Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: ZZ RAT

Arkadaşlar birkaç sorum olacak;

512 MB hafıza kartı kullanıyorum ve istediğim sayıda MP3'ü karta yükleyemiyorum.

- Acaba ses kalitesini düşürmeden bu MP3'leri daha az yer kaplayan başka bir formata dönüştürebilir miyim ?

- Böyle bir olanak varsa hangi formata dönüştürebilirim, hangi program kullanmalıyım ve bu programı nasıl bulabilirim ?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Bu soru daha önce sorulmuş v yanıtlanmışsa özür dilerim. İlk 40 sayfayı v aralardan pekçok sayfayı kontrol ettim ama böyle bir soru-cevap ile karşılaşmadım.

Şarkıları AAC formatına dönüştürebilirsin. Imtoo MPEG Encoder programını öneririm. Ancak gerekli ayarlar hakkında herhangi bir bilgim yok.

quote:

knight selam;
    w810i mi alalı 6 ay oluyo.Sorunum su telefonun yıldız tusu kendi kedine basmaya basladı.hatta bazen baska bi tusa bastıgımda baska tuslara basıyo 0 a bastıgımda 8ede basıyo aynı anda sence sorun ne olabilir?Dun telefoncunun birine girdim ve anlattım bana genelde bu tür sorunların sıvı teması sonucu olustugunu söyledi.Sence sorun nedir cozumu ne olabilir Acıkcası telimi servise vermeyide pek istemiyorum.Cözum ne olabilir?

Telefonun tuş takımı ile ilgili bir problem olduğuna göre tek çözüm teknik servistir.

quote:

ya arkadaslar bende aldım w810i bu forumda telefonun pcye bağlanıp hangi klasöre nasıl dosya atabilecegimi resimli anlatan bi tpic varmı
    122 sayfa olmus bakamıyorum yardım edebilirmisiniz

W810i dosya aktarım rehberi

1. adım:

Telefonla bilgisayarın bağlantısını sağladığımızda telefonun ekranında iki menü belirecek:

1-) Telefon modu
    2-) Dosya aktarım modu

Dosya aktarım modunu seçince bilgisayar telefonu harici bellek olarak tanıyacaktır. Bilgisayarım'a girdiğimizde iki çeşit bellek görüyoruz.

Phone card: Hafıza kartı
    Phone: Telefonun dahili belleği

2. adım:

Telefonun harici belleğine girdiğimizde karşımıza 3 ana klasör çıkıyor:

1-) MP3: MP3'lerinizi kopyala yapıştır methoduyla atabilirsiniz.
    2-) DCIM: Kamera ile çekilmiş fotoğraflar bulunuyor.
    3-) MSSEMC: Medya dosyalarını atmak için kullanıyoruz.

3. adım:

MSSEMC klasörüne giriyoruz. Karşımıza yine 3 seçenek çıkıyor:

1-) Media files
    2-) Messaging
    3-) System

4. adım:

Media files klasöründe ise video,tema,ses ve resim dosyaları bulunuyor. Bilgisayarımızdan buraya kopyala - yapıştır işlemi gerçekleştirebiliyoruz.

5. adım (son):

Telefonla bilgisayarın bağlantısını kesmeden önce USB'den sonlandırıyoruz.

quote:

teşekkür ederim arkadaşlar karar verilmiştir w810..
    ama sanki k750i nin foto çekimleri daha netmiş gibi geldi???

Aynı mekanda çekilmiş örneklerde oluşabilecek farklılıklar firmware sürümünden, ışığın gelme açısından ve fotoğrafı çeken kişiden kaynaklanır.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Orjinal sürücülerin daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Aynen bende öyle bi kanıya vardım
    Çünkü ses sürücüsü bariz belli oluyor değiştirdiğimde
    Ayrıca Kamera sürücüsü denedim en çok bahsedilenlerden ve kamera kullanımı zorlaştı
    Şu anda telefon direk orjinal R4DB005 yazılımda gayette iyi
    Ben daha telefonu alalı bir kaç gün oldu ama kameranın camında ufak ikitane çizik oldu
    Ne iştir anlamadım yahu
  • arkdşlar içinizde cvp yazcak biri yokmu bu kaçıncı kez soruşum sie yAA Bİ YARDIM ELİ UZATIN BU VİDEOLARI pc attmızda movi olarak atıyo yanı Quikc die program açıyo.media playere nasıl aççcaz veya nasıl cevircem programı vrmı bilen acil cvp atsın çok acil tşk ederim

tabiki W810i ile

http://img412.imageshack.us/img412/3875/dsc00097fy0.jpg
    Sis651-Geforce 2mx400-Geforce 4 mx440 -Fx5200- Radeon 9200-9250-9550-9600xt-Geforce 6200-6600- 6600GT-7100GS-7200GS-7300LE-7300GS-x600xt-x1800GTO-x1900GT-x1950pro-HD2600xt-HD3850-HD4830-HD4770-HD4850-HD4870-HD5870-HD7850-HD7870 EZ- R9 280- R9 280x- R9 290- R9 290x-RX 480-RX 5600xt-GTX1070-GTX 1070Ti-GTX 1080-GTX 1080Ti
  • _____________________________
    Sis651-Geforce 2mx400-Geforce 4 mx440 -Fx5200- Radeon 9200-9250-9550-9600xt-Geforce 6200-6600- 6600GT-7100GS-7200GS-7300LE-7300GS-x600xt-x1800GTO-x1900GT-x1950pro-HD2600xt-HD3850-HD4830-HD4770-HD4850-HD4870-HD5870-HD7850-HD7870 EZ- R9 280- R9 280x- R9 290- R9 290x-RX 480-RX 5600xt-GTX1070-GTX 1070Ti-GTX 1080-GTX 1080Ti
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

bunlarda normal çekimleri

http://img508.imageshack.us/img508/9604/dsc00089vf2.jpg

bu 800x600 oldu :D

http://img508.imageshack.us/img508/9528/dsc00087sf1.jpg

Sağol dostum güzel resimler

• arkadaşlar benim w810i nin kamerasındaki o mor tabak yavaş yavaş kayboluyordu ya işte resmini çektim sizdede böyle oluyorsa demekki bunlar çizik değil

Orjinalden alıntı: dost..:)

arkadaşlar benim w810i nin kamerasındaki o mor tabak yavaş yavaş kayboluyordu ya işte resmini çektim sizdede böyle oluyorsa demekki bunlar çizik değil

Bende bu derece değil ama yine de belli olacak seviyede.
  • media player ın mov gösterme şansı yok, özelliklere girip dosya türlerine bakarsan öyle olduğunu görebilirsin, neyse google da "mov to mpeg" diye aratırsan ( sadece mpeg değil tabi ki örnek olsun diye verdim ) bir sürü program çıkıyor karşına. pek kullanmadığım için bir program tavsiyesinde bulunamayacağım malesef. eğer çevirmeden izlemek istersen media player classic yükleyebilirsin:
    http://www.inndir.com/program.php?id=20913
    quote:

Orjinalden alıntı: torgan

arkdşlar içinizde cvp yazcak biri yokmu bu kaçıncı kez soruşum sie yAA Bİ YARDIM ELİ UZATIN BU VİDEOLARI pc attmızda movi olarak atıyo yanı Quikc die program açıyo.media playere nasıl aççcaz veya nasıl cevircem programı vrmı bilen acil cvp atsın çok acil tşk ederim

• quote:

arkadaşlar benim w810i nin kamerasındaki o mor tabak yavaş yavaş kayboluyordu ya işte resmini çektim sizdede böyle oluyorsa demekki bunlar çizik değil

Bende bunu sordum önlemi nasıl alınır diye ?
    Evet bende teli yeni aldım ve bende de bu fotodaki orta boydaki çizgilerden 2 tane oluştu.
    Sony Ericsson a burdan
    Çok zordu sanki o camın üzerine ince bir koruyucu koymak...Hafıza kartı girişindeki gibi plastik bir tıkaç ta yapılsa yeterdi yani

• ARKADAŞLAR MRB BENDE UZUN ZAMANDIR FORUMU TAKİP EDİYORUM W810İ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.YAKINDA ALICAM AMA Bİ KAÇ SORUM OLACAK.31 Lİ SÜRÜME FLASHLASAK TEMALAR CALIŞIRMI ACOUSTİK YAPSAK 05 KADAR SES CIKARMAZ MI?BİRDE BU YAZILIMLAR,SESİ ARTIRMA,FLASHLAMALAR TELEFONUN GARANTİSİNİ ETKİLER Mİ?
    ALEMİN KRALI CİMBOM
  • w810i demi yoksa w850i demi dış ses daha iyi çıkıyor...
    Hangisinde kamera görüntüsü daha iyi...?

Son Fiyatlar bunlar...Almak isteyenlere bilgi...

Ereyon
    432,41 YTL

Teknosepet
    443,56 YTL
    Estore
    451,61 YTL

Hepsiburada.com
    454,12 YTL

Netsiparis
    465,29 YTL
    Hitbox
    472,59 YTL

Teketek
    475,00 YTL
    KVK
    479,25 YTL

Hipernex
    482,48 YTL
    Yeterkiiste
    488,00 YTL

Weblebi
    488,64 YTL

Koysepete
    490,85 YTL
    Otuz
    491,36 YTL

Shobbo
    491,65 YTL
    Sibermarket
    494,11 YTL

Webdenal
    495,51 YTL
    Erenpazar
    499,12 YTL

GedikGross
    501,23 YTL

Ekonomikticaret
    520,06 YTL
    Birebir
    521,27 YTL
    cep-store
    527,85 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araknafobia -- 30 Haziran 2007; 23:08:11 >

• Hiçbirşey olmuyor...ve ayrıca 05 li yazılım orjinal halde tam optimal seviyede...Bozmak gerekmez
    Telefon çok hoş al bence ve 05 yazılımı hemen yükle öylece kalsın...
    ALEMİN KRALI CİMBOM
  • aynısı benim w 800 de de var çizik değil onlar bence de
    quote:

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.