Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaslar telefon süppppperrrmis yaaaaaa bayildim benn.. İyiki almisim bu telefonu dün epey kurcaladim süper hakkaten.. Tek sorun bekleyince direk simsiyah oluyo ekran saat falan göremiyoz yandaki tusa basmamiz gerekiyo. Onu degistiremiyoruz galiba :S Neyse o kadari kadi kizindada olur

bide telefonu aldim kurcaladim sonra sesine baktim. Kulakligi takinca ses cok kalitesiz geliyor kulaklikta bir sorun var galiba. Hoperlörde dinledim iyiydi ses.. Orjinal sony kulakligim vardi onu taktim ses süperdi. Ama telefonla birlikte gelen sony erricson kulakliklari berbat ses veriyor. Napayim sizce? garantiye yollasam telefonla birliktemi isterler yoksa sadece kulakligimi?

arkadaslar bide vayırlıs yayini olan bi yerde telefonla internete girme diye birsey duydum. Bu dogrumu? w810i ile girebilirmiyim yani ayar falan gerekiyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariis -- 22 Eylül 2007; 11:02:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SENİNİÇİN

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Ama jar uzantılı dosya klasör halinde klasörü other dosyasının içine tamamen mi kopyalayıp yapıştıracağız?? sizde fazla zahmet oluyor ama bunu öğrenirssem çok ii olcak

Jar uzantılı dosyayı olduğu gibi ''others'' klasörünün içine atmalısın.

..Knight.. yardımların için cok saol ama hala olmadı... klasörü olduğu gibi "other" dosyasının içine atıyorum. Telefona baktığımda "Diğer" dosyasının içinde attığım klasör bulunuyor ama bir türlü programı başlatamıyorum...

Arkadaşlar yardımcı olur musn walla kafayı yicem....

pek oyunlarla işim olmaz ama yapman gereken sadece jar lı dosyayı tele atmak anladığım kadarıyla klasörü atmışsın dogal olarakta tele kuramamıssın birde belki indirdiğin jar dosyasıda hatalı olabilir onada dikkat et

• Dün estoreden siparişi verdim. p.tesi gelir inşaallah. hiç bir sitede beyzını göremedim. tedvülden kalktı mı acaba? bir bilen varmı?
  • Merhaba herkese. W810i'yi 14 aydır kullanmaktayım. Herhangi bir sorunum yoktu. Ancak son bir aydır kulaklık girişi ile ilgili bir sorun yaşamaktayım. Kulaklık takılı olduğu halde telefon kulaklığı algılamıyor ve sesler hapörlörden çıkıyor hatta kulaklıkla müzik dinlerken bile sesi dışarı verebiliyor. Buna benzer bir sorun yaşayan var mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Orjinalden alıntı: milu

Merhaba herkese. W810i'yi 14 aydır kullanmaktayım. Herhangi bir sorunum yoktu. Ancak son bir aydır kulaklık girişi ile ilgili bir sorun yaşamaktayım. Kulaklık takılı olduğu halde telefon kulaklığı algılamıyor ve sesler hapörlörden çıkıyor hatta kulaklıkla müzik dinlerken bile sesi dışarı verebiliyor. Buna benzer bir sorun yaşayan var mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

benmde öleydi kulaklığı takınca biras oynat aşağı yukarı yada direk servise ver çünkü daha sora iyice sinir bozucu olmaya başlıyo

• jar dosyanı sanırım açıp atmışsın. dikkat et telefona sadece 1 tane dosya atacaksın klasör değil. bunu da diğere atarsan telefondan diğere gelip oyunu seçip kur diyeceksin ve kurulacak.
    quote:

quote:

quote:

Ama jar uzantılı dosya klasör halinde klasörü other dosyasının içine tamamen mi kopyalayıp yapıştıracağız?? sizde fazla zahmet oluyor ama bunu öğrenirssem çok ii olcak

..Knight.. yardımların için cok saol ama hala olmadı... klasörü olduğu gibi "other" dosyasının içine atıyorum. Telefona baktığımda "Diğer" dosyasının içinde attığım klasör bulunuyor ama bir türlü programı başlatamıyorum...

Arkadaşlar yardımcı olur musn walla kafayı yicem....

• Selam arkadaşlar bir sorum var;

Bilgisayarımdaki Bluetooth'u kullanarak evde W810'dan internete girebilir miyim? Yalnızca haber okumak ve email kontrol için... Gprs üzerinden yapabiliyorum ama pahalı oluyor, evde nasıl olsa adsl var..

Nasıl yapıldığını açıklarsanız harika olacak. Sağolun şimdiden.

W810i wav uzantılı müzikleri desteklemiyor...

halla halla k700i bile waw destekliyor çok saçma
    +w810i nin yanında gelen kulaklık yabana atılacak bi kulaklık degildir cok kaliteli sesler ve baslar verebiliyo buna benzer kulaklıkların piyasa fiyatı 70-80 ytl.bence senin kulaklıkta sorun var kardeş garantiye ver.telefonla birlikte vermene gerek yok sadece kulaklık yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evilcruel_

+w810i waw seslerini desteklemektedr ve kullanabilirsin.
    +w810i nin yanında gelen kulaklık yabana atılacak bi kulaklık degildir cok kaliteli sesler ve baslar verebiliyo buna benzer kulaklıkların piyasa fiyatı 70-80 ytl.bence senin kulaklıkta sorun var kardeş garantiye ver.telefonla birlikte vermene gerek yok sadece kulaklık yeterli.

ee bende problem mi var ozamn wav ları çalmıyo bendeee

• peki vayırlıs yayini olan biyerde telefonla internete girebilirmiyiz?

Orjinalden alıntı: bariis

peki vayırlıs yayini olan biyerde telefonla internete girebilirmiyiz?

Telefonda Wireless özelliği bulunmuyor...

Orjinalden alıntı: feyzahid

Dün estoreden siparişi verdim. p.tesi gelir inşaallah. hiç bir sitede beyzını göremedim. tedvülden kalktı mı acaba? bir bilen varmı?

keske estoreden almasaydin. Ben ordan aldim eko group diye bi yerden garantili geldi. Okurken dikkat etmemisim. Ankarada bayisi yok bu eko nun (tabi sen istanbulda yada bayi nin oldugu biyerdeysen sorun yok)

kulakliginda bariz bi sorun var simdi garantiye yollicam ama taa istanbula gitcek burda bayisi olsa cok daha kisa sürede hallederdim

zaten telefonda kvk ve genpa daha iyi olur bence

• quote:

Orjinalden alıntı: Cunomen35

quote:

peki vayırlıs yayini olan biyerde telefonla internete girebilirmiyiz?

Telefonda Wireless özelliği bulunmuyor...

cvpladigin icin tsk ederim..

de bu telefonda illa bi operatör araciligiyla mi internete giriliyo? baska bi yolu yokmu daha ucuz bisey

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

quote:

Orjinalden alıntı: evilcruel_

+w810i waw seslerini desteklemektedr ve kullanabilirsin.

ee bende problem mi var ozamn wav ları çalmıyo bendeee

• quote:

quote:

Tmm arkadaşlar en sonunda hallettim... indirdiğim jar uzantılı dosya aslında rar değilmiş sadece açacak program olmadığı için rar olarak gösteriyormuş... BUNU SONRA ANLADIM. Her Neyse bilgisi olmayan arkadaşlara ben anlatıyım. İndirdiğimiz .jar uzantılı dosyayı Phone Card daki other dosyasına kopyalayıp yapıştırıyoruz sonra telefona diğer dosyasına giriyoruz oradan programı kur diyoruz bize nereye kurmak istediğmizi soruyor seçiyoruz bir yeri sonra kurduğumuz yerden programı başlatıyoruz biraz yüzeysel bir anlatım oldu ama idare edin artık

Benım bu işi yapmamda da emeği geçen herkese özellikle ..Knight.. a çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin saolsın knk

• arkadaslar swf tema indirebileceğim bir site biliyomusunuz ? veyada elinizde varsa upload edermisiniz lütfen

alırsam muhtemelen ereyon.com dan alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 23 Eylül 2007; 1:56:57 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: feyzahid

Dün estoreden siparişi verdim. p.tesi gelir inşaallah. hiç bir sitede beyzını göremedim. tedvülden kalktı mı acaba? bir bilen varmı?

keske estoreden almasaydin. Ben ordan aldim eko group diye bi yerden garantili geldi. Okurken dikkat etmemisim. Ankarada bayisi yok bu eko nun (tabi sen istanbulda yada bayi nin oldugu biyerdeysen sorun yok)

kulakliginda bariz bi sorun var simdi garantiye yollicam ama taa istanbula gitcek burda bayisi olsa cok daha kisa sürede hallederdim

zaten telefonda kvk ve genpa daha iyi olur bence

Türkiye sony ericsson tarafından garantili cihazlara bütün yetkili servisler bakmak zorunda. Eko grupta yetkili bir distribitör firma. Yani genpa, kvk veya herhangi bir yetkili servise cihazınızı götürebilirsiniz.

• arkadaslar w810 la 6233 arasında kaldım. w810 kutu icerigi olarak daha genis. herseyi var nerdeyse.
    1- 6233 alırsam hafıza kartı, kulaklık, vs. almak gerekecek. bunların maliyeti nedir.
    2- 810 la aralarındaki farklar neler. hem nokia hemde sony kullandım. nokia menu olarak daha kullanıslı geldi.
    3- 810 kamerada daha iyi diyorlar. (auto focus da var) 6233 de resim ve video cekimi yapanlar netlik nasıl. fiyat ve performans acısından hangisi daha iyi olur.
    4- 810 un gerek yazılım gerekse donanım olarak sık rastlanan arızaları neler.
    dahası neden 810 u tercih etmeliyim. + ve - leri neler
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.