Şimdi Ara

Sony Ekran Kartlarının Neden Düşük Model ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony'ye özellikle tasarımından dolayı ayrı bi hayranlığım var. Yeni laptop alıcam ve en çok Sony'yi araştırdım. Lakin herşeyi tamam dedikten sonra ekran kartına gelip takılıyorum.

Sony'de karşıma çıkan ekran kartları;

- ATI Mobility Radeon™ HD 5650
    - NVIDIA® GeForce® 410M
    - Intel® HD Grafikler 3000
    - AMD Radeon™ HD 6470M

genelde bu seviyedeler.. ( F serisi hariç, Onlarda Nvidia GT540M var. Ki bence o da yeterli değil, F serisi amacına göre.. )

Acaba neden bu şekilde düşük-orta model ekran kartı kullanıyor Sony ? Yoksa cihaz, diğer parçaları ve özellikleriyle ekran kartı açığını kapatıyor mu ?

Taşınabilir olanlarda (16.4" ten küçük ekranlı) en azından GT540M seviyesinde bi ekran kartı olsun istiyorum.. Hem birçok oyunu rahatlıkla oynatabilecek, hemde arada autocad kullanınca rahat çalışmamı sağlayabilecek. Ve bunun Sony de olmaması çok büyük hayal kırıklığı

• quote:

Orijinalden alıntı: pural91

Sony'ye özellikle tasarımından dolayı ayrı bi hayranlığım var. Yeni laptop alıcam ve en çok Sony'yi araştırdım. Lakin herşeyi tamam dedikten sonra ekran kartına gelip takılıyorum.

Sony'de karşıma çıkan ekran kartları;

- ATI Mobility Radeon™ HD 5650
    - NVIDIA® GeForce® 410M
    - Intel® HD Grafikler 3000
    - AMD Radeon™ HD 6470M

genelde bu seviyedeler.. ( F serisi hariç, Onlarda Nvidia GT540M var. Ki bence o da yeterli değil, F serisi amacına göre.. )

Acaba neden bu şekilde düşük-orta model ekran kartı kullanıyor Sony ? Yoksa cihaz, diğer parçaları ve özellikleriyle ekran kartı açığını kapatıyor mu ?

Taşınabilir olanlarda (16.4" ten küçük ekranlı) en azından GT540M seviyesinde bi ekran kartı olsun istiyorum.. Hem birçok oyunu rahatlıkla oynatabilecek, hemde arada autocad kullanınca rahat çalışmamı sağlayabilecek. Ve bunun Sony de olmaması çok büyük hayal kırıklığı

sebep sony ps3. sony hiçbir zaman oyuna yönelik dizüstü bilgisayar yapmaz. Playstation 3 satışlarını engellemek istemiyorlar

• ve zaten adamlar pahalı laptop üretiyor bide ekran kartını güçlü yaptılar mı o fiyata o laptopu ancak iş adamları alır
  • ismini sattığından dolayı düşük donanımla kitliyorlar işte işin özeti bu
  • Fazla ısı istemiyorlardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qq
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.