Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

w810 almak için bir kvk bayi ne girdim ctesi günü ellerinde olacağını söylediler, sorun diil bir gün beklerim dedim, o sırada aynı fiyatta bir E900 çıkardı bunu düşünürmüsün diye sordu bana, bir anda kafam karıştı hiç aklımda olmayan bir cihaz birden bana çok güzel göründü, dokunmatik tuş takımı vs. , bu cihazın w810 kadar iyi foto çekebildiğini tabiki düşünmüyorum ama dizayn w810 dan aşşa diil, birde mp3 kalitesi ve ses seviyesi olarak en az SE kadar kaliteli olduğunu söylediler. tlf da uçuş modu da varmış.
    son derece estetik bir cihaz fırsatınız olursa mutlaka bakın ilk defa bir tlf bu kadar hoşuma gitti.
    sizin görüşleriniz nedir bu konu hakkında W810 / E900 ? hangisi daha iyi bir seçim, diğer bir sorum da,
    w810 alırsam eger firmware in hangi versiyon olduğuna bakmama izin verirlermi sizce ? en son firmware hangisidir acaba? yardımlarınız için şimdiden çok tşk ederim. vereceğiniz cevaplar doğrultusunda yarın gidip
    alacağım umarım. herkese tekrar teşekkür ederim.

Fotoğraf kalitesi (autofocus / macro), MP3 kalitesi (megabass), RDS destekli radyo, 4 GB'a artırılabilir hafıza ve pil ömrü gibi özelliklere önem veriyorsanız Sony Ericsson W810i

Tatminkar fotoğraf kalitesi, ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü, tasarım, dokunmatik tuşlar, video kayıt kalitesi gibi özelliklere önem veriyorsanız Samsung E900

Ben W810i'yi tavsiye ediyorum.

• Lekeler navigasyon tuşunda mı oluştu?
    w810 alıcaz artık, işi bilenler öyle diyo

knıght586 çok teşekkur ederim,
    pil ömrü benim için çok önemli, bak ben radyo yu atlamışım.
    çok teşekkür ederim çok saol tekrar.
    w810 alıcaz artık, işi bilenler öyle diyo

Rica ederim...

SONY ERICSSON W810i ALMADAN ÖNCE BİLMENİZ GEREKEN BİLGİLER:

Telefonu 3 aydan uzun süredir kullanıyorum. Bir kaç konuya değinmek istedim...

1-) FOTOĞRAF

- Telefonun fotoğraf kalitesi kendi segmentindeki telefonlara göre oldukça iyidir. Telefonun sahip olduğu autofocus teknolojisiyle fotoğraf kalitesi ve netliği önemli oranda artar. Fotoğraf çekimi yapmadan önce deklanşör tuşuna yarım olarak basıyoruz, telefon nesneye odaklandığında çerçeve yeşil oluyor, telefonun ekranındaki nokta yeşil renkte sabit kalıyor ve telefon sesli uyarı veriyor. Sesli uyarıyı alır almaz deklanşör tuşuna tam olarak basıp fotoğrafı çekiyoruz.

- Çok yakın mesafeli çekimler için macro modunu kullanıyoruz. Böylece macro modu açık olduğu sürece yakın çekimlerde bulanıklık oluşmuyor.

- Ailenizle ve tanıdıklarınızla fotoğraf çektirmek istediğinde başkasına ihtiyacınız olmuyor. Telefonun zamanlayıcısını açıp sabit bir yere koymak yeterli.

- Ortama göre farklı beyaz dengesi (white balance) fotoğraf kalitesini önemli oranda etkiler. (Gün ışığı, bulutlu vs.)

- Fotoğraflarınıza farklı efektler ekleyebilirsiniz. (Siyah-beyaz, sephia vs.)

- Telefonda değişik fotoğraf çekim modları da bulunur. Örneğin panaroma modunda bir ortamda üç ayrı fotoğraf çekip birleştirerek geniş fotoğraflar elde edebiliriz.

- Telefonun esas fotoğraf performansını gün ışığında görüyoruz. Karanlık mekanlarda fotoğrafta noise oranı artabiliyor. Onu da azaltmanın yolu telefona harici flaş almakta geçiyor.

- Çektiğimiz fotoğraflara yaklaşık 32x'e kadar yakınlaştırma yapabiliyoruz.

- Video kayıt kalitesi ne yazık ki günümüzün telefonlarına göre çok iyi değil. (176x144@15 FPS)

2-) MÜZİK

- Telefonun müzik performansı her ne kadar bir iPOD kadar olmasa da oldukça tatminkardır. 8 ses seviyesinden genelde 6. seviyede MP3 dinliyorum. 8. seviye rahatsız edici olabiliyor.

- Telefonda bulunan megabass teknolojisi özellikle telefonu hoparlör sistemine bağlayınca kendini belli ediyor. Oldukça kaliteli müzik şöleni sunuyor.

- Telefonun hoparlör sesi oldukça yeterli ancak gümbür gümbür ses beklemek yanlış olur. Son seste kimi MP3'lerde belli belirsiz cızırtı oluşabiliyor. Tabi bu durumun tam tersi de olabiliyor.

- RDS destekli radyo sayesinde RDS destekli kanallardan çalan müzik ile ilgili bilgileri, FM radyonun adını görebiliyoruz.

3-) TASARIM

- Telefonda 1.9 inçlik 262.144 renk destekli ekran bulunuyor. Her ne kadar N serisi kadar büyük olmasa da video izlemek ve fotoğrafları incelemek için yeterli

- Telefondaki videoları ileri-geri sarabildiğimiz gibi yavaş çekimde de oynatabiliriz.

- Telefonun malzeme kalitesi iyi. Fakat kamera bölgesine hafif bastırınca belli belirsiz bir ses gelebiliyor.

- Telefonda navigator kullanılması ileri vadede çıkabilecek sorunları engelliyor.

- Lens koruyucu kapağın bulunmaması bir dezavantaj. Lens her ne kadar içeride tasarlanmış olsa da dikkatli olmakta fayda var.

4-) PİL ÖMRÜ

- Telefonun pili normal kullanımda 5-6 gün; yoğun kullanımda ise 2.5-3 gün gidiyor.

5-) İNTERNET

- Telefonda HTML destekli internet tarayıcısı bulunuyor. EDGE sayesinde sayfaları GPRS'e göre 5-6 kat daha hızlı gezebiliyoruz. Fakat bu durum faturaya iyi yansımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 16 Eylül 2006; 16:38:30 >

• ya hala kimse soruma cwp wermedi acaba bana karşı bi tepki war herhaldebi video istedim okadar yani
    bide w810 şu mp3 player kadar ii ses werirmi başka bir kulaklıkla hani 512 mb oluo ya 100 150 ytl ciwarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 15 Eylül 2006; 16:58:44 >

Bu adreste W810i ile çekilmiş video örneklerine ulaşabilirsin.

.::HTC USERS CLUB::.

.: HTC TyTn II - Gb MicroSd :.
  • ya video ii aslında ben bi yerde islemiştimde takıla takıla çekiodu 7610 gibi ama öle deilmiş saol KNİGHT586
  • Selamlar:) bişey dikkatimi çekti acaba sizdede böylemi? W810i telefonumu myphone explorer programında bellek durumu kısmından telefonun belleğini 32,65 mb gösteriyor sitesinde 20 diyor wede deişebilir diyor. bu sizlerde kaç gösteriyor öğrenebilirmiyim

MP3 performansına gelince benim de Creative Tulip FX200 marka MP3 çalarım var. Sesi sonuna kadar açıp kesinlikle müzik dinleyemiyordum, hemen kulaklığı çıkarıp attırıyordu. Fakat W810i'de durum böyle değil. Telefonda 8 ses seviyesi bulunuyor ve son seste Creative'e göre daha rahatça MP3 dinleyebiliyorsun. Ama bir yerden sonra 8. seviye de rahatsızlık veriyor.

En iyisi bir şekilde bir W810i bulman ve sesi kulaklıklardan dinlemen... Daha iyi anlayabilirsin.

Selamlar:) bişey dikkatimi çekti acaba sizdede böylemi? W810i telefonumu myphone explorer programında bellek durumu kısmından telefonun belleğini 32,65 mb gösteriyor sitesinde 20 diyor wede deişebilir diyor. bu sizlerde kaç gösteriyor öğrenebilirmiyim

Telefonda ses tuşuna basınca pil durumu ve bellek miktarını görebiliyorsun? Dahili bellek kaç MB olarak görünüyor?
  • online 1 kardeş, bu telefon veya herhangi bir telefon o kulaklıklardan iyi bir ses çıkaramaz, gücü yetmez onlara, hatta ona benzer bir Sony kulaklıktan benim iRiver T30 bile güçlü bir ses veremiyor. Linkini gönderdiğin kulaklık gerçekten çok iyidir biliyorum, ama telefon veya mp3 playerlar bunları yeteri kadar besleyemez. Bence bir de kulakiçi kulaklık dene.

quote:

Orjinalden alıntı: online1

Dostum orda gördüğün kulaklık piyasanın en iyilerinden biridir, prof'lar için. sennheiser desen sana ne olduğunu bu işten anlayanlar söyler.
    Kulaklığı taktığımda seste ayırt edilir bir değişiklik olmadı evet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miller!!! -- 15 Eylül 2006; 19:38:37 >

ok

Bakırköy'den Kaçtım, Mutluyum...
  • w810i kuulanıyorum.
    ÇOK MEMNUNUM

bu arada flash menuleri getirmek üser oldu. ama insan daha fazla istiyor....
    knight'a kesinlikle tavsiye ederim.

bu arada lütfen flash menü download edebileceğimiz adresleri arkadasşar yazsınlar....

0,5 kb ile çekio

8 dakka dedi bitmioda
  • arkadaşlar ben nokia kullanıcısıyım burdaki önerilere bakarak bugün gidip w810i aldım telefonun görüntüsü çok hoşuma gitti gerçektende flash temalarıda çok hoş ses seviyesini 6.cı kademede dinliyorum daha yükseyi insanı rahatsız ediyor bu arada telefonuda çok zor buldum canım çıktı bulana kadar ne tel miş bebi kaç sorum olacak

1.telin ilk şarjını ne kadar yapmalıyım
    2.sesten tam performans almak için ekolayzır ayarlarını ne önrirsiniz acaba

şimdiden herkese tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DuHaN_ -- 15 Eylül 2006; 22:08:06 >
    Özellikle sana soruyorum n71 den bu cihaza geçsem nasıl olur? n71'den önce k750i kullanıyordum daha sonra n71 aldım ama ekrandaki çizilmelerden dolayı telefondan soğudum. Şimdi w810 hakkında birkaç tanede soru sormak istiyorum:

-w810'un malzeme kalitesi nasıl, k750 kadar kötümü?
    -video çekimi k750 ile aynımı? Benim k750'de karelenme oluyordu.
    -Dış hoparlörün sesi tatmin edici mi?
    -Benim k750de mesaj hafızam hemen doluyordu. w810'da mı böyle?
    -Ekranın k750'den büyük oluşu bariz bi şekilde belli oluyor mu?
    -Navigatör tuşlar (yuvarlak tuşlardan bahsediyorum) kullanışsız mı?
    -Güncellemeleri gprs'den yapabiliyormuyuz? Yapabiliyorsak zaman olarak ne kadar sürüyor?
    -Şarjı normal kullanımda kaç gün gidiyor?
    -K750 de bluetoot'dan dosya gönderirken donma oluyordu. w810 da da oluyor mu?

Bu sorularıma cevap verebilirsen çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 16 Eylül 2006; 9:18:10 >

• Knight elbette sana daha ayrıntılı bir cevap verecektir.O nedenle ben kişisel görüşümü belirteyim:Daha önce K750 kullandım demişsin.W810'un ondan artısı var eksisi yok.Onu beğendiysen bunu daha çok beğenirsin.Bana göre ise K750 ve N71 kullanan birinin telefon değişikliği yaptığı zaman daha üst sınıf birşeyler alması lazım.Mesela bu telefon N73 veya D900 olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: mbs58

KNİGHT586
    Özellikle sana soruyorum n71 den bu cihaza geçsem nasıl olur? n71'den önce k750i kullanıyordum daha sonra n71 aldım ama ekrandaki çizilmelerden dolayı telefondan soğudum. Şimdi w810 hakkında birkaç tanede soru sormak istiyorum:

-Navigatör tuşlar (yuvarlak tuşlardan baksediyorum) kullanışsız mı?
    -Güncellemeleri gprs'den yapabiliyormuyuz? Yapabiliyorsak zaman olarak ne kadar sürüyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Knight elbette sana daha ayrıntılı bir cevap verecektir.O nedenle ben kişisel görüşümü belirteyim:Daha önce K750 kullandım demişsin.W810'un ondan artısı var eksisi yok.Onu beğendiysen bunu daha çok beğenirsin.Bana göre ise K750 ve N71 kullanan birinin telefon değişikliği yaptığı zaman daha üst sınıf birşeyler alması lazım.Mesela bu telefon N73 veya D900 olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: mbs58

KNİGHT586

-Navigatör tuşlar (yuvarlak tuşlardan baksediyorum) kullanışsız mı?

n73'ün tipi hoşuma gitmiyor. Samsung'da daha önce hiç kullanmadım o yüzden biraz soğuk bakıyorum. w900 çok hoşuma gidiyor ama onada 1200 ytl vermem Anlıcan ben yine sony istiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: cono001

ya arkadaşlar benim tuş takımlarımda paslanma benzeri lekeler oluştu ve de gideremiyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba :((:(:(:(

ewt aynı sorun benim navigator tuşun üsütündede vardı kvk servisinde 1 saatte yeni tuş takıp verdiler.şuanda bi sorun yok.ama sanırım zamanla yine aynı sorun baş göstercek.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.