Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • SEUS'tan güncelleme yapanların çoğunun telefonunun dili İngilizce olmuştu. Hatta bu konuda forumda bir çok sorun görmek mümkün.

Orjinalden alıntı: samanosuke

arkadaşlar w810 da mesaj kutusuna şifre koyabiliyormuyuz

maledef koyamıyoruz

@knıght aga dıl secımı var yuklemesını bılen bırı dılını secebılır

Arkadaşlar w810 da mesaj kutusuna şifre koyabiliyor muyuz ?

Ne yazık ki şifre koyamıyoruz...

@ Fifty_Boss

Forumda pek çok kişi bu sorunu yaşayınca (Burakk76 vs.)...

Demek ki bu konuda oldukça dikkatli olmak gerekiyor...

TELEFONA YENİ FİRMWARE YÜKLEMEDEN ÖNCE YAPILMASI GEREKENLER:

1-) Bilgisayarınıza SEUS (Sony Ericsson Update Service) programını yükleyin. (www.sonyericsson.com) adresinden bulabilirsiniz. Dosya boyutu yaklaşık 30 MB...

2-) Programı çalıştırmadan önce bilgisayarın dilini denetim masasından İngilizce (ABD) olarak seçiniz.

3-) Telefonun pil seviyesinin %100 olmasını tavsiye ederim.

4-) Program sizi yapmanız gerekenler konusunda yönlendirecektir.

5-) Dil seçimine dikkat etmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 15 Eylül 2006; 19:37:27 >

• W810i'yi Biraz eleştirelim

1. Bu kadar walkman phone dediler, fakat sesi gerçektende yetersiz, doyurucu bangır bangır bir ses desibeli yok maalesef,
    Muzik dinlerken sesin yüksek olması müzikten aldığınız keyfi arttırıyor coşku veriyor, fakat o coşkuyu bu telefonda alamadım, radyo dinlerken bile ses yetersiz... eskiden nokia 6610'um vardı onla kıyasladığımda nokia nin sesini daha doyurucu buluyorum. valla şahsen şu an bile değişik radyo istasyonlarında test ediyorum nokia'dan daha iyi bas geliyor diğer yanda sony de bas en sonda! :)) sağ kulağımda sony, sol kulağımda nokia var, eğer kulaklarımda bir problem yoksa bu sony 70-80 yaş grubu hafif müzik için iyi, ama onlarda iyi duymaz :)) en iyisi cocuklar için iyi diyelim.. :)
    eğer müziğe meraklıysanız ses konusunda hayal kırıklığına ugrayabilirsiniz

ha yok kardeşim ben bu telefonu türk sanat müziği dinlemek için aldım diyosan, bence iyi bi telefon

2. ayrıca telefonun tuş kilidi olayı tam bir facia! tuş kilidi saniyesini kendin ayarlayamıyorsun, zırt pırt cok kısa bir saniyede tuş kilidi otomatik devreye giriyor, tabi istersen otomatik yapmayabilirsin ama bu seferde cebine atıp gidince bakmıssın bütün herkesi telefonun kendi kendine arıyor! cok basıma geldi bu zamanında :)

3.Tuş takımları konusuda biraz parmaklarınızı ağrıtacak cinsten, bana biraz küçük gibi geldi...

4. Bekle modu'da gerçekten kötü tasarlanmış, beklerken saati göremiyorsun, yani saate bakmak için bir tuşa basıp telin ışığını yakman gerekli çünki ekran telefon kapalıymıs gibi bekleme moduna geçiyor.

5. Kameranın koruma kapağı olmaması çok büyük bir dezavantaj, resim çekiceksen görüntü kalitesi önemlidir, mercekte toz varsa bu resme olumsuz etki eder flu görüntü verir. ee bundada resim çekmeden önce bu telefonla birlikte yanında taşıyacağın kulak çöpüyle merceği silmen gerekir.

6. ahh x-press on kapaklar ahh, yine nokianın güzelliği w810 da yok, kapak değiştirme olayı için prof. telefoncu olmanız gerekiyor, içi tozlanınca açıp nası temizliycem şimdiden düşünüyorum...

7. Telefona hiç güneşte bakan oldumu bilmiyorum ama, telefonun mantığında enerji tasarrufu için ışık sensörü var, ışık fazlaysa fazla ışık yakmıyor, boyle oluncada direk güneşte telefonda ne yazdığını görmekte sıkıntı çekebilirsiniz..

8. Telefonda radyo yada mp3 dinlerken dinlediğiniz müziği kulaklığın üzerinde bulunan tuştan değiştirememeniz gercekten berbat! 2002'de aldığım nokia da bu özellik vardı ve telefonu cebimden cıkarmadan kanallar arası gezebiliyordum, w810i nin kulaklığına bi tuş koymuşlar bir tek telefon gelince acıp kapamaya yarıyor, bence cok saçma.. orda zoom + - tuşuna farkı tarzda bastığın zaman 20 farklı iş yapıyor, (örneğn sesi arttırcan bakmıssın yanlışlıkla sıradaki mp3'e geşmişsin buda saçma..)
    yani bu benim tespitlerim, aynı fikirde olmayan varsa söylesin...

benim bu telefonu almamdaki baslıca sebep 512mb hafıza ve mp3 radyo özelliği olmasıydı, ama bugun geri verme fırsatım olsa hemen geri veririm çünki müzik çalarken yüksek volume alamıyorum. bendemi problem diye arkadasın 810 nunda denedim ondada aynı..

Nokia 6610 da radyo dinlerken çevredekiler rahatsız olmasın diye sesini biraz kısık dinlerdim o bile yetiyodu, ama w810i de sesi sonuna kadar açıyorum banamısın demiyor, daha bana adam gibi ses gelmiyorki çevredeki insanlar rahatsız olsun...

yani soyle soyleyim anlarsınız nokia nın ses seviyesinde 6/10 = sonyde 10/10 desem yanlış bi eşitleme olmaz...

sanırım bu telefon türk sanat müziği dinleyenler için yapılmış aldığıma çok pişmanım ya... yazık oldu harbiden verdiğim paraya..
    keşke almasaydım 700 milyon vermiştim.

burda herkes kör kütük telefonu övüyor fakat 700 milyon edicek bir telefon değil, hatta bazılar 800-900 ye alıyor yazık paranıza...
    almadan oncede bu forumu okudum millet oyle bi gaz veriyoki, telefonu bi kaç dükkanda bulamadım hırs yaptım... illa alcam diye, sonny ericcson'nun adamları var sanırım, bu kadar gaz verilmez valla.. yaklaşık 30-40 sayfa entry okudum, gece 12' gibi açık dükkan bulsam hemen gidip alcaktım.. ya millete bu kadar gaz vermeyin yazık ya... bence almadan once iyi test edin, ben mp3 testi yapmadıgıma pişmanım..

not: bende son sürüm var ve değişik mp3 lerde test yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi online1 -- 14 Eylül 2006; 22:38:06 >

• online1 harbi ölemi yaa ben çoğu dergide forumda fln okudumda ipodu aratmio fln diolardıda harbi öleyse kötüya benm soruyada kimse cwp wermedi arada kaynadı artk nysee...
  • 1 haftadır kullanıyorum. Belki kulaklık üzerinde bir buton daha olsaydı da sesini daha açıp, kısabilme imkanı olsaydı güzel olurdu bu konuda haklısın. Ancak ses konusunda yanılıyorsun. Kulak yoluna giren bir kulaklığın çok daha fazla ses vermesini istiyorsan şimdiden işitme cihazlarını araştır derim. Uzun süre yüksek sesin duyma bozukluğu yarattığını hatırlatırım.
    Bence kaliteli bir ses çıkışı var w810'un çünkü basları tizleri ve ara sesleri rahatlıkla duyabiliyorsun. Önemli olan da bu...
    Yok ben çevremdeki insanları rahatsız etmekten hoşlanıyorum diyorsan, alırsın bir tane 3310 açarsın sesini sonuna kadar telefonun öttüğünde (çaldığını diyemiyorum) 2 sokak ötedeki duyar (ne gerek varsa o kadar sese)
    ama unutma senin özgürlüğünün bittiği yerde başkalarının özgürlüğü başlıyor.
  • tavsiylerin için saol, işitme cihazına çok şükür daha ihtiyacım yok, sesi gayet iyi diyorsun sanırım diğer telefonlarla yada mp3 playerlarla karşılaştırmadığın için... karşılaştırsaydın onlara göre sesin ne kadar cılız kaldığını anlayabilirdin.

ayrıca konuyu özgürlük gibi bir boyuta taşıman gerçekten ilginç, ben yanlız olduğum ortamdada kulaklıkla müzik dinlerim ve bunun başkalarının özgürlükleriylede alakası yoktur.

ayrıca hatırlattığın iyi oldu o kulaklıkların kulağın içine kulak çöpü girmeside iğrenç bi olay.. belirli bi süre sonra rahatsız ediyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ometoh

1 haftadır kullanıyorum. Belki kulaklık üzerinde bir buton daha olsaydı da sesini daha açıp, kısabilme imkanı olsaydı güzel olurdu bu konuda haklısın. Ancak ses konusunda yanılıyorsun. Kulak yoluna giren bir kulaklığın çok daha fazla ses vermesini istiyorsan şimdiden işitme cihazlarını araştır derim. Uzun süre yüksek sesin duyma bozukluğu yarattığını hatırlatırım.
    Bence kaliteli bir ses çıkışı var w810'un çünkü basları tizleri ve ara sesleri rahatlıkla duyabiliyorsun. Önemli olan da bu...
    Yok ben çevremdeki insanları rahatsız etmekten hoşlanıyorum diyorsan, alırsın bir tane 3310 açarsın sesini sonuna kadar telefonun öttüğünde (çaldığını diyemiyorum) 2 sokak ötedeki duyar (ne gerek varsa o kadar sese)
    ama unutma senin özgürlüğünün bittiği yerde başkalarının özgürlüğü başlıyor.

• abatrttın kadarda diel telefonmu henuz 1 haftadır kulkanıyorumö ve çok memnunum öncelikle evet sen bangır bangır değil ama senin elindekide telefonu mp3 player deil tuşlar çok kullanışlı benim etli parmaklarımla bile çok rahat msj yazabiliyorum kameranın kapağı yok ma içeride tasarlanarak doğabilecek sorunlardan kurtarılmış mesela knight bne yağ gbi bişi damlattım ama çekiminde hiç bişi değişmedi dedi demekki lense zarar verilemiyo evet kulasklık üstündeki düğme konusunda yaptıın eleştrilere katılıyorum benide o olay hayal kırıklıına uğrattı. bU arada bütün yorumunu mp3 lere göre yapmışın diğer ghiç bi özelliğine bakmamışın telefoun övmeyin diyosun ama aynı fiyata bence w810 dan üstün bi telefonda yok ben uzun süre nokia kullandım hafıza kartı biraz dolunca tel sapıtıyo msjlar gçe açılmıyo hayda format at bi süre sonra her hafta format atar hala geldim arkadaşım 1gb lık pro stick i 800mb ı dolu ve telefonda tek bi yavaşlama yok ayrıca evet ses düğmesine basılı tuttuğunda rado kanalı değişiyo buda biraz zeki insanlar için süper bi olay çünkü telefonu açmadan radyo kanalı değiştirebiliyosun ayrıca zaten sesi açarkende ole abanmıyosun tuşa yani ses değiştirmek isterken radyo kanalı değişmiyo açıkcası ben ilk defa SE kullanıyorum ve çok memnunum param son kuruşuna kadar helal olsun alıcak arkadaşlar tereddüt etmeyin alıp kullandıktan sonra anlıycaksınız zevki

• yeterkiiste.comun müşteri hizmetlerine mail attım telefonu yarın kargoya vereceklerini söylediler inşallah cuma günü elimde olur alet

• inşallah cumartesi elimde olur heyecan yapmışım :)

katılmıyorum cunku nokıa kullanmaya alısan bırı w810 veya baska bır cıhaza gecınce nokıa gıbı bır telefon beklemesı olmaz her telefonun kedıne gore + ve - lerı var

Katılyıroum cunku ses konusu benıde rahıtsız edıyor w800 hp sesı cok kuvvetlı ıdı kulaklıkda da aynı yıne katılmadıgım bır bolum ıse saydıgın telefonlar arasında yıne daha guzel ve guclu ses vermesı

anladıgım kadarıyla sen kalıtelı degıl yuksek ses ıstıyorsun

Ben söyliyim bu telefonun mp3 üne kamerasına cartına curtuna özenenlere.

bende başta öyleydim ama 3-4 ay oldu alalı hem bana ilk kazık fiyatının 200 milyon düşmesinden geldi. hemde bir süre sonra özellikleride sıradanlaşmaya başladı yani anlayacağınız. artık beni sarmıyor çok süper kamera süper mp3.

telefon telefonluktan çıkıyor.

Ve fark ettim bu w810i ile kalabalık bir yerde konuşmak çok zor ses çok az geliyor.

ablamın nokia bir telefonu vardı yenilerden hadsfree de değil normal mod da konuşurken bile karşıdaki kişinin ne dediğini çok rahat ben duyuyordum ve bu telefonda öyle süper bir telefon değildi.

Anlıyacağınız telefonun telefon özelliği gidiyor yerine diğer özellikler geliyor sanki.

Tabi bu benim görüşüm.Katılmayanlarda olabilir.

Teknoloji aldı başını gidiyor ilk çıktığında süper olan o w810i şimdi çokta süper değil.

o yüzden alıcak olanlar şöyle bir düşünsün almadan önce ileri dönük düşünün

• quote:

Orjinalden alıntı: dr.tavsan

ereyon guvenlı mı sızce
    yamuk yapma olasılıkları var mı

w810'umu ereyon'dan aldım daha önce de nokia 3220 almıştım 2-3 gün içinde geldi kvk garantili hatta w810 kvk 2 yıl garanti ve 1 yılda çalınmaya, kırılmaya ve ıslanmaya karşı sigortalı. kutunun dışındaki jelatini bile siz açarsınız bende her iki telefonda da böyle olmuştu. hesaplı, kaliteli ve hızlı hizmet veriyorlar gördüğüm kadarıyla. tavsiye ederim.
    Ayrıca w810'da herşey güzel ama fotoğraf çekim modunda geçişler bende baya bi yavaş gibi foto çektikten sonra çekileni görüntülemede, yaklaştırmada ve benzer fotoğraf fonksiyonlarında birkaç saniye bekliyorum. Sizde de böylemi yoksa gerçekten endişelenmeli miyim?

Orjinalden alıntı: TuXedo

quote:

Orjinalden alıntı: dr.tavsan

ereyon guvenlı mı sızce
    yamuk yapma olasılıkları var mı

w810'umu ereyon'dan aldım daha önce de nokia 3220 almıştım 2-3 gün içinde geldi kvk garantili hatta w810 kvk 2 yıl garanti ve 1 yılda çalınmaya, kırılmaya ve ıslanmaya karşı sigortalı. kutunun dışındaki jelatini bile siz açarsınız bende her iki telefonda da böyle olmuştu. hesaplı, kaliteli ve hızlı hizmet veriyorlar gördüğüm kadarıyla. tavsiye ederim.
    Ayrıca w810'da herşey güzel ama fotoğraf çekim modunda geçişler bende baya bi yavaş gibi foto çektikten sonra çekileni görüntülemede, yaklaştırmada ve benzer fotoğraf fonksiyonlarında birkaç saniye bekliyorum. Sizde de böylemi yoksa gerçekten endişelenmeli miyim?

Bende de öyle bana da biraz yavaş geldi.Keşke biraz daha hızlı olsaymış
    Bu arda telefondan oldukça memnunum.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kulaklık çıkşı biraz daha yüksek olsaymış çok daha iyi olurdu.Özellikle ipod dan sonra çok az geliyor.Bunların dışında telefon gerçekten çok güzel özellikle ekranı çok kaliteli çok parlak ve çok net.Bütün arkadaşlarım nokia kullanıyor ve farkettikleri ilk şey ekranın netliği ve parlaklığı ve fotoğrafların kalitesi.Menüsünün güzelliği de ayrı konu(siyah arkaplan yazılar parlak kırmızı)

Bu arada "Knight" arkadaşıma da teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 15 Eylül 2006; 2:49:41 >
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD

• Nokia ile aynı şeyleri beklemiyorum fakat adamların 2002 de yaptıkları telefon bile şimdi çıkan w810 dan daha iyi ses veriyorsa bunu tartışmak gerekir...
    ayrıca Telefonda bir sonraki parçaya geçmek tam bir işkence..

Kalitesiz yüksek sesi kimse istemez, tabiki kaliteli ve yüksek ses istiyorum, ama bunu w810i de bulmak mümkün değil, bugun bu telefonu almak isteyen bir arkadaşıma telefonun radyosunu ve mp3 ünü dinlettim,
    arkadaşımla aramızdaki dialog aynen şu şekilde oldu...

Arkadaş: sesi aç bakiim biraz daha

Ben: sonuna kadar açtım zaten

Arkadaş : oha harbi bu kadar azmı ses ? hayal kırıklığına uğradım, bide o kadar walkman phone diyolar böyle walkman phone mu olurmuş

ben: ee almıycanmı artık

Arkadaş: abi bu sesle dinlediğinden ne anlıycan ?

Ben : Haklısın :)

telefonu bi anfi^'ye bağlıycaksanız ve yanınızda bi anfiyle gezerseniz iyi ses alırsınız, ama benim bu telefonu almamdaki başlıca sebep mp3 player'a ve yeni bir telefona ayrı ayrı para vermektense ikisini bir arada alırım dedim, ama hata ettiğimi anladım çünki mp3 olayı gerçekten vasat!
    o kulağın içine giren kulaklıklarda cabası, cok rahatsız ediyor.
    Bildiğiniz gibi kulaklıkla müzik dinlerken 30 dakika içinde kukağınızzdaki bakteri oranı %700 artmaktadır, o kulaklıkları taa orta kulağa kadar sokuncada haliyle kulağınız hiç hava almıyor ve daha cok bakteri üretiyor..
    komik gelebilir ama söylediğim doğru.

quote:

Orjinalden alıntı: fifty_boss

@online1
    elestırılerının bazılarını katılıyorum bazılarına katılmıyorum

katılmıyorum cunku nokıa kullanmaya alısan bırı w810 veya baska bır cıhaza gecınce nokıa gıbı bır telefon beklemesı olmaz her telefonun kedıne gore + ve - lerı var

Katılyıroum cunku ses konusu benıde rahıtsız edıyor w800 hp sesı cok kuvvetlı ıdı kulaklıkda da aynı yıne katılmadıgım bır bolum ıse saydıgın telefonlar arasında yıne daha guzel ve guclu ses vermesı

anladıgım kadarıyla sen kalıtelı degıl yuksek ses ıstıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi online1 -- 15 Eylül 2006; 9:47:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: online1

Kalitesiz yüksek sesi kimse istemez, tabiki kaliteli ve yüksek ses istiyorum, ama bunu w810i de bulmak mümkün değil, bugun bu telefonu almak isteyen bir arkadaşıma telefonun radyosunu ve mp3 ünü dinlettim,
    arkadaşımla aramızdaki dialog aynen şu şekilde oldu...

Arkadaş: sesi aç bakiim biraz daha

Ben: sonuna kadar açtım zaten

Arkadaş : oha harbi bu kadar azmı ses ? hayal kırıklığına uğradım, bide o kadar walkman phone diyolar böyle walkman phone mu olurmuş

dedi..

telefonu bi anfi^'ye bağlıycaksanız ve yanınızda bi anfiyle gezerseniz iyi ses alırsınız, ama benim bu telefonu almamdaki başlıca sebep mp3 player'a ve yeni bir telefona ayrı ayrı para vermektense ikisini bir arada alırım dedim, ama hata ettiğimi anladım çünki mp3 olayı gerçekten vasat!
    o kulağın içine giren kulaklıklarda cabası, cok rahatsız ediyor.
    Bildiğiniz gibi kulaklıkla müzik dinlerken 30 dakika içinde kukağınızzdaki bakteri oranı %700 artmaktadır, o kulaklıkları taa orta kulağa kadar sokuncada haliyle kulağınız hiç hava almıyor ve daha cok bakteri üretiyor..
    komik gelebilir ama söylediğim doğru.

Bence sen en iyisi git bir Nokia al.Sen telefona,telefonda sana ısınamamış.Bu gibi durumlarda telefonu her eline alışta insanın canı sıkılıyor.

• quote:

ha yok kardeşim ben bu telefonu türk sanat müziği dinlemek için aldım diyosan, bence iyi bi telefon

ben sanat müziği, klasik müzik ve klasik türk müsikisi dinlerim ve yüksek sesle müzik dinlemekten de nefret ederim. 40'ıma geldiğimde işitme cihazı ile dolaşmak istemem.

Bir de telefon sadece walkmanden oluşmuyor ki. Çok iyi bir kamerası var. Bence fiyatını rahatlıkla eder.
  • online1 bence sen git nokia kullan belli sony ericsson sevmediğin daha ne üzerinde duruyorsun ki alan memnun satan memnun buradaki foruma sor bu telefonu kötüleyen cok nadir cıkar.ayrıca sony ericsson fiyatları aşağıya cekmeseydi nokia gene düşük özellikli modelleri uçuk fiyattan satmaya devam edecekti eğer nokia fiyat düşürdüyse bunun sebebi sony ericsson dur.ayrıca telefonun sesi yüksek değilmiş daha ne olsun dışarıya yayın mı yapacaksın anlamadım !kulaklığını da beğenmiyorsan başka bir kulaklık kullanabilirsin.Bir kere şunu kabul et artık türkiye de nokia devri yavas yavas kapanmaya başladı sony ericsson bunu değiştiriyor artık.ama hala bazı önyargılı arkadaslar nokiadan vazgecemiyor bilemiyorum nedendir heralde nokia nın distrübütörlüğünü yapıyorlar ben bu yazılardan bunu cıkardım yani
    en iyisi sen bir hoparlörle gez daha başka ne diyeyim sana

• @ Online1

Öncelikle yerli ve yabancı forumlarda SE W810i ile ilgili çok az probleme rastlayabilirsiniz. Dergilerden bir çok ödül almış bir telefonun ses kalitesini beğenmemeniz oldukça şaşırtıcı...

Chip: Ayın ürünü
    Stuff: 5 yıldız
    T3: Yılın telefonu vs.

Ne yazık ki dediklerinizin bazılarına katılmakla beraber çoğuna da katılmıyorum...

1-) Günümüzde cep telefonları iyi MP3 performansı sunmalarına rağmen hiçbir telefondan bir iPOD performansı bekleyemeyiz. Müzik için 8 seviye bulunuyor ve ben 6. seviyeyi kullanıyorum. 8. seviyede çok nadir müzik dinlerim çünkü rahatsız edici hale gelebiliyor. 8. seviyeye rağmen ses yetersiz geliyorsa

- Kulak sağlığınızda problem olabilir.
    - Kulaklıkları iyi takamamış olabilirsiniz.
    - Ön yargı ile yaklaştığınız için ses kalitesi sizi tatmin etmemiş olabilir.
    - Yüklediğiniz MP3'lerin kalitesi düşüktür.

2-) Telefonda otomatik tuş kilidi uygulaması iyi. Fakat zaman özelliği koyabilirlerdi.

3-) Tuş takımı mesaj yazmayı işkence haline getirmiyor, oldukça rahat. Tabi çok büyük parmaklı insanlar için durum biraz zor olabilir.

4-) Bekleme modunda saati göremememiz bir dezavantaj olarak nitelendirilebilir. Fakat ses tuşuna bastığımızda beyaz arka plan dahilinde saati görebiliyoruz.

5-) Lens koruyucu kapağın olmaması da bir dezavantaj sayılabilir. Fakat dikkatili olduktan sonra hiçbir sorun bulunmuyor. Telefonumun lensinde leke bulunmasına rağmen fotoğraf kalitesi hiç etkilenmedi. Eklediğim fotoğrafların çoğu lekeli lensle çekilmiştir.

6-) Değiş tokuş kapak olmaması bir dezavantaj değil. Olsa da olur olmasa da... Telefonun zaten tozlanma gibi bir sorunu bulunmuyor.

7-) Telefonda aydınlık bir mekanda tuş takımı ışıkları söner ekranın parlaklığı artar; karanlık bir mekanda tuş takımı ışıkları yanar ve ekran parlaklığı azalır. Bunun neresi yanlış anlayamadım.

8-) Zoom tuşu ile 20 tane iş yapılmıyor. Teker teker basarsan sesi artırabilirsin ya da kısabilirsin. Uzun süre basılı tutarsan şarkı değişir.

9-) Telefonu 6610 ile kıyaslamanın ne kadar doğru olacağı tartışma konusudur. En iyisi bu konuda hiçbir yorumda bulunmamaktır.

Buradan çıkarılacak sonuçlar:

1-) Hayatta herşeyi parçalamak kolaydır; ön yargıyı parçalamak zordur. Hala telefon konusunda ''Nokia en iyisini yapar'' mantığıyla yaklaşıyoruz ki bunu çok yanlış görüyorum.

2-) Bir ürünü almadan önce kesinlikle satış noktalarında ürünü deneyiniz.

Saygılarımla...
    İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 16 Eylül 2006; 11:14:05 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.