Şimdi Ara

Sony'den Zombi Oyunu : DEAD NATİON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Psne özel hazırladığı Dead Nation oyununu Duyurdu

Trailer alttaki linkte

http://www.ps3news.com/PlayStation-3/video-dead-nation-ps3-trailer-revealed-more-at-e3-2010/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 9 Haziran 2010; 20:54:16 >

• Şöyle "Ben Efsaneyim" filmi gibi bir oyun yapsalar ya . Evimizi korumaya çalışsak , gündüzleri yiyecek arasak falan . Çok büyük de bir harita olsun . Hayalimdeki oyun bu valla koca şehirde tek başımıza hayatta kalmaya çalışsak .
  • Zombie Apocalyps'in satış başarısını görünce "biz de ekmek yiyelim" demiş Sony.
  • Ne zaman çıkacak acaba ?
  • Ben beğendim iş yapar zombiler falan paramparça oluyor Zombie Apocalypse de bu kadar zombi yok aynı ekranda, Sony yaparsa iyi yapar do it sony
  • psn oyunumu olucak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Şöyle "Ben Efsaneyim" filmi gibi bir oyun yapsalar ya . Evimizi korumaya çalışsak , gündüzleri yiyecek arasak falan . Çok büyük de bir harita olsun . Hayalimdeki oyun bu valla koca şehirde tek başımıza hayatta kalmaya çalışsak .

korku olmasa dediğin fikir güzel.unch2 yapan grub hazırlasın bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne zaman geliyo beyler video ya baktım mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

psn oyunumu olucak ?

evet
  • Güzel bir oyun gibi gözüküyor da açıkçası; PSN e gelecek PS2 ve Dreamcast oyunları şuan benim daha çok ilgimi çekiyor. Ve Dreamcast oyunlarının birçoğu PSN e özel olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eribanez -- 9 Haziran 2010; 23:27:01 >
  • Çok iyi ya sevindim.
  • quote:

Şöyle "Ben Efsaneyim" filmi gibi bir oyun yapsalar ya . Evimizi korumaya çalışsak , gündüzleri yiyecek arasak falan . Çok büyük de bir harita olsun . Hayalimdeki oyun bu valla koca şehirde tek başımıza hayatta kalmaya çalışsak .

ı am alıve o sekılde olacak dıye bılıyorum cunku oyle soylenmıstı
  • PSN oyunuysa iyi olur ya. Bluray parası vermeyiz. Güzel bir şeye benziyor hem.
  • quote:

• PSN oyunu olacak hiç hoşuma gitmedi videolu bölümleri izleyince birşey sandım sonra game-play gösterdiler hiç beğenmedim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

ı am alıve o sekılde olacak dıye bılıyorum cunku oyle soylenmıstı

i am alive oyununu bekleyenlerden biriydim ama en son haberlerde iptal edildiği söyleniyordu.. Aslında oyun çok güzele benziyordu ama niye iptal ettiler anlamadım.. Bazı kesimlerde 2011 'de geleceğini söylüyor ama pek inandırıcı gelmedi bana... E3 2010 fuarında bu oyun tanıtılıyormu Ubisoft tarafından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 10 Haziran 2010; 1:19:24 >

• Birşey merak ettim mayıs ayında SCEA yeni bir zombi oyunu üzerinde çalışıyor diye bir haber okumuştum sitede acaba bu oyun o oyun mu. Haberi ilk okuduğumda bunun o oyun olduğunu sandım ancak bu oyun zaten bir sene evvel gamescom da duyrulmuş. Yani hala farklı bir zombi oyunu beklemeli miyiz?
  • oyunda geçen mekanlar zombilerin geliş ve ölme tarzı zombi apocalypse ile birebir aynı .

o oyunu da oynadım bunun trailerını görünce direkt o oyundaki mekanlar geldi gözüme

sorun olmaz yine de oynanır ama daha özgün şeyler olsun

------------------------------------

"i am alive " e3 konferansında verdikleri trailerını hatırlıyorum da heyecanlanmıştık . yerde yatan bir adam ve diğer ayakta olan 2 adam ve 1 şişe su . çok ilginçti apokaliptik bir oyun olur işallah çıkar
  • büyük ihtimalle bu psn oyunu olur çünkü burn zombie burn + zombie apocalypse karışımı olmuş. iki oyunu da oynadım bu onların karışımı olmuş.
    bu arada şu anda psndeki bu tür oyunlardan zombie apocalypse mi yoksa burn zombie burn mu iyidir derseniz tercihim burn zombie burn olur çünkü zombie apocalypse çok kolay ve amaç hep aynı belli bir süre sonra sıkıyor. burn zombie burn oyun modu çeşitliği açısından daha iyi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.