Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye kimse daha bu telefona detaylı inceleme yapmadı bilmiyorumki...
  • vatanbilgisayarda siyahıda stoklara girmiş ama şarj konusu beni düşündürüyor.
  • şarj konusunda SE ye güveniyorum. en azından diğer telefonlardan daha iyidir. gördüğüm kadarı ile diğer markalarda yaklaşık 1 sene sonra bataryalarının gücü ciddi şekilde azalıyor. 3 senelik SE kullanıcısıyım (basit bir model) ve yine en az 2 gün gidiyor.

beni asıl düşündüren konu sanırım Sony, Ericssonu tamamen satın aldı diye aklımda kalmış. bu süreçten sonra telefonlarda nasıl bir gelişme olur?
    servis hizmeti, yeni model yelpazesi vs....
    bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa memnun olurum.

bu arada telefonu alan arkadaşlar; güle güle kullanın. fakat pek fazla yorum yok. kullanan arkadaşlar burada paylaşsınlar lütfen. bizde ona göre hareket edelim. benimde telefonum eski. ilk tercihim SE olacaktır.
  • Neo V ve bu cihaz arasında kaldığımı artık SE Geo'su bile öğrendi...

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-vs-Sony-Ericsson-Live-with-Walkman

buraya baktığımızda Her özelliğin Neo V ile aynı olduğunu görüyorum. Ekran küçüklüğü bakımından ppi ve pixel oranı düşük, tamamdır..

bekleme süresine geldiğimizde walkman live yaklaşık %90 daha fazla bekleme süresi sağlıyor. kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum(z).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 8 Aralık 2011; 19:19:13 >
  • W810 un ses kalitesini ve kullanım kolaylığını sunan bi telefona rastlamadım. W810 u fena şekilde düşürünce bozuldu.yeni w810 almak istedim fakat bulunduğum yerde yoktu.Gittim 5800 aldım.5800 ses olarak fena değildi fakat kullanım kolaylığı sıfırdı.Müzik değiştirmek için kısayol tuşu yoktu ayrıca müzik çalar arayüzünden nefret ettim.Telefonu yeğenime verdim. en son Samsung aldım fakat Müzik kalitesi yerlerde geziyor :) samsungları oldu olası sevmedim.telefon almayı düşünmüyordum fakat SE walkmani görünce düşünmeye başladım :)
  • BU TELEFONU ALAN ARKADAŞLAR:
    W810 da sesi açıp kapatmak için telefonun sağ tarafındaki ses tuşunu kullanıyorduk.Müzik değiştirmek için aynı tuşa iki saniye basılı tutuyorduk.BU ÖZELLİK LİVE WALKMANda da varmı.?
    Bu özellik benim için çok önemli :) 5800 ı sırf bu yüzden yeğenime verdim.
  • Şu cihaza neden mega bass yada clear bass konulmazki ne biçim insan bunu yapanlar.
  • siyahını az önce vatan bostancıdan satın aldım gerçekten güzel bir telefon arkadaşlar şu anda şarjda telefonun hızı mükemmel :)
    galaxy s2 almaya niyetliydim kısmet olmadı.
    ayrıca eski telefonum w810i
  • quote:

Orijinalden alıntı: astral09

BU TELEFONU ALAN ARKADAŞLAR:
    W810 da sesi açıp kapatmak için telefonun sağ tarafındaki ses tuşunu kullanıyorduk.Müzik değiştirmek için aynı tuşa iki saniye basılı tutuyorduk.BU ÖZELLİK LİVE WALKMANda da varmı.?

dediğin özellik yok bu telefonda şimdi denedim
  • quote:

Bence geri alın 5800'ü :) Telefon kapalıyken (tuş kilidi devredeyken) ses açma kapama ve ileri geri işlemlerini yapabiliyorsunuz 5800'le. Sadece telefona hackli bir yazılım yükledeikten DzMuzicKey programını kurmanız yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

siyahını az önce vatan bostancıdan satın aldım gerçekten güzel bir telefon arkadaşlar şu anda şarjda telefonun hızı mükemmel :)

Kardeşim eski w810cu olarak mega bassın ne olduğunu bilirsin w810un mega bassı gibi iyimi baslar daha mı iyi yoksa daha mı kötü bu yorumun çok önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

quote:

dediğin özellik yok bu telefonda şimdi denedim

BAHSETTİĞİM W810 DAKİ O ÖZELLİĞİ BİLİYORSUN DİMİ.müzik dinlerken müziği değiştirmek için cepteki telefonu ikide bi çıkarmak çok saçma.W810da çok güzeldi şarkı değiştirmek için cepteki telefonun ses tuşuna pantolonun üstünden 2saniye basılı bekliyordum şarkı değişiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

siyahını az önce vatan bostancıdan satın aldım gerçekten güzel bir telefon arkadaşlar şu anda şarjda telefonun hızı mükemmel :)

Kardeşim eski w810cu olarak mega bassın ne olduğunu bilirsin w810un mega bassı gibi iyimi baslar daha mı iyi yoksa daha mı kötü bu yorumun çok önemli benim için.

evet şu bass meselesine kısa sürede biri açıklık getirebilirmi acaba walkman s yada walkman v gibi bi model cıkacakmı bunu peşine...
  • arkadaşlar 600 e düşmüş 10 taksitli fiyatı vatanda almayı düşünüyorum aksam . Ama nasıl bi matematik var bu vatanda çözemedim 679 un %25 indirimini yapınca nasıl 600 oluyo
  • 679 tl zaten %18 kdv indirimli fiyatı.adamlar bu indirimi "kaldırıp" ,yerine %25 indirim yapıyorlar.buna da kampanya diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~pasak~

679 tl zaten %18 kdv indirimli fiyatı.adamlar bu indirimi "kaldırıp" ,yerine %25 indirim yapıyorlar.buna da kampanya diyorlar.

o zaman da 616 ya gelmesi lazım
  • yok yok, 600.915 oluyor
  • sabahtan beri almakla almamak arasında gidip geliyorum yabancı sitelerin incelemelerini okuduktan sonra gerçekten walkman kısmının lafta kaldıgına inandım ve almaktan vaz geçtim custom eq bile yokken nasıl walkman yada aynı uygulamada muzik oynatılırken şekilden başka pek bi farkı yok anladıgım kadar diger xperialardan bu durumda kucuk tlf sevenler için xperia mini diger kısım içinse neo mantıklı sanırım arada oyle ucurum fiyat farkı yok neticede..
  • bende almakla almamak arasında gidip geliyorum.. vatan dışında inceleyebileceğim bir yerde yok.. vatana gitsem ordan alamamda sanırım.

internete özel mi bu %25 indirim ve ne zamana kadar ? yardımcı olun arkadaşlar yorumlarınızı 4 gözle bekliyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenacious D

bende almakla almamak arasında gidip geliyorum.. vatan dışında inceleyebileceğim bir yerde yok.. vatana gitsem ordan alamamda sanırım.

internete özel mi bu %25 indirim ve ne zamana kadar ? yardımcı olun arkadaşlar yorumlarınızı 4 gözle bekliyoruz :D

Bugün Vatan'a gittim yüzde 25 indirimi görünce fakat indirim şuan için internete özel. Hafta sonu büyük ihtimalle mağazada da indirim olması ihtimali var. Vatandaki çalışanlar böyle söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.