Bildirim
Sonradan yağmur sensörü taktıran var mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir insan neden böyle birşey yapar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne gerek var ki? hayati önemi olan bir donanım değil bence, bu tür elektronik tabanlı uygulamaların sonradan yapılmasını pek doğru bulmuyorum. efektif çalışmayacağı da aşikar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel oluyor ama olmazsa olmaz değil sadece rahatlık sağlıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nedeni araci engelli yakinim icin düşünüyoruz. o yüzden yagmur sensoru olmasi gerekiyor. Ust donanim farki en az 20 bin tl. O yuzden taktirilabilmesi önemli.
Kendi aracimda mevcut ama bana göre de olmasa da olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 20 Ağustos 2020; 22:18:25 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Passat golf octavia gibi araçlarda mümkün.Maaliyeti 500-600 tl -
Sensörü alt yapısı olan araçlarda kolay. Ama altyapı yoksa kaş yaparken göz çıkartırsınız. -
Her cama takılamadığını duymuştum. Ön camın sensöre göre uyumlu olması lazımmış.
Bizim en boş paket caddy'de vardı. Bu kadar gereksiz bir donanım görmemiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim arabada var yağmur sensörü bomboş bir donanım. hiç kullanmıyorum. -
gerekli bir şey değil bence. sonradan taktırılması en gerekli sensör park sensörüdür :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X