23:58 >
  • beyler bişi sorucam bluetooth la telefona bişiler atıyorum hafıza kartına attığımda bakıyorum attığım yerde bişey yok görünmez mi oluyo ne yaw ama pc den attığım için orda oldunu görebiliyorum telde görünmüyo bişi anlamadım...

Ama telefonun kendi hafızasına attığımda görünüyo ne var ne yoksa he bu görünmeme işi sadece mp3 dışındaki dosyalarda oluyo oyun prg video fln olaylarında anlayan biri varsa beri gelsin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.